Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Wojtek napisał(a):
Ooo, coztego! To Ty teraz moderatorem jesteś?
No to dasz k**** popalić tym c***** co tu nic k**** nie wnoszą jedynie k**** same p********* wulgaryzmy piszą... :mad:
Gratuluję! :lol:

Odnotowałam gratulacje w moim kapowniku :diabloti:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

A tu co nieco z Lukrowego agility :cool3:

I mały akcent terrierowy, co by nie było, że się tu z białą panoszymy :evil_lol:

Za fotki BAARDZO dziękujemy Andrzejowi, TZ Ali. :-D
A Ali dziękujemy za anielską cierpliwość podczas przesyłania nam fotek - ja na jej miejscu już dwano bym :comp26: i jeszcze :wallbash: i :chainsaw: i na koniec :scared: ;)

ps. Wind!!
Co z Twoim przyjazdem nad morze? :cool3:

Posted

Pan Sędzia Jan Gajewski w dniu 11 czerwca jest wpisany na stronach Związkowych jako sędziujcy grupę 3 jednocześnie w Lublinie i Raciborzu... Wie ktoś może, gdzie można się go spodziewać bądź nie?

Posted

Flaire, nie wiem, czy zaglądałaś może na Erdelkowo? Tam sa piękne foty Misi-Błyskawicy i wiele innych piesków z Plockoego agility.

Posted

[quote name='borsaf']Flaire, nie wiem, czy zaglądałaś może na Erdelkowo? Tam sa piękne foty Misi-Błyskawicy i wiele innych piesków z Plockoego agility.A nie te same, to na stronce Płockiego oddziału Związku? Jeśli tak, to nawet Locia się załapała - na hopce i na portreciku! :-)

A ja mam dla Was jeszcze kilka może, poczynając od takiej Misi na slalomie (fot. PATIszon):

Posted

Wróciłam po 9 dniach niewidzenia żadnego erdelka, ani łelsza i czytając dogo nadrobiłam zaległości "w tym temacie", szczególnie, jeśli chodzi o łelsze (słowo "łelsz" wygląda przecudnie, prawda). Czy teraz w sezonie wystawowym, to juz tak będzie co weekend (łikend)?
Okropniście zazdroszczę towarzyskich spotkań na wystawach.
Teraz sklerotycznie zapytam, czy dobrze przyswoiłam, że Prima Grenada zdobyła BOG w Opolu? Czy możecie mi też przypomnieć, kto jest jej tatusiem?
BTW w Nowym Dworze pierwszy raz widziałam p. Szczepańską w roli handlerki.

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']
ps. Wind!!
Co z Twoim przyjazdem nad morze? :cool3:

Ufff ... wpadam na Dogo tylko na momencik ...
Rekraacyjnie pewnie teraz nie. Niewykluczone, ze czeka mnie nadmorska sesja (ale w Miedzyzdrojach), wiec sadze ze wybiore sie nad Baltyk, ale poki co tylko sluzbowo ... Nie wiem jeszcze co z czerwcem, jednak sytuacja wyglada tak, ze praktycznie nie spie, nie jem, nie odkladam aparatu z rak :shake: Jedyne rozrywki jakie mam to treningi z Majutem i planowane spotkanko w Bytomiu :cool3:
A poza tym to praca, praca i praca i ciekawe zagramaniczne projekty :cool3:

W.

Posted

Nitencja napisał(a):
Droga Flaire Pan Gajewski wybral Lublin a ja jestem za niego w Raciborzu oraz Pan Rehanek.
A to szkoda, że nie na odwrót, bo myślałam, żeby Locię zgłosić do Lublina...

Posted

[quote name='borsaf']Flaire, nie wiem, czy zaglądałaś może na Erdelkowo? Tam sa piękne foty Misi-Błyskawicy i wiele innych piesków z Plockoego agility. Właśnie oglądałem :roll: :cool3:. Fotki super :multi:. Oprócz Misi i Flaire się na kilku załapała (w tle ;)) :evil_lol:. Szkoda tylko, że aby fotki obejrzeć trzeba się na erdelkowie zalogować :shake:

Posted

[quote name='zadziorny']Właśnie oglądałem :roll: :cool3:. Fotki super :multi:. Oprócz Misi i Flaire się na kilku załapała (w tle ;)) :evil_lol:. Szkoda tylko, że aby fotki obejrzeć trzeba się na erdelkowie zalogować :shake:
Zadziorny, są jeszcze inne dojścia, nie ma musu, coby się logować do erdelkowa
http://zkwpplock.pl/fotki/agility/index.htm

Posted

tylke fotek aż dech zapiera :loveu:
Flaire - gratulacje sukcesów na torze - w pełni zasłużone Misia
i Lotka już:crazyeye:
godnie reprezentują ród AT
Mokka dzięki za linkana Płocką strone- zadroszcze jak cholera - oglądam , oglądam aż mi się nie chce wrócić do pracy...
Zajrzałam na Erelkowo - wczoraj ( gdy dogo nawalało)pustawo ...Borsaf - dzielnie podtrzymuje topic erdelowy i kawowy
Na tej pierwszej stronie na Erdelkowie to i Lotka chyba:roll: :roll:

WSZYSTKIM WYSTAWIAJĄCYM GRATULACJE OGROMISTE

Posted

Kurczę, ja się jakiś czas temu rejestrowałam na erdelkowie, a nie chce mnie zalogować... :shake:
Raz jeszcze gratulacje dla Misi!!! :klacz: Skoro Misia takie sukcesy odnosi, to może i dla Bugajskiego jest szansa? Co prawda Misi na torze nie widziałam, ale podejrzewam, że tempo mają podobne :cool3: Bugajski pokonuje przeszkody z wdziękiem, delektując się tym, a wiadomo, jak się delektuje, to nie wypada się spieszyć :lol:

Posted

asher napisał(a):
A czemu nie ćwiczycie?

A to aby na pewno Misia? :hmmmm:

Tfu... to nie Misiatko... dopiero teraz zobaczylam, ze to nie Misolkowaty wyraz pyska... Czyzby to Apcia? Juz sama nie wiem :oops: Flaire ratuj!

Posted

A ja po prostu muszę pochwalić się Leonam! Co prawda nic nie wygrał (dostał srogie baty od Miśki :evil_lol: ), ale za to jak ładnie wyglądał :lol: . Mam nadzieję, że wybaczycie i nie wygonicie z terierowego topiku.

Posted

Apiszona tam nie bylo, a na fotce jest piLotka, choc dla zmylki Flaire dala jej misina kosteczke:evil_lol:

Borsaf - spoznione, ale bardzo szczere i gorace zyczenia wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Regona:BIG: :tort:

Posted

To jest Papiś? :crazyeye: Przecież to już dorosły at! Gdzie jest szczeniak?

Mokka: Nie wygonimy... ;) a nawet więcej... prosimy o więcej takich zdjęć! Poza tym to Leonik ma iście terierowy charakterek, więc pasuje tu idealnie! :multi:

Posted

No Leon BOMBA!:loveu:
A baty to wszyscy dostali od Misi - ale jak naszym gamoniom wytlumaczyc ze nie tylko szybkosc, ale przede wszystkim precyzja sie liczy:shake: , z tym chyba trzeba sie urodzic:lol:

Posted

Te fruwające psy są fantastyczne!!!!!!!!!!!!!!!!! Z jaką pasją i radością poruszają się po torze, uśmiechy widać na pyskach

Posted

[quote name='bo']Te fruwające psy są fantastyczne!!!!!!!!!!!!!!!!! Z jaką pasją i radością poruszają się po torze, uśmiechy widać na pyskach
Jak widać nie wiesz, że te psy są zmanipulowane i zmuszane do nienaturalnych zachowań za kulkę karmy i że to wszystko jest niezgodne z naturą (tak oceniła to wszystko pewna miła dogomaniaczka, dla której tego typu wyczyny są obrzydliwą manipulacją :roll: ).
A najbardziej zmanipulowana jest Misia, bo wszystko wygrała :evil_lol: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...