coztego Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Wojtek napisał(a):Ooo, coztego! To Ty teraz moderatorem jesteś? No to dasz k**** popalić tym c***** co tu nic k**** nie wnoszą jedynie k**** same p********* wulgaryzmy piszą... :mad: Gratuluję! :lol: Odnotowałam gratulacje w moim kapowniku :diabloti:
Gosia_i_Luka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 A tu co nieco z Lukrowego agility :cool3: I mały akcent terrierowy, co by nie było, że się tu z białą panoszymy :evil_lol: Za fotki BAARDZO dziękujemy Andrzejowi, TZ Ali. :-D A Ali dziękujemy za anielską cierpliwość podczas przesyłania nam fotek - ja na jej miejscu już dwano bym :comp26: i jeszcze :wallbash: i :chainsaw: i na koniec :scared: ;) ps. Wind!! Co z Twoim przyjazdem nad morze? :cool3:
Gosia_i_Luka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 A tak Lukier relaksowała się po wczorajszym treningu:
Flaire Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Pan Sędzia Jan Gajewski w dniu 11 czerwca jest wpisany na stronach Związkowych jako sędziujcy grupę 3 jednocześnie w Lublinie i Raciborzu... Wie ktoś może, gdzie można się go spodziewać bądź nie?
borsaf Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Flaire, nie wiem, czy zaglądałaś może na Erdelkowo? Tam sa piękne foty Misi-Błyskawicy i wiele innych piesków z Plockoego agility.
Flaire Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='borsaf']Flaire, nie wiem, czy zaglądałaś może na Erdelkowo? Tam sa piękne foty Misi-Błyskawicy i wiele innych piesków z Plockoego agility.A nie te same, to na stronce Płockiego oddziału Związku? Jeśli tak, to nawet Locia się załapała - na hopce i na portreciku! :-) A ja mam dla Was jeszcze kilka może, poczynając od takiej Misi na slalomie (fot. PATIszon):
Jura Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Wróciłam po 9 dniach niewidzenia żadnego erdelka, ani łelsza i czytając dogo nadrobiłam zaległości "w tym temacie", szczególnie, jeśli chodzi o łelsze (słowo "łelsz" wygląda przecudnie, prawda). Czy teraz w sezonie wystawowym, to juz tak będzie co weekend (łikend)? Okropniście zazdroszczę towarzyskich spotkań na wystawach. Teraz sklerotycznie zapytam, czy dobrze przyswoiłam, że Prima Grenada zdobyła BOG w Opolu? Czy możecie mi też przypomnieć, kto jest jej tatusiem? BTW w Nowym Dworze pierwszy raz widziałam p. Szczepańską w roli handlerki.
Wind Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka'] ps. Wind!! Co z Twoim przyjazdem nad morze? :cool3: Ufff ... wpadam na Dogo tylko na momencik ... Rekraacyjnie pewnie teraz nie. Niewykluczone, ze czeka mnie nadmorska sesja (ale w Miedzyzdrojach), wiec sadze ze wybiore sie nad Baltyk, ale poki co tylko sluzbowo ... Nie wiem jeszcze co z czerwcem, jednak sytuacja wyglada tak, ze praktycznie nie spie, nie jem, nie odkladam aparatu z rak :shake: Jedyne rozrywki jakie mam to treningi z Majutem i planowane spotkanko w Bytomiu :cool3: A poza tym to praca, praca i praca i ciekawe zagramaniczne projekty :cool3: W.
Nitencja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Droga Flaire Pan Gajewski wybral Lublin a ja jestem za niego w Raciborzu oraz Pan Rehanek.
Flaire Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Nitencja napisał(a):Droga Flaire Pan Gajewski wybral Lublin a ja jestem za niego w Raciborzu oraz Pan Rehanek.A to szkoda, że nie na odwrót, bo myślałam, żeby Locię zgłosić do Lublina...
zadziorny Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='borsaf']Flaire, nie wiem, czy zaglądałaś może na Erdelkowo? Tam sa piękne foty Misi-Błyskawicy i wiele innych piesków z Plockoego agility. Właśnie oglądałem :roll: :cool3:. Fotki super :multi:. Oprócz Misi i Flaire się na kilku załapała (w tle ;)) :evil_lol:. Szkoda tylko, że aby fotki obejrzeć trzeba się na erdelkowie zalogować :shake:
Ibolya Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Flaire, zdjęcie Misi na torze super!!! Wysłałam Ci fotki z Łodzi.
Mokka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='zadziorny']Właśnie oglądałem :roll: :cool3:. Fotki super :multi:. Oprócz Misi i Flaire się na kilku załapała (w tle ;)) :evil_lol:. Szkoda tylko, że aby fotki obejrzeć trzeba się na erdelkowie zalogować :shake: Zadziorny, są jeszcze inne dojścia, nie ma musu, coby się logować do erdelkowa http://zkwpplock.pl/fotki/agility/index.htm
INA Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 tylke fotek aż dech zapiera :loveu: Flaire - gratulacje sukcesów na torze - w pełni zasłużone Misia i Lotka już:crazyeye: godnie reprezentują ród AT Mokka dzięki za linkana Płocką strone- zadroszcze jak cholera - oglądam , oglądam aż mi się nie chce wrócić do pracy... Zajrzałam na Erelkowo - wczoraj ( gdy dogo nawalało)pustawo ...Borsaf - dzielnie podtrzymuje topic erdelowy i kawowy Na tej pierwszej stronie na Erdelkowie to i Lotka chyba:roll: :roll: WSZYSTKIM WYSTAWIAJĄCYM GRATULACJE OGROMISTE
asher Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Kurczę, ja się jakiś czas temu rejestrowałam na erdelkowie, a nie chce mnie zalogować... :shake: Raz jeszcze gratulacje dla Misi!!! :klacz: Skoro Misia takie sukcesy odnosi, to może i dla Bugajskiego jest szansa? Co prawda Misi na torze nie widziałam, ale podejrzewam, że tempo mają podobne :cool3: Bugajski pokonuje przeszkody z wdziękiem, delektując się tym, a wiadomo, jak się delektuje, to nie wypada się spieszyć :lol:
aga_ostaszewska Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Ja ptrzę na te zdjecia agility... to z jednej strony :loveu: a z drugiej :-( Okropnie brakuje mi takiej zabawy z Czika! Zazdroszczę Wam dziewczyny! Popatrzcie tylko na Misię... jak ona jest szczęśliwa... http://zkwpplock.pl/fotki/agility/slides/DSC_4230.htm
asher Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Ja ptrzę na te zdjecia agility... to z jednej strony :loveu: a z drugiej :-( Okropnie brakuje mi takiej zabawy z Czika! Zazdroszczę Wam dziewczyny! A czemu nie ćwiczycie? Popatrzcie tylko na Misię... jak ona jest szczęśliwa... http://zkwpplock.pl/fotki/agility/slides/DSC_4230.htmA to aby na pewno Misia? :hmmmm:
zachraniarka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Popatrzcie tylko na Misię... jak ona jest szczęśliwa... http://zkwpplock.pl/fotki/agility/slides/DSC_4230.htm A to nie jest Lotka? Czy mi się już dziewczyny mylą..?
aga_ostaszewska Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 asher napisał(a):A czemu nie ćwiczycie? A to aby na pewno Misia? :hmmmm: Tfu... to nie Misiatko... dopiero teraz zobaczylam, ze to nie Misolkowaty wyraz pyska... Czyzby to Apcia? Juz sama nie wiem :oops: Flaire ratuj!
Mokka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 A ja po prostu muszę pochwalić się Leonam! Co prawda nic nie wygrał (dostał srogie baty od Miśki :evil_lol: ), ale za to jak ładnie wyglądał :lol: . Mam nadzieję, że wybaczycie i nie wygonicie z terierowego topiku.
czapla Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Apiszona tam nie bylo, a na fotce jest piLotka, choc dla zmylki Flaire dala jej misina kosteczke:evil_lol: Borsaf - spoznione, ale bardzo szczere i gorace zyczenia wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Regona:BIG: :tort:
aga_ostaszewska Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 To jest Papiś? :crazyeye: Przecież to już dorosły at! Gdzie jest szczeniak? Mokka: Nie wygonimy... ;) a nawet więcej... prosimy o więcej takich zdjęć! Poza tym to Leonik ma iście terierowy charakterek, więc pasuje tu idealnie! :multi:
czapla Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 No Leon BOMBA!:loveu: A baty to wszyscy dostali od Misi - ale jak naszym gamoniom wytlumaczyc ze nie tylko szybkosc, ale przede wszystkim precyzja sie liczy:shake: , z tym chyba trzeba sie urodzic:lol:
bo Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Te fruwające psy są fantastyczne!!!!!!!!!!!!!!!!! Z jaką pasją i radością poruszają się po torze, uśmiechy widać na pyskach
Mokka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='bo']Te fruwające psy są fantastyczne!!!!!!!!!!!!!!!!! Z jaką pasją i radością poruszają się po torze, uśmiechy widać na pyskach Jak widać nie wiesz, że te psy są zmanipulowane i zmuszane do nienaturalnych zachowań za kulkę karmy i że to wszystko jest niezgodne z naturą (tak oceniła to wszystko pewna miła dogomaniaczka, dla której tego typu wyczyny są obrzydliwą manipulacją :roll: ). A najbardziej zmanipulowana jest Misia, bo wszystko wygrała :evil_lol: .
Recommended Posts