zadziorny Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Znowu nam po jednej wydzielasz :mad:. Nieładnie :shake:, ale dobre i to :cool3:. Cudny, rozbrykany szczenior :loveu: :multi: :lol:
niedzwiedzica Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Nitencja-nie mam więcej ładnych fotek :-(a dzis TZ pozyczył mój aparat i na cały dzien wyjechał...może cos z poprzednich dni wkleję.. Coztego -dzieki za link do programu,własnie korzystam z niego :multi: Fajnie miec dzieci :loveu: czasami mniej fajnie :evil_lol: portret:p czyżby jakis pointer w rodowodzie był ???:crazyeye:
Gosia_i_Luka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Hihihi, ostatni pointer mnie powalił! :loveu:
borsaf Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 A mnie powalił ten poprzedni, który ćwiczy krok defiladowy hihihi
INA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 niedzwiedzica - no to powolutku kolekcja szczeniaczkowa się uzupełnia :multi: :multi: :multi: :multi: ale mi ciągle mało:shake: mogłabym takie szczeniaczki oglądać na okrągło:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: JESZCZE, JESCZCZE:multi: - każda Twoja fotka to prawie malutkie arcydziełko . -Biedna psia mama chyba czasami ma dość;) Szczególnie jak chce sobie poleżeć w spokoju, wyciągnąć koła do góry a tu się nie da z każdej strony podkrada się mała psotna, baryłka;) borsaf - dostałaś maila - bo już sama nie wiem czy one do kogoś dochodzą:roll:
Wojtek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Niedźwiedzico,... ty wiesz co. :loveu: Flaire, czy Ty przypadkiem nie byłaś wczoraj w Lublinie? Bo jeśli nie, to masz sobowtóra :cool3:
Mokka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Wojtek napisał(a):Niedźwiedzico,... ty wiesz co. :loveu: Flaire, czy Ty przypadkiem nie byłaś wczoraj w Lublinie? Bo jeśli nie, to masz sobowtóra :cool3: Była, ale jakiś czas temu. Może jej duch tam się jeszcze błąka? :lol:
Wojtek Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Mokka napisał(a):Była, ale jakiś czas temu. Może jej duch tam się jeszcze błąka? :lol: O kurde! No to go widziałem... :-o
Flaire Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Wojtek napisał(a):O kurde! No to go widziałem... :-oA często Ci się zdarza widzieć duchy? :cool3:
Gosia_i_Luka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Spotkaliście się kiedyś z podawaniem szczeniakowi vibowitu??
coztego Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):Spotkaliście się kiedyś z podawaniem szczeniakowi vibowitu?? Nie, ale pamiętam jak przez mgłę, że kiedy Filip był młody to psich witamin u nas praktycznie nie było i wet zalecał podawanie zwykłej multiwitaminy :hmmmm: A po co dają szczeniorowi ten vibowit? :cool3:
Gosia_i_Luka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 No właśnie nie wiem, po co - wetka doradziła. :roll: Przecież jest tyle dostępnych psich preparatów. :roll: Absolutnie i bezwzględnie zakazała też podawania surowego żółtka, bo salmonella. Niestety moja koleżanka nie daje sobie przemówić do rozumu...
Jura Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Nie wiem, czy niepokoilibyście się moją nieobecnościa, ale właśnie zaczynam dłuuuuuuuuuuugi weekend i znikam na 10 dni. Strach pomyśleć, ile będe miała do czytania, jak wrócę. Wszystkim życzę dobrej zabawy w tym dziwnym czasie (wygląda na to, że życie służbowe w Polsce zostanie zawieszone na kołku). Na pewno fajnie będą mieli ci, którzy wybierają się na wystawy do Opola o do Łodzi. Flaire, trzymam kciuki za Apcię, choć też egoistycznie myślę, że jeśli nie uda Ci się to, co byś chciała, aby się udało, to będę miała szansę Wam jeszcze pokibicować. Ale nie, wole jednak, aby spełniło się,co innego - powalajcie sędziów na kolana! Jak, ktoś dawno nie zaglądał do galerii terieromaniaków, to niniejszym donosze, że jest tam zdjęcie Martini, a także Dakara. Martini, mam nadzieję, że kiedys uda się nam zobaczyć w realu.
zadziorny Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Już dawno widziałem i podziwiałem :cool3: :lol: :loveu:
Martini*** Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Już dawno widziałem i podziwiałem :cool3: :lol: :loveu: :oops: :oops: :p Martini, mam nadzieję, że kiedys uda się nam zobaczyć w realu. Też bardzo bym chciała i jak tylko zaczną się wakacje to postatram się poodwiedzać wystawy. Tylko jest mały problem ( muszę się do czegoś przyznać ) [SIZE="1"] to nie jest moje zdjęcie :diabloti: :diabloti: żartuje ;) ;) Po prostu z moim -5 mam problemy nawet z rozpoznawaniem rodziny na ulicy więc liczę na was :)
Ibolya Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Jura']Nie wiem, czy niepokoilibyście się moją nieobecnościa, ale właśnie zaczynam dłuuuuuuuuuuugi weekend i znikam na 10 dni. Jura, oczywiście, że będzie nam Ciebie brakowało. Spędź bardzo miło te 10 dni, wracaj szczęśliwie i pisz dużo po powrocie:loveu: A od jutra my wszyscy zaczynamy dłuuuuuuuuuugi weekend, miłego przedweekendowego piąteczku Dogomaniacy :multi::multi::multi::multi:
Mokka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Kto ma długi weekend - niech się dobrze bawi. Ja w niedzielę lecę do pracy, więc pogapię się w dogo. Życzę wszystkim super pogody :lol: .
INA Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Jura - smutno będzie bez Ciebie no ale pa,pa wypoczywaj:bye: Martini - witaj - w końcu widomo kto jest kto - ja też mam nadzieje że się spotkamy - a nasze psie chłopaki sobie pobiegają - może to spotkanie Terrierowe i nietylko ;) - w końcu gdzieś wypali:evil_lol: Ale ten Dakar to kawał chłopa - a mówiłaś że taki niejadek:razz: A my 3 maja mamy Grilowy świąteczny- trening.:cool3:
Flaire Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Martini*** napisał(a): Po prostu z moim -5 mam problemy nawet z rozpoznawaniem rodziny na ulicy więc liczę na was :)Martini***, o ile mnie pamięć nie myli, tyś mnie kiedyś w Warszawie z autobusu rozpoznała, czy nie? :razz: No wiem, wiem, tak naprawdę rozpoznałaś Misię, nie mnie, ale to było z dużej odległości i zupełnie niespodziewanie, bo przecież Misia nie jest jedynym AT w Warszawie! Więc na ten wzrok nie narzekaj ;-).
Wojtek Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Flaire napisał(a):A często Ci się zdarza widzieć duchy? :cool3: Phi! Codziennie! No ale ja medium jestem... :p
niedzwiedzica Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Deszcz u nas pada, bąbelków wietrzyć nie można, siedzą w domu i broją :diabloti: Chips i spółka Dziewczynka uczesana na Irokeza, czyli COSMATA :loveu: Jak stąd wyjść ?? Ostatni gasi światło :eviltong: ostrzenie zębów :evil_lol: Śpię u pani :loveu:
zadziorny Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Niedzwiedzica, foty miodzio :loveu: :multi: :lol:. Boszee :roll:, jak ja kocham takie słodkie szczeniory :calus: :iloveyou: :Cool!: :sweetCyb:
zachraniarka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Szczeniory są superowe :loveu: :loveu: :loveu:
Recommended Posts