niedzwiedzica Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Kochani ! Zdrowych I Wesołych Świąt, pięknej pogody i udanych spacerów z naszymi kudłaczami oraz odpoczynku od codziennej gonitwy życzymy wam !!!
Jura Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Kochani w krótkich, żołnierskich słowach Wielkiej mocy z Wielkiej Nocy! [SIZE=2]Niestety Fredzia jest na diecie kalfiorowo-pomidorowo-ogórkowej. Jest bardzo głodna, ale ogórkiem w miseczce wzgardziła. Ja stosuję metodę "nie chcesz, nie jesz", ale czy przypadkiem moi rodzice jutro przy świątecznym stole w ramach solidarności z suką nie [SIZE=2]zastosują wobec mnie [SIZE=2]metody "chcesz, nie jesz" tego nie jestem pewna. Zainaugurowałyśmy (to jest dopiero trudne słowo) sezon szkoleniowy. Niestety werdykt Beaty (Asher, ustaliłysmy, że kończymy z "paniowaniem") jest mniej więcej taki, że pies bardzo dobrze, przewodnik do bani. No cóż, rozróżnianie lewej nogi od prawej nie jest takie łatwe.
coztego Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Jura napisał(a): No cóż, rozróżnianie lewej nogi od prawej nie jest takie łatwe. Nauczysz się :roflt: Najlepiej załóż sobie coś na lewą rękę, jakąś bransoletkę, zegarek... będziesz pamiętać, że ta noga od zegarka jest lewa :cool3:
Jura Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Coztego, zegarek to ja już mam. Ale teraz chodzi o nogi :evil_lol:
zadziorny Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 To może bransoletkę na lewą nogę załóż :evil_lol: :cool3: :eviltong:
asher Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Jura napisał(a):[SIZE=2]Niestety werdykt Beaty (Asher, ustaliłysmy, że kończymy z "paniowaniem") jest mniej więcej taki, że pies bardzo dobrze, przewodnik do bani. No cóż, rozróżnianie lewej nogi od prawej nie jest takie łatwe. O rany, nie jestem sama :sweetCyb: :cunao: :laola: :evil_lol: Wesołych świąt Serdelomaniacy!!!
Ali26762 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Z okazji Wielkiej Nocy życzę nam wszystkim cudownych, rodzinnych, radosnych i niezapomnianych Świąt !!! No i naszym pieskom, kotkom, papużkom, rybkom, chomiczkom, szczurkom i innym zwierzaczkom też, oczywiście !!!
Gosia_i_Luka Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Witam erdelkomaniaków świątecznie. :lol: Zaraz wybywamy do rodzinki, będzie ogródek, las, spacerki. Na pożeganie trochę "zabielę" czapraki :evil_lol: Luka ze swoim prezentem od Zajączka ;) :lol: A właściwie to pomimo wcześniejszych życzonek, chcę wszystkim życzyć suchego, a nie mokrego, poniedziałku, bo nie znoszę dyngusa. :roll: :diabloti:
Ali26762 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Jaki fajny prezent :) Deryś dostał prasowaną kość i owłosione krówskie ucho :D
coztego Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ali26762 napisał(a):owłosione krówskie ucho :D Krówskie ucho?! :-o Nigdy takich cudów nie widziałam... :roll: A Kreska dzisiaj robiła ósemki na dworze, za piłeczką :multi: Taka była nakręcona, że nie bała się ani trochę :multi: Tylko zapomniałam odpiąć linkę i zostałam skrępowana :evil_lol:
Ali26762 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 coztego napisał(a):Krówskie ucho?! :-o Nigdy takich cudów nie widziałam... :roll: A może to świńskie ucho? Ale jeśli świńskie, to duuuża ta świnka musiała być :D coztego napisał(a):A Kreska dzisiaj robiła ósemki na dworze, za piłeczką :multi: Taka była nakręcona, że nie bała się ani trochę :multi: Tylko zapomniałam odpiąć linkę i zostałam skrępowana :evil_lol: Deryl też robi, ale wyłącznie na żarcie albo na zabawkę, natomiast żeby tak sam z siebie, to nieeee. Mam nadzieję, że kiedyś zaskoczy :D
bos Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ali , To ucho które dostał Deryś pewnikiem było świńskie...albo jeszcze jest , jeśli go nie zjadł. :evil_lol: Krowie uszy są innej budowy i jeszcze nigdy nie widziałem w sprzedaży........w sklepach zoologicznych czy na wystawach.......:shake:.:lol: :lol: Ale zawsze jest ten pierwszy raz:evil_lol: :evil_lol: Ale najlepiej jednak udać się do .....laryngologa po fachowy osąd...:evil_lol: :evil_lol: :cool3:;)
Ali26762 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Może masz i rację. Nie wiem co to za ucho, jest duże i owłosione :cool3: Skoro mówicie, że nie ma krówskich, to na pewno będzie wtedy świńskie. Można je jeszcze obejrzeć, póki co nabiera mocy urzędowej, bo Deryl lubi przez jakiś czas MIEĆ przed skonsumowaniem :)
coztego Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 A Kresia dzisiaj nauczyła się jeszcze przybijać piątkę :evil_lol: Żadna sztuka, ale wesoło to wyglada, moja mamusia była zachwycona ;)
Ali26762 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Brawo Kreśka :multi: :multi: :multi: coztego nawet nie wiedziałaś, jaką masz zdolną bestię w domu :mad: :lol:
coztego Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ali26762 napisał(a): coztego nawet nie wiedziałaś, jaką masz zdolną bestię w domu :mad: Najgorsze jest to, że ja wiem jaka ona zdolna i nie pracuję z nią tyle, ile powinnam, żeby wykorzystać jej intelekt chociaż w połowie :shake: ;)
Ali26762 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 No i właśnie dlatego wstawiłam taką mordę na końcu zdania ":mad:" :cool3:
asher Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Krówskie ucha są w sprzedaży :p Ale ja widziałam tylko ogolone, wędzone :lol: Brawo Kreska :klacz:
Gosia_i_Luka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 A my właśnie z mamą i z Lukrem wróciłyśmy z biegania nad morzem. :multi: (trzeba kondycję na niedzielne agility wyrabiać:evil_lol: ) Było świetnie, pogoda super, od razu chce się człowiekowi żyć. :lol: Wind - koniecznie przyjeżdżajcie!! :multi: :multi: :multi:
Martini*** Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Hej!!!!!!!!! :) Witam po bardzo długiej przerwie i wszystkich świątecznie pozdrawiam. Obiecuję że powoli ale systematycznie przeczytam o tym wszystkim co się u was działo. :loveu: wiosenne całuski przesyłają Dorota i Dakar :iloveyou:
swallow Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Witaj Martini Nie wiesz przypadkiem jakie bedzie lato w tym roku?? :lol: Przeciez to Ty wywróżyłaś nam taką srogą zimę, może masz też jakieś przecieki co do lata :cool3: Wojtek - wariatki superowe :lol: aż miło patrzeć na takie szczęsliwe psy
martynka_wspaniala Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Kto się pochwali zdjęciami nie ostrzyżonego Airedale terriera??:cool3:y
coztego Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 martynka_wspaniala napisał(a):Kto się pochwali zdjęciami nie ostrzyżonego Airedale terriera??:cool3:y Tutaj wszystkie airedale są nieostrzyżone :diabloti: Nieprawdaż, Drodzy Opiekunowie wspaniałych erdelków? :cool3:
Recommended Posts