Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani w krótkich, żołnierskich słowach
Wielkiej mocy z Wielkiej Nocy!

[SIZE=2]Niestety
Fredzia jest na diecie kalfiorowo-pomidorowo-ogórkowej. Jest bardzo głodna, ale ogórkiem w miseczce wzgardziła. Ja stosuję metodę "nie chcesz, nie jesz", ale czy przypadkiem moi rodzice jutro przy świątecznym stole w ramach solidarności z suką nie [SIZE=2]zastosują wobec mnie [SIZE=2]metody "chcesz, nie jesz" tego nie jestem pewna.
Zainaugurowałyśmy (to jest dopiero trudne słowo) sezon szkoleniowy. Niestety werdykt Beaty (Asher, ustaliłysmy, że kończymy z "paniowaniem") jest mniej więcej taki, że pies bardzo dobrze, przewodnik do bani. No cóż, rozróżnianie lewej nogi od prawej nie jest takie łatwe.

Posted

Jura napisał(a):
No cóż, rozróżnianie lewej nogi od prawej nie jest takie łatwe.

Nauczysz się :roflt: Najlepiej załóż sobie coś na lewą rękę, jakąś bransoletkę, zegarek... będziesz pamiętać, że ta noga od zegarka jest lewa :cool3:

Posted

Jura napisał(a):
[SIZE=2]Niestety werdykt Beaty (Asher, ustaliłysmy, że kończymy z "paniowaniem") jest mniej więcej taki, że pies bardzo dobrze, przewodnik do bani. No cóż, rozróżnianie lewej nogi od prawej nie jest takie łatwe.
O rany, nie jestem sama :sweetCyb: :cunao: :laola: :evil_lol:

Wesołych świąt Serdelomaniacy!!!

Posted

Z okazji Wielkiej Nocy życzę nam wszystkim cudownych, rodzinnych, radosnych i niezapomnianych Świąt !!! No i naszym pieskom, kotkom, papużkom, rybkom, chomiczkom, szczurkom i innym zwierzaczkom też, oczywiście !!!

Posted

Witam erdelkomaniaków świątecznie. :lol: Zaraz wybywamy do rodzinki, będzie ogródek, las, spacerki. Na pożeganie trochę "zabielę" czapraki :evil_lol:
Luka ze swoim prezentem od Zajączka ;) :lol:

A właściwie to pomimo wcześniejszych życzonek, chcę wszystkim życzyć suchego, a nie mokrego, poniedziałku, bo nie znoszę dyngusa. :roll: :diabloti:

Posted

Ali26762 napisał(a):
owłosione krówskie ucho :D

Krówskie ucho?! :-o Nigdy takich cudów nie widziałam... :roll:

A Kreska dzisiaj robiła ósemki na dworze, za piłeczką :multi: Taka była nakręcona, że nie bała się ani trochę :multi: Tylko zapomniałam odpiąć linkę i zostałam skrępowana :evil_lol:

Posted

coztego napisał(a):
Krówskie ucho?! :-o Nigdy takich cudów nie widziałam... :roll:
A może to świńskie ucho? Ale jeśli świńskie, to duuuża ta świnka musiała być :D

coztego napisał(a):
A Kreska dzisiaj robiła ósemki na dworze, za piłeczką :multi: Taka była nakręcona, że nie bała się ani trochę :multi: Tylko zapomniałam odpiąć linkę i zostałam skrępowana :evil_lol:
Deryl też robi, ale wyłącznie na żarcie albo na zabawkę, natomiast żeby tak sam z siebie, to nieeee. Mam nadzieję, że kiedyś zaskoczy :D

Posted

Ali ,
To ucho które dostał Deryś pewnikiem było świńskie...albo jeszcze jest , jeśli go nie zjadł. :evil_lol:
Krowie uszy są innej budowy i jeszcze nigdy nie widziałem w sprzedaży........w sklepach zoologicznych czy na wystawach.......:shake:.:lol: :lol: Ale zawsze jest ten pierwszy raz:evil_lol: :evil_lol:

Ale najlepiej jednak udać się do .....laryngologa po fachowy osąd...:evil_lol: :evil_lol: :cool3:;)

Posted

Może masz i rację. Nie wiem co to za ucho, jest duże i owłosione :cool3:

Skoro mówicie, że nie ma krówskich, to na pewno będzie wtedy świńskie.

Można je jeszcze obejrzeć, póki co nabiera mocy urzędowej, bo Deryl lubi przez jakiś czas MIEĆ przed skonsumowaniem :)

Posted

Ali26762 napisał(a):

coztego nawet nie wiedziałaś, jaką masz zdolną bestię w domu :mad:

Najgorsze jest to, że ja wiem jaka ona zdolna i nie pracuję z nią tyle, ile powinnam, żeby wykorzystać jej intelekt chociaż w połowie :shake:
;)

Posted

A my właśnie z mamą i z Lukrem wróciłyśmy z biegania nad morzem. :multi: (trzeba kondycję na niedzielne agility wyrabiać:evil_lol: )
Było świetnie, pogoda super, od razu chce się człowiekowi żyć. :lol: Wind - koniecznie przyjeżdżajcie!! :multi: :multi: :multi:

Posted

Hej!!!!!!!!! :) Witam po bardzo długiej przerwie i wszystkich świątecznie pozdrawiam. Obiecuję że powoli ale systematycznie przeczytam o tym wszystkim co się u was działo.
:loveu: wiosenne całuski przesyłają Dorota i Dakar :iloveyou:

Posted

Witaj Martini
Nie wiesz przypadkiem jakie bedzie lato w tym roku?? :lol: Przeciez to Ty wywróżyłaś nam taką srogą zimę, może masz też jakieś przecieki co do lata :cool3:

Wojtek - wariatki superowe :lol: aż miło patrzeć na takie szczęsliwe psy

Posted

martynka_wspaniala napisał(a):
Kto się pochwali zdjęciami nie ostrzyżonego Airedale terriera??:cool3:y

Tutaj wszystkie airedale są nieostrzyżone :diabloti: Nieprawdaż, Drodzy Opiekunowie wspaniałych erdelków? :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...