INA Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 zabawa i nauka - nawet babcia to polubiła - bacia Wiki to ta grubsza pani z lewej;)
INA Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 inauguration ( z gołym tyłkiem);) - naszych wypadów za miasto- plaże, lasy są znowu nasze:multi: dzięki Flaire :lol: - dla mnie Vigo zawsze będzie przystojniaczkiem i do tego caluśnym :razz:
borsaf Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 INA rewelacja!!! Proszę kilka fot na maila, cobym miała ciągłość galerii Vigusia na dysku:lol: My wlaśnie wróciliśmy z wieczornego spacerku, tez nad jeziorem, też na lince albo bez, jak nie ma dzieci na horyzoncie. Powoli mlody do biegaczy sie przyzwyczaja, nie wita ich podskakując. Choc nigdy do końca nie wiem, którego przywita radośnie merdając ognkiem. Dzisiaj np zwykły pan wprochowcu mu przypadł do gustu i walil do niego w podskokach, ale na ostre NIE na jednym sie skończylo.Może mu pancia przypominał bo wysoki? Młody juz zarósł i z poprzedniego skubania tylko nierówności widać. Oj, trzeba sie za niego zabrać ale myślę, że już po swietach bo go dzisiaj zakropliłam adventixem.
INA Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 borsaf- jutro jadę na pierwsze szkolonko - wiec po powrocie wieczorkiem coś napisze, prześle i zdam relacje, a co do trymowania już mam dziś dośc - Vigo się drze na mnie:angryy: z pyska, policzków słabo mu wychodzi, ciągle poprawaiam te krzaczaste brwi :shake:na dodatek schował się do swojej klatki - nie tak sie nie bawie nie mam dziś juz siły kończę....:flaming:
borsaf Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Z klatki to go nie ruszaj, to jego azyl. Chyba dobitnie dał Ci do zrozumienia, że on tez tej zabawy nie lubi. Nie dostaniesz na noc całusa:evil_lol:
Flaire Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 borsaf napisał(a):Nie dostaniesz na noc całusa:evil_lol:A Apcia mi daje całusy, stojąc na stole! :-)
Nitencja Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 no chyba ze jest masochistka i prosi "jeszcze , jeszcze" :)
Flaire Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 borsaf napisał(a):To ona prosi, żebys juz skończyłaNie, Apcia taka nie jest. Stać na stole nie specjalnie lubi - ale trymowanko jej nie przeszkadza. :-) A te buziaki to chyba po prostu świadectwo sympatii. :-)
niedzwiedzica Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Kurcze, ja nawet czytać dogomanii powojli nie mam czasu :cool3: niech te swięta już będą :evil_lol:może w Wielka Sobote nikt nie będzie dzwonił,że jego piesek taki kudłaty po zimie i tak mu goraco :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moje szczęscia :loveu:-klony uśmiech :-)) juz widzimy :multi: i broimy ;) ale zaraz potem spimy słodko
niedzwiedzica Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Flaire- to jest chyba myslenie zyczeniowe ;);) Borsaf-oni w Chemicum to kiedys alkohol skazony oczyszczali,żeby znów konsumpcyjny był :evil_lol: może cośz tych skażeń zostało :evil_lol: a poważnie mówiąc, dobrze,że bratu juz lepiej, choc z drugiej strony, tak sobie popaprać zdrowie :angryy: INA-miło,że jestes :multi:co się ztoba ostatnio działa ? bo ja zagoniona jestem koszmarnie a ty zniknęłas z dogo ...:crazyeye:Vigo pieknie wyskubany, moze jeszcze nie cały,ale widac porządna pracę. Dzielna dziewczyna jesteś :p
borsaf Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Niedzwiedzica Ja tam sie do Ciebie po Swietach wybieram, w jakąś sobote, czy niedzielę, żeby dłużej pobyć ze szczylkami. Oczywiscie, w ramach socjalizacji;) Moge nawet piszczec i machac rękoma jak dzieciak:evil_lol:
zachraniarka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 INA Vigo super! Ale z niego kawał chłopa, a jaki przystojniak! :loveu: Ja też czekam na relacje i zdjęcia z szkolonka :cool3:
Flaire Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 niedzwiedzica napisał(a):Vigo pieknie wyskubanyINA, mnie też się Vigo podoba. Widać świetny jego kształt Airedale'a, to najważniejsze! :-)
zachraniarka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Flaire napisał(a):zach, dostałam priwa, myślę nad nim... ;-) No to najważniejsze, że dostałaś, bo już myślałam i że tu coś skopsane :mad: to czekam teraz na to co wymyślisz :roll:
zachraniarka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Właśnie wpadła mi fota Aire: Ale superowo! My też będziemy z Ludwisiem trenować frisbee, może też kiedyś będzie tak fruwał :loveu: Więcej pięknych zdjęć psich sportowców tu: http://www.seespotrunphoto.com/gallery/
zadziorny Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Niedzwiedzica suodko śpią z tymi kopytkami w górze :loveu: :cool3: :lol:
INA Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 dziękujemy z Vigusiem za miłe słówka - raczej ja dziękuje bo Vigo zwolennikiem trymowamia to nie jest;) postoi pół godziny i zaczyna marudzić, potem pojękiwać, następnie wpada w nerw i wykrzykując planuje ucieczki do swojego łóżka albo klatki czasem też unieruchamia rękę z trymerem tulić się całym cialem do mnie, lub kładzie łep na ramieniu niestety w tym momencie muszę wołać drugą osobę do potrzymania cwaniaczka. niedzwiedzica - wiem, że jeszcze sporo do trymowanka( chyba bez bezposrednich konsultacji nie da rady:shake: ) ale gdyby tak nie szalał to może byłoby mi łatwiej:cool1: , ja ostanio mniej pisałam bo baardzo dużo pracy miałam w robocie , a potem to już padnięta byłam, ale śledziłam dogo :lol: -OGLĄDAŁAM MALEŃSTWA - CUDNE:loveu: :loveu: :loveu: jedną fotę maluchów-- tą przy wodopoju mam nawet na wygaszaczu - :lol: Te ostanie foty też świetne :loveu: - jakie szeroki języczek u malucha z uśmiechiem - widac, że to dorodny AT wyrośnie - uwielbiam te wielgaśne języki;) zach - latający Aire:crazyeye: :loveu: -takie foty sportowców mobilizują:cool3: ale żeby uprawiac frisbee - pies na pewno musi aportować a nie gnać z piłką lub patykiem w przeciwnym kierunku, podsubywać go lub porzucić gdzieś po drodze:shake: :angryy: ???
Flaire Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 INA napisał(a):postoji pół godziny i zaczyna marudzić, potem pojękiwać, następnie wpada w nerw i wykrzykując planuje ucieczki do swojego łóżka albo klatki czasem też unieruchamia rękę z trymerem tulić się całym cialem do mnie, lub kładzie łep na ramieniu niestety w tym momencie muszę wołać drugą osobę do potrzymania cwaniaczka.INA, ja bym proponowała robić krótsze sesje i robić mu przerwy ZANIM on zacznie marudzić. Dla mnie jest ważne, żeby pies potrafił wystać dłużej, ale przyuczam tego powolutku. I niektóre psy nigdy długo nie wystoją. :-(
Wind Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 zachraniarka napisał(a): Ale superowo! My też będziemy z Ludwisiem trenować frisbee, może też kiedyś będzie tak fruwał :loveu: zach, Zdjatko zajefajne :loveu: Teraz pozostaje nam czekac na takie samo Twojego Ludiego! To bedzie dopiero widok! :loveu: W.
Fuka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 A ja dla odmiany wrzucam Wam Iluzję:loveu: z NDM Kliwia, jeszcze raz wielkie dzięki!:Rose:
borsaf Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Halo, Solenizanci, wystąp! O ile dobrze pamiętam totak idzie: 7.04 Regon 11 miesięcy 12.04 czyli dzisiaj Lord Ludwig :loveu: ( "więcej" sie mi nie otwiera, tortu nie będzie:placz: ) 13.04 Saxanka i Lotka Dobrze? jak cos pomyliłam to poprawcie lub dodajcie. A, jeszcze tu gdzies Vigo się mieści ale to juz stary koń, miesięcznicy nie obchodzi:evil_lol:
Recommended Posts