Fuka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 nie wiem, chyba powinnam sie przerzucic na psy pluszowe - nie maja nerek :shake: przed operacja miala sprawdzane mocznik z kreatyniną i były w idealnej normie...
niedzwiedzica Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Fuki-MUSI byc dobrze !!! w końcu to silna sucz,a ostatnio te jej nerki dostaly w kośc-może dlatego wyniki sa takie kiepskie. Przelecz i może będzie ok.całe moje stado tzryma kciuki za prababcie stryjeczną :thumbs: A to dla specjalnie dla ciebie, na chwilke zapomnienia o kłopotach... tłoczno przy barze nie ma jak u mamy kwartet egzotyczny
zadziorny Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Niedzwiedzica kwartet jest boski :multi: :lol:. Jakie słodziaki :loveu: :iloveyou:
borsaf Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Fuka Trzymam kciuki za Fuczysko. Wiem,jak to jest, jak sunia chora. Czlowiek sobie miejsca nie może znaleźć i ciągle na nia spogląda. Jej pirwsze żywsze spojrzenie i już jakby cie na konia wsadzili, jakby sto słońc zaświeciło. Wyliże sie z tego, już niedlugo za piłeczka będzie biegać.
pszym Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Fuka napisał(a):To teraz dlan odmiany potrzymajcie kciuki za Fuczkę.... Wysiadły jej nerki:-( Wczoraj dałam jej pierwsza kroplowe, zaraz pojdzie kolejna butla:p a ja się boję. Nie wyobrażam sobie zycia bez niej:roll: Dobrze będzie! Trzymamy kciuki!!!
Flaire Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Fuka, jak sunia? Czy macie teorię co spowodowało tę niewydolność nerek?
Jura Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Fuczki, martwimy się razem z Wami i razem z Wami mamy nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
bo Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Fuka trzymam kciuki i melduj co u Fuczki. Niedźwiedzica małe wtulone łebki bardzo ładne.
Flaire Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 A ja wczoraj męczyłam Apcię, coby jej czaprak przystosować już na Opole i Łódź... :roll: A dzisiaj zaberam się za odkłaczanie Misi...
Gosia_i_Luka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Fuka - kciuki zaciśnięte! Koniecznie pisz co z sunią, co to się porobiło... :shake:
zachraniarka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Fuka trzym się dzielnie i pisz koniecznie co u Fuki? Kciuki trzymam mocno zacisnięte.. No a ja ostatnio pojechałam z Szorstkim na plażę.. jak widać niektórym długa zima w niczym nie przeszkadza.. :roll:
zadziorny Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 A czym miałaby mu przeszkadzać :cool3: :evil_lol: :diabloti:
coztego Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 zachraniarka napisał(a): No a ja ostatnio pojechałam z Szorstkim na plażę.. jak widać niektórym długa zima w niczym nie przeszkadza.. :roll: Takie rzeczy pokazywać publicznie biednym ludziom z południa... :mad: A wieloryba chociaż widziałaś? Ludwiś go nie pogonił? :cool3:
Flaire Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 coztego napisał(a):A wieloryba chociaż widziałaś? Ludwiś go nie pogonił? :cool3:No przecie zach zdjęcie wstawiła właśnie jak Ludwiś goni wieloryba! Wieloryb niestety właśnie sobie nurknął i dlatego Ludwiś tak go wypatruje!
Flaire Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Misia uznała, że już wiosna i zainaugurowała sezon balkonowy!!! :-)
coztego Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Flaire napisał(a):Misia uznała, że już wiosna i zainaugurowała sezon balkonowy!!! :-) Tak późno? Kreśka już od tygodnia szczeka na balkonie :evil_lol:
Wojtek Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 U nas sezon bakonowy od wczoraj trwa :-) Fu już prawie wystrugana - został pysk. Wygląda komicznie. :lol: Dziś z tym kończymy.
coztego Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Wojtek']został pysk. Wygląda komicznie. :lol: Spuchła na mordzie? :cool3: Flaire, a jak się Loci podoba balkon? Była zszokowana? :razz:
Jura Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Fredźka też prawie wystrugana, ale jak wiadomo - "prawie" robi wielka różnicę. Właściwie została głowa i z tym to ja się dzisiaj na pewno nie wyrobię:angryy:. Pies wygląda "oryginalnie" (określenie zasłyszane na spacerze) :grin: Do poprawki zostało zreszta jeszcze wiele elemetów. A Flaire obiecała w przryszłym tygodniu w ostatecznym dopracowaniu psa :modla: (co moze sie też przeminić w:mad:pańci).
zachraniarka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Flaire napisał(a):No przecie zach zdjęcie wstawiła właśnie jak Ludwiś goni wieloryba! Wieloryb niestety właśnie sobie nurknął i dlatego Ludwiś tak go wypatruje! Dokładnie tak było- tchórzliwy wieloryb czmychnął przed walecznym terrierem :cool3:
borsaf Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Zach to gdzie wy w końcu mieszkacie? czy to aby w Polsce? Najpierw dziki kolo bloku się kręcą, potem foki, wieloryby??:diabloti: Jakieś białe jeszcze na fotach widać, Deryl wogóle po białym hasa? Koło podbiegunowe?
zadziorny Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 coztego napisał(a):Flaire napisał(a):Misia uznała, że już wiosna i zainaugurowała sezon balkonowy!!! :smile:Tak późno? Kreśka już od tygodnia szczeka na balkonie :evil_lol: Moje pasqdy też :cool3: :lol:
zachraniarka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='borsaf']Zach to gdzie wy w końcu mieszkacie? czy to aby w Polsce? Najpierw dziki kolo bloku się kręcą, potem foki, wieloryby??:diabloti: Jakieś białe jeszcze na fotach widać, Deryl wogóle po białym hasa? Koło podbiegunowe? Foki są najgorsze, właśnie tego samego dnia na plaży jakaś bezczelna, czarna foka próbowała ukraść terrierowi patyka czyli rzecz świętą.. ale foka okazała się też być tchórzliwą i uciekła jak tylko terrier postawił ucho :cool3: A mieszkamy oczywiście w Polsce.. w najfajniejszym miejscu jakie może być.. Gdzie wzdłuż wybrzeża ciągną się piękne lasy, gdzie jesienne liście mieszają się z wiosennymi, zielonymi kikutkami przebiśniegów i zawilców.. Gdzie połowa plaży jest złota i słoneczna jak latem.. a 10 metrów dalej lodowiec pokrywa brzeg jak na antarktydzie.. Fajnie mamy.. Ja przynajmniej uwielbiam moje miasto :loveu:
coztego Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 zachraniarka napisał(a):Ja przynajmniej uwielbiam moje miasto :loveu: Ja też uwielbiam Twoje miasto :loveu:
Recommended Posts