Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

nie wiem, chyba powinnam sie przerzucic na psy pluszowe - nie maja nerek :shake:
przed operacja miala sprawdzane mocznik z kreatyniną i były w idealnej normie...

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Fuki-MUSI byc dobrze !!! w końcu to silna sucz,a ostatnio te jej nerki dostaly w kośc-może dlatego wyniki sa takie kiepskie. Przelecz i może będzie ok.całe moje stado tzryma kciuki za prababcie stryjeczną :thumbs:
A to dla specjalnie dla ciebie, na chwilke zapomnienia o kłopotach...

tłoczno przy barze

nie ma jak u mamy

kwartet egzotyczny

Posted

Fuka Trzymam kciuki za Fuczysko. Wiem,jak to jest, jak sunia chora. Czlowiek sobie miejsca nie może znaleźć i ciągle na nia spogląda. Jej pirwsze żywsze spojrzenie i już jakby cie na konia wsadzili, jakby sto słońc zaświeciło.
Wyliże sie z tego, już niedlugo za piłeczka będzie biegać.

Posted

Fuka napisał(a):
To teraz dlan odmiany potrzymajcie kciuki za Fuczkę.... Wysiadły jej nerki:-( Wczoraj dałam jej pierwsza kroplowe, zaraz pojdzie kolejna butla:p a ja się boję. Nie wyobrażam sobie zycia bez niej:roll:

Dobrze będzie! Trzymamy kciuki!!!

Posted

A ja wczoraj męczyłam Apcię, coby jej czaprak przystosować już na Opole i Łódź... :roll: A dzisiaj zaberam się za odkłaczanie Misi...

Posted

Fuka
trzym się dzielnie i pisz koniecznie co u Fuki?
Kciuki trzymam mocno zacisnięte..

No a ja ostatnio pojechałam z Szorstkim na plażę.. jak widać niektórym długa zima w niczym nie przeszkadza.. :roll:

Posted

zachraniarka napisał(a):

No a ja ostatnio pojechałam z Szorstkim na plażę.. jak widać niektórym długa zima w niczym nie przeszkadza.. :roll:

Takie rzeczy pokazywać publicznie biednym ludziom z południa... :mad: A wieloryba chociaż widziałaś? Ludwiś go nie pogonił? :cool3:

Posted

coztego napisał(a):
A wieloryba chociaż widziałaś? Ludwiś go nie pogonił? :cool3:
No przecie zach zdjęcie wstawiła właśnie jak Ludwiś goni wieloryba! Wieloryb niestety właśnie sobie nurknął i dlatego Ludwiś tak go wypatruje!

Posted

Flaire napisał(a):
Misia uznała, że już wiosna i zainaugurowała sezon balkonowy!!! :-)

Tak późno? Kreśka już od tygodnia szczeka na balkonie :evil_lol:

Posted

[quote name='Wojtek']został pysk. Wygląda komicznie. :lol:
Spuchła na mordzie? :cool3:

Flaire, a jak się Loci podoba balkon? Była zszokowana? :razz:

Posted

Fredźka też prawie wystrugana, ale jak wiadomo - "prawie" robi wielka różnicę.
Właściwie została głowa i z tym to ja się dzisiaj na pewno nie wyrobię:angryy:. Pies wygląda "oryginalnie" (określenie zasłyszane na spacerze) :grin:
Do poprawki zostało zreszta jeszcze wiele elemetów.
A Flaire obiecała w przryszłym tygodniu w ostatecznym dopracowaniu psa :modla: (co moze sie też przeminić w:mad:pańci).

Posted

Flaire napisał(a):
No przecie zach zdjęcie wstawiła właśnie jak Ludwiś goni wieloryba! Wieloryb niestety właśnie sobie nurknął i dlatego Ludwiś tak go wypatruje!

Dokładnie tak było- tchórzliwy wieloryb czmychnął przed walecznym terrierem
:cool3:

Posted

Zach to gdzie wy w końcu mieszkacie? czy to aby w Polsce?
Najpierw dziki kolo bloku się kręcą, potem foki, wieloryby??:diabloti:
Jakieś białe jeszcze na fotach widać, Deryl wogóle po białym hasa?
Koło podbiegunowe?

Posted

coztego napisał(a):
Flaire napisał(a):
Misia uznała, że już wiosna i zainaugurowała sezon balkonowy!!! :smile:
Tak późno? Kreśka już od tygodnia szczeka na balkonie :evil_lol:
Moje pasqdy też :cool3: :lol:

Posted

[quote name='borsaf']Zach to gdzie wy w końcu mieszkacie? czy to aby w Polsce?
Najpierw dziki kolo bloku się kręcą, potem foki, wieloryby??:diabloti:
Jakieś białe jeszcze na fotach widać, Deryl wogóle po białym hasa?
Koło podbiegunowe?

Foki są najgorsze, właśnie tego samego dnia na plaży jakaś bezczelna, czarna foka próbowała ukraść terrierowi patyka czyli rzecz świętą.. ale foka okazała się też być tchórzliwą i uciekła jak tylko terrier postawił ucho :cool3:

A mieszkamy oczywiście w Polsce.. w najfajniejszym miejscu jakie może być.. Gdzie wzdłuż wybrzeża ciągną się piękne lasy, gdzie jesienne liście mieszają się z wiosennymi, zielonymi kikutkami przebiśniegów i zawilców.. Gdzie połowa plaży jest złota i słoneczna jak latem.. a 10 metrów dalej lodowiec pokrywa brzeg jak na antarktydzie.. Fajnie mamy.. Ja przynajmniej uwielbiam moje miasto :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...