borsaf Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Witam, My właśnie wróciliśmy z wieczornego spacerku.Regon w charakterze bałwana bo już przed domem, w ogródku, dorwal sopel lodu. Ile mial przy tym goopi radochy:evil_lol: Podrzucał toto, tarzal sie na sopelku, brał do pyska i podrzucał. Chyba z 15 min zabawy jednym soplem, aż mu się rozpuścil w paszczy:placz: W domu aż stukał kulkami śniegu i lodu między palcami. Pogoda faktycznie piękna. Lekki mrozik, śnieg biały, wszystko zaprasza do spacerku.
zadziorny Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Borsaf bo to jest właśnie to, co tygrysy lubią najbardziej :lol: :cool3: :cool1: :multi:
Flaire Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dzisiaj była u mnie Lena (z Api), więc ja mogłam przytrzymać Lotkę, podczas gdy ona pstryknęła portrecik:
borsaf Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Flaire Ale ona ma cudny kolor! Taka mała, a juz tak wybarwiona. Zazdrościć tylko, ale serdecznie. Ludwis tez ma piękny kolor, a to moje nadal Skrzetuski (czarniawy) Ja sie pocieszam,że może po wytrymowaniu zrudzieje? Keri miala piekne kolory, ale poprzednia - Safra, właśnie taka lekko czarniawa była. A mnie sie podobaja te rude buuu.
Mokka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Potwierdzam, Lotka jest rudzieńka jak mało który serdel w jej wieku. Od początku miałam okazję obserwować Apiszona i pamiętam, że czarny ryjek utrzymywał się dość długo. Wielka gropa już była, a pyszczycho jeszcze czarniawe, Lotka wprawia mnie w osłupienie tym swoim kolorkiem. A uszki stoją same - nie są podklejone. :lol:
niedzwiedzica Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Flaire-słodycz prawdziwa :loveu: wcale nie wierzę,że taki aniołek może miec diałba za skórą :diabloti: fajny ten sztywny kłak na czole, super :multi:
nikit1 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Dzień Dobry! szukam Flaire .... czy ktoś ją :crazyeye:
aga_ostaszewska Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 nikit1 napisał(a):Dzień Dobry! szukam Flaire .... czy ktoś ją :crazyeye: Niestety nie... może do pracy wybyła. Do zobaczenia :multi:
Mokka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 nikit1 napisał(a):Dzień Dobry! szukam Flaire .... czy ktoś ją :crazyeye: A jakimi metodami i gdzie jej szukasz? O ile wiem, jest w domu, przed chwilą do mnie dzwoniła i brzęczała naczyniami. :cool1:
nikit1 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Mokka napisał(a):A jakimi metodami i gdzie jej szukasz? O ile wiem, jest w domu, przed chwilą do mnie dzwoniła i brzęczała naczyniami. :cool1: Szukam jej w sieci ;)
nikit1 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Do zobaczenia :multi: Si ju bejbe ;)
nikit1 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 nikit1 napisał(a):Szukam jej w sieci ;) Stwierdziłam, ze jednak:handy:
Flaire Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 No byłam w robocie, ale już jestem w domciu. :-) Bawię się z pieskami, ale muszę niedługo na jakieś zakupki lecieć... :cool1: A co do Lotki, to rzeczywiście ona się wybarwia bardzo wcześnie. Myślę, że to znaczy, że - tak jak jej mamusia - będzie mocno przesiana (pamiętacie zdjęcie mamusi? grzbiet mocno przesiany na rudo). Takie umaszczenie pochodzi od Felixa (Ch. USA, Int. Ch. Terrydale Int'l Affair), super psa i znakomitego reproduktora, który w jej rodowodzie pojawia się kilkakrotnie. A oto Felix jako starszy już pan:
nikit1 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Flaire napisał(a):No byłam w robocie, ale już jestem w domciu. :-) Bawię się z pieskami, ale muszę niedługo na jakieś zakupki lecieć... :cool1: Tudej is de frencz dej :loveu:
Wojtek Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 nikit1 napisał(a):...czy ktoś ją :crazyeye: Niby co? Zdziwił, przestraszł?! :lol:
nikit1 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Wojtek napisał(a):Niby co? Zdziwił, przestraszł?! :lol: no właśnie coś w ten deseń :evil_lol:
Fuka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Amelka Ramir miała robione dzisiaj usg i wygląda na to, że Elmiasty jest ojcem co najmniej 4 maluchów! :drinking::drinking::drinking::drinking: No nic, za 5 tygodni się okaże :drinka:mam nadzieję....:roll:
Fuka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Gosia, Twoja sportsmenka wygląda zarąbiście! Zach, wykasowalam Twoj adres, napipaj mi go prosze znowu - to wysle Ci wreszcie nóż.... Niedźwiedzica, ja na prawde nie wiem jak Ty to robisz, że łapiesz je na zdjęciach akurat wtedy kiedy trzeba, a mi zawsze uciekają z kadru:wallbash: Flaire, przyznaj sie ilu Lotka ma irlandzkich przodków;)
zadziorny Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Flaire'] Szczeniak odlotowo wyglądasz :loveu: :multi: :sweetCyb:
Gosia_i_Luka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Niee no, szczeniak jest bezbłędny! :crazyeye: :loveu: I te oczy!!! :loveu: Przeboskie stworzenie! :multi: ps. Flaire - czy ona ma lewe oczko załzawione?
Flaire Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']ps. Flaire - czy ona ma lewe oczko załzawione?Nawet zakroplone - lewe oczko troszkę łzawi i szczeniak kropelki dostaje. Szczeniak dziękuje Wam za miłe słowa. :lol:
aga_ostaszewska Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Szczeniak dziekuje i MY DZIEKUJEMY! :drinking:
Recommended Posts