Jura Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 zachraniarka napisał(a): zgłosiłam Ludwinia na zawody warszawskie.. szczyl jeszcze roku nie będzie miał skończonego, więc nie wiem co to nam wyjdzie.. Myślę, że na pewno wyjdzie fajne spotkanie. Ekipę kibiców macie zapewnioną. borsaf, niedźwiedzica, Wind, Aga, Flaire :calus: Flaire, trymowanko, to coś co by się nam z pewnością przydało, choć kiedy wychodziłyśmy na spacerek, mijająca nas pani rozpoznała w moim futrzaku airedale. :-o Ona też kiedys miała AT (nie jestem w stanie zapisać, jak wymawiała nazwę rasy, ale niedaleko było od "adelajda terrier", więc może nie powinnam się chwalić, bo chodziło o coś całkiem innego ;)). Narzekała, że był z niego straszny niszczyciel.
Gosia_i_Luka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Fuka! Jak to dobrze, że to nie ropomacicze - uff! Teraz trzymamy kciuki za eliminację tych paskudztw...! Również zgłosiłyśmy się do Warszawy z białasem. :lol: Ja z kolei bardzo bym się cieczyła, gdyby cieczka.exe dopadła nas najpóźniej na początku marca. :roll: Zach, zgłosiłaś się w końcu na zawody, nie na egzamin? Bo ja na zawody.:p Jak szaleć, to szaleć. :p :evil_lol:
zachraniarka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Flaire cieszę się bardzo, że wreszcie (po latach ;)) spotkamy się w stolicy! Jednak oczywiście mam nadzieję, że w Gdańsku nas z Locią odwiedzisz. [quote name='Wind']Co do Ludwisia, to sadze ze niejednego zakasuje :-) A po drugie sedzia bardzo interesujacy i warto, aby malego szorstka zobaczyl :-) Komisarz tez bedzie super :cool1: No właśnie sędzia nas skusił to raz.. a dwa to ta obietnica sesji zdjęciowej dla każdego zawodnika :cool1: A kto będzie komisarzem? A Ty Wind startujesz? Gosia zgłosiłam się na zawody.. a co tam- kiedyś i tak dla szorstka musi być ten pierwszy raz.. Debiut u dobrego sędziego może być interesujący, a z powodu młodego wieku to nie mam ciśnienia by powalczyć.. Jadę więc sobie zupełnie na spokojnie i cieszę się przeogromnie na myśl o spotkaniu z dogomaniakami! :multi:
Fuka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 niedzwiedzica napisał(a):FUKA-widzisz, jak skutecznie trzymamy te kciuki ?? Juz nie ma ropmacicza ;) jeszcze troche potrzymamy to i cysty sie rozejda i bedzie ok.:multi: to może załatwcie mi jeszcze żeby te szczeniaki przetrwały jednak burzę hormonalną i sie utrzymały:mdrmed: jutro idę na kolejne usg - ona ma teraz srednio usg raz w tygodniu.... :p i o ile nic nowego nie wyniknie - w środę rano operacja:mad: Jura, generalnie - Fuka po szczeniakach zaczęła miec dziwne, przedłużające się cieczki. Śledztwo wykazało, ze przyczyna sa cysty na jajnikach, próbowaliśmy cholerstwo ubic farmakologicznie i wydawało się, że byliśmy skuteczni... Niemniej jednak podczas cieczki była pod kontrolą, dmuchalismy na zimne i próbowaliśmy jajniki zmusic do współpracy, ale wygląda na to, że się nie udało przechytrzyc przeciwnika:shake: i szczeniaki nawet jezeli sie poczeły - to juz ich w niej nie ma... Trzymaj się ciepło - będzie dobrze!!!! Kochani, wszystkim dziękuje za ciepłe słowa! Carragan - mam nadzieje, że się zobaczymy w Katowicach i Elmiasty pozna Maleństwo:cunao: Zach, dalej trzymam kciuki - tym razem za egzaminatora - żeby dobrze sprawdzał :-D Ali, jeszcze raz wielkie dzięki za cierpliwość do mnie i Waszą pomoc :buzi: , no i oczywiście za zdjęcia - jutro spóbuje cos tutaj powrzucac! :hmmmm: tylko musze dojść jeszcze do tego jak je dołożyć do reszty moich zdjęć.... Powodzenia w dręczeniu Derysia! Pamiętaj - pomalutku, króciutko, za to z długimi i atrakcyjnymi przerwami!
Wind Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 zachraniarka napisał(a):A kto będzie komisarzem? A Ty Wind startujesz? zach, Komisarzem najprawdopodobniej bedzie Magda Ziolkowska :-) Widzialam Ja w pelnej akcji na Zawodach Obedience w Warszawie i musze przyznac, ze w tej roli sprawdzila sie wzorowo :-) W pierwszym dniu na pewno nie startuje. Moj Klub organizuje Zawody i wlasciwie kazdy ma przydzielone pewne zadania. Bede odpowiedzialna za pelen serwis fotograficzny. Zgodnie z zamyslem, kazdy uczestnik z Zawodow ma wyjechac z plyta ze swoimi zdjeciami, lub zdjeciem, jesli nie da mi szansy na wieksza ilosc ujec ;) Bede miec co robic: fotografowanie, blyskawiczna obrobka, nagrywanie ... Zawsze moze sie tak zdarzyc, ze z jakis przyczyn, plyty beda do Zawodnikow wysylane na nastepny dzien ;) Gosia, Ciesze sie, ze zobacze Biala :loveu: Oczywiscie ma radosc jest rowniez ogromna, ze bede mogla zobaczyc przy pracy Ludiego :-) W.
zadziorny Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 carragan napisał(a):Nitencja napisał(a):Carragan jesli chodzi o welshowce to my bedziem i moze male carne ;-)A male czarne mi Malenstwa nie zje ? :cool1: :lol: Qrcze, nigdy nic nie wiadomo :roll:. Lepiej dmuchać na zimne :evil_lol: :cool3:
Nitencja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 :mad: no,no !! Ciebie zadziorny nie zezarl ani nawet Bosa wiec i Malenstwa nie ruszy:evil_lol:
zadziorny Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 coztego napisał(a):Flaire te cieczki na Katowice chyba specjalnie wywołuje :diabloti: Właśnie :mad: coztego napisał(a):Carr, ja oczywiście mam nadzieję być w piątek i szorstkie podziwiać :) Ja też będę w piątek i lojalnie ostrzegam, że na dodatek będę focił :evil_lol: :cool3: :eviltong:
niedzwiedzica Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 NITENCJA-dobrze,że mnie tam nie będzie, bo sama bym ci to małe czarne zeżarła :loveu: ( a w najlepszym razie podebrała i nigdy nie oddała ;) )
Nitencja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Niedzwiedzica :) to nie takie proste Male carne sie nie daje :razz:
Flaire Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Wind napisał(a):W pierwszym dniu na pewno nie startuje. Moj Klub organizuje Zawody i wlasciwie kazdy ma przydzielone pewne zadania. Wind, czy to znaczy, że nikt z AKI nie będzie startował?
niedzwiedzica Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Nitencja- człek zakochany zrobi wszystko,więc uważaj na małe czarne, jak będę w pobliżu ;) ;)
Nitencja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Bede uwazac :) bo tu wiecej osob ma chrapke na Carnucha :)
Wind Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Flaire napisał(a):Wind, czy to znaczy, że nikt z AKI nie będzie startował? Przyznam, ze na ten temat nie rozmawialam. Wiem tylko, ze jesli mam zrobic ten serwis tak jak zostalo zaplanowane, to musze sie zajac tylko tym :roll: W.
niedzwiedzica Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Dla poprawy nastroju mój nieużytek ( z certyfikatem uzytkowości ;) ) U nas ZIMA !! W Poznaniu snieg sypie, wymieszany z deszczem, w lesie będzie jeszcze paskudniej niż wczoraj :angryy:
Nitencja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 brrrrr u nas mokro chlapa i welshe zapadaja sie w mokrej bryi ktory kiedys byl sniegiem. Nie wspominam tu malego ktorego prawie wcale nie widac, a z dworu przynosi pol piasku i musi zaraz iscdo wanny by go splukac.:diabloti:
niedzwiedzica Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Nitencja- to są uroki niskopodwoziowych psów :diabloti: ( któras znajoma mi kiedys cos o psach-mopach mówiła ;) ;) )..Moje tylkoi łapy maja brudne,ale ilośc piasku na kanapach zwiększyła się znacząco :diabloti:
aga_ostaszewska Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Wind: Bedziemy czekac na linka do zdjec z zawodow! Pewnie gdzies na dogo je umiescisz, prawda? Fuka: No to nadal trzymamy kciuki... :thumbs:
Berek Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 "Wind, czy to znaczy, że nikt z AKI nie będzie startował?" Ja nie Wind ale odpowiem: Pierwszego dnia gospodarze zajmują się tylko obsługą zawodów - było to podyktowane m. in. tym, ze sędzia zgłosił ograniczenie liczby zawodnikow jakich może posędziować, w związku z czym klub ustępuje miejsca gościom. Drugiego dnia AKI wchodzi do gry. :lol:
borsaf Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Niedzwiedzica To Koci juz nie wystarczaja patyki leżące na ziemi? Musi sobie sama odpowiediego ułamać wtedy jest OK:lol:
coztego Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 zadziorny napisał(a): Ja też będę w piątek i lojalnie ostrzegam, że na dodatek będę focił :evil_lol: :cool3: :eviltong: Dobrze, że ostrzegasz! Zrobię sobie fruzurę :eviltong: Niedźwiedzica, niesamowite foty! :crazyeye: Fuka! :kciuki: Nie dajcie się!!! :kciuki:
zachraniarka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Wind napisał(a):Zgodnie z zamyslem, kazdy uczestnik z Zawodow ma wyjechac z plyta ze swoimi zdjeciami, lub zdjeciem, jesli nie da mi szansy na wieksza ilosc ujec ;) Wind bez gwarancji na większą ilość ujęć, chyba jednak się rozmyślę ;) :lol:
Wojtek Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Jak rasowy pitbul, lub co najmniej żyrafa! :diabloti: Która to taka skoczno-chwytna? :cool3:
Wind Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 zachraniarka napisał(a):Wind bez gwarancji na większą ilość ujęć, chyba jednak się rozmyślę ;) :lol: Oj zach, nie zartuj! Do wszystkiego podchodze ostroznie i wiem, ze w chwili takie stresu zawodnika i psa, byc moze zdarza sie takie sytuacje (a miejmy nadzieje, ze nie), iz moge miec tylko jedno zdjecie ... z socjalizacji ;) Licze jednak, ze wszyscy dadza mi szanse abym sie fotograficznie wykazala :-) W.
Flaire Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 zach, Ty lepiej Ludwisia szybciutko trymuj, bo z tego, co pisała Fuka wynika, że on się niezbyt obecnie nadaje do focenia :lol: .
Recommended Posts