zadziorny Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Nitencja napisał(a):A Moze By Tak Jakies Fotki ;-) Właśnie :mad: :mad: :mad:
Gosia_i_Luka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 OK, parę fotek na szybko. Generalnie wyszły tragicznie - nagroda pieniężna dla tego, kto zrobi ładne zdjęcie szalejącej szóstce terrierów (Wind się nie liczy :evil_lol: ). zach i Makaron - całuśnik artystyczne niezamierzone :evil_lol: Piękniś :loveu: gdzieś idziemy (:mad: a może :loveu: ) :evil_lol: Deryl i Makaron - pierwsze koty za płoty :lol: :p Trzy terriery na kanapie :) Mam jeszcze różne inne zdjęcia :p , ale muszą iść do autoryzacji. :evil_lol:
coztego Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a): Mam jeszcze różne inne zdjęcia :p , ale muszą iść do autoryzacji. :evil_lol: To dawaj, my je zautoryzujemy :evil_lol:
Gosia_i_Luka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Coś Ty! Pokaż mi tego, kto by się chciał z własnej woli narazić Fuce! :-o :evil_lol:
zadziorny Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 coztego napisał(a):Gosia_i_Luka napisał(a): Mam jeszcze różne inne zdjęcia :p , ale muszą iść do autoryzacji. :evil_lol:To dawaj, my je zautoryzujemy :evil_lol: Dokładnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zadziorny Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):Coś Ty! Pokaż mi tego, kto by się chciał z własnej woli narazić Fuce! :-o :evil_lol: Mnie się to przytrafiło :oops: :wallbash: :modla:
asher Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Ja się mogę się narazić :evil_lol: Dawaj foty i zwal na mnie :evil_lol:
coztego Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):Coś Ty! Pokaż mi tego, kto by się chciał z własnej woli narazić Fuce! :-o :evil_lol: No co Ty! :crazyeye: Myślisz, że Fuka nam nie ufa? :mad: Jak my zautoryzujemy zdjęcia to na pewno będą w porządku i wtedy pokażesz reszcie świata :diabloti:
Wind Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 zach, Gosia, Ali, a moze tez pozostali? Moze sie skusicie. Wyjatkowo przyzwoity sedzia (prezydent Komisji Obedience w FCI), Wawa nie tak daleko Trojmiasta, zabawa bedzie przednia :-) W.
Flaire Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Tylko troszkę dziwne, że najpierw się trzeba zapisać, a dopiero potem się dowiadujesz, ile ta przyjemność będzie kosztować. Wind, ponieważ masz dostęp dostęp do organizatorów, może zasugeruj im, żeby ogłosili przynajmniej w przybliżeniu, ile moga wynieść koszty?
Wind Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Flaire napisał(a):Tylko troszkę dziwne, że najpierw się trzeba zapisać, a dopiero potem się dowiadujesz, ile ta przyjemność będzie kosztować. Wind, ponieważ masz dostęp dostęp do organizatorów, może zasugeruj im, żeby ogłosili przynajmniej w przybliżeniu, ile moga wynieść koszty? To nie jest dziwne, tylko jak mniemam zostalo przeoczone :-) Informacja zostanie uzupelniona :-) W.
Flaire Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Wind']To nie jest dziwne, tylko jak mniemam zostalo przeoczone :-) No chyba przeoczone to nie, bo jest tam napisane: Dokładny adres zawodów, wysokość opłat startowych i inne szczegóły podane zostaną w terminie późniejszym (po zamknięciu list startowych).
Wind Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 No to w takim razie jest to dziwne i zostanie ogloszone po zamknieciu list startowych :-) Nie mniej wyslalam maila z prosba o ogloszenie ceny :-) Przynajmniej przyblizonej. Sadze, ze to bardzo wazna informacja. W.
Fuka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Kochani!!!!!!!!!!!! Było super, tylko jestem baaaardzo zmęczona.... Bardzo wszystkim dziękuję za miłe chwile, cudowny nocleg :drinking::drinking::drinking:, wielką pomoc i cudowny doping!:modla: :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: i.... niestety musze dokonac kilku sprostowań:roll: Jego Wysokość Lord Ludwiś ma tylko :hmmmm: powiedzmy....., że ma pół głowy i kawałek przednich łap:oops: Deryś nie ma głowy tylko idealnie nagie czoło i kawałki policzków:eek2: To by było na tyle jeżeli chodzi o moja wydatna:-? pomoc groomerską.....:p A Darkstorm i jego rodzina nie doczekali żebym dotkneła ich psa nożem:oops2:
Fuka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 niedzwiedzica napisał(a):FUKA_- gratulacje dla Elmiastego :multi: :multi: znaczy to,że bestia zaczęła na ringu biegać ;) On nie biegał! ON LATAŁ, on zapierdalał jak mały zapierdalacz:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :painting::Cool!: Nie moge pojac czemu wszyscy pchaja się na Walentynkowa w Bydgoszczy skoro w Gdańsku sa taaaaaaaaaaaaaaaaaakie ringi, na których można sobie pobiegac.... a nie robic trzy kroki na krzyż:diabloti: Inna rzecz, że Elmiastemu chyba najbardziej pomogł w bieganiu świetny nastrój - jego goopia pani przez tydzień go nie dotkneła ani trymerem, ani grzebieniem, a do tego przywiozła go do takiego fajnego miejsca gdzie spotkał wspaniałych kumpli:loveu: i zamiast sterczec na stole - mógł się bawić na całego:Dog_run::Dog_run::Dog_run:
Fuka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 No, a najbardziej pomogło mu chyba to, że Elmo zakochał się w uzytkowym Lordzie i bardzo chciał połączyć te dwie linie, ale z jakiegoś dziwnego powodu zupełnie mu sie to nie udawało:wallbash: :roflt: chociaz baaardzo się starał :turn-l: Po powrocie do domu wróciła mu jednak miłość do Fuki - co znacznie ograniczyło moje mozliwości odsypiania:p I smutno mi jak na nich patrzę, bo Fuka jest chora i jutro będzie miała operację:-(
nikit1 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Fuka Gratulacje!!!:cunao::beerchug: szkoda, ze nie udało się nam spotkać, no ale może innym razem :knajpa: i :painting: A co się dzieje Fuce?
zadziorny Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 nikit1 napisał(a): A co się dzieje Fuce? Właśnie :-o. Chyba miała być w ciąży :hmmmm: :niewiem:
zachraniarka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Wind jakby można było dowiedzieć się o cenę to by było superowo. Ja się zastanawiam mooocno nad zgłoszeniem. Sędzia kusi. Tylko, że moje szorstkie to nawet roku nie będzie miało skończonego, nie mówiąc o tym, że boję się czy w tak krótkim czasie uda mi się przygotować psa.. No ale zastanawiam się! No, a najbardziej pomogło mu chyba to, że Elmo zakochał się w uzytkowym Lordzie i bardzo chciał połączyć te dwie linie, ale z jakiegoś dziwnego powodu zupełnie mu sie to nie udawało A nie mówiłam, że się nie da! :eviltong: :grin: :grin: :grin: :grin: ;) ;)
Fuka Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Zamiast szczeniaków mamy chyba początek ropomacicza:-( No i sama nie wiem, bo własnie gadałam z Gocha i ona zastanawia się czy jeszcze nie poczekac kilka dni:-?
nikit1 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Biedna Fuczka... :shake: Wymiziaj michola od nas..
aga_ostaszewska Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Fuka: Najpierw, co najważniejsze DUŻO ZDRÓWKA DLA SUNI! TRZYMAMY KCIUKI! No i ... (coś dużo przyjemniejszego) OGROMNE GRATULACJE! nikit: Latasz po tych tematach i nie wiem, gdzie mam Wam gratulować... zaryzykuję tu... GRATULACJE :multi:
nikit1 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='aga_ostaszewska'] nikit: Latasz po tych tematach i nie wiem, gdzie mam Wam gratulować... zaryzykuję tu... GRATULACJE :multi: Dzięki!!! :Cool!: no faktycznie, trochę ganiam ostatnio po tym forum :loveu: a tak przy okazji - czy ktoś ze znajomków wybiera się do Wilna (11-12.03.06)?
zadziorny Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Fuka 3mamy kciuki za Fukę :thumbs: :happy1: :kciuki:
Recommended Posts