Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

borsaf - serdeczne gratulacje dla Ciebie, dla młodej mamy, a dla Urszulki życzenia, aby była zdrową i radosną dziewczynką i żeby jej się spodobało na tym świecie :)

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Borsaf - ja również bardzo serdecznie gratuluję! :multi: Wielkie wydarzenie! :) Już się nie mogę doczekać fotek. :loveu:

I też znikam bo...zresztą wiecie... wirus sesja.exe. ;) A co najlepsze - prawdopodobnie dołączy do niego niedługo osławiona cieczka.exe. A to już ponad moje siły. :evil_lol:

Posted

[quote name='zachraniarka']Widzę też, że mamy w swoim gronie nową osobę i to właścicielkę erdla- witaj Rapidka!

witam witam i życzę dużo wytrwałości w przygotowaniu do sesji

gosia Tobie również mam nadzieje,że wszystko będzie ok.

Posted

Flaire napisał(a):
i tam została zbiórczo wyskubana... Wszystkie szczeniackie piórka zniknęły
Ładnie to tak na takie mrozy ogołocić maluszkę???:lol:

Posted

borsaf, gratulacje. Jak juz pisałam tak mi nie pasujesz do postaci, która jawi się przed oczyma, gdy mówi się "babcia", że zazroszczę Twoim wnukom.

Nitencjo,
gratulacje dla Ciebie, bo przecież gdyby nie Ty Alex niekoniecznie byłby dziadkiem welshyków ;)

Mokka,mnie też się wydaje, że Lotka to panienka z charakterkiem.

Flaire, zdjęcia, zdjęcia! Wszyscy chcemy prowadzić studia porównawcze.

Wind
, szkoda, że talent Majeczki nie został doceniony i jak rozumiem wystąpiła w roli yorka, a nie psa (przepraszam z góry wszystkie yorki. Wiem, że jesteście psami, ale tak wielu ludzi uważa inaczej).
Jedna znajoma ówi, że Fredźka to powinna wystąpić w reklamie farby do włosów. Jeśliby coś takiego doszło do skutku, to byłby najlepszy dowód na to, że reklamom nie można wierzyć.

Rapidka, wygląda na to, że jesteście sobie pisane.(Kto zapisał mnie na mojego potwora?:lol:)

Ina, chyba muszę szykować sie na wojnę (chodzi o to prawo).
Studentkom trochę zazdroszczę tych egzaminowych stresów i mentalnie trzymam kciuki.

Melduje jeszcze, że w Warszawie zniknął Pałac Kultury i Nauki. Zawsze widziałm go z mojego okna, a tu nie ma.

Posted

A Vigo jednak chory zapalenie gardła i krtani..:shake:
dziś pojawiła się biegunka i podwyższona temp, z brakiem apetytu już walczę od kiku dni...
w te pędy pojechalismy do weta, i co w tej chwli jesteśmy po jednym wielkim antybiotyku czekaja nas jeszcze dwa i tydzień tabletek Synulox
potem będzie zagadkowe SCANOMUNE;) i może też szczepionka - uodparniająca - ponoć wraca znowu do łask i głosno było o niej na sympozjum wet..
Teraz chodzi taki biedny misio z konta w kont - tak mi go żal - też się strasznie o niego martwie - żeby już było wszytko ok..

Posted

Jura - ciężki orzech do zgryzienia Cię czeka :roll: :olympic: :razz:
obojętnie czy bedziesz walczyć z pracodawcą:mad: czy z pracownikiem
kciukina pewno się przydzadzą- :happy1:

Posted

INA, wydrap biedaczka za uszkiem od cioci Flaire.

Napisz coś więcej, co to za szczepionka? Moje psy co prawda jak dotąd - tfu tfu - nie chorują, ale ja lubię takie rzeczy wiedzieć na zapas...

Posted

Wszystkiego najlepszego z okazji nowego roku.
Chińczycy właśnie obchodzą rozpoczęcie roku PSA.
:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol:

Podobno ma on przynieść szczęście i pieniądze. O tym, że pies przynosi szczęście wiedziałam, ale pieniądze? Raczej wydatki

Posted

Flaire napisał(a):
zach, poradź terierowi, żeby pluszakowi dał spokój i wziął się za laba :razz: :diabloti: :evil_lol: !

Zadziorny miał rację - sadystka

Posted

INA, dzięki za kciuki. Wam też się bardzo przydadzą.
Fredzia miała zapaleniae gardła, jak była malutka. Strasznie się wtedy martwiłam, bo pies stracił całą radość życia. Myślałam, że to następstwa stresu - przestraszyła się "ataku" rozklekotanego rowerka.(Jak teraz wspominam to się sam z siebie śmieję). Przyszedł jednak sąsiad wet i od razu kazał zaaplikować rutinoskorbin i jakis syropek.To takie wspominki.
Dużo zdrowia dla Vogusia.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...