Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Ali26762 napisał(a):
Odhaczyłam, zdjęła mi się, ale wychodzi na to, że za każdym razem trzeba to odznaczać. Kłopot - powinna być opcja, żeby na stałe nie subskrybować.
Jest opcja - tylko ja cały dzień dzisiaj pomagam nowym użytkownikom i już nie nadążam.

Menu Narzędzia wątku -> Unsubscribe this thread

Posted

[quote name='borsaf']Coztego I klaskac tylko dlatego, że nowe???
Zaraz klaskać... :cool2:
Wszyscy narzekali, że forum nie działa, Database ciągle nie miało powera i różne takie... :vamp: więc zmiany były konieczne...
Do wszystkiego można się przyzwyczaić... Za kilka tygodni już nikt nie będzie pamiętał, że kiedyś było inaczej ;)

Trochę się trzeba namęczyć, żeby poznać nowości, ale przynajmniej jest nadzieja, że forum będzie działało ;)

Posted

[quote name='Ali26762']Dzięki, Flaire, już zaznaczyłam. Ale wynika z tego, że przy każdym wątku trzeba procedurę powtórzyć :(Panel użytkownika-> Edycja opcji -> Przysyłanie informacji i powiadomień -> domyślny tryb powiadamiania o postach

Posted

A ja???

Najlepsze, ze moja odpowiedz byla za krótka, nie miała 10 słów więc dopisałam hahaha.
A zwykła odpowiedź mi cofnęło bo coś dabata...znowu nie ma powera.
Nic sie nie zmienilo.

Posted

S.O.S Help! Ali dałas radę to paskudztwo wyłączyć? Zrobiłam, jak pisala Flaire, zmieniłam na Nie subskrybuj i doooopa:vamp: ono samo sie przełącza na automatyczne powiadomienie na maila i mi skrzynke tylko zaśmieca wrrr
Czy ktos z Was może to za mnie zmienić? Może ja cos robię nie tak?

Posted

borsaf wejdź tu, gdzie pisała Flaire. Ten panel użytkownika znajdziesz przed pierwszym postem na stronie po prawej stronie. Tam wejdź w ostatnią pozycję, potem poszukaj "Edycja opcji", wejdź i znajdź blok "Przysyłanie informacji i powiadomień" i tam zaznacz odpowiednią opcję.

[quote name='Flaire']Panel użytkownika-> Edycja opcji -> Przysyłanie informacji i powiadomień -> domyślny tryb powiadamiania o postach

Posted

Żaden emotikonek nie opisze w jakim jestem nastroju. Wcale mi się ta nowość nie podoba. (Wiem, wiem przyzwyczaimy się i to jest dla naszego dobra).
Jedyna przyjemna dziś rzecz to czysty, bo wykąpany w śniegu, pies.

Posted

Ali W ym caly dowcip, że ja to wszystko zrobiłam, weszlam tam, rozwinęłam i wybralam opcje nie.. weszlo do okienka na niebiesko, klknęłam obok, zrobilo sie biale, nadal nie sub.. i zadowolona wyszlam. Nadal wszystkie posty w watkach, które odwiedzilam sie mi w mailu pojawiają. Weszlam tam drugi raz, a tu spokojnie znowu jest to automatyczne zawiadomienie. Zrobiłam ponownie procedurę, wyszlam, ale tym razem wrocilam i co? dooopa znowu jest automat. Juz nie mam sily dalej sie z tym bawić
Tez mi prezent na Swięta potrzebny, wkurzyłam sie maksymalnie.
Ide do kuchni, bo tam robota czeka, a ja tu z nowym dogo walczę.
Wrrr
Do jutra mi chyba przejdzie, boza bardzo się z Wami zżyłam, ale wtejchwili to delikatnie mówiąc dogo mnie zdenerwowalo maxymalnie.:vamp:

Posted

[quote name='borsaf']S.O.S Help! Ali dałas radę to paskudztwo wyłączyć? Zrobiłam, jak pisala Flaire, zmieniłam na Nie subskrybuj i doooopa:vamp: ono samo sie przełącza na automatyczne powiadomienie na maila i mi skrzynke tylko zaśmieca wrrr
Czy ktos z Was może to za mnie zmienić? Może ja cos robię nie tak? borsaf to nie wystarczy :evil:. Musisz wejść jeszcze raz do Panelu Użytkownika i pod każdym subskrybowanym tematem kliknąć Wyrejestruj. Dopiero wtedy przestaną przychodzić powiadomienia na Twoją skrzynkę pocztową 8-) :lol:

Posted

[quote name='borsaf']Ali W ym caly dowcip, że ja to wszystko zrobiłam, weszlam tam, rozwinęłam i wybralam opcje nie.. weszlo do okienka na niebiesko, klknęłam obok, zrobilo sie biale, nadal nie sub.. i zadowolona wyszlam. Nadal wszystkie posty w watkach, które odwiedzilam sie mi w mailu pojawiają. Weszlam tam drugi raz, a tu spokojnie znowu jest to automatyczne zawiadomienie. Zrobiłam ponownie procedurę, wyszlam, ale tym razem wrocilam i co? dooopa znowu jest automat. borsaf, zanim z tamtąd wyjdziesz, musisz iść na sam spód i kliknąć "Zapisz zmiany" - inaczej żadna zmiana się nie zachowa.

Posted

Zadziorny Jak zwykle jestes NIEZAWODNY. Proponuje zmień sobie nick.
Jak tylko Cię spotkam na jakiejs wystawie to uściskam przy wszystkich dogomaniakach. Wiesz, ile juz dostałam postów z Baru?

Posted

[quote name='zadziorny']Flaire - widzę, że Misia dostała twarzową czapeczkę na Mikołaja :lol: ;-)
Czy to ma związek ze zmianami na dogomanii :hmmmm: :niewiem:To nie Misia - to Ansel. :-)

A związek ze zmianami na dogomanii ma taki, że chciałam przetestować zmienianie avatarków. No i wniosek jest taki, że u mnie działa, ale u innych nie, więc na razie odradzam taki zmieny - do odwołania. ;-)

Posted

Dziękuje wszystkim i przepraszam, że macie ze mna tyle zachodu, ale ja blondynka komputerowa

Dlatego z Baru, że wstąpiłam tam na poczatku, żeby sie napic i przetrawic zmiany.
Widac mi zaszkodzilo.

Ale, nie ma juz dogomaniaków, dogomasterów itp. Wiktor s będzie niepocieszony, no i okazja do oblewania jedna mniej

Posted

W panelu użytkownika mam tak zaznaczone:

Domyślny tryb powiadamiania o postach Jeżeli założysz wątek na forum albo napiszesz post w wątku innego użytkownika możesz automatycznie dodać go do listy śledzonych wątków.
Wybierz tryb powiadamiania o nowych postach w ramach śledzonego wątku.

Domyślny tryb powiadamiania o postach:

Nie subskrybuj

Baz powiadomienia na email
Automatyczne powiadomienie na email
Codzienne powiadomienie na email
Tygodniowe powiadomienie na email

Posted

Na chwilę wyszłam do kuchni i nie zauważyłam, że problem już rozwiązany :)

Strasznie mi się muli komp, bo chłop przewala z naszego na cudzy jakieś straszne gigabajty danych :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...