INA Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 a my jesteśmy po zadaniu domowym.. Vigo dośc ładnie - jak na niego 8) robi waruj i zostań z bliska, w domu to nawet zwiększam odległość :) robilismy to na dworzu dziś i wczoraj przy rozproszeniu - inne psy :evilbat: i zaczynam być nawet zadowolona ale pewnie jak pójdzemy na plac to znowy będa cyrki :evil: 0X
INA Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 borsaf - jak masz fajne rzeczy to ja też chce :P - ostanio ten wykład Miodka to nawet bratu wydrukowałam - nie ma kompa a chciał sobie zachować-
INA Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Vigo Wszystkim mówi DOBRANOC :sleep2: a wszczególności temu kotu za kierownicą powyżej 8) :lol: :wink:
zadziorny Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 INA napisał(a):Vigo ten szczek doprowadza do szewskiej pasji 8) i gdy to usłyszy biegnie obszczekiwać głosniczki obojętnie co robi i obojętnie w której częsci domu się znajduje. Moja Trudzia reaguje podobnie - zaczyna się odszczekiwać :roll: :lol: :wink:
Wind Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 zadziorny napisał(a):INA napisał(a):Vigo ten szczek doprowadza do szewskiej pasji 8) i gdy to usłyszy biegnie obszczekiwać głosniczki obojętnie co robi i obojętnie w której częsci domu się znajduje. Moja Trudzia reaguje podobnie - zaczyna się odszczekiwać :roll: :lol: :wink: A moj Majutek wysluchal ze stoickim spokojem tego szczeku i nawet pozycji na fotelu nie zmienil :o Wielokrotne odsluchiwanie tez nic nie dalo ;) Moze Maja uznala, ze wiekszym braciom nie wypada odpyskowywac :lol:
Flaire Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 A u mnie nic nie gra. :( Spróbowałam w innej przeglądarce i ciągle nic nie gra. Co prawda jestem blondynką, ale głośniki mam włączone i inne rzeczy grają. :(
moriko Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 U mnie dziala, chociaz po pierwszym zaladowaniu strony nie dzialalo dopiero jak nacisłam click here to play it again zadzialalo. Moja kicia Helka wskoczyla na polke siadla przy glosniku i ciezko mysli co jej tak szczeka :lol: :kociak:
zadziorny Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Widzę, że rdelomaniacy lubią kotecki 8) :lol:: :roll: :wink:
swallow Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Dla zainteresowanych filmik na pobudzenie wyobraźni: :( kliknij tutaj
moriko Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 koci taniec brzucha :lol: swallow - dzieki za linka, spot bardzo ciekawie zrobiony, nie wiedzialam o takiej akcji, powysylam do znajomych, trzeba uswiadamiac spoleczenstwo
Martini*** Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 http://www.zippyvideos.com/8812310712498696/kaktusy/ coś optymistycznego :)
wiktor.s Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Martini Smieszne to było. Ale współczuje temu zwierzęciu. (Dokładnie nie wiem co to jest :oops: )
Jura Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 coztego napisał(a): samosprawdzająca się przepowiednia (po angielsku "self-fulfilling prophesy") coztego, cz ty na pewno musisz pisać jakąś pracę :wink:
Aluzja Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 A wiec ...jest nas wiecej. W zeszla sobote o 22.05 urodzila sie slicznotka- moja corusia.Tym razem dziecie ludzkie a nie psie:-))) Anielka czuje sie dobrze..psy gorzej bo oszalaly na jej punkcie.Suki waruja pod pokojem na kazdy jej jek chcialyby leciec i ja ratowac.Slowem male kolorado:-))) pozdrawiamy
swallow Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Aluzja REWELACYJNA WIADOMOŚĆ :laola: Życzę samych wspaniałych chwil, a z córusi niech wyrośnie kolejny wspaniały kynolog :) Dużo zdrówka dla maluszka i rodziców i jeszcze więcej szczęscia w życiu. Pozdrawiam Wielkie, wielkie GRATULACJE:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
INA Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Aluzja - Hurra w końcu :angel: z najlepszymi życzeniami :lol: :lol: :lol: A to dla Anielki :baby: :baby: :lol:
borsaf Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Aluzja GRATULACJE ode mnie i Agi Strasznie sie cieszymy, że wszystko poszlo dobrze i mały aniołek juz jest na tym świecie! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :lilangel: :multi: :new-bday:
Ali26762 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Aluzja - ogromne gratulacje i serdeczne życzenia, aby świat był życzliwy dla tej maleńkiej istotki, która na nim zawitała :)
Jura Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Aluzja, wszystkiego najlepszego dla may i córki. :hand: Dziękujęmy, że pamiętałaś się nam pochwalić.
Ramir Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 A ja już widziałam zdjęcie Anielki.Jest ślicznaaaaaa!
wiktor.s Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Gratulacje Aluzja! Niech się zdrowo wychowuje. A tak nawiasem mówiąc to jest mój 200 post :D .
zachraniarka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Aluzja wielkie gratulacje!! Niech się córa zdrowo chowa! :D :D :D
Recommended Posts