Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

a my jesteśmy po zadaniu domowym.. Vigo dośc ładnie - jak na niego 8) robi waruj i zostań z bliska, w domu to nawet zwiększam odległość :) robilismy to na dworzu dziś i wczoraj przy rozproszeniu - inne psy :evilbat: i zaczynam być nawet zadowolona ale pewnie jak pójdzemy na plac to znowy będa cyrki :evil: 0X

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

borsaf - jak masz fajne rzeczy to ja też chce :P - ostanio ten wykład Miodka to nawet bratu wydrukowałam - nie ma kompa a chciał sobie zachować-

Posted

INA napisał(a):
Vigo ten szczek doprowadza do szewskiej pasji 8) i gdy to usłyszy biegnie obszczekiwać głosniczki obojętnie co robi i obojętnie w której częsci domu się znajduje.

Moja Trudzia reaguje podobnie - zaczyna się odszczekiwać :roll: :lol: :wink:

Posted

zadziorny napisał(a):
INA napisał(a):
Vigo ten szczek doprowadza do szewskiej pasji 8) i gdy to usłyszy biegnie obszczekiwać głosniczki obojętnie co robi i obojętnie w której częsci domu się znajduje.

Moja Trudzia reaguje podobnie - zaczyna się odszczekiwać :roll: :lol: :wink:

A moj Majutek wysluchal ze stoickim spokojem tego szczeku i nawet pozycji na fotelu nie zmienil :o
Wielokrotne odsluchiwanie tez nic nie dalo ;)

Moze Maja uznala, ze wiekszym braciom nie wypada odpyskowywac :lol:

Posted

A u mnie nic nie gra. :( Spróbowałam w innej przeglądarce i ciągle nic nie gra. Co prawda jestem blondynką, ale głośniki mam włączone i inne rzeczy grają. :(

Posted

U mnie dziala, chociaz po pierwszym zaladowaniu strony nie dzialalo dopiero jak nacisłam click here to play it again zadzialalo.

Moja kicia Helka wskoczyla na polke siadla przy glosniku i ciezko mysli co jej tak szczeka :lol: :kociak:

Posted

koci taniec brzucha :lol:

swallow - dzieki za linka, spot bardzo ciekawie zrobiony, nie wiedzialam o takiej akcji, powysylam do znajomych, trzeba uswiadamiac spoleczenstwo

Posted

coztego napisał(a):

samosprawdzająca się przepowiednia (po angielsku "self-fulfilling prophesy")

coztego, cz ty na pewno musisz pisać jakąś pracę :wink:

Posted

A wiec ...jest nas wiecej.
W zeszla sobote o 22.05 urodzila sie slicznotka- moja corusia.Tym razem dziecie ludzkie a nie psie:-)))
Anielka czuje sie dobrze..psy gorzej bo oszalaly na jej punkcie.Suki waruja pod pokojem na kazdy jej jek chcialyby leciec i ja ratowac.Slowem male kolorado:-)))
pozdrawiamy

Posted

Aluzja REWELACYJNA WIADOMOŚĆ :laola:
Życzę samych wspaniałych chwil, a z córusi niech wyrośnie kolejny wspaniały kynolog :) Dużo zdrówka dla maluszka i rodziców i jeszcze więcej szczęscia w życiu. Pozdrawiam
Wielkie, wielkie GRATULACJE:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Aluzja GRATULACJE ode mnie i Agi

Strasznie sie cieszymy, że wszystko poszlo dobrze i mały aniołek juz jest na tym świecie! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

:lilangel: :multi: :new-bday:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...