INA Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 borsaf - o widzę że Ci synowe już do Regona w konkury przychodzą 8) ten to ma dobrze 8) :wink: czyli wychodzi że Vigo to mamisynek taki, :wink: --- ( wyobrażam sobie Twoją minę 8)) Ecleirs - ale Eklerek w Ciebie wpatrzony - na tej pierwszej focie - świetnie wyglądacie - ach uwielbiam takie spojrzenie ten wiecznie radosny pyszczol, który rozbawi człowieka nawet najbardziej paskudny, dzień :D Gratulacje- sukcesu
Fuka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 zaraz oszaleję..... :evilbat: :evilbat: :evilbat: mój ojciec nastawił wino :roll: wino robi "pyk", a Elmiasty stoi przed butlą i na każde "pyk" wina zaczyna mu wtykac basem... :motz: jak zamkne drzwi do pokoju z winem - to stoi pod drzwiami i dalej wtyka i warczy, w nocy też dyskutował z winem mimo, ze spimy całkiem daleko :bigcry: czemu on taki ma dobry słuch i czemu on uważa, ze wino w nim dyskutuje :wallbash: Eclairsik wszystkiego naj NAJ :tort:
Nitencja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Fuka ............ to daj mu sie napic..........
Flaire Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Spóźnione gratulacje z kulawego kompa dla wszystkich jubilatów i zwycięzców! :D
borsaf Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Nitencja, Fuka nie wiem, czy z tym poczęstunkiem to dobry pomysł. On teraz gada do gąsiora, a potem będzie glosniej sie upominał o jeszcze :lol:
borsaf Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Ina bys Ty ta "synowa" zobaczyła. Pożal sie Boże, czaprak nie trymowany, jakis taki matowy, lekko zatuczona i kędziorki na sierści. Może to siostra tej suni, która w Poznaniu sie pokazała i jej państwo szukali dla niej kawalera. Ja tylko widziałam to cudo ale Niedzwiedzica chyba byla przy rozmowie. Tacy ludzie sa przekonani, że mają najpiękniejszego psa ( i chwala im za to) tylko dlaczego chcą je kryć :evilbat: :evilbat: :evilbat:
INA Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Fuka - uważam, że Elmiasty Ci nie odpuści ...dopóki mu nie dasz :drink_2: :wink: wszak AT to jedne z największych uparciuchów 8) i opijców :wink: ja np. znalazłam sposób aby Vigo spokojnie stał przy męczeniu ( czyt skubaniu go 8) ) przez pańcie... stawiam przed nim szklaneczkę z piwkiem i jest spokój jak zacznie narzekać to łyczek i pies siedzi zadowolony, rozanielony :wink: 8) oczywiście starannie dbam o jego reputację i nigdy nie pozwalam przecholować. :HUT012: :evilgrin: :wink:
niedzwiedzica Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 INA-a potem bedziesz psa do AA zapisywać :wink: jak polubi trymowanie ( i piwo :evilbat: ) FUKA-duże brawa dla Elmiastego !!! Czyzby zaczęło mi sie na wystawach podobać ? :D
Fuka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 niedzwiedzica napisał(a): FUKA-duże brawa dla Elmiastego !!! Czyzby zaczęło mi sie na wystawach podobać ? :D Bardzo dziękuję, niestety z tym podobaniem się to tak raczej nie za bardzo :-? chociaz momenty były - zainteresował sie żarciem na ringu głównym, chciał wyjsc z klatki i w efekcie miałam chodząca klatkę :o a poza tym podobała mu sie sunia Ani Paczeny i sobie razem polatali chwile bez smyczy :D potem niestety na jej widok chcial wyjsc z ringu głownego 8) Ehhh gdyby on zechcial chciec się pokazac :evilbat:
tunio Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Fuka napisał(a): Ehhh gdyby on zechcial chciec się pokazac :evilbat: Czyzby jakis dalszy krewny Malenstwa ? :wink: :lol: BTW.Gratulujmy :lol:
niedzwiedzica Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 FUKA - daj mu jeszcze troche czasu :wink: Tak długo w tym kojcu siedział,że ma prawo być zdezorientowny w nowym świecie :evilbat: Luzem biegał w Antoninku super :D może kiedys tak po ringach zacznie "poginac "..
Marysia_i_gończy Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Witajcie terierowcy :D Na prośbę niedźwiedzicy wklejam fotki :lol: Niedźwiedzica i Koka - pozycja zasadnicza 8) Noga! Aport! I jeszcze Hesia z krokodylem :) Pozdrawiam Marysia i Una
swallow Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 borsaf napisał(a):Tacy ludzie sa przekonani, że mają najpiękniejszego psa ( i chwala im za to) tylko dlaczego chcą je kryć :evilbat: :evilbat: :evilbat: Borsaf to wszystko przez perspektywe zarobienia tej wielkiej kasy jaką się zarabia na szczeniętach :lol: . Ja mam sąsiadów co kupili sobie Chow - chowa i chcieli ta suke juz pokryć w wieku 1 roku, tzn nawet do tego krycia doszło, tyle że nie było szczeniaków. Własciciel był bardzo zawiedziony, żalił się jednemu z moich znajomych że nici z 7000 :evilbat: (tak przy okazji suka bez rodowodu). Na szczęcie sukę w krótkim czasie po nieudanym kryciu oddali w bardzo fajne ręce, bo nie miał kto z nią chodzic na spacery, a mieszkają w bloku. Niedzwiedzica - Bondzik obejrzał zdjecia i jest dumny ze swojej rodzinki :)
Flaire Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Marysia i gończy, niedźwiedzica - SUPER SUPER zdjęcia! Takie właśnie lubię najbardziej! Kto pstrykał?
Marysia_i_gończy Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Flaire napisał(a):Marysia i gończy. niedźwiedzica - SUPER SUPER zdjęcia! Takie właśnie lubię najbardziej! Dobre modelki łatwo się fotografuje :D :D :D :D :D Flaire napisał(a):Kto pstrykał? Ja oczywiście :megagrin: Pozdrawiam Marysia i Una
coztego Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a): I jeszcze Hesia z krokodylem :) No to jak? Aport czy krokodyl? 8) Ekstra zdjęcia! I ta łapeczka w górze w siadzie :angel: :D
borsaf Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Niedzwiedzica Nawet nie umiem odpowiedzieć które zdjęcie mi sie najbardziej podoba? Chyba jednak to chodzenie przy nodze, gdzie Kocia tak pięknie wpatrzona w pancię. Ale wszystkie, wszystkie :klacz: :klacz:
zachraniarka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Coś PIĘKNEGO! Takie teriery mi się podobają najbardziej! :D A ta łapka Koki przy pozycji zasadniczej :iloveyou:
niedzwiedzica Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 :D Zdjęcia Marysi ( od gończego :wink: ) sa zawsze super !!! ma dziewczyna wyczucie i dar !!! A uniesiona w góre łapka Koki to jej znak firmowy-ona zawsze tak czeka,az coś się zacznie dziać a po skonczonym cwiczeniu sępi o nagrodę. Ale tak naprawde, to bardzo przyjemnie z nia ćwiczyc-ona jest wręcz szczęśliwa, że może popracowac ,sama ze mna, bez tego paskudnego bachora ( czyt. Heksi :wink: ). Ciagle wierze,że mała tez kiedys zacznie tak pracować,ale najpierw to ja musze nad nia popracowac :evilbat:
Flaire Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 niedzwiedzica napisał(a):A uniesiona w góre łapka Koki to jej znak firmowyTo może być znak firmowy rasy - Misia to samo robi jak się skupia. :D
INA Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 niedzwiedzica - super foty :D , jakość idealna , niesamowite wyczucie chwili, kurcze trudno się takie foty robi :roll: Co to za szkolenie z Koką teraz robisz? A bachorek ( czyt Heksia) :wink: ---PT chyba mieliście ukończone. Ja sie strasznie denerwuje - (chyba się nam udało znależć pojazd - i jutro będe wiedziała od kiedy zaczynamy szkolenie :o
Flaire Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 INA napisał(a):Ja sie strasznie denerwuje - (chyba się nam udało znależć pojazd - i jutro będe wiedziała od kiedy zaczynamy szkolenie :o INA, Ty się nie denerwuj, tylko się ciesz! :D
coztego Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 INA napisał(a): Ja sie strasznie denerwuje - (chyba się nam udało znależć pojazd - i jutro będe wiedziała od kiedy zaczynamy szkolenie :o I czym tu się denerwować? Sama radość! :D
Recommended Posts