Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

A Eklerek skończył dzisiaj pierwszy roczek życia! :BIG:
Miał prawdziwe przyjęcie urodzinowe i przepyszny tort ryżowo-parówkowy 8) :lol:

Całuski dla połowę młodszego Lordzika :wink:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Lorduniu Wszystkiego psiego najlepszego, choc najlepsze to już masz, swoją pańcię. Dalszych sukcesów na polu ratowniczym.

Zachraniarka niech sie chowa zdrowo.

Mizianka od cioteczki borsaf i matołka Regonika. :new-bday: :BIG: :tort:

Posted

Najlepsze życzenia dla niedostojnych jubilatów przesyła ciocia Fredzia, która obecnie przeżywa fafnastą młodość (zdjęć Eklersika nie pokazywałam jej , bo by była awanura, że ona nigdy takiego tortu nie miała).
borsaf, melduje, że zadanie wykonane (przekazanie materacyka dla Oskara)

Posted

Dziękuje Jura Oskarek juz nie w SGGW ale w hotelu, lecz może mu sie przyda, albo innym psiakom. Mam nadzieje, że teraz, jak ma już wózek to ta niemiecka adopcja dojdzie do skutku. :thumbs:

Posted

no Witam

Więc po kolei dla listopadowych solenizntów
Wg wieku dla przystojniaczka Eklerka - pięknie mu w tej muszce :BIG: :BIG: :bday:
oraz dla naszych dwóch podrostków : dlaRegonika i Lordzika
dużo dużo radości , beztroskich chwil, sto lat :smilecol: :Dog_run:

Posted

borsaf ten pomysł dotyczący czerwcowego spotkania dogmaniaków nad jeziorem niezwykle kuszący..może urządzimy taką Erdeliadę o której pisaliśmy na Erdelkowie :roll: :P byłoby wspaniale 8)

Posted

Ecklaris - Serdeczne drapanko dla psiury z okazji roczku i jeszcze większe z okazji zwycięstwa w Raciborzu
Rośnij nam na czempiona pieseczku :drinking: :drinking: :drinking: :BIG:
:laola: :BIG: :laola: :new-bday:

Pozostale wyniki na weszterrierach :D :D

Posted

Eclairs Duże brawa dla młodego za zwycięstwo :klacz:

Teraz rozumiem dlaczego sie tak pindraczyl u Nitencji: podwójna uroczystość, urodzinki i występ na wystawie. Szkoda, że tam BIS-a nie ma, założyłby sobie muche i wszystkich zakasował :lol:

A fotek erdeli nadal nie ma :evilbat: :evil: :x :(

Posted

Eklersik baaardzo dziekuje wszystkim za życzonka :calus:
Wczoraj coś nam net nie chodził więc nie mogliśmy tego zrobić wcześniej. :modla:

Wystawa bardzo nam się podobała mimo, że był 13-ty a do tego mieliśmy numer 13-ty :lol: było super. Takie małe imprezy mają swój urok. Spotkaliśmy zwartą ekipę dogomaniacką, która celebrowała :drink_2: (a ja nie mogłam). Nagadałam się za wszystkie czasy. Eklerek też się napyskował. Postał również na ringu z Elmiastym i Fuką. Niestety już o 12:00 zmyliśmy się do domu, bo mój brzuch stanowczo mówił dość :roll:
Specjalne podziękowania dla nitencji i bo za olbrzymią pomoc :P

Posted

Witam,

Na mglisty poranek mam dla Was wesołą wiadomość.
W sobote do mojego Regonika przyszła panna erdelopodobna do ... krycia :evil:
Co ja sie nagimnastykowałam, żeby im to z głowy wybić :roll: :roll: :roll:
Nie chodzilo oczywiście o Regona, bo on ją do zabawy zapraszał, a nie sex mu w głowie był, ale wogóle, żeby ją wysterylizowali. Jak glowa o mur bić.
Sunia już jest bez papierów, a oni ją chcą dalej kryć.
No, cóż, jak sie prasa za to nie weźmie to nadal pokutowac będą te bajki w narodzie. To taka trochę wiadomość typu śmiech przez łzy ale jak sobie wspomnę moją minę, to sie znowu śmieje z Regonika - "reproduktora"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...