zadziorny Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='borsaf']Flaire kliknęłam i...Not found mi sie wyświetliło.Dlaczego? moja przeglądaeka nie znalazła tej strony? Mnie też :evil: 0X Filmiki obejrzałem (chociaż w tym celu musiałem zainstalować WMP 9,0) :lol: Błyskawica zwana torpedą rzeczywiście jest nadzwyczaj szybka :roll: :wink: Mam pytanie: Flaire, czy Misia jest w stanie dogonić Cię na prostej :hmmmm: :roll: :wink:
Flaire Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='zadziorny']Mam pytanie: Flaire, czy Misia jest w stanie dogonić Cię na prostej :hmmmm: :roll: :wink:Wiesz, tak naprawdę to nigdy się z nią nie ścigałam... Ale myślę, że byłaby szybsza ode mnie, gdyby na końcu prostej był serdelek... Ale nawet gdy bardzo, bardzo się stara, to - no wiesz... :oops: Nie chcę pisać, bo jeszcze przeczyta i będzie jej przykro. :wink:
aga_ostaszewska Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='zachraniarka']Mi się Miśka otwiera i bardzo się podoba. Szczerze zazdroszczę tego fikania po torze, też bym chętnie przegoniła moich chłopów w agility :D No i najpóźniej w wakacje... MASZ TO ZAGWARANTOWANE :D Flaire: Filmiki ukazują to, że Misii okrutnie zależyna baaaardzo dokładnie wykonanym przebiegu, a nakrencanko i szczeki, to na flyball z piłęczką :lol: (no chyba że z ciotką Mokką) MISIA GÓRĄ!
bos Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='borsaf']Goldenka, 6-cio miesięczna Aki życzy wszystkim wystawianym pieskom samych sukcesów :lol: Ludziska ten uśmiech...... :D :D :D :D :D ...borsaf........ :lol: :lol: :lol: Lui Fernandel bez charakteryzacji
zadziorny Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 borsaf napisał(a):Goldenka, 6-cio miesięczna Aki życzy wszystkim wystawianym pieskom samych sukcesów :lol: ... Aki żyje sobie pod Wrocławiem, fota autentyczna, nie ściągnięta z sieci, w chwili robienia fotki Aki sie bawiła! I to widać :lol:. Ślicny wyszczerz :lol: :wink:
zadziorny Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='zadziorny']Mam pytanie: Flaire, czy Misia jest w stanie dogonić Cię na prostej :hmmmm: :roll: :wink:Wiesz, tak naprawdę to nigdy się z nią nie ścigałam... Ale myślę, że byłaby szybsza ode mnie, gdyby na końcu prostej był serdelek... Ale nawet gdy bardzo, bardzo się stara, to - no wiesz... :oops: Nie chcę pisać, bo jeszcze przeczyta i będzie jej przykro. :wink: Ja oczywiście żartowałem :roll: :wink:. Nic Misi nie mów, nie chcę by było jej przykro :oops:
Wojtek Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 A nie można zrobic tak, żeby pies sam wiedział w jakiej kolejności pokonywac przeszkody i robił to? Po co biegac z nim?
Gosia_i_Luka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Wojtek, właśnie dlatego na każdych zawodach jest inny układ toru - po to, żeby pies nie biegł na pamięć, tylko cały czas współpracował z właścicielem. :D
aga_ostaszewska Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Wojtek napisał(a):A nie można zrobic tak, żeby pies sam wiedział w jakiej kolejności pokonywac przeszkody i robił to? Po co biegac z nim? Jest tak jak napisała Gosia... poogladaj filmiki ze strony do której podała linka Flaire... tam dokładnie widać, że pies już "jakby chciał zrobić jakaś przeszkodę" ale przewodnik kieruje go na inną - właściwą zaplanowaną przez organizatorów. Chyba jakos mało jasno to napisałam :roll:
borsaf Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Witam, Airedale teriery wygrał Limit Kementari, wystawiała go Anna Paczena. Fotki sa do ... ale jedna wkleję
zachraniarka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Och Elmo jaki wymuskany- MNIAM! :iloveyou: Jest naprawdę piękny, mam nadzieję, że będę miała go kidyś okazję podziwiać na żywo :roll:
bos Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Dzięki borsaf że pojawiłaś się na wystawie mamy pierwszą relację na gorąco :D :D :D :D Dzieki za wszystkie foty na naszych topikach.... :D :D
borsaf Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 bos nie dziękuj :oops: Zdaje sobie sprawe, że gdyby ze mnie byl lepszy fotograf to wszystko wyglądałoby inaczej. Faktycznie do domu i kompa to pierwsza dotarłam ale niestety dużo do powiedzenia nie miałam :cry: Podobno sedzina w erdelkach stosowala szeroki wachlarz ocen, nawet dostateczna była (podsluchane). Sunia mlodziutka i bardzo żywiołowa więc pewnie w ringu źle chodziła, albo pani sie nie podobalo umaszczenie. ZA TO MNIE NIE PODOBALO SIE UBRANIE SEDZINY. Nie wszystko, co modne jest ładne i na każdą okazję. Niestety fota sedziny z profilu, w przyciasnawych spodenkach jest bardzo ciemna, moja lampa sie nad nia zlitowala. [img=http://img12.imageshack.us/img12/5923/sedzina9sr.th.jpg] [img=http://img12.imageshack.us/img12/6224/witoris4uj.th.jpg]
borsaf Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Zachraniarka Nadal jestem w fanklubie Elmo. Widzialam go na żywo i choc preferuje wyższe erdelki Elmo swoimi proporcjami, umaszczeniem i włosem bije je na glowe.W stosunku do kolegów jest prawie miniaturowy ale jaki zgrabny, zwarty, naprawde fajny pies. Regon przy nim to długie, rozlazłe bydlę (ale jakie kochane, mimo, że ogonek ciut za nisko osadzony i włos tez na 4 - pewnie).
borsaf Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 bos Ja z tych wcześniej urodzonych - to mój najstarszy wnuczek. Specjalnie go tam ustawiłam aby aparat tlo uchwycił :wink:
zachraniarka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 borsaf z Twojego opisu wychodzi mi mój ideał, bo mi się znów bardziej podobają te mniejsze airedale, a jeszcze jak są do tego proporcjonalne i zwarte to dla mnie rewelacja! Ja cały czas zaklinam Ludwika by już więcej nie rósł tylko został takim małym, mocnym misiaczkiem :lol:
borsaf Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Widzę, że Flaire do domu i kompa dotarła szczęśliwie więc teraz niech ona przejmie pałeczkę i opowie o wystawie.
bos Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 borsaf pozwoliłem sobie obrobić Twoje zdjęcie sędziny Myślę że wyszło nie żle. Mam nadzieję że nie masz do mnie ..pretensji... :D :D
Flaire Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 borsaf napisał(a):Witam, Airedale teriery wygrał Limit Kementari, wystawiała go Anna Paczena. Pieski wygrał Limit, suczki jego siostra Lewkonia Kementari, a rasę - dziewczynka, Lewkonia. Chyba że coś pokręciłam. Res. CACIB w sukach dla Jasmine Ramir, a w psach dla Saszy. Zw. Młodzieży w sukach nie było, a w psach nie wiem, bo pociąg dostarczył mnie do Poznania dopiero na klasę otwartą. Za to Misia dzielnie przetrwała w domciu samiutka cały dzień, słonko moje kochane. :D
borsaf Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 bos aj napewno nie mam pretensji, nie pozowalam
bos Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 borsaf - a tą sędzinę to pokazałaś już na pierwszej fotce którą wkleiłaś...... :D :D Pozdrowienia dla wnuczka to prawdziwe chłopisko.... :D
borsaf Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Rośnie nam mlode pokolenie dogomaniaków, on tez zalogowany na dogo.
bos Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Tak trzymać........też terrieromaniak....... :D :D :question: ...........z jakim nickiem...... :D :question:
Recommended Posts