Flaire Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Wojtek napisał(a):Niedźwiedzico, czy Ty REGONA maszynką "robiłaś" czy co? Ja zgaduję (ze zdjęcia), że tu i ówdzie - tak. :D
PARSONRK Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Flaire napisał(a):coztego napisał(a):Jakoś kiepsko poprawiłaś, bo ja nie widzę :niewiem: ;)coztego, zepsułaś :wink: , bo ja teraz też nie widzę! :evil: coztego chyba ma rację , zdjęcie znika, dlatego dałam linka :wink: :lol:
borsaf Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Wojtek To ja Ci odpowiem. Regon jest cały wyskubany tylko podgardle i tyłeczek ma maszynką zjechane. Potem Niedzwiedzica wzięła sie za dopieszczanie skubania ale czasu nam zabrakło, bo mój TZstał nam nad głową i burczał, że w nocy do domu będzie jechać więc trzeba było nieco maszynki użyć. Skubala jak maszyna, a młody bulgotał "ze szczęścia". Przeraziłam sie tym bulgotem ale mnie Niedzwiedzica uspokoiła, że to żadna agresja z jego strony. Koniecznie zależało mi na wytrymowaniu tego pierwszego, szczeniackiego włosa. Jak ładnie odrośnie to wiosną grzbiecik mu sama wytrymuję, może nóżki też ale głowkę tonapewno maszynką potraktuję i brzusio. Ja nawet mu ta głowę próbowałam skubać ale mi nic nie wychodziło, a ona jak sie przyłożyła to kłęby tylko wkoło leciały.
borsaf Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Parsonrk a na co mam patrzeć na tej stronce, która nota bene jest po francusku chyba?
Jura Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 A ja sie pochwale, że nieusteje w swych trymerskich próbach... Dwie i pół godziny i pupa prawie gotowa :roll: Świr ze mnie, ale trudno. Lubię to świrstwo.
PARSONRK Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='borsaf']Parsonrk a na co mam patrzeć na tej stronce, która nota bene jest po francusku chyba? Jest tam gif airedalka, przynajmniej był :roll:
INA Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Witam - po weekendze PARSONRK - a mi się link otworzył i gif AT JUŻ MAM W ULUBIONYCH ale niespodzanka, :lol: rusza się jak prawdziwy AT :lol: :lol: Borsaf - foty podejrzewam że masz w galerii-- idę zaraz oglądać-- sorry, że się nie odzywałam w weekend ale Vigo mnie dobija :evil: jedzemy dziś do Weta. cały wekend obserwowałm go czy aby nie jest chory, on znowu je tyle co ptaszek... mało tego właściwie ucieka przed michą...tak było przez cały tamten tydzień a weekend przeszedł juz samego siebie ale kupy i są ok i aktywny jak zawsze- wiec nie wiem- gdy wet stwierdzi że nic mu nie dolega, oj to ja sie wezme za tego anorektyka i skończy się karmienie z ręki :roll: On tak jak Dakar miski nie musi mieć, bo się jej boi i z niej nie korzysta, wczoraj dostał Citropepsin i tran i 5 razy bylismy na spacerze wieczorem skonsumował łaskawie trochę suchego "po swojemu" pewnie chciał aby pańcia choc sie wspokoju wyspała.. 8) coztego - jak mi się uda to przekopjuje ten łeb
Flaire Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 INA, a temperature mu mierzyłaś? Brak apetytu, jak na pewno wiesz, często jest oznaką gorączki u psa, więc gdy moje żarłoki odwracają się od miski to natychmiast sięgam po termometr.
INA Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Flaire - w piatek nie miał a potem nie mierzyłam ale dziś już jestem na 13.00 umówina z moim wetem... i znowu zmierzymy... mam nadzeje, że nic złego się nie dzieje :roll: on ma takie okresy raz ma wielki apetyt raz maleńki ale teraz już miarka się przebrała i zbadamy czy jest jakis konkretny powód ... :-? czy moze ten typ tak ma :roll: :x
zadziorny Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 PARSONRK dzisiaj link już działa :roll: Jest rzeczywiście super :thumbs: Przejrzałem wszystkie animacje :roll: Niktóre z nich wydają mi się dziwnie znajome :wink: :lol: Spróbuję wstawić tu tego gifa: Na podglądzie go widzę :D Ciekawe, czy będzie widoczny na forum :hmmmm:
zadziorny Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 No i widać go :lol: Wprawdzie nie jest animowany, ale jest :roll:
Flaire Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 zadziorny napisał(a):No i widać go :lol: Zależy jak komu... :(
coztego Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='zadziorny']No i widać go :lol: Zależy jak komu... :( Widzę, że erdelek nie daje spokoju dogomaniakom :lol: Więc jeszcze jedna próba okiełznania niesfornego pieseczka: Mam nadzieję, że teraz będzie działał bez zarzutu :fadein:
INA Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Coztego - no własnie to ten At :lol: skoczny i ruchliwy :lol: a ja gdy chce ten mój kursor pokazac to mi sie komp zawiesza i nic już dziś nie zdziałam zaraz wychodze z pracy..mogę jedynie przesłac to mailem do Ciebie...albo podac stronkę bo ten kursor to jest ze Smiley Center - z Cursor Manii.
zadziorny Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Qrcze, nadal widzę mojego erdelka :lol: I nawet się łobuz rusza :multi: Mało tego, widzę również erdelka, którego wkleiła coztego i na dodatek ten drugi zbój też się rusza :ylsuper:
zadziorny Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Tak, qrcze tylko mi się tak zdawało, że się zbój rusza :evilbat: Teraz, jak posta poprawiłem to wreszcie wyprawia te swoje wygibasy łobuz jeden :lol: :wink: :roll:
coztego Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='INA'] ten kursor to jest ze Smiley Center - z Cursor Manii. Taki masz: ? Te też są fajne: Ale ja bym nie mogła mieć takiego kursora, bo z mojego kompa czasem tatuś korzysta, a on by chyba zawału dostał jakby mu taki erdel za myszką biegał :wink: zadziorny, Twój erdelek znów się nie rusza... :lol:
Wind Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 INA, Wszystkiego dobrego dla psiura! :-) Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok :-) Nas tez dzisiaj czeka wizyta u weta :( I to z mojego powodu :cry: Popsulam psa! Wyrodna ze mnie "matka" :(
zachraniarka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Wind a co żeś Ty Majce zrobiła? A ja się zsolidaryzuje z Wami, bo też mnie czeka w najbliższym czasie wizyta u weta z dwoma potworami i to jest dopiero bonus jak się dwa popsują.. :(
zadziorny Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='coztego']zadziorny, Twój erdelek znów się nie rusza... :lol: No właśnie, świnia jedna :evil: Sam nie wiem dlaczego :niewiem: Czekaj no ty :evil: Już ja ci się dobiorę do doopy :wink:
borsaf Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Oj, to wszyscy dzis weta odwiedzili. Regon byl z pół towarzyską wizytą, bo panci cążki nie dały rady obciąć przednich dwóch, najdłuższych pazurków. Zaliczył manicure i juz o podłogę nie stuka.
borsaf Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Ina zdaj relację, trzymam kciuki i sie denerwuję, co z Vigo???
zadziorny Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 zachraniarka napisał(a):Wind a co żeś Ty Majce zrobiła? No właśnie, co :niewiem:
Wind Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 zach, zadziorny, Nadepnelam jej na lape :( Mam nadzieje, ze wyobrazacie sobie jak moze wygladac lapa 2,5 kg psa? To taki chudy patyczek, na ktory ja najechalam swoim butem :cry: :cry: :cry: Krew sie polala :( Saczyla sie z boku pazura. Wszystko mialo miejsce w czwartek. Jak dotad sa momenty, ze czasami nie kuleje, czasami delikatnie, a czasami jak stanie na tej lapie, to az zawyje z bolu i kuli sie wtedy okrutnie :( Dzisiaj wiec mamy i RTG i konsultacje u chirurga :( zach, A Ty tak profilaktycznie czy tez cos im dolega? INA, I jak?
Recommended Posts