Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Flaire napisał(a):
coztego napisał(a):
Jakoś kiepsko poprawiłaś, bo ja nie widzę :niewiem:
;)
coztego, zepsułaś :wink: , bo ja teraz też nie widzę! :evil:

coztego chyba ma rację , zdjęcie znika, dlatego dałam linka :wink: :lol:

Posted

Wojtek To ja Ci odpowiem. Regon jest cały wyskubany tylko podgardle i tyłeczek ma maszynką zjechane. Potem Niedzwiedzica wzięła sie za dopieszczanie skubania ale czasu nam zabrakło, bo mój TZstał nam nad głową i burczał, że w nocy do domu będzie jechać więc trzeba było nieco maszynki użyć.
Skubala jak maszyna, a młody bulgotał "ze szczęścia". Przeraziłam sie tym bulgotem ale mnie Niedzwiedzica uspokoiła, że to żadna agresja z jego strony.

Koniecznie zależało mi na wytrymowaniu tego pierwszego, szczeniackiego włosa. Jak ładnie odrośnie to wiosną grzbiecik mu sama wytrymuję, może nóżki też ale głowkę tonapewno maszynką potraktuję i brzusio.
Ja nawet mu ta głowę próbowałam skubać ale mi nic nie wychodziło, a ona jak sie przyłożyła to kłęby tylko wkoło leciały.

Posted

A ja sie pochwale, że nieusteje w swych trymerskich próbach... Dwie i pół godziny i pupa prawie gotowa :roll:
Świr ze mnie, ale trudno. Lubię to świrstwo.

Posted

Witam - po weekendze

PARSONRK - a mi się link otworzył i gif AT JUŻ MAM W ULUBIONYCH ale niespodzanka, :lol: rusza się jak prawdziwy AT :lol: :lol:

Borsaf - foty podejrzewam że masz w galerii-- idę zaraz oglądać-- sorry, że się nie odzywałam w weekend ale Vigo mnie dobija :evil: jedzemy dziś do Weta. cały wekend obserwowałm go czy aby nie jest chory, on znowu je tyle co ptaszek... mało tego właściwie ucieka przed michą...tak było przez cały tamten tydzień a weekend przeszedł juz samego siebie ale kupy i są ok
i aktywny jak zawsze- wiec nie wiem- gdy wet stwierdzi że nic mu nie dolega, oj to ja sie wezme za tego anorektyka i skończy się karmienie z ręki :roll: On tak jak Dakar miski nie musi mieć, bo się jej boi i z niej nie korzysta, wczoraj dostał Citropepsin i tran i 5 razy bylismy na spacerze
wieczorem skonsumował łaskawie trochę suchego "po swojemu" pewnie chciał aby pańcia choc sie wspokoju wyspała.. 8)

coztego - jak mi się uda to przekopjuje ten łeb

Posted

INA, a temperature mu mierzyłaś? Brak apetytu, jak na pewno wiesz, często jest oznaką gorączki u psa, więc gdy moje żarłoki odwracają się od miski to natychmiast sięgam po termometr.

Posted

Flaire - w piatek nie miał a potem nie mierzyłam ale dziś już jestem na 13.00 umówina z moim wetem... i znowu zmierzymy... mam nadzeje, że nic złego się nie dzieje :roll: on ma takie okresy raz ma wielki apetyt raz maleńki ale teraz już miarka się przebrała i zbadamy czy jest jakis konkretny powód ... :-? czy moze ten typ tak ma :roll: :x

Posted

PARSONRK dzisiaj link już działa :roll: Jest rzeczywiście super :thumbs:
Przejrzałem wszystkie animacje :roll: Niktóre z nich wydają mi się dziwnie znajome :wink: :lol:
Spróbuję wstawić tu tego gifa:

Na podglądzie go widzę :D Ciekawe, czy będzie widoczny na forum :hmmmm:

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='zadziorny']No i widać go :lol: Zależy jak komu... :(
Widzę, że erdelek nie daje spokoju dogomaniakom :lol:

Więc jeszcze jedna próba okiełznania niesfornego pieseczka:

Mam nadzieję, że teraz będzie działał bez zarzutu :fadein:

Posted

Coztego - no własnie to ten At :lol: skoczny i ruchliwy :lol: a ja gdy chce ten mój kursor pokazac to mi sie komp zawiesza i nic już dziś nie zdziałam zaraz wychodze z pracy..mogę jedynie przesłac to mailem do Ciebie...albo podac stronkę bo ten kursor to jest ze Smiley Center - z Cursor Manii.

Posted

Qrcze, nadal widzę mojego erdelka :lol: I nawet się łobuz rusza :multi:
Mało tego, widzę również erdelka, którego wkleiła coztego i na dodatek ten drugi zbój też się rusza :ylsuper:

Posted

Tak, qrcze tylko mi się tak zdawało, że się zbój rusza :evilbat:
Teraz, jak posta poprawiłem to wreszcie wyprawia te swoje wygibasy łobuz jeden :lol: :wink: :roll:

Posted

[quote name='INA'] ten kursor to jest ze Smiley Center - z Cursor Manii.
Taki masz: ?

Te też są fajne:

Ale ja bym nie mogła mieć takiego kursora, bo z mojego kompa czasem tatuś korzysta, a on by chyba zawału dostał jakby mu taki erdel za myszką biegał :wink:

zadziorny, Twój erdelek znów się nie rusza... :lol:

Posted

INA,

Wszystkiego dobrego dla psiura! :-) Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok :-)

Nas tez dzisiaj czeka wizyta u weta :( I to z mojego powodu :cry: Popsulam psa! Wyrodna ze mnie "matka" :(

Posted

[quote name='coztego']zadziorny, Twój erdelek znów się nie rusza... :lol:
No właśnie, świnia jedna :evil: Sam nie wiem dlaczego :niewiem:
Czekaj no ty :evil: Już ja ci się dobiorę do doopy :wink:

Posted

Oj, to wszyscy dzis weta odwiedzili.

Regon byl z pół towarzyską wizytą, bo panci cążki nie dały rady obciąć przednich dwóch, najdłuższych pazurków. Zaliczył manicure i juz o podłogę nie stuka.

Posted

zach, zadziorny,

Nadepnelam jej na lape :( Mam nadzieje, ze wyobrazacie sobie jak moze wygladac lapa 2,5 kg psa? To taki chudy patyczek, na ktory ja najechalam swoim butem :cry: :cry: :cry: Krew sie polala :( Saczyla sie z boku pazura. Wszystko mialo miejsce w czwartek. Jak dotad sa momenty, ze czasami nie kuleje, czasami delikatnie, a czasami jak stanie na tej lapie, to az zawyje z bolu i kuli sie wtedy okrutnie :(

Dzisiaj wiec mamy i RTG i konsultacje u chirurga :(

zach,

A Ty tak profilaktycznie czy tez cos im dolega?

INA,

I jak?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...