Flaire Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Wczoraj, jadąc samochodem, na Starej Ochocie zobaczyłam przeuroczego szczeniaczka AT :baby: . Niestety spieszyłam się strasznie i nie mogłam zatrzymać się nawet na chwilkę... :( Szczeniak wyglądał na ok. 4-5 miechów - zgadywałabym, że jest z miotu z Ursynowa, gdzie jest chyba suczka od niedźwiedzicy - niedźwiedzica, dobrze pamiętam? W każdym razie jakiś czas temu widziałam innego szczeniaka, właśnie z tego miotu, tu blisko mnie na Mokotowie... :D
borsaf Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Flaire nie czytaj! - piszę do Misi. Misieńko, znajdź sobie odpowiedniego faceta jak najszybciej i machnijcie pańci już te szczeniaki. Jak widac , to ona na ulicy same szczenięta dostrzega, jeszcze ciąży urojonej dostanie. :wink:
niedzwiedzica Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Flaire, pewnie masz racje :D Szczeniaczki mojej Samby urodziły sie pod koniec lutego-na dniach skończą 5 m-cy. Lidka zostawiła sobie suczke z tego miotu-a mieszka na ul.Szulc-Rogozińskiego. Nie znam Warszawy na tyle,żeby powiedzieć, jak to dzielnica .Jakies inne szczeniaczki z tego miotu tez zostały w Warszawce,żal mi tylko,że zaden do Poznania nie trafił.To prawnuczeta Koki :D
Flaire Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 niedzwiedzica napisał(a):Flaire, pewnie masz racje :D Szczeniaczki mojej Samby urodziły sie pod koniec lutego-na dniach skończą 5 m-cy. Lidka zostawiła sobie suczke z tego miotu-a mieszka na ul.Szulc-Rogozińskiego. Tak, to jest właśnie na Ursynowie. :D [quote name='"niedźwiedzica"Jakies inne szczeniaczki z tego miotu tez zostały w Warszawce.[/quote']Więc właśnie chyba jedno jest gdzieś blisko mnie, ale jego Pani nie była zbyt rozmowna. :(
niedzwiedzica Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Flaire-musi jakas niekomunikatywna sie trafiła :cry: A żal, bo ja tez zawsze lubie pogadac, jak kogos z at spotkam, niewazne-duzym ,czy małym :wink: Ale zdarzaja sie ( niestety ) takie sztuki, co to ani be,ani me,,,, :wink:
emiczek Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Epidemia jakaś? :o Nikogo dziś jeszcze nie było. Pozdrawiam wszystkich :P
niedzwiedzica Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Epidemia nie, tylko sezon wystawowy...moja HEXA skończyła dzis Championat !!! A Koka została najlepszym weteranem :D
aga_ostaszewska Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 niedzwidzica :multi: :multi: :multi: Gratulacje!
niedzwiedzica Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Moje dziewczynki dziekują :D Najbardziej bawi mnie to,że moja 9 letnia Koka zbiera ostatnio tak piękne opisy, że aż miło czytać . W mlodziezy zdarzały sie jej oceny bdb, bo byla szczypiorkowata i duża jak na suczkę. A od czasu jak w weteranach chodzi - same superlatywy :D W Koszalinie sędzia chciał jej dac Najlepsza Sukę w Rasie :o tyle,ze nasze regulamminy nie pozwalają. I to juz kolejne taka sytuacją wystawowa...Po prostu airedale jak wino-im starszy tym lepszy :wink: A poniżej Koka na ub wystawie w Przechlewku
piesior Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Sorry ale zapomnialam hasła do Iny ....i musiałam wejść grzecznościowo . Vigo pozdrawia wszystkich z nad naszego jeziorka. Uwielbia taplać się w piachu. :lol:
piesior Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Jeszcze jedno jest trochę za ciemne ale podoba mi sie. Na tych fotkach jest przed skubankiem
piesior Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 - nie umiem jeszcze dobrze obsługiwać nowego programu do obróbki i ten plecak :oops: :evil: atak - nauka i zabawa :wink:
Martini*** Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 śliczny, cudny ... !!!!! Ina, super masz chłpaka
piesior Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Dzięki Flaire - skubania czas zaczać 8) - no już trochę skubie. :lol: To wszystko na dzis więcej Was nie zanudzam - mam jeszcze ze 120 fot oczywiście wszystkich nie wkleje -niech mod się nie martwi :wink: :wink: Dobranoc :sleep2:
piesior Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Martini tez jesteś - myslam że już wszyscy spią i ja tak sobie po cichu.... 8) powklejam jak nikt nie będze widzał. Dzęki :D chłopak trochę niegrzeczny ostanio :evil:
niedzwiedzica Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 INA-wreszcie foty !!! śliczne,a chłopak jaki fotogeniczny :D Ta nad jeziorkiem troszkę pod słońce tez mi sie podoba, tak jak tobie .Może nie 120,ale kilka jeszcze wlej, tyle czasu obiecywałas,że nas zarzucisz,że nie daj sie prosić :D
Martini*** Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Ja chcę 120 i więcej :) 8) Dziś jest tydzień wielkiego trymowania jak tylko się skończy i zarosną wszystkie łyse placki i głębokie krwawe rany :evilbat: to też coś wstawię :)
INA Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 niedzwiedzica - już sie nie moglam doczekać żeby wstawic foty - tym bardziej że mialam problemy z kompem a potem z przesylką samych fot, nie wiem jesze do końca jak to się obrabia a to pod słonce jest u mnie trochę jaśniejsze i widac dokładnie że kłaczki proszą się o trymowanko :roll: ale wstawilam bo Vigo jest bardzo ruchliwy i foty sa albo w wodze albo w biegu albo juz po zabawie ale dokladnie umorusany i brudny a to było dostojne jedno takie 8) Martini ja też trymuje ale mi pewnie zejdze dłużej niż tydzeń tym moim nożem :evilbat: trymuje wieczoromi po troszku - ale niedługo urlop i wtedy dorwę ptaszka.
Recommended Posts