Darkstorm Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 witam wszystkich (dawno mnie tu nie było :( ). jadąc do anglii liczyłem że zobacze jakies angielskie erdele lub pozostałe teriery. jak sie okazało to przez 2 tygodnie ani jednego erdela nie widziałem, tylko kilka york'ów i lakeland'ów. za to duzo husky'ch, golden'ów, on'ów( :o ). teraz tylko zostaje mi dokonczenie Argosa :D :D
borsaf Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Ina Fotki Vigusia mam te ze szczenięctwa, na te obecne czekam niecierpliwie. Nawet pisałam maila z pytaniem czy już zafociliście się na amen ale mój korepetytor zmienił mi na upociliście i to też pasuje do pogody. Martini wejdz na erdelkowo tam jest artykul o trymowaniu, nie wiem czy do końca napisany ale z fotkami. Nie czytałam całości bo Regonik jeszcze puchaty i miękki jak szczeniaczek.
INA Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 HEJ Właśnie, wczoraj póżnym wieczorem odpisałam na Twój mail.. i dołączyłam 5 lub 6 fotek Vigusia z tego weekendu :lol: Na jedenej z fotek jest Vigo ze swoim nowym przyjacielem - Tobiaszem. Vigo nauczył go pływać 8) pies przez 2 lata bał sie wejsc do wody i gdy zobaczył że Vigo pływa i ( kazałam wejsć jego panu i pływać) jego pan popłynął sobie daleko ---Tobiaszek nagle hop i wskoczył do wody i zaczął pływać - to też mam na fotkach, W zeszłym tygodniu wyslałam do Ciebie ze sześć fotek a jedno z wieczornym zachodem slońca w Chełmży ----- czy do Cie to TEŻ NIE doszło????? Napisz??? Jeżeli tak to informatyk musi przyjśc jak najszybciej - i to bez ociągania Pozdr INa Ps Tym znajomym co byli z nami wczoraj wysyłalam po jednym zdjęciu i doszło wiec najwyżej Tobie też tak wyśle. :roll:
Flaire Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 INA, a dlaczego tylko borsaf raczysz zdjęciami Vigusia, a nas nie??? :evil: Misia "nauczyła" pływać swojego kumpla Leona. To znaczy, nie wiedziałyśmy z Mokką, czy on już kiedyś wcześniej pływał, czy nie, bo to pies przygarnięty z ulicy. Ale sam się do wody nie pakował - dopiero jak Misia popłynęła, to Leon za nią! :D
Mokka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Flaire napisał(a):INA, a dlaczego tylko borsaf raczysz zdjęciami Vigusia, a nas nie??? :evil: Misia "nauczyła" pływać swojego kumpla Leona. To znaczy, nie wiedziałyśmy z Mokką, czy on już kiedyś wcześniej pływał, czy nie, bo to pies przygarnięty z ulicy. Ale sam się do wody nie pakował - dopiero jak Misia popłynęła, to Leon za nią! :D A potem w wodzie biły się o zabawki :D
Martini*** Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Martini***, no to rzeczywiście mogłam być ja! Bardzo ładnie razem wyglądacie :) Martini wejdz na erdelkowo tam jest artykul o trymowaniu, nie wiem czy do końca napisany ale z fotkami. Nie czytałam całości bo Regonik jeszcze puchaty i miękki jak szczeniaczek. Dziękuję za info, węjdę->przeczytam ale teraz potrzebuję praktyki bo artykułów już się naczytałam 8)
INA Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Flaire - jak mi komp. pozwoli to dzis coś wkleje ale narazie po telofonicznej konsult. ze znowcą kompów- jest potwierdzenie ze coś wlzało do kompa:o :o :( Mokka - Vigo to układny chłopiec oddawał zabawkę - starszemu koledze-- zresztą on woli kije :evil: i próbuje je po kryjomu zżerać :evilbat: - ale pańcia zawsze zauważy...
Mokka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 INA napisał(a):Flaire - jak mi komp. pozwoli to dzis coś wkleje ale narazie po telofonicznej konsult. ze znowcą kompów- jest potwierdzenie ze coś wlzało do kompa:o :o :( Mokka - Vigo to układny chłopiec oddawał zabawkę - starszemu koledze-- zresztą on woli kije :evil: i próbuje je po kryjomu zżerać :evilbat: - ale pańcia zawsze zauważy... Leon - w przeciwieństwie do Vigo - nie jest układnym chłopcem i nawet damie próbował wyrwać zabawkę z pyska (pardon, z ust :D ). Na głębokiej wodzie! :evil:
Flaire Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Martini*** napisał(a):Bardzo ładnie razem wyglądacie :)Martini***, dziękujemy za komplement! :oops: Darkstorm, witaj w kraju! :wink: INA, Misia żre kije - żadnemu nie odpuści - i jej córa też, chociaż Api to przynajmniej najpierw trochę w pysku ponosi, a Misia od razu kładzie się i żre. :evil:
Flaire Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Wojtek napisał(a):INA, spoko, Fu JE POŻERA z lubością :lol:Bo nie miała jeszcze nigdy tak zaklinowanegow pysku badyla, że wet musiał wyciągać i to z głupim jasiem. :evil: :evil: :evil:
Wind Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Zapytam tutaj bo nie ma gdzie ;) Gdzie sie podzial topik o walijczykach? Slepa jestem, czy cos z moja przegladarka nie tak? :o
Wojtek Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Flaire napisał(a):Wojtek napisał(a):INA, spoko, Fu JE POŻERA z lubością :lol:Bo nie miała jeszcze nigdy tak zaklinowanegow pysku badyla, że wet musiał wyciągać i to z głupim jasiem. :evil: :evil: :evil: A niech się suka uczy na własnych błędach :wink: Dziecku też nie pozwolisz biegać bo sobie kolanko stłucze?! :lol:
Flaire Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Wind napisał(a):Gdzie sie podzial topik o walijczykach? Dobre pytanie... Ja też nie widzę... :(
bo Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Flaire możesz mi powiedzieć, gdzie sie podział TERIER WALIJSKI? Ilość postów też się zmniejszyła :evil:
Flaire Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Wojtek napisał(a):A niech się suka uczy na własnych błędach :wink: No mam nadzieję, że Twoja się nauczy... Bo moja to tylko większego zapału nabrała. A że zaklinowane już miała kilka patyków, to na wiecej nie pozwalam. Biegać psom pozwalam, dziecku też bym pozwalała, ale gryźć patyków - ani ednemu, ani drugiemu. :wink:
Wojtek Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Flaire napisał(a):No mam nadzieję, że Twoja się nauczy... Ona już umie. Codziennie ćwiczy na kościach, więc taki patyk to dla niej pestka. Jak mawiają "zero lęku" :D
bo Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Wojtek takie patyki są bardziej niebezpieczne niż kości. Mogą uszkodzić różne części psa!
Flaire Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='bo']Flaire możesz mi powiedzieć, gdzie sie podział TERIER WALIJSKI? Ilość postów też się zmniejszyła :evil:Nie mam pojęcia, ale napisałam do Admina z prośbą o pomoc. Radzę Wam, założyć nowy topik, jak tamten się znajdzie to je połączymy.
Wojtek Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='bo']Wojtek takie patyki są bardziej niebezpieczne niż kości. Mogą uszkodzić różne części psa! ... ech, się chyba źle wyraziłem. Ona ich nie pożera, lecz rozdrabnia, memła i wypluwa :D
bo Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Flaire nie rozumiem jak wyparowało ponad 400 stron postów?? Możesz mi to wytłumaczyć? Wojtek czasami w trakcie takiej zabawy może sobie uszkodzić podniebienie, przełyk. Patyki tak, ale do rzucania i aportowania, gdy zaczynają moje żuć - zabieram :lol:
Wojtek Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 bo, ja nie mam serca. Patyki to pikuś, Fu uwielbia kamyczki... :-? Załóżmy, że w lewej ręce mam żarełko, w prawej kamyczek, zgadnij do której skoczy? No, ale z tym to już takiego luzu jak z patykami sucz nie ma :D
Flaire Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='bo']Flaire nie rozumiem jak wyparowało ponad 400 stron postów?? Możesz mi to wytłumaczyć?bo, już dwa razy napisałam, raz w odpowiedzi na Twoje pytanie, a raz na pytanie Wind: [quote name='Flaire'][quote name='Wind']Wind napisał: Gdzie sie podzial topik o walijczykach? Dobre pytanie... Ja też nie widzę... oraz [quote name='Flaire'][quote name='bo']Flaire możesz mi powiedzieć, gdzie sie podział TERIER WALIJSKI? Ilość postów też się zmniejszyła Nie mam pojęcia, ale napisałam do Admina z prośbą o pomoc. Chyba jasne jest, że nie potrafię wytłumaczyć, co się stało. :roll:
Wind Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Mysle, ze to jakis blad w skrypcie spowodowal odparowanie walijczykow :( Gdy odpisalam na post bo (fotografia skaczacego walijczyka), ktos sie jeszcze pode mna dopisal. Gdy chcialam wejsc na teriery od glownej strony Forum, zauwazylam, ze data ostatniego postu to 1970 rok :o Po wejsciu na Pozostale teriery nie odnalazlam topiku o walijczykach. Gdy wchodze przez ostatnie powiadomienie z tego topiku (to dopisane po moim poscie) otrzymuje informacje, ze post nieistnieje :( A takie ladne zdjecie wstawila bo ... :-)
Wojtek Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Wojtek napisał(a)::o O KURDE MOLL!!! A TERAZ WCIEŁO TOPIC O AIREDALACH!!! :o ... a nieee, jest tu, żartowałem :lol:
Recommended Posts