Eclairs Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Pozdrowienia dla zwycięzców wszech kategorii! :lol: A najgorętsze (choć nie wiem czy chłodne nie byłyby lepsze w taki upał) dla borsaf i Regona!
bo Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Aluzja chyba jakiś straszny zastój w airedalach, a o poziomie wystawianych airedali, szczególnie suk nie będę się wypowiadała; nawet nie mam tym razem zdjęć, utknęłam na welshach, prawie tak samo czasowo były :evilbat:
Aluzja Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 bo--a co sie dziwic? Po co hodowac skoro tak naprawde to jest walka z wiatrakami.Teraz licza sie sztuki w miocie i byle by to pchnac.Po co jakosc??Wystarczy tylko "dobra gadka" i nabywcy naiwni kupuja.Wiec po co kryc i hodowac i dbac??? Grunt to opchnac...byle duzo byle szybko.To byla wypowiedz cyniczna. :lol: DO Wind Cytuje:"Wszyscy się chwalą, to może i ja spróbuję. Mam nadzieję, że nie zostanę zlinczowana " No wiec nie jestem pewna czy Cie tu zlinczuja poniewaz my jestesmy krajem o malej kulturze wiec u nas lincz jako taki nie jest popularny.Byc moze predzej znajdziesz go w kraju o wiele wyzej stojacym w kulturze skad ten rodzaj samosadu do nas dotarl ...to Charles Lynch :wink: ze stanu Wirginia jest ojcem chrzestnym tej imprezki:-)) :lol: :lol: :lol: :P
Wind Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Aluzja napisał(a): DO Wind Cytuje:"Wszyscy się chwalą, to może i ja spróbuję. Mam nadzieję, że nie zostanę zlinczowana " No wiec nie jestem pewna czy Cie tu zlinczuja poniewaz my jestesmy krajem o malej kulturze wiec u nas lincz jako taki nie jest popularny.Byc moze predzej znajdziesz go w kraju o wiele wyzej stojacym w kulturze skad ten rodzaj samosadu do nas dotarl ...to Charles Lynch :wink: ze stanu Wirginia jest ojcem chrzestnym tej imprezki:-)) :lol: :lol: :lol: :P :o :o :o Pewnie poczatki uwiadu starczego, nie pozwalaja mi przypomniec sobie cytowanej przez Ciebie niby-mojej wypowiedzi :lol: A tak na powaznie. Mniej wojowania, wiecej uwaznego czytania. HOUGH :cunao: :cunao: :cunao:
Aluzja Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Wind to nie zle czytanie tylko blad w dogo.. po prostu zezralo mi text do Ciebie ,ktory brzmial Dziekuje za link. Przepraszam za pomylke :roll: Text o linczu adresowany byl do MOkki. Niestety zjadlo caly akapit.
Wind Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Aluzja, W takim razie trzeba Dogo skore przetrzepac, bo przed chwila pisalam i pisalam i pisalam i tekst caly mi zezarlo :evil: :evil: :evil:
Flaire Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Aluzja napisał(a):Text o linczu adresowany byl do MOkki.A mnie się wydaję, że nie warto zaczynać licytacji na temat zbrodni przeciw mniejszościom narodowym, bo na tym nigdy nikt nie wygrywa. Tak więc proponuję zakończyć dyskusję na ten temat.
borsaf Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Witamy borsaf i Regonik, Przy kompie tylko borsaf bo Regonik najadł się i śpi. Nadal w domu niepewny i jakby smutny. Ja dużo czasu spędzam w kuchni, a do niej długi, trochę ciemny korytarz. Został co prawda pokonany przez Regonika ale nadal najlepiej czuje się w sypialni. Legowisko zrobiłam mu pod krzesłem bo on najchętniej wcisnąłby się w najciemniejszy kąt. Co prawda jak się rozbawi to rady dać sobie z nogami nie można ale dzisiaj to prawie cały czas śpi. Jak zwykle przesadzam i panikuję ale wydaje mi się smutny. Juz po głowie mi chodziły bardzo głupie myśli o drugim szczeniaczku do towarzystwa. Sama młotkiem wybiłam to sobie z głowy bo jednak sama nie mieszkam, a męża na taki stres nie mogę narażac. Z Regonikiem to nawet w ogrodzie posiedzi ale dwa szczeniaki to pewny rozwód na stare lata. Podziękowania dla wszystkich dogomaniaków za gratulacje i słowa otuchy. Byle przejść pierwszy tydzień. Potem chyba poleci z górki o ile zdrowie dopisze. Co do wcinania postów to prawda i nigdy nie wiem czy mi wyświetli, a logować to on mi się każe po każdym poście ponownie. Ja to wszystko biorę na karb mojej niewiedzy komputerowej, ale może cos w tym i nie z mojej winy.
Flaire Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 borsaf, nie martw się! Na pewno maluch szybko dojdzie do siebie! Pierwsze dni bez mamusi i rodzeństwa nie są łatwe. A szczeniaki w ogóle dużo śpią - pamiętasz? :wink: Ja też mam legowisko pod półką, bo psy jednak lubią miec swój własny "dach nad głową". borsaf napisał(a):Co do wcinania postów to prawda i nigdy nie wiem czy mi wyświetli, a logować to on mi się każe po każdym poście ponownie. Ja to wszystko biorę na karb mojej niewiedzy komputerowej, ale może cos w tym i nie z mojej winy. borsaf, może potrafię pomóc. Przy logowaniu, zaznacz ten guziczek "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie". Poza obiecanym automatycznym logowaniem, to wydaje się skutkowac dodatkowo właśnie tak, że nie jest się automatycznie wylogowywanym po dłuższym okresie bez klikania (np. gdy się pisze post :roll: ). Bo takie automatyczne wylogowywanie w trakcie pisania tekstu strasznie wkurzające jest; czasem można ten tekst odzyskać, ale to juz trudniejsze i nie zawsze skuteczne.
coztego Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='borsaf'](...)on najchętniej wcisnąłby się w najciemniejszy kąt(...) prawie cały czas śpi(... )wydaje mi się smutny(...) Jeszcze zatęsknisz za tymi cudownymi chwilami, kiedy miałaś aniołka w domu... ;) Juz po głowie mi chodziły bardzo głupie myśli o drugim szczeniaczku do towarzystwa. :lol: To bardzo głupie myśli ;) Regonik pewnie byłby zachwycony, ale Wy z pewnością mniej :evilbat:
Martini*** Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Jezuś, a co ten pies tutaj rabi, salto ??? :o Borsaf, Regon śliczniutki !!!!!!!!!!!!!!!!! ps, do dzisiaj jestem pełnoprawną studentką 2 roku filologii angileskiej 8) :D
Ali26762 Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 borsaf feniak jest przesłodki! Aż szkoda, że mój Deryl miał 3 miesiące jak do nas zawitał, bo tym sposobem dla nas drastycznie skrócił się okres szczenięctwa. Mamy Derysia niespełna 2 miesiące, a już wygląda prawie jak dorosły pies, kończy zmieniać zęby i zaczyna podnosić nogę przy sikaniu. Przynajmniej półtora miesiąca szczeniaka nam umknęło... Po przyjeździe do nas Deryś też był lekko smutny, co wynikało z rozłąki ze swoim stadem, ale szybko dało się opanować. Regon jeszcze tęskni, ale wkrótce przekona się, że teraz u Was jest jego dom i stado. Oby się chował zdrowo i szczęśliwie!
Flaire Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Martini*** napisał(a):ps, do dzisiaj jestem pełnoprawną studentką 2 roku filologii angileskiej 8) :DMartini***, mam nadzieję, że to miało być "od dzisiaj" :wink: - jeśli tak, to gratuluję. W najbliższym czasie postaram się przesłać Ci na priw stosowny prezencik... 8)
Martini*** Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Martini***, mam nadzieję, że to miało być "od dzisiaj" ale gafę palnęłam, pewnie że "od dzisiaj" 8) :lol: wreszcie będę miała czas na szkolenie, szkolenie i jeszcze raz szkolenie+trymowanie ....i tak do października 8) :evilbat: W najbliższym czasie postaram się przesłać Ci na priw stosowny prezencik... dziękuję i czekam :)
borsaf Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Martini wielkie brawa i gratulacje za zdane egzaminy!!!!! To wielka loteria i wielkie szczęście zaliczyć sesję w terminie. Można być obkutym, a zawsze jestniewiadoma na jaki się trafi humor egzaminującego. Chyba najsprawiedliwsze są testy, ale nie każdemu ten rodzaj egzaminu pasuje. Jeszcze raz gratuluję!! Ja mam zajęcie ze szczylem i dwoma obrażonymi kotkami. Regonik na jedną w ogrodzie zaszczekał i nie zdążyłam zareagować i go smakołykiem zamknąć. Może jakoś w końcu to się samo uładzi. Nogi już mam podrapane bo trudno chodzić w adidasach w tym upale. Regonik faktycznie śpi do południa, a wigoru nabiera około 18. Dzisiaj to nawet rundy radości robił( my to nazywamy Swiński trucht). Teraz śpi a koty chodzą po domu i miauczą. Jakie ddajecie witaminy i wapno szczeniakom? Ja hen kiedyś dawałam Salvical i Safra nigdy nie kulała i dobrze rosła. Moje rodzinne wety są we Wrocławiu i muszę iść sama kupić na miejscu.
Flaire Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 borsaf napisał(a):Jakie ddajecie witaminy i wapno szczeniakom? Ja hen kiedyś dawałam Salvical i Safra nigdy nie kulała i dobrze rosła. borsaf, teraz raczej się uważa, żeby nie przewapnić, bo to się wiąże z zwiększonym ryzykiem dysplazji stawu biodrowego. Ale oczywiście czy dawać wapno, czy nie zależy od tego, czym karmisz. Ja karmię suchą karmą dla szczeniąt i w takim przypadku nic już nie dodaję.
Martini*** Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Co się ostatnio działo z serwerem dogomanii ?????? Bosh, właśnie zrozumiałam że jestem do czegoś uzależniona .... :o borsaf, dziękuję tak się miewa Regon, już się zaaklimatyzował ??
piesior Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Martini*** - nie tylko Ty 8) hurra już wszystko działa ---a w pracy mialam dziś więcej czasu a tu z dogo nici :evil: :evil: :evil: borsaf - teraz mogę znowu skrobnąć do Ciebie :lol: Jak maluszek podrósł??? :lol: Vigo wchodzi w okres dojrzewania i zaczynam z nim mieć dziwne problemy jakich dotąd nie miałam.. :roll: ALE GAFA ZAPOMNIALM WYLOGOWAC MOJEGO ROBERTA( chciał też się tu przyłączyć>>>>) sory to ja INA
zadziorny Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Wind - foty są po prostu boskie :lol: Świetną minkę zrobił dalmatyńczyk na zbliżeniu :eek2:
Eclairs Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 To się Robert piesior już przyłączył :D :wink: Jak dobrze, że już wszystko działa!
piesior Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Eclairs- Robert piesior :wink: ma słomiany zapał 8) a głupia dałam się wylogowac i teraz nie mogę się zalogować... 8) hasła nie pamiętam z przed 2 lat i nie chcą mi wysłać na nową pocztę :stupid: No ale wszystko idze ku lepszemu jak mi się uda to wkleje coś Vigusiowego tylko jakość wywołanego filmu jest dyskusyjna :oops: decyzja zapadła kupujemy cyfrówkę--- Czy wasze psie chłopaki w wieku 9 miesięcy--okres dojrzewania --- też zachowywywały się czasami irracjonalnie ?:2gunfire: :niewiem:
niedzwiedzica Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 INA- wszystkie chłopaki ( nie tylko psie) i nie tylko w wieku 9 miesięcy zachowują się często irracjonalnie :wink: :evilbat:
piesior Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Chyba przeszliśmy na jakiś wschodni system mierzenia czasu,bo wysyłana wiadomość około godz 21 ,została wyświetlona jako godz 18.
Martini*** Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Czy wasze psie chłopaki w wieku 9 miesięcy--okres dojrzewania Tak, jeśli dobrze pamiętam to wtedy się zaczęło ( "hej suczki" ;) :evilbat: ) ...ale niedługo się skończy bo poważnie myślę o wykastrowaniu mojego Misiaczka - tylko że mam jeszcze tysiąc pytań, nie jestem pewna i przecież to nieodwracalne...to czasem trudne mieć taki kochany, kosmaty żywot w swoich łapkach .
Recommended Posts