INA Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Eclairs - wlos na glowie się jeży od twojej opowieści :o Nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji a walnoc po ryju nie wolno 8) groziłby mi wtedy następny paragraf 8) U nas straż miejska -- czepia się cholernie psów... oczywiście tych na smyczy 8) biegające bezpańskie kundelki mają luzem totalny wszystko im wolno :evil: nie mówiac o prześladowaniu biednych suczek z cieczką :x i towarzyskich szczeniaków :wink: Ci ze straży czepiali się kiedyś mnie że powinnam własnie mieć dodatkowo kaganiec i że jest taki przepis że psy powyżej 18 kg :o :o powinny nosić kaganiec uśmiechnęłam się poprosiłam o numer roporzadzenia i paragraf i pożałowałam ich glosno że będą musieli teraz spacerowac z wagą 8) Flaire - zanim wejdzesz do druzyny zawodowej :drinking: - smacznego- hmm dobre mówisz musze się skusić :lol: pamiętaj o moim prv
Flaire Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 INA napisał(a):pamiętaj o moim prvTeraz??? :o :o :o Po Dogu??? :o :o :o :wink:
Nitencja Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 dogs taki sobie.......... ladna ma etykiete tylko.
aga_ostaszewska Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Flaire: Ja tez dzis bede Doga pila... i to w doborowym towarzychu... Czy u lakelandow tez lapki skubie sie tak samo jak u at i welshy (Kocia lapka itp.)?
Nitencja Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Aga lakelandy skubiesz tak jak welshe tylko glowe troche inaczej robisz
Flaire Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Nitencja napisał(a):dogs taki sobie.......... ladna ma etykiete tylko.No na pewno nie tylko - bo chyba zgodzisz się, że ma super nazwę również. :D A mnie również smakuje. :D
Nitencja Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 nazwa lepsza niz to co w butelce. Szczerze mowiac rozczarowalo mnie troche. lepsze nasze stare polskie marki
Flaire Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Nitencja napisał(a):lepsze nasze stare polskie markiAle to jest Lech! :lol: :lol: :lol: aga_o daj se spokój z łapami - ona i tak tam nie ma futra, a kocie łapki mozna zostawić na ostatnią chwilę. Teraz trzeba zrobić te krótkie partie - łeb, front ramiona, zad. Jak to skończysz i jeszcze będzie widno, to możesz o łapach pomyśleć, ale nie wcześniej! :wink: A swoją drogą - czy jak ty skubałaś jej czaprak, to ona tez takie gołe przednie łapy miała? Bo ja coś podejrzewam, że sobie wygryzła - albo ktoś jej wygryzł...
aga_ostaszewska Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Flaire napisał(a):aga_o daj se spokój z łapami - ona i tak tam nie ma futra, a kocie łapki mozna zostawić na ostatnią chwilę. Teraz trzeba zrobić te krótkie partie - łeb, front ramiona, zad. Jak to skończysz i jeszcze będzie widno, to możesz o łapach pomyśleć, ale nie wcześniej! :wink: A swoją drogą - czy jak ty skubałaś jej czaprak, to ona tez takie gołe przednie łapy miała? Bo ja coś podejrzewam, że sobie wygryzła - albo ktoś jej wygryzł... Oki, Czika juz na krotko wczoraj zrobiona, to dzis Juleczka... zroie krotkie partie, a potem reszta bede sie martwila! Jakby co, to bede na Dogo pisac proszac o info :wink: Julka nie miala wtedy duzo wlosow na lapach, miala chyba nawet mniej wlosow na lapach niz w okolicach czapraka. Do tego teraz moze i ma wygryzione... Czika wydrapala sobie troszke wlosow z kufy... okropnie jestem na nia zla, bo kiepsko to wyglada... No nic lece, bo z nikit sie umowilam!
nikit1 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Oki, Czika juz na krotko wczoraj zrobiona, to dzis Juleczka... zroie krotkie partie, a potem reszta bede sie martwila! Jakby co, to bede na Dogo pisac proszac o info :wink: Julka nie miala wtedy duzo wlosow na lapach, miala chyba nawet mniej wlosow na lapach niz w okolicach czapraka. Do tego teraz moze i ma wygryzione... Czika wydrapala sobie troszke wlosow z kufy... okropnie jestem na nia zla, bo kiepsko to wyglada... No nic lece, bo z nikit sie umowilam! Robota wre!!!! :drinking: Pszym się uczy a ja się obijam
nikit1 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Adze zdecydowanie lepiej to wychodzi. Pszym zamiast trymowac ciągnie Julkę za włosy :o Julka jednak woli Agę 8) A jakie komentarze.. ciężka robota :D :D :D
nikit1 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Pszym po kilku minutach wymiękł :scared: Aga niestrudzona :chainsaw: Nie ma to jak Dog in the Fog :thumbs:
nikit1 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Jest już ofiara :boom: Aga ma odcisk, ale jest twarda jak Roman Bratny 8)
nikit1 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 A najlepiej na całej akcji wyjdę ja :B-fly: Julka teraz mnie najbardziej kocha, bo ja nie biorę udziału w torturach :evil_lol:
Flaire Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 nikit1 napisał(a):A najlepiej na całej akcji wyjdę ja :B-fly: Nie mówiąc już o producencie Doga :wink: .
nikit1 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Aga stwierdziła, ze Pszym działa jak dyktafon (on???? nieeee.... :B-fly: ) Co chwile pyta - A ją to naprawdę nie boli????? :shake: Julka oczywiscie jest szczęśliwa :Help_2: :modla: :nono:
nikit1 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Co jakiś czas Rolek i Borys sprawdzają czy z Julką wszystko ok i czy Aga jej czegos nie odcięła ( a dokładniej jakby mogli to wsadziliby nosy "w trymer"). "To się robi na krótko, a tu się wycina i wtedy tu robi się kąt..." Skąd ona to wie ??? :hmmmm: Pszym wmawia Julce że jest obrażona... :stupid:
nikit1 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 teraz oboje jej ściemniają że "dupki nie będzie...." :o taaa....
Flaire Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 nikit1 napisał(a):Skąd ona to wie ??? :hmmmm: :bigcool:
Flaire Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Czy moglibyście wszyscy jutro tak od dwunastej do odwołania trzymać za mnie kciuki? Z góry dziękuję...
nikit1 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ja - nie ma sprawy.. :thumbs: Pszym i Aga - jeśli do tej pory skończą trymowac to też :D
nikit1 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Tekst wieczoru: Pszym do Agi - cycka jej nie urwij.... :roflt:
Recommended Posts