Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Eclairs - wlos na glowie się jeży od twojej opowieści :o
Nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji a walnoc po ryju nie wolno 8)
groziłby mi wtedy następny paragraf 8)
U nas straż miejska -- czepia się cholernie psów... oczywiście tych na smyczy 8) biegające bezpańskie kundelki mają luzem totalny wszystko im wolno :evil: nie mówiac o prześladowaniu biednych suczek z cieczką :x i
towarzyskich szczeniaków :wink:
Ci ze straży czepiali się kiedyś mnie że powinnam własnie mieć dodatkowo kaganiec i że jest taki przepis że psy powyżej 18 kg :o :o powinny nosić kaganiec uśmiechnęłam się poprosiłam o numer roporzadzenia i paragraf i pożałowałam ich glosno że będą musieli teraz spacerowac z wagą 8)

Flaire - zanim wejdzesz do druzyny zawodowej :drinking: - smacznego- hmm dobre mówisz musze się skusić :lol: pamiętaj o moim prv

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Nitencja napisał(a):
dogs taki sobie.......... ladna ma etykiete tylko.
No na pewno nie tylko - bo chyba zgodzisz się, że ma super nazwę również. :D

A mnie również smakuje. :D

Posted

Nitencja napisał(a):
lepsze nasze stare polskie marki
Ale to jest Lech! :lol: :lol: :lol:

aga_o daj se spokój z łapami - ona i tak tam nie ma futra, a kocie łapki mozna zostawić na ostatnią chwilę. Teraz trzeba zrobić te krótkie partie - łeb, front ramiona, zad. Jak to skończysz i jeszcze będzie widno, to możesz o łapach pomyśleć, ale nie wcześniej! :wink:

A swoją drogą - czy jak ty skubałaś jej czaprak, to ona tez takie gołe przednie łapy miała? Bo ja coś podejrzewam, że sobie wygryzła - albo ktoś jej wygryzł...

Posted

Flaire napisał(a):
aga_o daj se spokój z łapami - ona i tak tam nie ma futra, a kocie łapki mozna zostawić na ostatnią chwilę. Teraz trzeba zrobić te krótkie partie - łeb, front ramiona, zad. Jak to skończysz i jeszcze będzie widno, to możesz o łapach pomyśleć, ale nie wcześniej! :wink:

A swoją drogą - czy jak ty skubałaś jej czaprak, to ona tez takie gołe przednie łapy miała? Bo ja coś podejrzewam, że sobie wygryzła - albo ktoś jej wygryzł...

Oki, Czika juz na krotko wczoraj zrobiona, to dzis Juleczka... zroie krotkie partie, a potem reszta bede sie martwila! Jakby co, to bede na Dogo pisac proszac o info :wink: Julka nie miala wtedy duzo wlosow na lapach, miala chyba nawet mniej wlosow na lapach niz w okolicach czapraka. Do tego teraz moze i ma wygryzione... Czika wydrapala sobie troszke wlosow z kufy... okropnie jestem na nia zla, bo kiepsko to wyglada...
No nic lece, bo z nikit sie umowilam!

Posted

Oki, Czika juz na krotko wczoraj zrobiona, to dzis Juleczka... zroie krotkie partie, a potem reszta bede sie martwila! Jakby co, to bede na Dogo pisac proszac o info :wink: Julka nie miala wtedy duzo wlosow na lapach, miala chyba nawet mniej wlosow na lapach niz w okolicach czapraka. Do tego teraz moze i ma wygryzione... Czika wydrapala sobie troszke wlosow z kufy... okropnie jestem na nia zla, bo kiepsko to wyglada...
No nic lece, bo z nikit sie umowilam!

Robota wre!!!! :drinking:

Pszym się uczy a ja się obijam

Posted

Adze zdecydowanie lepiej to wychodzi. Pszym zamiast trymowac ciągnie Julkę za włosy :o
Julka jednak woli Agę 8)
A jakie komentarze.. ciężka robota :D :D :D

Posted

A najlepiej na całej akcji wyjdę ja :B-fly:
Julka teraz mnie najbardziej kocha, bo ja nie biorę udziału w torturach :evil_lol:

Posted

Aga stwierdziła, ze Pszym działa jak dyktafon (on???? nieeee.... :B-fly: )
Co chwile pyta - A ją to naprawdę nie boli????? :shake:

Julka oczywiscie jest szczęśliwa :Help_2: :modla: :nono:

Posted

Co jakiś czas Rolek i Borys sprawdzają czy z Julką wszystko ok i czy Aga jej czegos nie odcięła ( a dokładniej jakby mogli to wsadziliby nosy "w trymer").

"To się robi na krótko, a tu się wycina i wtedy tu robi się kąt..."

Skąd ona to wie ??? :hmmmm:

Pszym wmawia Julce że jest obrażona... :stupid:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...