Flaire Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Martini***, chłopak w kwiatkach wygląda bardzo wiosennie :D , ale zdjęcie zmnieniłam na link, bo troszkę za duże... Przeczytaj, proszę Regulamin forum, zmniejsz zdjęcie do odpowiednich rozmiarów i wstaw na miejsce tego linka. My jutro wyruszamy do Leszna, więc nie będzie nas na dogo przez 2-3 dni. Bądźcie grzeczni :wink: pod naszą nieobecność i BARDZO PROSZĘ trzymajcie MOCNO za nas kciuki! :D
Darkstorm Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 kilka dni mnie nie było a tu jaki ruch :D :D az głowa boli. Martini: nie przejmuj się u nas tez upały i nic nikomu się nie chce Flaire: postaramy się tszymać kciuki a Argosem :D
Jura Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Ja tez będe trzymać kciuki (a Fredka pewnie nie, bo by chodzić nie mogła). Ale Flair co z Twoją nogą? (Mnie, jako osobie, która w ostatnim czasie nadwyrężyła kolano i kostkę, problemy dolnych kończyn są szczególnie bliskie). Martini, nie wiem, czy Dakar jest dobrze wychowany, ale ważne jest to, że jest wychowywany. Nie od razu Kraków zbudowano. Ja buduję już od 4 lat, a z efektów jeszcze nie jestem zadowolona. Mam nadzieję, że psiunio Zachraniarki nie będzie takim cwaniakiem jak Fredka. Niestety zbyt inteligentny pies jest bardzo niepraktyczny.BTW Mam zamiar zabrać się za dokształcanie mojej suki w jakieś bardziej zorganizowanej formie. Zwrócę sie pewnie z prośbą o podpowiedzi)
Jura Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Zdublował mi się post, a ja nie umiałam go tak całkiem usunąc, więć zdecydowłam, że napiszę Wam: U nas też upał niemiłosierny. Fredzia nawet ma mniejszy apety, a to u niej rzadkość.
Martini*** Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Niestety zbyt inteligentny pies jest bardzo niepraktyczny :D :D :D :D :D :D :D co prawda, to prawda :lol: :lol: :lol: :lol:
zachraniarka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Martini*** napisał(a):Jura napisał(a):Niestety zbyt inteligentny pies jest bardzo niepraktyczny :D :D :D :D :D :D :D co prawda, to prawda :lol: :lol: :lol: :lol: Oj zgadzam się w 100%, a znam to z autopsji.. :roll: Mój Hugo to cwaniak jakich mało, ciężko się pracuje z takim psem, ale za to kiedy uda się takiego delikwenta namówić do współpracy efekty są wspaniałe :D
Ali26762 Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 To i ja (skoro zajrzałam na topik serdelkowy) złożę życzonka wszystkim solenizantkom, solenizantom, jubilatkom i jubilatom. Psim i ludzkim :) zachraniarka - cieszę się, że nasze miasto wzbogaci się o kolejnego teriera :D My prawie 4 tygodnie temu przywieźliśmy z Piły walijczyka :D Niech Maluszek zdrowo rośnie na pociechę Tobie i innym, jeśli zdecydujesz się szkolić go, tak jak piszesz. Powodzenia !!!
Flaire Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Jura napisał(a):Ale Flair co z Twoją nogą? (Mnie, jako osobie, która w ostatnim czasie nadwyrężyła kolano i kostkę, problemy dolnych kończyn są szczególnie bliskie).Jura, zerwałam więzadło poboczne przyśrodkowe :( . W Lesznie Misię będzie wystawiała Fuka - ja Misię tylko tam dowożę.
Flaire Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Tak naprawdę to najgorsze w tej kontuzji jest to, że muszę sobie sama robić zastrzyki... :(
Ali26762 Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Aaa - oczywiście też będę trzymać kciuki za powodzenie w Lesznie :)
zachraniarka Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='Ali26762']To i ja (skoro zajrzałam na topik serdelkowy) złożę życzonka wszystkim solenizantkom, solenizantom, jubilatkom i jubilatom. Psim i ludzkim :) zachraniarka - cieszę się, że nasze miasto wzbogaci się o kolejnego teriera :D My prawie 4 tygodnie temu przywieźliśmy z Piły walijczyka :D Niech Maluszek zdrowo rośnie na pociechę Tobie i innym, jeśli zdecydujesz się szkolić go, tak jak piszesz. Powodzenia !!! Dzięki za życzenia! Twojego maluszka widziałam na zdjęciach na topiku walijskim- jest cudowny, tylko schrupać taki słodki! :D
zachraniarka Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='Flaire']zachraniarka - jaki WIELKI szczeniak! :wink: Ty mnie nawet nie strasz! :lol:
zachraniarka Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Szczeniorki mają już dwa tygodnie, ze szczęśliwą mamusią: Flaire ściskamy mocno kciuki! :D
eselu Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Jak dają - trzeba doić, nie? :D Bardzo słodziakowe te glutki. Ja niedawno tak czekałam na Guapa :) A on aktualnie chłodzi się na płytkach i mruczy co chwię, że mu za gorąąąąącoooo :D
Martini*** Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 eselu, czy planujesz chodzić z Guapem na szkolenie? ( pytam z ciekawości :) ) Ja teraz w ogóle nie mogę cwiczyć z Dakarem, jak tylko gdzieś wyjdziemy to on się wykłada pod najbliższym drzewem i śpi. :roll: phi jeszcze tego brakuje żebym go na spacery w torebce nosiła :lol:
coztego Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Martini*** napisał(a): Ja teraz w ogóle nie mogę cwiczyć z Dakarem, jak tylko gdzieś wyjdziemy to on się wykłada pod najbliższym drzewem i śpi. To może zamiast na smakołyki trzeba ćwiczyć na wodę? 8)
Aluzja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 z kolejnych airedalowych ciekawostek.Moja Klara zostala szczesliwa MAMA:-))Ma 9 slicznych airedalatek. Teraz tylko czekac az ze slodkich kulek zrobia sie z nich pocieszne wszedobylskie szczeniaczki....
niedzwiedzica Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Zachraniarka : I mamuśka twojego przyszłego airedale i jej dzieci przecudne !!! Aluzja ;zdradź jeszcze, która z twoich airedalek nosi domowe imię Klara -czyli kim jest szczęsliwa mamusia ...nie wiadomo,komu gratulować :D
Aluzja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Klara to KEEP QUIET Aluzja corka Int.Ch.Zwyc.Swiata Ml.OLIMPA vom Garnsee i mojej rudej VIVE .
Ali26762 Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 My z Derylem też serdecznie gratulujemy i życzymy wszystkim feniakom, aby się zdrowo chowały i wyrosły na dzielne teriery :fadein:
bogula Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Aluzja----gratulacje i pozdrowionka dla Klary. Wklej jakieś foty!!!
Nitencja Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Gratulacje dla Misi ktora wreszcie ukonczyla Intera:) Czekam na stawke at. :D
coztego Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Nitencja napisał(a):Gratulacje dla Misi ktora wreszcie ukonczyla Intera:) Czekam na stawke at. :D Gratulacje! A dużo AT było?
Recommended Posts