INA Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Mino- a ja zauważyłam że własnie w biegu to Vigo nie daje sobie nic zrobić on musi na stole- kaltce :wink: tam gdze szubienica ---choć nie zawsze go wiąże i wtedy skupony - oddaje się "obróbce" :wink:MOŻE TAK MU SIE CAŁY CZAS KOJARZY Z GABINETEM KOS. 8) :wink:
Wojtek Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='Eclairs'][quote name='bo']Ale spotkałam Eclairs i właścicieli. Pan mniej był zachwycony wystawami... Trzeba przekonac. Faceci.... Marudzą. Panu bardzo spodobał się nasz pomysł: Ja jako szofer, przywożę Pana Tomka, leżaczek, parasol, skrzynka piwa... Pan Tomek siedzi, pije :beerchug: i kibicuje. Obok dwie piękne dziewczyny z jeszcze piękniejszymi suczkami. Pan Tomek konwersuje, pije... :beerchug: kibicuje... Eklers wygrywa, pan Tomek zadowolony ściska mu łapkę, pije toast :beerchug: ! Zabieram Pana Tomka, psa, parasol, leżak i pustą skrzynkę po piwie. Ładuję do samochodu i holuje pana Tomka do łóżeczka :drinking: żeby sobie odpoczął po wyczerpującym dniu. Ta wizja bardzo przekonała Pana Tomka :wink: bo: tylko jak to zorganizować? O rzesz, Eclairs! Ale z Ciebie fajna babka jest!!! Nic się nie martw, dasz rade!!! :lol:
Fuka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Flaire :o a Makaron to mix airedala z czym????????? :lol: Ja tam sie nie znam za bardzo - gratulowac nie ma nam czego - bo koniec konców Makaron był na ringu jedynym psem i wział najlepszego psa w rasie :roll: , a "naszego" :cry: BOBa wzieła Starring Queen, potem jeszcze wygrała grupę.
Fuka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Carragan, GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę! :multi: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Pamiętaj, ze wystawiacie sie we Wrocku!!!!!!!!! W championach trzeba zadebiutowac! I jeszcze chciałam uscislic - Korina Ramir wzięla rasę :beerchug: i zakończyła championat!!!!!!!! :ylsuper: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
bo Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Eclairs no właśnie dokładnie tak zrób jak napisałaś. :lol:
Flaire Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='Fuka']Flaire :o a Makaron to mix airedala z czym????????? :lol: Ja tam sie nie znam za bardzo - gratulowac nie ma nam czego - bo koniec konców Makaron był na ringu jedynym psem i wział najlepszego psa w rasie :roll: , a "naszego" :cry: BOBa wzieła Starring Queen, potem jeszcze wygrała grupę.Fuka, ja Tobie razem z carragan gratulowałam Maleństwa (bo carrie napisała, że Ty coś miałaś z tym wspólnego), a nie Makarona. :wink: Za Makarona mogę ewentualnie złożyć kondolencje na topiku o foksach :wink: .
Jura Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Fajnie było na wystawie, a i w najbliższy weekend niektórzy będą przezywać emocje. A nam z Fredzią tez było trochę fajnie w niedzielę. Poszłyśmy na spacer wzdłuż cieku wodnego. Fredzia na zmianę taplała się w wodzie i tarzała w piachu. Wiecie jak fajnie wyglądała. Jeszcze wieczorem jak się otrząsnęłam unosił się nad nią kurz.
niedzwiedzica Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Moje paszczury ten weekend miały wolny od ringów...zamiast tego buszowały po polach i stawach :D I podobnie jak Fredzia JURY, wyglądały przeróżnie... Chwilami tak.. Potem było "pranie" I suszenie w biegu.
Eclairs Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Normalnie gęba mi się sama śmieje kiedy patrzę na takie fotki! :lol: :ylsuper: A ten irland to kto to? :angel: Precyzuję: tzn. ta irlandka :wink:
Martini*** Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Super fotki, takie z życiem :) ja chcę drugiego AT do kompletu !!!!!!
Wojtek Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Niedzwiedzica, oj dużo się dzieje na Waszych spacerach :)
aga_ostaszewska Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Biegajace, skaczące, pływające, suszace się... samo życie! Foty rewelacyjne!
tunio Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Flaire,ale to nie ta Kaska go wystawiala :wink: :lol: :lol: :lol: Fuka,BOGowa suczka dostala rowniez BIS 3 :wink: A za gratulacje dziekuje,ale do Wroclawia raczej jednak nie zawitamy.Co tam sobie bedziemy taki udany koniec psuc :wink: :lol: :lol: Ramir,gratuluje :D
Flaire Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 carragan napisał(a):Flaire,ale to nie ta Kaska go wystawiala :wink: :lol: :lol: :lol: carrie, za coś tam jej dziękowałaś: carragan napisał(a): Dodam,ze specjalne podziekowania naleza sie Kasce (co nas podglada,ale twierdzi ze nie ma czasu sie zalogowac ),ktora doprowadzila Brzdaca do zw.rasy. więc ja się tylko dołożyłam. :wink:
tunio Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Flaire,Kasce co nie jest tu zalogowana,tylko nas podglada :wink: Gdyby to Fuka go wystawiala,to bym napisala,ze dziekuje Fuce,coby nie porozumien nie bylo :wink: :lol:
Flaire Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Aaa, ok, czyli pomyłka. Ja myślałam, że to Ty go wystawiałaś, a Fuka jakoś pomogła. Fuka akurat wtedy nic nie pisała tylko podglądała, więc myślałam, że to o nią chodzi.
coztego Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Flaire napisał(a): Nazywamy to śpiewem zarzynanego wieloryba. :D A pisałam Wam już, że Kreśka wyje jak dzwony biją? A kościół mamy naprzeciwko domu, więc co niedzielę koncerty co godzinę. Zapraszam do wysłuchania 8) carragan! Gratulacje!!! A ja Cię zobaczyłam dopiero kiedy wychodziłyście z wystawy i nie chciało mi się za Wami biegać... :(
tunio Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Flaire,zbieg okolicznosci :lol: Chociaz wlasciwie Fuka mi tez pomogla, bo nosila nasze bagaze :wink: coztego napisał(a): carragan! Gratulacje!!! A ja Cię zobaczyłam dopiero kiedy wychodziłyście z wystawy i nie chciało mi się za Wami biegać... :( Taaak ? :o A jednoczesnie podgladalas Bo,Fuke i reszte ? :o To interesujace,bo praktycznie cala wystawe,z malymi wyjatkami,spedzilam z nimi :o Nie myslalam,ze Malenstwo moze stac sie kiedys niewidoczne :hmmmm:
Flaire Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 carragan napisał(a):Taaak ? :o A jednoczesnie podgladalas Bo,Fuke i reszte ? :o To interesujace,bo praktycznie cala wystawe,z malymi wyjatkami,spedzilam z nimi :o Ale pewnie Maleństwo miałaś schowane do kieszeni, więc skąd coztego miała wiedzieć, że Ty to Ty? :wink:
tunio Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Flaire napisał(a):carragan napisał(a):Taaak ? :o A jednoczesnie podgladalas Bo,Fuke i reszte ? :o To interesujace,bo praktycznie cala wystawe,z malymi wyjatkami,spedzilam z nimi :o Ale pewnie Maleństwo miałaś schowane do kieszeni, więc skąd coztego miała wiedzieć, że Ty to Ty? :wink: Nie pomyslalam o takiej opcji,ale faktycznie tak moglo byc 8) W koncu to moje zamorzone glodem i zaniedbane stworzenie robi sie coraz latwiejsze do chowania w kieszeni :evilbat:
coztego Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 carragan napisał(a): Taaak ? :o A jednoczesnie podgladalas Bo,Fuke i reszte ? :o To interesujace,bo praktycznie cala wystawe,z malymi wyjatkami,spedzilam z nimi :o Nie myslalam,ze Malenstwo moze stac sie kiedys niewidoczne :hmmmm: Ale ja Cię naprawdę nie widziałam :( Przecież wiem jak wyglądasz i znam Maleństwo i wcale Was nei widziałam... :(
niedzwiedzica Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Eclairs napisał(a):A ten irland to kto to? :angel: Precyzuję: tzn. ta irlandka :wink: Irland(ka) to CELINKA Machagony...zaprzyjażniona z moimi dziewczynkami od dzieciństwa :D
coztego Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 A ja Wam powiem, ze na wystawach irlandczyki podbiły moje serce! W końcu z dylematu welsh czy erdel wyjdzie irlandczyk 8) A moja suka dała dzisiaj wspaniały popis w lecznicy, pogryziona ja, pogryziona jedna z wetek... strach się bać... :evil:
tunio Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 coztego napisał(a):carragan napisał(a): Taaak ? :o A jednoczesnie podgladalas Bo,Fuke i reszte ? :o To interesujace,bo praktycznie cala wystawe,z malymi wyjatkami,spedzilam z nimi :o Nie myslalam,ze Malenstwo moze stac sie kiedys niewidoczne :hmmmm: Ale ja Cię naprawdę nie widziałam :( Przecież wiem jak wyglądasz i znam Maleństwo i wcale Was nei widziałam... :( To chyba pora okularki kupic 8) Musowo ! :lol:
Recommended Posts