Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Mino- a ja zauważyłam że własnie w biegu to Vigo nie daje sobie nic zrobić
on musi na stole- kaltce :wink: tam gdze szubienica ---choć nie zawsze go wiąże i wtedy skupony - oddaje się "obróbce" :wink:MOŻE TAK MU SIE CAŁY CZAS KOJARZY Z GABINETEM KOS. 8) :wink:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Eclairs'][quote name='bo']Ale spotkałam Eclairs i właścicieli. Pan mniej był zachwycony wystawami... Trzeba przekonac. Faceci.... Marudzą.
Panu bardzo spodobał się nasz pomysł:
Ja jako szofer, przywożę Pana Tomka, leżaczek, parasol, skrzynka piwa... Pan Tomek siedzi, pije :beerchug: i kibicuje. Obok dwie piękne dziewczyny z jeszcze piękniejszymi suczkami. Pan Tomek konwersuje, pije... :beerchug: kibicuje...
Eklers wygrywa, pan Tomek zadowolony ściska mu łapkę, pije toast :beerchug: ! Zabieram Pana Tomka, psa, parasol, leżak i pustą skrzynkę po piwie. Ładuję do samochodu i holuje pana Tomka do łóżeczka :drinking: żeby sobie odpoczął po wyczerpującym dniu.
Ta wizja bardzo przekonała Pana Tomka :wink:
bo: tylko jak to zorganizować?

O rzesz, Eclairs! Ale z Ciebie fajna babka jest!!! Nic się nie martw, dasz rade!!! :lol:

Posted

Flaire :o a Makaron to mix airedala z czym????????? :lol: Ja tam sie nie znam za bardzo - gratulowac nie ma nam czego - bo koniec konców Makaron był na ringu jedynym psem i wział najlepszego psa w rasie :roll: , a "naszego" :cry: BOBa wzieła Starring Queen, potem jeszcze wygrała grupę.

Posted

Carragan, GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę! :multi: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Pamiętaj, ze wystawiacie sie we Wrocku!!!!!!!!! W championach trzeba zadebiutowac!

I jeszcze chciałam uscislic - Korina Ramir wzięla rasę :beerchug: i zakończyła championat!!!!!!!! :ylsuper: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='Fuka']Flaire :o a Makaron to mix airedala z czym????????? :lol: Ja tam sie nie znam za bardzo - gratulowac nie ma nam czego - bo koniec konców Makaron był na ringu jedynym psem i wział najlepszego psa w rasie :roll: , a "naszego" :cry: BOBa wzieła Starring Queen, potem jeszcze wygrała grupę.Fuka, ja Tobie razem z carragan gratulowałam Maleństwa (bo carrie napisała, że Ty coś miałaś z tym wspólnego), a nie Makarona. :wink:

Za Makarona mogę ewentualnie złożyć kondolencje na topiku o foksach :wink: .

Posted

Fajnie było na wystawie, a i w najbliższy weekend niektórzy będą przezywać emocje.
A nam z Fredzią tez było trochę fajnie w niedzielę. Poszłyśmy na spacer wzdłuż cieku wodnego. Fredzia na zmianę taplała się w wodzie i tarzała w piachu. Wiecie jak fajnie wyglądała. Jeszcze wieczorem jak się otrząsnęłam unosił się nad nią kurz.

Posted

Moje paszczury ten weekend miały wolny od ringów...zamiast tego buszowały po polach i stawach :D I podobnie jak Fredzia JURY, wyglądały przeróżnie...

Chwilami tak..

Potem było "pranie"

I suszenie w biegu.

Posted

Normalnie gęba mi się sama śmieje kiedy patrzę na takie fotki! :lol: :ylsuper:
A ten irland to kto to? :angel:
Precyzuję: tzn. ta irlandka :wink:

Posted

Flaire,ale to nie ta Kaska go wystawiala :wink: :lol: :lol: :lol:

Fuka,BOGowa suczka dostala rowniez BIS 3 :wink:

A za gratulacje dziekuje,ale do Wroclawia raczej jednak nie zawitamy.Co tam sobie bedziemy taki udany koniec psuc :wink: :lol: :lol:

Ramir,gratuluje :D

Posted

carragan napisał(a):
Flaire,ale to nie ta Kaska go wystawiala :wink: :lol: :lol: :lol:
carrie, za coś tam jej dziękowałaś:
carragan napisał(a):

Dodam,ze specjalne podziekowania naleza sie Kasce (co nas podglada,ale twierdzi ze nie ma czasu sie zalogowac ),ktora doprowadzila Brzdaca do zw.rasy.

więc ja się tylko dołożyłam. :wink:

Posted

Flaire,Kasce co nie jest tu zalogowana,tylko nas podglada :wink:
Gdyby to Fuka go wystawiala,to bym napisala,ze dziekuje Fuce,coby nie porozumien nie bylo :wink: :lol:

Posted

Aaa, ok, czyli pomyłka. Ja myślałam, że to Ty go wystawiałaś, a Fuka jakoś pomogła. Fuka akurat wtedy nic nie pisała tylko podglądała, więc myślałam, że to o nią chodzi.

Posted

Flaire napisał(a):
Nazywamy to śpiewem zarzynanego wieloryba. :D

A pisałam Wam już, że Kreśka wyje jak dzwony biją? A kościół mamy naprzeciwko domu, więc co niedzielę koncerty co godzinę. Zapraszam do wysłuchania 8)

carragan! Gratulacje!!! A ja Cię zobaczyłam dopiero kiedy wychodziłyście z wystawy i nie chciało mi się za Wami biegać... :(

Posted

Flaire,zbieg okolicznosci :lol:
Chociaz wlasciwie Fuka mi tez pomogla, bo nosila nasze bagaze :wink:

coztego napisał(a):

carragan! Gratulacje!!! A ja Cię zobaczyłam dopiero kiedy wychodziłyście z wystawy i nie chciało mi się za Wami biegać... :(

Taaak ? :o A jednoczesnie podgladalas Bo,Fuke i reszte ? :o To interesujace,bo praktycznie cala wystawe,z malymi wyjatkami,spedzilam z nimi :o Nie myslalam,ze Malenstwo moze stac sie kiedys niewidoczne :hmmmm:

Posted

carragan napisał(a):
Taaak ? :o A jednoczesnie podgladalas Bo,Fuke i reszte ? :o To interesujace,bo praktycznie cala wystawe,z malymi wyjatkami,spedzilam z nimi :o
Ale pewnie Maleństwo miałaś schowane do kieszeni, więc skąd coztego miała wiedzieć, że Ty to Ty? :wink:

Posted

Flaire napisał(a):
carragan napisał(a):
Taaak ? :o A jednoczesnie podgladalas Bo,Fuke i reszte ? :o To interesujace,bo praktycznie cala wystawe,z malymi wyjatkami,spedzilam z nimi :o
Ale pewnie Maleństwo miałaś schowane do kieszeni, więc skąd coztego miała wiedzieć, że Ty to Ty? :wink:

Nie pomyslalam o takiej opcji,ale faktycznie tak moglo byc 8) W koncu to moje zamorzone glodem i zaniedbane stworzenie robi sie coraz latwiejsze do chowania w kieszeni :evilbat:

Posted

carragan napisał(a):

Taaak ? :o A jednoczesnie podgladalas Bo,Fuke i reszte ? :o To interesujace,bo praktycznie cala wystawe,z malymi wyjatkami,spedzilam z nimi :o Nie myslalam,ze Malenstwo moze stac sie kiedys niewidoczne :hmmmm:

Ale ja Cię naprawdę nie widziałam :(
Przecież wiem jak wyglądasz i znam Maleństwo i wcale Was nei widziałam... :(

Posted

A ja Wam powiem, ze na wystawach irlandczyki podbiły moje serce!
W końcu z dylematu welsh czy erdel wyjdzie irlandczyk 8)

A moja suka dała dzisiaj wspaniały popis w lecznicy, pogryziona ja, pogryziona jedna z wetek... strach się bać... :evil:

Posted

coztego napisał(a):
carragan napisał(a):

Ale ja Cię naprawdę nie widziałam :(
Przecież wiem jak wyglądasz i znam Maleństwo i wcale Was nei widziałam... :(

To chyba pora okularki kupic 8) Musowo ! :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...