Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

coztego napisał(a):
Aaaa, to i Maleństwo zobaczę w Bytomiu! :D

Przeciez juz to zapowiadalam 8) Bodajze na "Spotkaniu hanysow" :wink:

coztego napisał(a):
Trzymam kciuki za wszystkich! 8)

Nie dziekuje,coby nie zapeszyc,ale i tak nie spodziewam sie dobrego rezultatu :-?

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Darkstorm napisał(a):
no a ja jak zwykle poza tematem ale musze sie pochwalić że dziś poraz pierwszy "złapałem" odcisk po trymowaniu :D :D
Darkstorm, gratulacje! :wink: Teraz musisz nam wstawić fotoreportaż z efektów! :D Znaczy się, psa, a nie odcisku. :wink:

Posted

No właśnie Darkstorm - czekamy na fotorelację :) A mój sierściuch przez tydzień przytył 1,6kg i rośnie jak na drożdżach, chociaż muszę się wam przyznać, że ja tak tego nie widzę. Tylko Ci, co go co jakiś czas widują tak twierdzą. Ale to chyba normalne

Posted

Hej!-----zdążyłam, aby obejrzeć zwycięstwo nr 465, czyli Ramir z sunią; Eclairs---gdzie TY? nie zdążyłam zapoznać.........

Posted

Flaire----pozostali pewnie w drodze albo przy jakiś napojach 8) , bo pogoda bombowa. Wiele nie napiszę, bo na tych stawkach się nie znam :oops: ; wystawy to przyjemność towarzyska. Wiem, że najlepszego psa wzięła Ramir, a ten (chyba IKAR) drugi...

Posted

Meldujemy się po wystawie! :lol:
Jesteśmy opaleni, zmęczeni i szczęśliwi!
Kocham wystawiać!!!
Mam nadzieję, że Eklerek też pokocha wystawienie (się) :wink:

Posted

A ja chcialam poinformowac,ze milo bylo poznac spore grono terierowcow 8)
Przesiedzialam z nimi cala wystawe :lol:
Co do Malenstwa.Dostal CWC,NPwR oraz BOB i tym samym w wieku 24.5m-ca zakonczyl ch.pl :D Jak na osobe,ktora sie bronila przed wystawianiem i miala o tym blade pojecie gdy zaczynala, calkiem niezle 8)
Dodam,ze specjalne podziekowania naleza sie Kasce (co nas podglada,ale twierdzi ze nie ma czasu sie zalogowac 8) ),ktora doprowadzila Brzdaca do zw.rasy.

Na zakonczenie dodam,ze na finalach dzieciuch,wystawiany juz przeze mnie, pokonal kilka chartow i uzyskal III miejsce na grupie :drinking:

A teraz ide cos przekasic i zrobic sobie kawe, bo jestem totalnie padnieta.

BTW.Gratulacje dla Nitencji o ktorej sukcesie nie omieszkala nas poinformowac Bo :wink:

Posted

Też już słyszałam o sukcesie Nitencji, nawet na to konto :beerchug:
Gratulacje!
Carragan: widziałam cię (was). Maleństwo robi wrażenie :D
Zaraz wstawię pare fotek.

Posted

Eclairs dziekuje 8)
A jak Wam poszlo ?

Co ciekawe,nawet Ramir mnie poznala :o Hmm,hmm interesujace 8) :wink: :lol: Szczegolnie szokujace,ze jestem tu mimo wszystko bardziej podgladaczem :wink:

Posted

bogula napisał(a):
Eclairs---gdzie TY? nie zdążyłam zapoznać.........

Szkoda :( nawet się na pierogi nie załapałam :cry:
Bogula ja to ta co razem z Fuką zdjęcia na środku ringu Ramirce trzaskałam :hand:

Carragan: Poszło całkiem dobrze: wo i bardzo ładny opis. Mogę być dumna z mojego szczeniaczka. Niestety na wyborze najładniejszego szczeniaka Eklers się nie popisał. Ciągle siadał a na koniec zaczął wyć. Miał już biedaczysko dość wszystkiego :niewiem:

Posted

Eclairs napisał(a):
na koniec zaczął wyć.
:lol: :lol: :lol: Misia jest pierwszym moim AT, który wyje. Robi to jak coś jest nie po jej myśli (ostatnio głównie jak idę ułożyć jej ślad - czyli biorę JEJ kiełbasę i idę sobie :lol: ). Nazywamy to śpiewem zarzynanego wieloryba. :D

Posted

Flaire napisał(a):
carragan i Fuka, gratulacje!

Dziekuje :D
Flaire napisał(a):
Wytarmosić Maleństwo proszę. :D

Wytarmoszone juz dawno,ale teraz robi wyjatkowo gorliwie komende "zdechl pies" :wink: :lol:

Posted

Flaire qrcze segregacja, a gdzie dla nas gratulacje? Nie dość że zostawione przez Nitencję, musiałyśmy radzić sobie same... I tak mamy drugie zwycięstwo młodzieży:)
A tu pierogi Boguli :lol: pycha :lol:

Posted

[quote name='bo']Flaire qrcze segregacja, a gdzie dla nas gratulacje? A to Ty też AT wystawiałaś? W takim razie gratulacje - napisz coś więcej, bo wcale się w tym topiku nie chwaliłaś! :wink:

Posted

Maleństwo to też jakiś dziwny AT :wink: Ale spotkałam Eclairs i właścicieli. Pan mniej był zachwycony wystawami... Trzeba przekonac. Faceci.... Marudzą.

Posted

Qrcze wolę z tej drugiej strony :lol: Nitencja wystawia, ja robię zdjęcia i krytykuję :lol: Gorzej na ringu.... Ale nie zabiją mnie, mamy zwycięstwo młodzieży :lol:

Posted

bo napisał(a):
Maleństwo to też jakiś dziwny AT :wink:
bo, jako stara dogomaniczka powinnaś wiedzieć, że Maleństwo to mix AT z osłem.

Posted

Wszystkim "starym" wyjdaczom gratulację sukcesów- Fuce i Maleństwu - a
ja wygląda to Maleństwo?? :D

Nowym "wyjadaczom" wystaw także wielkie gratulacje - szczególnie za odwagę:
Eclairs - gratulacje :lol: i wstawiaj obiecane fotki w piątek nie doczytałam
że się wybierasz ( a przedtem nie chwaliłaś się :evil: ) wiec nawet nie zdąłyłam trzymac kcuków- ale i tak nie potrzeba było :lol:

Flaire - fotek( jak zwykle cały film dla Vigusia :wink: ) mam dużo, juz na drugi dzień po trymowanku robiłam Vigusowi wiec jak wywołam i zeskanuje to coś tam wkleje....
Będe starała się aby Vigo nie zarosł - skubie go co kilka dni --- tylko ta głowa i gardło ---to jest dla mnie strasznie trudne :roll:
Darkstorm - ja też miałam odcisk i to wielki a teraz zrobiło sie wielkie zgóbienie i chyba już na mojej ręce dłużej pozostanie :roll:

Posted

INA napisał(a):
Nowym "wyjadaczom" wystaw także wielkie gratulacje - szczególnie za odwagę:
Eclairs - gratulacje :lol: i wstawiaj obiecane fotki w piątek nie doczytałam
że się wybierasz ( a przedtem nie chwaliłaś się :evil: ) wiec nawet nie zdąłyłam trzymac kcuków- ale i tak nie potrzeba było :lol:

Bałam się zapeszyć, to się bardzo nie chwaliłam :wink: Dzięki za gratulacje. Szczerze mówiąc to bałam się okropnie 0X
Fotki są już od wczoraj na naszej galerii!

Posted

[quote name='bo']Ale spotkałam Eclairs i właścicieli. Pan mniej był zachwycony wystawami... Trzeba przekonac. Faceci.... Marudzą.
Panu bardzo spodobał się nasz pomysł:
Ja jako szofer, przywożę Pana Tomka, leżaczek, parasol, skrzynka piwa... Pan Tomek siedzi, pije :beerchug: i kibicuje. Obok dwie piękne dziewczyny z jeszcze piękniejszymi suczkami. Pan Tomek konwersuje, pije... :beerchug: kibicuje...
Eklers wygrywa, pan Tomek zadowolony ściska mu łapkę, pije toast :beerchug: ! Zabieram Pana Tomka, psa, parasol, leżak i pustą skrzynkę po piwie. Ładuję do samochodu i holuje pana Tomka do łóżeczka :drinking: żeby sobie odpoczął po wyczerpującym dniu.
Ta wizja bardzo przekonała Pana Tomka :wink:
bo: tylko jak to zorganizować?

Posted

Myśmy wyskubali mordkę Kory . Teraz jest podobna do terriera irlandzkiego :lol:
INA doskonale rozumiem . Wrażliwe miejsca trymujemy u KOry w biegu lub podskokach . :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...