Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Oto stawka AT w Bydgoszczy:

Airedale Terrier Psy szczeniąt MAESTRO Poezja Ruchu
Airedale Terrier Psy młodzieży ATUT Ptasie Siedlisko
Airedale Terrier Psy pośrednia NIMROD of Malton
Airedale Terrier Psy pośrednia Prima ZEFIR
Airedale Terrier Psy otwarta ARAMIS Irenkaz
Airedale Terrier Psy otwarta BARON Rudy Przyjaciel
Airedale Terrier Psy otwarta MATRIX Kalibródka
Airedale Terrier Psy championów DISTINCTIVE EXTERIOR Raider's Antania
Airedale Terrier Psy weteranów BENGAL Geografica
Airedale Terrier Suki młodzieży Flaire ANNAPURNA
Airedale Terrier Suki młodzieży ARIADNA Ptasie Siedlisko
Airedale Terrier Suki pośrednia Prima FILOZOFIA
Airedale Terrier Suki pośrednia XYLIN Strzyżewskie Jeziora
Airedale Terrier Suki pośrednia Prima ZAZULA
Airedale Terrier Suki otwarta BIANKA Rudy Przyjaciel
Airedale Terrier Suki otwarta EKSPRESJA Poezja Ruchu
Airedale Terrier Suki użytkowa VIRGINIA Kocia Łapka
Airedale Terrier Suki weteranów BAHIA Geografica

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niedzwiedzica']Flaire, daj prosze link na ten katalog, bo na stronie bydgoskiej byłam i nie widziałam...jakaś pomrocznośc jasna, czy co ...A ja w zamian będę jutro za ciebie kciuki tzrymała :wink:niedźwiedzica, nie moge Ci podać kinka, bo oni mają tę stronę tak zorganizowaną, że adres jest wszędzie ten sam, czyli http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/. Mogę Ci dać instrukcje, jak z tamtąd znaleźć katalog. Z lewej strony jest menu - w jego części pt. Wystawy jest pozycja "MAJOWA". Należy kliknąć ten link. Na stronie, która się wyświetli jest link "WYKAZ ZGŁOSZONYCH PSÓW" - klknąć i masz (to jest plik .doc).

Za kciuki z góry dziękuję, ale zdjęcia wyślę Ci dopiero po powrocie i to pewnie sporo po, bo teraz u mnie trochę zwariowane tempo będzie.

Posted

A Płocki katalog też jest na bieżąco uzupełniany. I widzę, że oprócz nas będzie jeszcze jeden "ramirek" w klasie pośredniej.
Hondzia leży i jęczy, brzusio boli ... :cry: Biedna nie może się wybiegać, a mnie też szkoda ją męczyć ustawianiem, bo jest zmarnowana przez tą cieczke.

Posted

Jonquil!Sprawdziłam. Tak jak myslałam to India. Miała być na klubowej ale dostała cieczki. Własciecielką jest starsza pani. India pojechała do niej jak miała 4 miesiace. Była podobna do Hondy. Ten sam wyraz pyszczka ten sam gatunek sierści i kolor. Budową też były zblizone. Nie widziałam jej od tamtej pory.
Orinoko też jest kiepska bo prawdopodobnie popadła w konflikt z szerszeniem. Znalazłam takiego zmaltretowanego(na szczęście mlody) ale żywego na podłodze. Bajka nic a ta niestety ma problemy. Albo cos zeżarła ale nie wiem co bo nie bardzo miała gdzie. Zaczęło sie wieczorem. Teraz jest troche lepiej, ale zobaczymy jutro.

Posted

Ramir ..daj znac co z sunia..oby jej nic nie bylo.Moze upal ja wymeczyl?

bo..... wygral skye ...oczywiscie z Lodzi (jak wiekszosc psow bioracych finaly w Lodzi ..zbieg okolicznosci :-) )
Skye byl bez grzywki ,nieco brudnawy i agresywny ale co tam.Wybieral Erwin Deutscher ,ktory zastanawiam sie czy w ogole ma uprawniena na terriery??? :-?
Nie wiem jak lokaty sie ustawily ,,,wiem ,ze do 5 wszedl amstaff,(faworyt grupy ruskojezycznej)york(faworyt publicznosci),foks szorstki(Malgorzaty ) i szkot (Radka).

Jestem tak wciaz zdegustowana ta Lodzia ,ze nawet nie chce mi sie wspominac ...ale wracajac z Lodzi kupilam sobie na pocieszenie pieknego baranka kamerunskiego:-) :-) :-)Wiec nie bylo tak zle.

Posted

I jak poszlo ? Spowiadac mi sie tu zaraz 8)
A my juz po spacerze dlugim,na ktorym Malenstwo towarzyszy dwom powabnym wilczarzycom 8)
Nitencja,a jak tam Twoje ? Zyja ? U mnie po 2.5h spacerze po polach,Malenstwo zdechlo (az sie balam,ze mi z autobusu nie wylezie,bo juz tam zasnalo jak kamien 8) ,i bede musiala go na raczkach do domu zaniesc :wink: I tak sobie mysle,patrzac na dyszace Malenstwo,ze chyba na Alaske sie musze wyprowadzic,bo mimo ze bylismy juz o 9 cos w domu,jest tam juz o wiele za goraco.

Posted

o bosz ... jak jest gorąco ... u nas 27C.
Poszłam z psem na spacer, ale po pół godzinie już ciągnęła do domu, nie chce jej się łazić, w ogóle jakaś smętna jest.
Ja też jestem smętna, jakieś przesilenie wiosenne czy co ... nic mi się nie chce robić.

Posted

Hej Carragan, mysmy byli o 7 na spacerze i jeszcze bylo super: rosa , mokro i nie tak cieplo. Teraz u nas mozna zdechnac i widze u psow zero aktywnosci ....... u siebie zreszta tez ;-)

Posted

Aluzja! Z Oriną juz ok. Dostała zastrzyk i po dwu godzinachn była poprawa. Teraz juz całkiem dobrze. Za tydzień trzeba będzie zrobić polowanie na te ścierwa bo latają w coraz większych ilościach. W zeszłym roku miałam na strychu. Jak straż sciągnęła gniazdo to przez worek było widać dorosłe osobniki. Myslałam że zawału dostanę . W życiu nie widziałam tak wielkich szerszeni. U nas tego jest mnóstwo. Dwa lata temu Maćka przecież uwalił w głowę i skończyło się pogotowiem.
A upał? No cóż Jaśka leży jak niezywa razem z Harą i Koriną bo cały dzień goniły w kojcu deptając sobie po jęzorach. Ale kot na łące to ważniejsza rzecz od upału. Reszta też zdycha. Noster nawet dzisiaj nie spał w łóżku.

Posted

:-? to się z Miśkiem doigraliśmy -> babeszioza .... :cry: mimo tych wszystikich frontlinów i oglądania psa.
Całe szczęście, że wcześnie zawiozłam go do weta.
Trzymajcie kciuki.

Posted

Ramir - to dobrze ze z sunia dobrze. Ze tez te nasze psy musza na wszystko polowac !! :evil:
Mojego poprzedniego at pszczola ugryzla w jadra ale byl cyrk !!

Posted

Martini-trzymajcie się.
Wybieramy się z Demciem w przyszłym tygodniu na parę dni na Mazury
i już mnie przerazenie ogarnia .Nie wiem może do Adventixu mu dołozyć jeszcze obrożę ? Jak sądzicie czy to już nie za dużo?Z drugiej strony nie chcę przedobrzyć i mu zaszkodzić :-?

Posted

Martini!Głowa do góry!!. Siostra Koriny też miała ale szybka interwencja weta i wszystko skończyło się dobrze. U was też tak będzie.

Posted

Nitencja-tak własnie zrobię i zobacze co powie moja wet.Ja się okropnie
tych kleszczy boję zabezpieczam Demcia regularnie ale muszę się
przyznać ,że chyba nie potrafię go tak super dokładnie przepatrzyć żeby
znależć takiego "swieżego" kleszcza :oops: .Sprawę utrudnia tez fakt że nigdy nie widziałam ani nie czułam tego paskudztwa na psie.na człowieku zresztą też/Ani Demoani mój poprzedni pies nigdy kleszcza nie złapał /albo miałam szczęscie że nie był to "TEN" kleszcz i zyję w błogiej nieświadomości.Pozatym czesto głównie rano nie mam czasu aby go po spacerze "obmacać" .Mam w związku z tym wyrzuty sumienia.Czy macie jakiś sposób na takiego średnio zarośnietego erdela ?

Posted

Rusty kiedyś wlazł w gniazdo os w lesie. Miały w ziemi i nie bylo widac. Skończyło sie tylko lekka kulawizną. Mizara walnęła pszczoła to na cito trzeba było jechac do lecznicy. A Kirm stracił na dwie minuty przytomnosć po użądleniu przez osę jak był z właścicielem na spacerze. Jak ja nienawidzę owadów i innych takich np.pająków. Mam chyba arachnofobię. Dobry pająk to martwy pająk. :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...