Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

aga_o dzięki za zdjęcia zrelaksowanej Apci. Jeśli masz w pełnym rozmiarze, to wyślij do mnie, albo nagraj na płytkę, ok?

Również bardzo dziękuję za pomoc na wystawie! :D

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Flaire!Masz rację pierwszy zdjęcie jest kapitalne. Dla mnie miał za mało włosa na łapach. Jakoś nie może mu ten włos odrosnąć .
wind!Wyślij mi to zdjęcie, pleaseeeeeeeeee! Na adres ze strony bo tam mam dużą skrzynkę.
Aga!Ciebie też bardzo proszę o zdjęcia.

Posted

:klacz: :klacz: :klacz:
Brawa dla wszystkich!
Psiury prezentują się kapitalnie!
Widzę, że ring był na dworze - czyli pogoda dopisała?
Wind: super zdjęcia! Czuję prawie jabym tam była :wink:

Posted

Ramir,

Czy to chodzi o ta trzecia fotke ktora wstawilam w swoim pierwszym poscie ze zdjeciami?
Jesli tak, to przygotuj sie, na ok. 3 - 4 MB :-)

Eclairs,

Rzeczywiscie, ring byla na zewnatrz, a pogoda byla cudna. W sam raz na wystawianie i fotografowanie :-)

Posted

Wind, mnie chodziło o tę fotkę:

Ramir, dla mnie włosa jak w sam raz! AT to nie kerrak. Kolor też piękny, bo naturalny. No i w ruchu Noster jest super, czego na zdjęciu nie widać.

Czy wiesz, że było o nim w gazetce ATCA (amerykańskiego klubu AT)? :D

Posted

Flaie!Jak to w prasie? Czemu ja nie nie ? Mozesz cos bliżej!
Wind!Nia ma problemu z adresem ze strony wejdzie wszystko a jak możesz spakować to jeszcze lepiej.

Posted

Flaire,

Aaaa ... rozumiem. Nostera chyba mam jak "plynie" po ringu :-) Potem poszukam :-)

BTW na mail odpowiem Ci wieczorkiem, bo nie wiem co moj TZ wtedy planuje ;)

Posted

Wiecie co chyba jescze śpię. Zjadam litery pieć razy poprawiam posty. Ale muszę wam powiedzieć że ledwo dojechałam do domu. W pewnym momencie chciał nawet zjechać na parking i iść spać bo waliłam głowa w kierownicę.

Posted

[quote name='Ramir']Flaie!Jak to w prasie? Czemu ja nie nie ? Mozesz cos bliżej!Ramir, gazetka ATCA wychodzi bodaj co miesiąc czy dwa i zawiera, między innymi, reportaż z Europy. Zapomniałam, kto go pisze. W każdym razie jakieś może dwa miesiące temu było o polskich Airedalach i właśnie o Twojej hodowli - o Nosterze i chyba Korinie, bo to chyba było pisane na podstawie wyników z Pozania. Więcej teraz nie napiszę, bo tego nie widziałam, a nie chcę pokręcić - ale postaram się zdobyć dla Ciebie ten artykuł. :D

A czemu o tym nie "niesz", czyli chyba "nie wiesz" :wink: :lol: to Ci nie potrafię powiedzieć... :wink: Ale teraz już "niesz". :wink:

Posted

Porozsyłam wszystkie foty, które mam!

BEBE:Bardzo było miło Ciebie poznać!
Flaire: Mam cosik dla Ciebie od Fuki :wink: Zadzwonię i umówimy się, to jakos po uczelni podrzucę Ci zguby.
Ramir: Mam troszkę zdjęc i podeślę - obiecuję. Nie chciałam Ci przeszkadzać w wystawianiu i teraz żałuję... że nie podeszłam do Ciebie! Noster prezentował się bardzo ładnie, jest pięknym psem. Włos na łapkach... jak dla mnie w sam raz!
Aluzja: Masz fantastycznego psiaka! Troszkę się z nim zakolegowałam podczas przechadzek na "siu-siu" i nie tylko :lol: Jest bardzo grzeczny, kochany i przyjacielski! Nawet chciałam, żeby Fuka umieściła mnie z nim na fotce, ale... taka biedna zabiegana była, że wszystko jej sie w główce mieszało!

Posted

aga_o, Ramir gdzieś się całą wystawę chowała... Ja też z nią rozmawiałam tylko w toalecie :wink: . Co do naszych zgób, to ja mogę odebrać skąd Ci wygodnie - daj znać. Próbowałam do Ciebie wczoraj dzwonić, ale to chyba było jeszcze zanim się z powrotem przywitałaś ze swoją komórką :wink: .

BEBE, mi też było bardzo miło Cię poznać. Szkoda, że dłużej nie mogliście zostać! :D

Posted

Wind

Jeśli się nie mylę, to ja chyba Cię wczoraj próbowałem przegonić fotografującą po ocenie na ringu walijczyków (myślałem, że trwa porównianie)

Wtedy przeprosiłem, ale robię to jeszcze raz, bo mi było głupio.

P.S. Jeśli to pomyłka (przy identyfikacji brałem pod uwagę duuuży zoom na aparacie) - to tym bardziej sorry.

Posted

foxydoxy,

Chyba nie mnie pogonilas ;) Nie dotarlam na ring z walijczykami (a szkoda :() i jak rowniez nie zanotowalam, zadnego slownego starcia :lol: :lol: :lol:

Posted

Flaire!Ja sie nie chowałam. Swój majdan miałam obok Anki Paczeny za białym namiotem. A latać specjalnie nie mogłam bo nie chciałam zostawiać rzeczy bez opieki na dł€ższy czas.

Posted

Aga,Flaire,Fuka-mnie rownież było bardzo miło was poznać osobiście :D .Bardzo żałuję ze nie mogłiśmy dłużej zostać ale harmonogram dnia był dość napięty.Z braku większej ilości czasu skoncentrowaliśmy się erdelkach.Oj było na co popatrzeć..... :klacz:
Podopingowaliśmy też trochę dogomaniackie pieski.Mojemu synkowi najbardziej podobała się machoniowa suczka w klasie szczeniąt.Fakt że
była przesłodka.No i obejżelismy keraki /po raz pierwszy na żywo z bliska/ i jestesmy pod wrazeniem -super rasa.
Czy był wybierany najlepszy terier a jeśli tak to ciekawa jestem zwycięzcy.
Jeszcze raz gratuluję Dogomaniakom posiadania tak ślicznych terierów
i chylę czoła nad pracą którą wkładają w ich przygotowanie.

Posted

Ramir napisał(a):
Ja sie nie chowałam. Swój majdan miałam obok Anki Paczeny za białym namiotem.
Ale ja Cię tam szukałam kilka razy i zastałam tylko śpiące pieski :wink: . A Ciebie znalazłam w toalecie. :wink: :lol:

Swoją drogą z tą toaletą to była ciekawa sprawa. Były trzy i kiedy przyszłam, była spora kolejka. Podczas całego czasu mojego stania w tej kolejce, zmieniały się osoby tylko w jednej z tych trzech toalet. Pozostałe dwie były cały czas zajęte (przez zadymione szybki widać było jakieś szamotania) przez te same osoby. Nie chcę nawet próbować zgadywać, co się tam działo! :wink:

Posted

BEBE napisał(a):

Ja też jestem ciekawa! Dziewczyny napiszcie coś więcej, bo ja tu usycham :wink:
BEBE napisał(a):

Z ust mi to wyjęłaś :D

Posted

[quote name='Wind']foxydoxy,

Chyba nie mnie pogonilas ;) Nie dotarlam na ring z walijczykami (a szkoda :() i jak rowniez nie zanotowalam, zadnego slownego starcia :lol: :lol: :lol:

Ha!
Byłem prawie pewien - kobieta z dużym, białym obiektywem...
Więcej szczegółow nie znałem.
Ale moż Ona też czyta dogo.

Posted

[quote name='BEBE']Aga,Flaire,Fuka-mnie rownież było bardzo miło was poznać osobiście :D .Bardzo żałuję ze nie mogłiśmy dłużej zostać ale harmonogram dnia był dość napięty.Z braku większej ilości czasu skoncentrowaliśmy się erdelkach.Oj było na co popatrzeć..... :klacz:
Podopingowaliśmy też trochę dogomaniackie pieski.Mojemu synkowi najbardziej podobała się machoniowa suczka w klasie szczeniąt.Fakt że
była przesłodka.No i obejżelismy keraki /po raz pierwszy na żywo z bliska/ i jestesmy pod wrazeniem -super rasa.

Oto mahoniowa at (ufocona na specjalne zyczenie Nitencji :D ):

Wystawę wygrał szkocki terier ZULUGULA ZYG ZYG ZYG z hodowli Koncept.
Moja zasługa w tym taka, że trzymałem go za nogę jak był wyczesywany.
Aktualnie jest jeszcze w wieku młodzieżowym, ale zobaczycie, co tu niniejszym przepowiadam, że co najmniej wygra rasę w Poznaniu 2006 (czyli będzie Zwyciązcą Świata).

Posted

Pozwolcie ,ze ja podaruje sobie opinie na temat airedale.Fuka zreszta o tym juz wie ,ale uwazam ,ze zrobilam blad dajac jej PRIMUSA:-(Oboje tylko przezyli stres.
A teraz zachowam sie jak polityk i nie bede pisac nic na temat klubu bo mi serce peka tak spieprzyc wsio:-((

Posted

BEBE napisał(a):
synkowi najbardziej podobała się machoniowa suczka w klasie szczeniąt

A co to było za cudne mahoniowe szczeniątko?? Czy to suńka z Poezji ?? Napiszcie coś bo ja jestem niedoinformowana.

Posted

Martini*** napisał(a):
BEBE napisał(a):
synkowi najbardziej podobała się machoniowa suczka w klasie szczeniąt

A co to było za cudne mahoniowe szczeniątko?? Czy to suńka z Poezji ?? Napiszcie coś bo ja jestem niedoinformowana.

Tak.
MIRACLE

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...