Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Mysle ,ze piana z pyska to efket silnego podniecenia.I albo mu to przejdzie jak jego uklad psychiczny zacznie sobie radzic z duza iloscia bodzcow ...no albo mu nie przejdzie:-))
Wez pod uwage ,ze jest wiosna hormony ruszyly ,tysiace nowych zapachow.
Jest jeszcze ewentualnosc ,ze Vigo ma jakas alergie ,,na cos co kwitnie i w ten sposob reaguje,Szczerze mowiac jednak watpie.
Moja XENIA miala zwyczaj pluc sie na widok skipperow wkladanych do auta bo onaczaly podroz.plula sie tez praktycznie cala droge gdy jechala na wystawe.Efekt byl taki ,ze na wystawie czesto bylo lekko odwodniona.Uzupelniala plyny pijac jak dzik,,po wystawie pedzila do auta ,,zasypiala i ani kropelka jej nie kapnela:-)))Nigdy nie slinila sie w drodze powrotnej stwierdzilam wiec ,ze najpierw powinnam byla wracac :D z wystawy
pozdrawiam

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

INA, wracaj szybciutko!!! Będę tęsknić :(

Kreska co prawda nie erdel, ale też się okropicznie ślini :evilbat: A ja myślałam, że tylko faflate się ślinią... :roll: Na spacerze wygląda jak wściekła, biorąc pod uwagę, że nie szczepiona jest to kto wie... :fadein:

Nikt się nie przyznaje do tej erdelki w lecznicy w Gliwicach? A taka ładna była 8) Pięknie wytrymowana i w ogóle... Może jeszcze ją spotkam to wypytam :wink:

Posted

Co sie przyznawac.W Gliwiwcach sa ode mnie dwie sunie .Ostatnio zreszta wytrymowalam je ..powinny byc w fazie "poczatkowej" odrostu:-)
Sa z miotu "R" i maja po 11 miesiecy takie podrostki.Byc moze to moje -nie moje.
Jedna ma prawo byc w lecznicy po straszliwych perypetiach z zywoeniem sie kocim zwirkiem :-? Ale jak mi wiadomo bedzie wszystko dobrze;-))

Posted

coztego - jeszcze chwilę będe( inform. bedze dopiero o 14.30)
Chociaż nie bede miała już netu za darmochę 8) to i tak plusem w tej sytuacji
jest to ze przyspieszy mi sie net w domu i nie bede Cie zamęczać wstawianiem moich fotek ( w końcu będe miała czas żeby zrobic to sama)

Aluzja - ja tez mysle że to podniecenie, a jak tak toczy Vigo piane to potem faktycznie wiecej pije- chciaz to także pewnie
skutek przegrzania w częsiowo tylko wyskubanym futrze :oops:

Posted

NO TO ŻEGNAM WSZYSTKICH
TRZYMAJCIE SIĘ MAM NADZEJĘ ŻE SIĘ SZYBKO ZOBACZYMY
:(
:ylsuper: :hand:

Pozdrawiam Ina I Vigo

znikam :fadein:

Posted

[quote name='Aluzja']Ostatnio zreszta wytrymowalam je ..powinny byc w fazie "poczatkowej" odrostu:-)
Sa z miotu "R" i maja po 11 miesiecy takie podrostki
:hmmmm:
No to by nawet pasowało. :wink: Śliczności w każdym razie :D

INA, czekamy z utęsknieniem na informatyzację Twojego domu! ;)

Posted

Ina, Ty nie mów nam żegnajcie tylko do widzenia :lol: Będziesz miała motywację, bo zatęsknisz za dogomanią, zeby szybciej kupić komputerek :wink:

Posted

Wiecie co się u nie teraz dzieje? HARA dopadła szczotkę i cała piątka lata za nią po kuchni i przedpokoju nie wyłączając werandy. Krzesła tylko fruwają.

Posted

Wind, dzięki wielkie! To pierwsze zdjęcie Apiszkonka bardzo mi się podoba! :D I jaką ma profesjonalną handlerkę :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

Flaire,

Reszte dostaniesz wkrotce mailem :-) Api wg mnie wyszla doskonale. Jeszcze raz gratuluje!

Fuka,

Tobie to ja raczej wysle na maila tego AT. ;)

Posted

[quote name='bo']Flaire jak debiut Api? Na zdjęciu prezentujecie sie profesjonalnie :lol:bo, Api była 3 w silnej stawce 5 suczek. Wygrała jej siostra cioteczna, a druga była nasza Ramir. :D

Ja jestem bardzo zadowolona, bo Api wystawiała się bardzo ładnie i w ogóle podobało jej się i była grzeczna. W swojej klasie była najmłodsza, więc jeszcze wszystko przed nami! :D

Posted

Ramir napisał(a):
No trzeba przyznac że Hara się w tym momencie nie popisała.
Ramir, za to pierwsze zdjęcie Nostera wstawione przez Wind jest moim zdaniem rewelacyjne! :D W ogóle, Noster wyglądał ślicznie. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...