Frosh Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Fuka napisał(a):a jezeli chodzi o ONy i o mnie - to dla mnie one po prostu ONy sa nudne (wybacz Frosh), one po prostu zyja tylko po to zeby spełniac życzenia swojego człowieka, innych zainteresowan brak... No nie wiem :hmmmm: :hmmmm: czy mogę ci wybaczyć taką obrazę mojej ś.p. Birmy :roll: Zastanowie się jeszcze :D
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Frosh :o , chyba mi jednak wybaczysz - bo ja nie powiedzialam nic nowego - slyszalas to 1000 razy :lol: Zreszta wiesz, ze ja kochałam Birme :D A co do panujacej tu wczoraj miłosci do owczarkarzy - to mam wrazenie, ze nie chodzi o takich ludzi jak Ty, tylko glownie o owczarkarzy wystawcow - oni jakby to powiedziec :roll: tacy inni są....
Frosh Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 A mnie sie wydaje, ze wielu wystawców bez wzgledu na rasę jest "innych" 0X Oczywiscie są wystawcy normalni na szczescie. Ciekawam ja czy bedę wystawiać i czy bedę normalna czy "inna" 0X Sama jeszcze nie wiem :niewiem: Kiedy wreszcie nas odwiedzisz :question: Rafa musię cie poznać przed wystawą :sweetCyb:
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Frosh, Jakby był cud - to dzisiaj a jak nie to jutro jak klientow zrobie :D
eselu Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Nitencja -> zdaje mi się, że ten pierwszy psiak (górny, lewy narożnik), który się tak nieelegancko 'skurczył' i chciał od ustawiania uciec :evilbat: to właśnie Guapo. ale głowy bym sobie nie dała odciąć.
tunio Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 [quote name='Fuka']Martini, ale kto by to czytał :o JA 8) ale sie podlizuje :oops: To pewnie dlatego,ze chce Ciebie i Twojego kierowce w przyszlym roku po ch.lux,lotwy i est. wyciagnac :wink: A tak apropo ONow...JA tam dobrze wychowane ONy o wzorcowej psychice lubie i nie mam nic do nich,Malenstwo tez nie,ale badzmy szczerzy ze takich ONow to ze swieca szukac :( Na dzien dzisiejszy,te spotykane to czesciej po chwili znajduja sie w polu razenia zebow Malenstwa ,nizli radosnego swawolenia... :-? Nie musze oczywiscie mowic,ze to nie moje Malenstwo zaczyna :wink:
Ramir Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Eselu!Z tego co mówiła Eliza to właśnie jest Guapo.
Jura Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Eselu, to musi być miłość skoro rozpoznałaś szczylka bez pudła! Jeśli chodzi o ONy, to my nic przeciwko nim nie mamy. W ogóle nie zuważyłam żeby Fredzia była rasistką. Do każdego psa podchodzi indywidualnie :wink:
aga_ostaszewska Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 [quote name='Jura']Eselu, to musi być miłość skoro rozpoznałaś szczylka bez pudła! Oj tak tak... :lol: Napiszcie prosze o ktorej zaczyna sie sedziowanie at na klubowce w Nowym Dworze. Co prawda nie bede z Czika, ale chetnie bym Was zobaczyla, no i troszke podopingowala :wink:
INA Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Witam dzis i jutro- to beda moje ostanie dni na dogo :( przychodzi nowy dyrektor :snipersm: :2gunfire: :chainsaw: i już z góry zapowiedziął że będze monitorował - nasze komputery - czyli zero netu( żadnej prywaty) Eselu - nie zdążyłam Ci powiedzieć, piękne foty wstawiłaś w Galerii w zeszłym tygodniu :P Jak dobrze pójdze to jeszcze w tym miesiącu pojedzemy z Vigo do Elizy - moze zdąże jesze zobaczyc Twojego malucha....
Flaire Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 INA -- musisz coś wymyśleć, żeby do nas czasami przynajmniej zajrzeć!!! :bigcry: Co z trymowankiem?
aga_ostaszewska Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Napiszcie prosze o ktorej zaczyna sie sedziowanie at na klubowce w Nowym Dworze. Czy znany jest jedynie nr ringu - 5 i godzina (od ktorej zaczyna sie sedziowanie wszystkich ras) - 10.00? dzis i jutro- to beda moje ostanie dni na dogo przychodzi nowy dyrektor i już z góry zapowiedziął że będze monitorował - nasze komputery - czyli zero netu( żadnej prywaty) Ina, tak łatwo Ci nie odpuscimy! :evil: Jak nie w pracy, to w domciu... trzeba zainwestowac w kmputer! Nie uciekaj od nas, bo nam smutno bez Ciebie bedzie! Jak tam Twoje diablatko sie miewa?
INA Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Jutro bede musiał sie z Wami pożegnac a dziś jeczsze trochę luzu Vigo lubi wszystkie pieski( aż za bardzo) oprócz amstafopodobnych... Witaj Flaire Juz wymyśliłam - kupuję komputer tylko nie gotówką tak jak zaplanowałam a na raty czyli za jakies 3.4tygodnie bede znów w swoim zywioele, gdy przez ten tydzeń nie mogłam wchodzic na dogo to byo mi tak nieswojo, a jak ten nowy dyrektor przyszedł z tą rewlacja to miałam łzy w oczach Trymowanko... zacząłam ale oprócz tego że w pracy musiał siedziec po 11 godzin to miałm rodzinną żałobę... :( tak mi sie wszystko poplatało Zaczęłam Vigo trymować ale on jest ciężkim klientem jeśłi chodzi o zabiegi kosmetyczno- fryzjerskie skubałam i efekt marny...Vigo darł ryja , prężył sie albo chował w kącik i jeszcze potem obrażał sie na mnie i uciekłał ode mnie- dlatego myślę wizycie u Elizy
Flaire Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 INA, mój kuzyn kupił używany chyba komputer na allegro za jakieś grosze - chyba 200 zł... Moge sie dowiedzieć sczegółów jeśli chcesz. Oczywiście trzeba być troszkę ostrożnym, ale jemu się udało i jest bardzo zadowolony. :D Potem niestety dochodzą opłaty za internet... :(
INA Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Aga - Vigo juz prawie nie jest sceniaczkiem, i chyba mniej jedzonka juz potrzebuje wybrzydza to nie tamto nie a to może być ale prosto w usta tak samo całuje :P Flaire - jak mozliwę to zapytaj, mysle tez o innych zródłach ( np uzywany z firmy ale to pewnie odpadnie) lub z hurtowni na raty - znajomy ma taka firmę komputerową handel -usługi ... Mówił też że podłączenie Nesostrady to 1,00 + oplata miesiączną 70 z Vat
BEBE Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 INA-koniecznie musisz coś wykombinować.Bardzo by nam Ciebie brakowało na forum :bigcry:
aga_ostaszewska Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 No to Vigo jest pewnietak clusny jak Apiszon :lol: Zalatwiaj jak najszybciej sprawy z kompem!
INA Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 dziś juz do domu no to zostaje tylko jutro....... :cry:
eselu Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 INA -> w takim razie macie czas do 29 kwietnia - wtedy właśnie sceniak pozna swój nowy domek :D a co do rozpoznania Guapa - widać odezwał się we mnie matczyny instynkt - czy coś takiego :D w każdym razie na zdjęciu Guapo chyba nie był chętny do pozowania :evilbat:
bogula Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 INA--nie zostawiaj nas..., a może ten dyro ma psa? zaproś go na stronę...Ale inwestycja w komp. własny jest mimo wszystko niezbedna :D
INA Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 eselu - to juz Ci niewiele zostało :angel: juz niedługo bedzesz miała małego szczeniaczka -ale fajnie :P :P :P bogula - nie wiem czy szef ma psa i nie chcę go pytać :evilbat: :wink: ale inwestycja w komp. musi byc bo (nie wiem jak Wy) ale ja juz jestem od dogo. uzależniona :lol: BEBE - bez Was tez mi by było strasznie smutno acha wiesz że Vigo polubił Acane - i woli ją niż Royala i teraz ma kupy ładniejsze po Acanie niz po Royalu :)
INA Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Acha Vigo dziś kończy 7 miesięcy :multi: :new-bday: :BIG:
aga_ostaszewska Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 INA: Dzis wybywam na caly dzionek z domku, wiec nie bede miala jak z Toba jeszcze pogadac... :( Wracaj do nasz szybciutko! Zabieraj sie za trymowanie malego i niczym sie nie przejmuj - poki co nie masz m=ozliwosci, zeby cs schrzanic :lol: Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje, ze juz bardzo niedlugo bedziesz pisala do nas ze swpjego domku!
bo Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Acha Vigo dziś kończy 7 miesięcy Sto lat dla Viga. :drinking: Jest informacja , że mięzynarodowa w Warszawie odbędzie sie 9-10 lipca a krajowa 10 września.
Recommended Posts