Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Fuka napisał(a):
a jezeli chodzi o ONy i o mnie - to dla mnie one po prostu ONy sa nudne (wybacz Frosh), one po prostu zyja tylko po to zeby spełniac życzenia swojego człowieka, innych zainteresowan brak...

No nie wiem :hmmmm: :hmmmm: czy mogę ci wybaczyć taką obrazę mojej ś.p. Birmy :roll:
Zastanowie się jeszcze :D

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Frosh :o , chyba mi jednak wybaczysz - bo ja nie powiedzialam nic nowego - slyszalas to 1000 razy :lol:
Zreszta wiesz, ze ja kochałam Birme :D
A co do panujacej tu wczoraj miłosci do owczarkarzy - to mam wrazenie, ze nie chodzi o takich ludzi jak Ty, tylko glownie o owczarkarzy wystawcow - oni jakby to powiedziec :roll: tacy inni są....

Posted

A mnie sie wydaje, ze wielu wystawców bez wzgledu na rasę jest "innych" 0X
Oczywiscie są wystawcy normalni na szczescie. Ciekawam ja czy bedę wystawiać i czy bedę normalna czy "inna" 0X Sama jeszcze nie wiem :niewiem:

Kiedy wreszcie nas odwiedzisz :question:
Rafa musię cie poznać przed wystawą :sweetCyb:

Posted

Nitencja -> zdaje mi się, że ten pierwszy psiak (górny, lewy narożnik), który się tak nieelegancko 'skurczył' i chciał od ustawiania uciec :evilbat: to właśnie Guapo. ale głowy bym sobie nie dała odciąć.

Posted

[quote name='Fuka']Martini, ale kto by to czytał :o

JA 8) ale sie podlizuje :oops: To pewnie dlatego,ze chce Ciebie i Twojego kierowce w przyszlym roku po ch.lux,lotwy i est. wyciagnac :wink:
A tak apropo ONow...JA tam dobrze wychowane ONy o wzorcowej psychice lubie i nie mam nic do nich,Malenstwo tez nie,ale badzmy szczerzy ze takich ONow to ze swieca szukac :( Na dzien dzisiejszy,te spotykane to czesciej po chwili znajduja sie w polu razenia zebow Malenstwa ,nizli radosnego swawolenia... :-? Nie musze oczywiscie mowic,ze to nie moje Malenstwo zaczyna :wink:

Posted

Eselu, to musi być miłość skoro rozpoznałaś szczylka bez pudła!

Jeśli chodzi o ONy, to my nic przeciwko nim nie mamy. W ogóle nie zuważyłam żeby Fredzia była rasistką. Do każdego psa podchodzi indywidualnie :wink:

Posted

[quote name='Jura']Eselu, to musi być miłość skoro rozpoznałaś szczylka bez pudła!
Oj tak tak... :lol:

Napiszcie prosze o ktorej zaczyna sie sedziowanie at na klubowce w Nowym Dworze.
Co prawda nie bede z Czika, ale chetnie bym Was zobaczyla, no i troszke podopingowala :wink:

Posted

Witam
dzis i jutro- to beda moje ostanie dni na dogo :( przychodzi nowy dyrektor :snipersm: :2gunfire: :chainsaw: i już z góry zapowiedziął że będze monitorował - nasze komputery - czyli zero netu( żadnej prywaty)

Eselu - nie zdążyłam Ci powiedzieć, piękne foty wstawiłaś w Galerii w zeszłym tygodniu :P
Jak dobrze pójdze to jeszcze w tym miesiącu pojedzemy z Vigo do Elizy -
moze zdąże jesze zobaczyc Twojego malucha....

Posted

Napiszcie prosze o ktorej zaczyna sie sedziowanie at na klubowce w Nowym Dworze.

Czy znany jest jedynie nr ringu - 5 i godzina (od ktorej zaczyna sie sedziowanie wszystkich ras) - 10.00?

dzis i jutro- to beda moje ostanie dni na dogo przychodzi nowy dyrektor i już z góry zapowiedziął że będze monitorował - nasze komputery - czyli zero netu( żadnej prywaty)

Ina, tak łatwo Ci nie odpuscimy! :evil: Jak nie w pracy, to w domciu... trzeba zainwestowac w kmputer!
Nie uciekaj od nas, bo nam smutno bez Ciebie bedzie!
Jak tam Twoje diablatko sie miewa?

Posted

Jutro bede musiał sie z Wami pożegnac a dziś jeczsze trochę luzu

Vigo lubi wszystkie pieski( aż za bardzo) oprócz amstafopodobnych...

Witaj Flaire
Juz wymyśliłam - kupuję komputer tylko nie gotówką tak jak zaplanowałam a na raty czyli za jakies 3.4tygodnie bede znów w swoim zywioele, gdy przez ten tydzeń nie mogłam wchodzic na dogo to byo mi tak nieswojo, a jak ten nowy dyrektor przyszedł z tą rewlacja to miałam łzy w oczach
Trymowanko... zacząłam ale oprócz tego że w pracy musiał siedziec po 11 godzin to miałm rodzinną żałobę... :( tak mi sie wszystko poplatało
Zaczęłam Vigo trymować ale on jest ciężkim klientem jeśłi chodzi o zabiegi kosmetyczno- fryzjerskie skubałam i efekt marny...Vigo darł ryja
, prężył sie albo chował w kącik i jeszcze potem obrażał sie na mnie i uciekłał ode mnie- dlatego myślę wizycie u Elizy

Posted

INA, mój kuzyn kupił używany chyba komputer na allegro za jakieś grosze - chyba 200 zł... Moge sie dowiedzieć sczegółów jeśli chcesz. Oczywiście trzeba być troszkę ostrożnym, ale jemu się udało i jest bardzo zadowolony. :D

Potem niestety dochodzą opłaty za internet... :(

Posted

Aga - Vigo juz prawie nie jest sceniaczkiem, i chyba mniej jedzonka juz potrzebuje wybrzydza to nie tamto nie a to może być
ale prosto w usta tak samo całuje :P

Flaire - jak mozliwę to zapytaj, mysle tez o innych zródłach ( np uzywany z firmy ale to pewnie odpadnie) lub z hurtowni na raty -
znajomy ma taka firmę komputerową handel -usługi ...
Mówił też że podłączenie Nesostrady to 1,00 + oplata miesiączną 70 z Vat

Posted

INA -> w takim razie macie czas do 29 kwietnia - wtedy właśnie sceniak pozna swój nowy domek :D

a co do rozpoznania Guapa - widać odezwał się we mnie matczyny instynkt - czy coś takiego :D w każdym razie na zdjęciu Guapo chyba nie był chętny do pozowania :evilbat:

Posted

INA--nie zostawiaj nas..., a może ten dyro ma psa? zaproś go na stronę...Ale inwestycja w komp. własny jest mimo wszystko niezbedna :D

Posted

eselu - to juz Ci niewiele zostało :angel: juz niedługo bedzesz miała małego szczeniaczka -ale fajnie :P :P :P

bogula - nie wiem czy szef ma psa i nie chcę go pytać :evilbat: :wink:
ale inwestycja w komp. musi byc bo (nie wiem jak Wy) ale ja juz jestem od dogo. uzależniona :lol:

BEBE - bez Was tez mi by było strasznie smutno
acha wiesz że Vigo polubił Acane - i woli ją niż Royala i teraz ma kupy
ładniejsze po Acanie niz po Royalu :)

Posted

INA: Dzis wybywam na caly dzionek z domku, wiec nie bede miala jak z Toba jeszcze pogadac... :( Wracaj do nasz szybciutko!
Zabieraj sie za trymowanie malego i niczym sie nie przejmuj - poki co nie masz m=ozliwosci, zeby cs schrzanic :lol:
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje, ze juz bardzo niedlugo bedziesz pisala do nas ze swpjego domku!

Posted

Acha Vigo dziś kończy 7 miesięcy

Sto lat dla Viga. :drinking:
Jest informacja , że mięzynarodowa w Warszawie odbędzie sie 9-10 lipca a krajowa 10 września.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...