Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro jadę do Poezji Ruchu wybrac mojego szczeniaka :D Rodowodowe imie będzie miał "Guapo". 29 kwietnia już co raz bliżej. A ja co raz bardziej podniecona i w ogóle :)

Posted

aga ostaszewska -> a o to fotki malucha. Nie wiedzieliśmy szczerze mówiąc, którego wybrac, bo wszystkie prawie takie same się wydają. A Pani Eliza mówi, że to faktycznie bardzo wyrównany miot. :)

Posted

I jeszcze 1 guapo

+ 3 szczeniakowe tyłeczki. Erdelki odnalazły pod kaloryferem wykładzinke zagiętą, która doskonale da się rozwalac :evilbat: :lol:

Posted

Wróciliśmy już z mini-wakacji :-)
Eklersik szczęśliwy, zmęczony i okropnie brudny.
Kiedy go się poklepało po karczychu to unosił się tylko obłoczek kurzu a łapki to miał w kolorze szarym. Teraz jest już wypłukany i wyszorowany szczotą.
Dobrze, że nie zabrałam go na Czantorię! To by sie mogło źle skończyć. Mały w górach czuje się świetnie. W sobotę wbiegł na Trzy Kopce robiąc wokół nas kółeczka, potem zbiegł a potem padł. Wieczorem po raz pierwszy poszedł spać przed nami. Nie obudziło go nawet szeleszczenie papierkami od cukierków i brzdęk wysypanych z kieszeni spodni drobniaków. Rano bez siusiania spał do 10:00! Normalnie rekord świata!
A najbardziej to podobały nam się miny ludzi kiedy jedliśmy obiadek w jakimś zajeździe pod Kubalonką. Siedzieliśmy sobie przy stoliku na dworze słoneczko świeciło, czekaliśmy na żarełko... i nagle Tomek stwierdził, że pieskowi pod stołem na pewno jest zimno i twardo. Poszadł do samochodu i przyniósł Bimbaya :-) Eklersik ułożył się na boczku, wyciagnął, po erdzikowemu usztywnił łapki i sobie drzemał. A przechodzący ludzie robili tak :stupid:

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
Eclairs: i dobrze twój Tomek zrobił...przeciez szczeniaczkowi na pewno było i zimno i twardo :wink: :wink:

Taaak! Masz 100% racji :wink:

BTW Przygotowałam już trochę starych zdjęć. Poszukam jeszcze jakiś fajnych u rodziców i wysyłam! :D

Posted

[quote name='Eclairs'][:

BTW Przygotowałam już trochę starych zdjęć. Poszukam jeszcze jakiś fajnych u rodziców i wysyłam! :D
Super, czekam i biorę się do roboty :D
A na poprawe mojego i może waszego humoru ( jesli amcie równie kiepski jak ja :( )2 fotki
Co z nas wyrośnie ????

Aż się wierzyć nie chce,że juz niedługo będziemy TAK duże :wink:

same championy !!!!

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
A na poprawe mojego i może waszego humoru ( jesli amcie równie kiepski jak ja :( )2 fotki

Ehh, przynajmniej u mnie z humorem też ciężko. Jakoś nie potrafię sobie znaleść miejsca :cry:
Dzięki za fotki! 5 takich słodkich 'trufelków' działa jak balsam...
Wieczorem spróbuję się zmobilizować i wstawić na galerię kilka świeżych aż gorących zdjęć mojego podrostka.

Posted

ja klne i to głosno, żadne pod nosem :evilbat: , a do tego mam migrene i ledwo zyje - poluzowalo mi troche i usiadlam na chwile do kompa, ale zaraz to pewnie odchoruje.... :cry:

Posted

Dokładnie w dwa lata po poczęciu - wczoraj umarła corka Fuki - Garda, nie obudziła sie po narkozie, to był drobny zabieg....

na zdjeciach około 5 tygodniowa Ariergarda

a poniżej 6tygodniowa Garda na stole

Jej własciele chcieli ja pokazac w Szczecinie, właśnie czekali na rodowod...
To był jeden z najlepszych domow, do ktorych trafiły moje szczeniaki. Garda miała kochających ludzi, o których kazdy pies mogłby marzyc! Jej pan swiata poza nią nie widział!

Posted

I jeszcze Garda w zabawie

ta po prawej w czerwonej obroży

miała wtedy 8 tygodni i wyglądała tak:

Tak chciałam ją zobaczyc - myslałam, ze wreszcie uda mi sie podczas wystawy...

Posted

Fuka - smutno mi :taki piękny piesek...
:( :cry: :cry:

Za jakis czas, Vigo też MOŻE będze czekał drobny zabieg i teraz sie boję...
Ostanie dni mnie przygnębiły i jeszcze tu takie wiadomości :cry:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...