BEBE Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Czy mam rozumieć ze z dogomaniackich erdelków wystapi tylko Misia pod dzielnym przewodnictwem Fuki :shock: .I to już wszystko :cry: Dobrze ze chociaż welszyków bedzie wiecej.
Flaire Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 BEBE napisał(a):Czy mam rozumieć ze z dogomaniackich erdelków wystapi tylko Misia pod dzielnym przewodnictwem Fuki :shock: .I to już wszystko :cry: Chyba niedżwiedzica też ma suczkę zgłoszoną, może w klasie pośredniej? Ale to niech ona sama potwierdzi...
Nitencja Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 no tak :) jeszcze niedzwiedzica i Heksia :) oj to bewdzie nas sporo :lol: Az strasz sie bac :wink:
coztego Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Oj, szkoda, ze ta Warszawa tak daleko... :( Będę Was wspierać telepatycznie 8)
Nitencja Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 coztego :) wspieraj nas , wspieraj :) ale to za tydzien w niedziele
Darkstorm Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 coztego: niestety tak samo jak ty mam daleko do Wawy ale postaram tez się systkich wspierac. :klacz: :ylsuper:
bo Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Już jest katalog i plan sędziowaniaw Warszawie: http://www.zkwarszawa.org.pl/ :lol: :lol: :lol:
Bocian Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Niestety, dla mnie też Warszawka za daleko, chociaż chętnie bym przybył jako kibic. Jako wystawiający może zadebiutuję na mniejszej wystawie w moich okolicach /Dobre Miasto, Olsztyn/. Sam trymuję swoje psy więc pozostają pewne obawy co do prawidłowości moich poczynań. Na Mazurach pojawiły się pierwsze kleszcze, po każdym spacerze muszę sprawdzać moje pieski. Stosuję frontline, jednak ostrożności nigdy dosyć. pzdr
Flaire Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Hej, Minio, będziecie na wystawie? Bo to chyba siostrzyczka Waszej Kory jest zgłoszona w klasie szczeniąt, nie? A nam by się kciuki przydały... :D I jeszcze do Was: na szkolenie się wybieracie? Bo pierwsze spotkanie już w sobotę! A u Was, zgaduję, dużo się dzieje, bo trymerek ciągle u mnie :wink: .
INA Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 ja też będe wspierac wszystkich wystawiąjących dogomniaków - DUCHOWO :ghost_2: Flaire - Mahonka bedze wystawiana na szczęnietach :o :lol: ?
Flaire Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 INA napisał(a):Flaire - Mahonka bedze wystawiana na szczęnietach :o :lol: ?Nie, chyba nie Mahonka... Może to w ogóle suczka Miniów, tylko się nic nie przyznają? :o
INA Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 To ja bym miała prośbe do naszego reportera Wind-- czy mogłabyś zróbic ukradkiem fajną fotkę także na szczylach - szczęniętach :roll:
Wind Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 INA, Postaram sie :-) Yorki sa sedziowane od 10.00 do ... do ... ho. ho, ho i jeszcze dluzej. Wiec w miedzy czasie bede mogla pobiegac pomiedzy 10 a 12 ringiem :lol:
INA Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Wind - dzięki :angel: :buzi: Minie - jak to Kora to przyznajcie się - chociaż na prv :modla: no i kciuki by były mocniejsze... :roll:
Fuka Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 A to moje ulubione airedalowe zdjecie, znalezione kiedys w internecie, niestety nie wiem gdzie :oops: airedale podczas Iwojny
Jonquil Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 czapla wstawiłaś Niuńka na warszawe, a potem zaraz na klubówkę?
Aluzja Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Informacja na dzis: W polsce zamieszkala corka Ch.Stargus GALILEO :D
Ramir Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Aluzja! Napisz jeszcze u kogo :lol: Co takie polowiczne informacje tu podrzucasz. A Racheli wydaje się że jest juz w ciąży. Stała sie upier.... jak nigdy. Dzisiaj zwiala z kojca i zdemolowała mieszkanie pod moja nieobecność. Zjadła kapcie i zdemolowała łazienkę. Jak moja mała ruda laleczka?
Aluzja Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Ramirku rude cacko zwane Candy...jest jak perpetuum mobile.I dalej sliczne. Usmialam sie dzis..razem ze swoja kolezanka Candy stwierdzila ,ze one by zjadly ale tylko"cos" ...a poza tym to karma jest fuj. No coz ale...rano dostaly jesc ..powachaly i stwierdzily bleee -puppy :-(( Karme zjadla wiec owca do spolki z Pająkiem .. Po calym dniu hasania na podworki mlode gwiazdy przyszly do domu i na widok miski omal nie oszalaly:-))skonczyly sie foszki:-))))Teraz spia...mam spokoj:-))
Flaire Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Aluzja napisał(a):Ramirku rude cacko zwane Candy...jest Aluzja, a mamusię też ma? :wink:
Fuka Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Flaire - na moj um Candy - to lakelandka i ma i mamusie i tatusia, a nawet dziadka i babcie i to nie jednych :wink: A airedalka - to ja nie mam pojęcia - może półsierotka :wink:
Aluzja Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Rude cacko czyli jak mowi Ramir -lalunia to lakie...mala czerwona istotka :-) Jej ojciec to Chelines OSAZNO (Esp) a mama to High Flyer's BUMBLE BEE (Hol) a oficjalnie moja nowa pociecha nazywa sie High Flyer's SHE"S A RIVER
Recommended Posts