Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Obojętne przez ile godzin 'zimno' a potem 'ciepło' albo dalej 'zimno' to i tak Eklersik dostanie 'zimno' do ciamkania na te swoje ząbkowanie :lol:
Przed chwilą się dowiedziałam, że szczonek miał ogromne problemy ze zjedzeniem kulek na śniadanko. Podobno już prawie nie ma tylnych ząbków i kulki musiał rozgryzać swoimi nowymi siekaczami :D
Może obiadek dla ułatwienia zalać mu wodą?

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Vigo niedawno przez to przechodził -- miesiąc temu :P ale jemu nic nie było pluł mlecznymi na lewo i prawo ... a z kulkami nie miał problemu bo i tak zamiast pogryzdzć - łyka je :-? 8)
Jedynie jak gryzaki gryzł-- czasmi krzyknął a jak pańca podbiegła to tylko ząbek turlał sie po podlodze.

Posted

INA napisał(a):
Vigo niedawno przez to przechodził -- miesiąc temu :P ale jemu nic nie było pluł mlecznymi na lewo i prawo

No i co ja mam zrobić? Gdyby to był post od kogoś innego to pomyślałabym, że może jestem przewrażliwiona i przesadzam z tymi ząbkami! Ale przecież INA tez jest przeczulona :wink: na punkcie małych erdelków i nic złego nie zauważyła. No to ja jestem chyba już super hiper wrażliwa! Albo po prostu szkrabik taki delikatniusi :evil:

Posted

Flaire,

Wystawa juz tuz, tuz (Warszawa). Bede w niedziele na terierach. Czy Api bedzie wystawiana? Jesli tak lece pod ring, aby scylowi kibicowac :D

Posted

Eclairs-chyba twój szkrabik w tej materii delikatniusi :wink: .
Ja tez przewrażliwiona a wymiana ząbków u Demcia przebiegła praktycznie niezauważona -tylko podśmiewanie sie z jego szczerbatego
usmiechu.Myślę że to jak u dzieci-jedne przechodzą to fatalnie; ryczą i mają gorączke a drugie bezboleśnie.Tak czy inaczej problem jest naszczęście niewielki bo przemijający.

Posted

[quote name='Wind']Flaire,Wystawa juz tuz, tuz (Warszawa). Bede w niedziele na terierach. Czy Api bedzie wystawiana? Jesli tak lece pod ring, aby scylowi kibicowac :DWind, dzięki za pamięć! Api nie będzie, ale Misia będzie! Tyle że bez mojego udziału (mnie nie będzie w Polsce), więc tym bardziej kibicowanie wskazane. Fuka będzie Misię wystawiać - jak spojrzysz na ostatnie dwie-trzy strony topiku o foksach gładkich, to tam sa niezłe wizje, jak to będzie wyglądać (Fuka w balowej sukni, etc.) Może pstrykniesz jakieś fotki? :wink:

(Bardzo się cieszę na jutrzejsze z Tobą spotkanie, bo się stęskniłam. :D )

Posted

Mam jeszcze pytanko.Czy wiecie o której godzinie będą wystawiane na
Torwarze erdelki i na którym ringu.Ja narazie wiem tylko ze to w najbliższą niedzielę.Planuję wybrać sie z rodzinką tylko narazie to wszyscy
przeziębieni jesteśmy :cry:

Posted

BEBE napisał(a):
Ja narazie wiem tylko ze to w najbliższą niedzielę.
Nie w najbliższą niedzielę, tylko 10.04, więc masz sporo czasu na wyzdrowienie. A o której itd. to jeszcze nie wiadomo...

Posted

Tak czytam i czytam....... i zastanawiam sie czy wy macie airedale czy jakies porcelanowe pieseczki ;-) Dziewczyny nie wychowujcie at na hipochondrykow :-D
Pozdrawiam :D

Posted

Flaire,

Dzieki za odpowiedz. Na pewno przyjde Misi kibicowac! I na pewno komplet zdjec dostaniesz. Tym bardziej, ze jesli dobrze pojdzie bede po wystawie biegac z nowym obiektywem (lufa, ktora wazy 1,5 kg :lol: :lol: :lol: ) i takie warunki to doskonaly test i sprzetu i moich umiejetnosci :-)

Co do spotkania tez sie ciesze! Moze jakos sensownie doradzisz, jak uczciwie wyjechac do USA na 4 - tygodniowe zwiedzanie tego pieknego kraju, oraz Meksyku :-)

Posted

Flaire -dzieki za informacje.Uff :) To super że dopiero w nastepną niedzielę.W takim razie stawimy się w komplecie i będziemy dopingować psiaki dogomaniaków :D

Posted

Nitencja,

Nie, ale bede jako widz, a przede wszystkim fotograf :-)
No i mam nadzieje, ze moje kciuki Dogomaniakom tez sie przydadza :oops:

Posted

Wind :) kazde kciuki sa na miare ZLOTA !!! :-D NO wiec kochani kto bedzie ?? Bedzie Fuka, Wind, Pszym i Nikit1, Bebe , Aga........ A jak my sie wszyscy poznamy :o
Fuke poznam , Pszyma i Nikit widzialam w Katowicach a poza tym oni maja przystojnego psa, Wind wiem ze widzialam w Krakowie ale chyba nie poznam :oops: , Age po welshu ;-)......... Moze zrobimy kacik dogomaniakow terierowych w Wawie :lol:

Posted

A o mnie zapomnialas :cry: :wink: , a tez bede z jednym calkiem przystojnym psem :D No i na kciuki dogomaniackie tez licze, szczegolnie, ze sa na wage zlota :D

Posted

no dobra, wybaczam :lol: taka jestem litosciwa :lol: Moj przystojniak chyba rzuca sie (nie tylko :roll: ) w oczy
A kacik dogomaniacki fajna rzecz...

Posted

No to ile dogomaniackich erdelków będzie w Warszawie.Wiem ze Misia.
I jakie jeszcze ??A inne terierki ?/kerry Czapli i .....?/

Posted

Wind: Wiesz jak baaardzo mile widziane sa Twoje zdjecia... Badz na 100% No i kciuki trzymaj juz teraz! Ja biedna samiutka przygotowuje Czike bez MOJEJ WSPANIALAEJ DUCHOWEJ OPIEKUNKI! Chyba, ze znajdzie sie jakis pomocnik dla mnie... :wink:
Moze przy okazji zgrasz mi te fotke na CD :oops:

Nitencja: Oj poznamy sie poznamy! Wind poznasz po wieeeeeelkim aparacie :lol:

WSZYSTKICH SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA DOPING!

Posted

aga,

Bede Cie wspierac ... przynajmniej duchowo :-) Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze :-)
A co do fotki ... to przeslalam Ci ja na mail ... juz dawno temu :-) Jak sie okazalo, to jedyna jaka mam ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...