Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Widzałm Jaśka :P - mimo że na ostatniej fotce zmiejszył się objętościowo
teraz może w pełni zaprezentowac klatę i całą muskulature.
Następne fotki - przydatne- czyli instruktarzowe :)

WSZYSTKIM TERIEROMANIAKOM A W SZCZEGÓLNOŚCI AT -MANIAKOM
WSPANIAŁYCH SŁONECZNYCH, ZIELONYCH, MOKRYCH I SZALONYCH
ŚWIĄT WIELKANOCNYCH :laola:

( te kolorowe to miały być pisanki)

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Dołączam się do serdecznych życzeń świątecznych i jednocześnie odrabiam zaległości we wszelkich gratulacjach :klacz: :klacz: :klacz: i życzeniach urodzinowych :new-bday: (przeczytałam ileś tam stron, na których mnie nie było).
Czy inne psy też przeżywają depresje wiosenną? Gdyby to nie nadchodziła wiosna, to bym powiedziała, że Fredźka zapada w sen zimowy.

Posted

Jura napisał(a):
Czy inne psy też przeżywają depresje wiosenną? Gdyby to nie nadchodziła wiosna, to bym powiedziała, że Fredźka zapada w sen zimowy.
Misia dostała ostatnim razem niezłej depresji po cieczce. Okazało się, że miała ciążę urojoną, chociaż bez klasycznych objawów zbierania zabawek. Miała tylko troszkę mleka i właśnie depresję. Może to jest przypadłością Fredzi?

Misia teraz właśnie skończyła cieczkę i mam nadzieję, że tym razem ta depresja nas ominie, bo trwała długo i była naprawdę uciążliwa - pewnie jeszcze bardziej dla Misi niż dla mnie.

Posted

Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kielbasy swieconej, duzo krzanu do niej, baby polukrzonej,kukielki pieconej, Zmartwychwstanio w dusy i Wiesny... po usy!

Posted

Jura napisał:

Dakar też jakiś smutny, to chyba przesilenie wiosenne tak działa :-?

Posted

Wszystkim właścicielom AT i ich pociechom życze pełnych miłosci,radości i zdrowia Świąt Wielkiej Nocy oraz bogatego zajączka i bardzo mokrego Dingusa....... :P
Dajcie szanse psiaczkom,niech was poleją wodą..... :wink: albo skok do wody razem z psiurkiem.... :wink:

Posted

Ja również życzę Dogomaniakom wszystkiego najlepszego na Święta :) Przede wszystkim miłej, radosnej, spokojnej atmosfery, smacznych jajeczek i oczywiście mokrego Śmingusa Dyngusa :D

Posted

Piszę w przerwie prac nad pasztetem.

[quote name='"Flaire"']Misia dostała ostatnim razem niezłej depresji po cieczce. Okazało się, że miała ciążę urojoną, chociaż bez klasycznych objawów zbierania zabawek. Miała tylko troszkę mleka i właśnie depresję. Może to jest przypadłością Fredzi?[quote]

Niestety myślę, że tak. Ostatnie cieczki nam się upiekło, ale teraz to już nas nie ominie. Fredzia też w ciąży urojonej zachowuje się jak wyrodna matka, która porzuciła swoje dzieci. :wink:

Posted

Cześc. Słuchajta. Zainstalowałem w promocji dostęp do www chello 1mB. O mamo jak to hula!!! Uśmiech nie zchodzi mi z pyska :D :D :D
POLECAM!!!

Posted

DRODZY DOGOMANIACY ŻYCZYMY WAM I WASZYM PSIAKOM
DUŻO ZDRÓWKA ,SZCZĘŚCIA I POMYŚLNOŚCI I WIOSENNYCH HUMORKÓW :smilecol:
BEBE I DEMO

Posted

BEBE czy po 19:00 bywasz na spacerku z Demciem?Bo ja tak wychodze na przedostatni spacerek z Kika i mogły bysmy się spotkać.... :P Odpoisz...

Posted

gugu-dzisiaj nie mogę ale bardzo chetnie umówię sie innego dnia.
W świeta będę też zaglądała na dogo więc może nam się uda jutro pojutrze albo po świętach.Wszystkiego najlepszego dla całej rodzinki
oczywiście włączajac Kikę.

Posted

BEBE oki,namówimy sie,w Święta jestem w Wawie wiec napisz kiedy bysmy mogły się spotkać.Wszytkiego dobrego na Święta,buziaczki dla Demcia i pozdrów Piotra. :P

Posted

Kolorowych jajeczek, wycinanych owieczek, rozkicanych króliczków, pysznosci w koszyczku, a przede wszystkim udanego lania w mokrym dniu suchego ubrania.
Niechaj wielkanocne życzenie, pełne nadziei i miłosci, przyniesie sercu zadowolenie dzisiaj i w przyszłosci.
Dla wszystkich dogomaniaków
życzą Darkstorm( Łukasz) i Argos :multi:

Posted

Kochani,
życzę Wam wspaniałych, cudownych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych,

a Waszym psiakom - złapania zajączka! :krolik: :Dog_run:

Posted

FUKA a czy zostaną jeszcze jakieś mazurki na pojedzenie po świetach, wiesz, ze ja najbardziej lubię te kajmakowe.
:eating:
Z roku na rok ładniejsze ci wychodzą - te to juz prawdziwe dzieła sztuki. :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

[quote name='Nitencja']Fuka te mazurki to Twoje ??
No pewnie, że moje - robiłam, robiłam i zrobiłam... Nawet mam odcisk od kręcenia lukru różanego :o A babki są wytworem mojej mamy! I jeden pomarańczowy mazurek zrobiła moja siostra.

Frosh, dzięki - no pewnie, ze będą! Zrobiłam tyle, ze mi w kadr wszystkie nie weszly, a w kazdym razie na stole sie nie zmiesciły do sesji fotograficznej :Dn mysle, ze pułk wojska mogłabym obdzielic :roll:

P.S. Jeżeli chodzi o mnie - to ja je tylko robię, a potem już nawet mi sie jeśc nie chce - nie sprobowałam jeszcze ani kawałka... Chociaż na kajmakowy sie pewnie skusze - ale nie dziś, na razie obżeram sie pasztetem mojej mamy, szynką z domowego wędzenia i moim sosem tatarskim z opieńkami, ktore zbierałam z Gośką.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...