Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, wszystko zgodnie z planem - wrócilim na tarczy, ale i tak nam sie wystawa podobała i w sumie jestem zadowolona. Tak jak pisała Aluzja - psy pokazujemy nie tylko sedziom, no i pokazaliśmy sie :roll:
Widziałam pięknego czarnego lakelanda - syna jednego z najpiekniejszych lakelandow jakie znam - Kilvermina Keenuna. Poza tym dowiedziałam sie tez jakie plotki chodza o Makaronie - a dobrze wiedziec co w trawie piszczy :lol:
No i obejrzałam sobie dzieci znajomego welsha :angel: - niech tatus drży :wink:
Wczoraj - mea culpa - byłam za bardzo padnieta żeby pisac, no i miałam pretekst - jakiś moderator przyssał mi sie do komputera i z przerwą na fajny spacer w skladzie Fuka, Kawa, Makaron i Maleństwo zwane też Carraganem - do 23ciej miałam niezla wymowke, że nie mam dostepu do komputera...

Posted

...zasypuje mnie ....
************ ************************* **** ******** ********* ********* ****************** ************* ************* ******** *********************** *********** ********************** **************** ******* ******************** :roll:

Fuka, jakie plotki o Makaronie ( cudaku-pluszaku :) )??

Posted

Martini, dobrze wiedziec co w trawie piszczy - wszystkiego i tak sie nie dowiem, ale wybacz sama puszczac dalej plotek nie bede :D

Posted

To ja sobie z rana z kawka i sniadankiem do kompa ,,na mily poczatek dnia..a tu temat "kupa" Dzieki z,e pamietecie ,ze mam sie odchudzic hihi:-)
Fuka Ty idz spac ..jak wstaniesz " a co widzial (a) i co przezyl(a) post jej zaraz Wam opowie":-):-)
Z okazji Dnia Kobiet wszystkim kobietom niezaleznie od gatunku zycze tego co zycze sobie:-))Calusy mOje Drogie.
A z okazji Dnia Kobiet zycze mezczyznom tego aby pamietali ,ze nie ma nic cudowniejszego dla kobiety jak byc obudzonym slowami"wszystkiego najlepszego najkochansza kobieto" -jelsi beda o tym pamietac to..na obiad pierogi ,placki ziemniaczane etc :-)))))))

Posted

Aluzja napisał(a):
Z okazji Dnia Kobiet wszystkim kobietom niezaleznie od gatunku zycze tego co zycze sobie:-))Calusy mOje Drogie.
Aluzja, Misia kazała Ci przekazać uprzejme mach-mach ogoneczkiem w podziękowaniu. Bo akurat teraz mój cieczkowiec wyraźnie kobietą być nie lubi :( .

A co do kup, to dzisiaj było jeszcze trudniej, bo zaspy głębsze i twardsze. Ale dzielna sunia dała radę :D .

Posted

Flaire ale okolo13 dnia cieczki polubi byc kobieta oj polubi:-))Ja wlasnie przezywa serie cieczek....w chwili obecnej konczy XENIA ale za to MIni jest w 18 dniu...moj biedny dziadzio Didus lat 13 juz nie ma sily ,,on zasypia na stojaco:-)))Coz milosc to milosc:-)) :lol:

Posted

Aluzja napisał(a):
Flaire ale okolo13 dnia cieczki polubi byc kobieta oj polubi:-))
Aluzja, ona nigdy nie lubi :( . Dopiero szczeniaki lubi. Więc jeszcze tylko jeden miocik i ciach robimy.

Posted

ALUZJA : dziadzio Didus lat 13 juz nie ma sily ,,on zasypia na stojaco:-)))Coz milosc to milosc:-))
Przecież popęd płciowy terriera jest wieczny...Gdy mój fox miał 14 to był głuchy, niewidzący.. i ZAWSZE chetny do tej roboty, przy której się nie kurzy :wink:

Posted

Aluzja dzięki za KOBIECE ŻYCZENIA :D i ja dorzucam życzenia dla kobitek i dziewczynek tym ludzkim i tym psim :wink:

eselu - no o masz fajnie , ja to niedawno przeżywałam a teraz z mojej kruszynki zrobił się wielki kolos :D
Twojego malucha mama i mojego Vigusia mama to siostry-bliżniaczki :wink: 8) ja tam lubię wiedzeć,kto jest kim 8)

Posted

A teraz beda airedale z Wilna - najlepszy pies i suka z pierwszego dnia! Niestety zdjecia mam tylko takie, a na żywo w moim odczuciu wyglądały dużo ładniej :roll:

Posted

A ja dla zmiany tematu Drogie Panie życzonka wiosennne w zimową porą Wam śle.

Z okazji DNIA KOBIET najlepsze życzenia:

Zdrowia, pieniędzy oraz powodzenia.

Lubię Was wszystkie: i WIEDŹMY i JĘDZE

No i NIEWIASTY ( bo te to są wszędzie).

Ale nie pora dzisiaj na morały,

Zawiążemy związek – NA WIEKI WYTRWAŁY.

Trzymajmy się razem, tak będzie wygodnie,

Niech chłopom na nasz widok opadają spodnie,

Niech im się w porach to i owo wznosi,

Nośmy głowy w górze; niech to ON poprosi,

Niech nam się spełnią najskrytsze marzenia,

Niech akcje podskoczą nie do pomyślenia,

Niech na nasz widok drży męska połowa,

Niech od oglądania się za nami boli chłopów głowa,

Niech nam pan dyrektor da podwyżki duże,

Niech każda z Was dzisiaj dostanie róże

Posted

Cześć!
Witam wszystkich bardzo serdecznie :hand:
Od stycznia mieszka ze mną młodziutki erdelek i już całkiem zgłupiałam na jego punkcie. Koleżanki z pracy nie mogą już słuchać opowieści pt "co dzisiaj zrobił mój Eklerek ..." więc chyba dogomania jest dobrym pomysłem? Będę mogła się tu wyżyć i pewnie wiele dowiedzieć - jeśli oczywiście pozwolicie!
Jeszcze raz witam!

Posted

No pewnie!!!!!!! WITAJ! Opowiadaj wszystko o swoim at - skad go masz, w jakim jest wieku itp, no i DAWAJ ZDJECIA!!!!! :D

Posted

Witaj Eclairs:-)
Tutaj mozesz pisac co zrobil Twoj pies -jakos sie zdarzylo ,ze trutaj klub pod wezwaniem "szalonego terriera":-)
Byloby milo gdybys napisala skad masz psa -zawsze nas to interesuje:-)

Posted

Eklersik pochodzi z Bobrowników koło Będzina z hodowli Machagony. Jest syneczkiem Kementarii Samogon i Ubika (Hip Hipp Hoorey). W miocie był rozpieszczanym rodzyneczkiem. Ma 8 siostrzyczek i żadnego męskiego wsparcia :(
Jego ulubionym zajęciem jest sikanie i gryzienie. Uwielbia "mamlać" włosy pani i skarpetki pana. Pieszczotliwie nazywamy go Aligator albo Szczęki!!!

Taaak! do klubu "szalonego terrierka" to my się nadajemy! :)

Posted

No, to skoro maluch już został nam przedstawiony - to prosimy o zdjecia! Rodziców wiekszość z nas zna - wiec musimy poznac dziecko :D

Posted

Flaire: bardzo bym chciała, żeby Eklerek miał taki śliczny soczysty eklerkowy kolorek!
Jeszcze nie wiem co z niego wyrośnie. Za parę dni skończy 4 miesiące więc muszę jeszcze poczekać żeby całkiem pozbył się szczenięcych kudełków. Na razie dzielnie go "podtrymowuje" i czekam!

Posted

Witaj Eclairs- oj Vigo tez uwielbie mamlać moje włosy, szczególnie na powitanie :D chociaz nie tylko :lol: a potem całe włosy mokre...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...