Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

mowicie tak bo sami macie airedale ale ile osob widzialo kudlacze??na wystawach to wsio chodzi odszykowane na rekruta:-)

Aluzja to ty masz dobre mniemanie o robieniu airedale w polsce na wystawach .....

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nitencja']Flaire a ja mam pytanie : jakiej wielkosci moga byc zdjecia dawane na dogomanie ??Nitencja, mniejsze, niż te dwa Aluzji na początku tej stronki, jeśli o to Ci chodzi. Ale jak je wstawiła, to właśnie jej zmieniłam kilka innych na linki i nie chciałam jej tak od razu drugi raz dręczyć. Aluzja, słyszysz? :wink:

A w celu zapoznania się z dokładnymi maksymalnymi rozmiarami, zapraszam do lektury Regulaminu. :wink:

Posted

A ja dziś właśnie wróciłam z 2-u dniowej wyprawy do Szczyrku. Nawet sobie nie wyobrażałam (jako typowy poznański mieszczuch), że na chodnikach mogą powstać taaaaaaaakie 'tunele' śnieżne ;) A wiecie na 19-ego lutego jestem umówiona z Elizą z Poezji Ruchu :D Już się doczekać nie mogę na to erdelowe spotkanie ;) Pozdrawiam śniegowo :*

Posted

Ramir napisał(a):
Aluzja napisała na rekruta a to chyba wcale nie znaczy dobrze?

jak nie jak tak:-)Na rekruta wcale nie znaczy zle .Tylkow porownaniu z kudlaczami to na ringu potem sa schludni lysoglowi (sic!) rekruci :-)))))))

Posted

ja tu bardzo proszę o nierobienie innym takich numerów - teraz palce obgryzam z ciekawości co tam było wg Was w tym Lesznie :-? I skończy się tak, że nie będę miała czym trymować - to jest sadyzm czysty :evilbat: 0X

Posted

...a ja czekam i czekam i czekam....ktoś miał mi podpowiedzieć dobrego psiego fryzjera :fadein: a tu nic :niewiem: . Ale jeszcze sniegu kupa więc trochę czasu jest
:)

Posted

:o no przeciez mi dałas czas na naoczne obejrzenie działalności tych magików, a ja dopiero w Gdańsku i Wilnie zobaczę wytwór ich pracy - a w ciemno Ci nikogo nie chcę polecać :roll:

Posted

:oops: No włąśnie - tak coś czułam - ledwie to wysłałam, że pokręciłam. Nie spałam cała noc i kojarze z opóźnieniem :roll: ...
A tak przy okazji - to jakby obróbka była tego warta - podjedziecie do Olsztyna?

Posted

No nic - popytam tych znajomych w Gdańsku, ale oni sa chyba z okolic Olsztyna... Dla mnie to wszystko rzut beretem - tzn ode mnie to koniec świata i pewnie dlatego :roll:

Posted

INA -> niestety nie wiem nic dokladnego, wiem tylko, ze pod koniec lutego kilka małych stworzonek wyjdzie na świat :) mysle, ze 19 lutego dowiem sie szcegolow. pozdrawiam :*

Posted

Martini--mieszkasz w bardzo ciekawym miejscu :D Bywałam tam w latach 90/91 i ilość/odcien zieleni mnie powalała.Tyle miejsc do spacerów.Różnorodność kultur. Język i akcent...A Pałac Branickich...
Fafik jeszcze nie zna(nie obsikał) Whiteock, więc wszystko przed nami.
Niedaleko Ciebie chyba żyje Bocian---zagląda tu czasem, może on coś doradzi, da namiary.Pozdro!

Posted

eselu - wyczytałam, że zdecydowałaś sie na sunie.
Ja mam chłopczyka i narazie nie narzekam jest rownie całuśny i uczuciowy jak sunie , z posłuszeństwem jest różnie 8) ale Wiki obecnie
11 letnia sunia--w jego wieku ( ma 5 miesięcy) niewiele mu ustępowała
w psikusach, przewracaniu domu do góry nogami i nieposłuszeństwie.
Wiki gdy wyszła z sceniaczkowego wieku :wink: stała sie najbardzej posłusznym i ułożonym pieskiem.. zobaczymy jak to będze z Vigusiem...
Na razie jest wesoło.. :D
Zazdrosze Ci że masz pod ręką Elize --zawsze pomoże w obróbce przyszłego maluszka.... :P :wink:

Posted

Niedaleko Ciebie chyba żyje Bocian---zagląda tu czasem, może on coś doradzi, da namiary.Pozdro!

Witam,
Mieszkam w okolicach Mrągowa, jednak z trymowaniem postanowiłem radzić sobie sam. Dlatego z wielką uwagą przeglądam wszelkie porady i z niecierpliwością czekam na ewentualne zdjęcia ze spotkania u Flaire. Nie znam "fachowców" w moich okolicach /podobno jest ktoś w Olsztynie/.

Posted

Zieleni mam rzeczywiście sporo...ach te rozległe parki w centrum i okalające lasy, nawet jak się człowiek rozpędzi na spaczerze to go zawsze straż graniczna do porządku przywoła 8) :D .

Też mam takie ambitne plany żeby trymować samodzielnie, zbieram teraz materiały, zdjęcia itp ale i tak będę musiała iść do faceta który mi wcześniej głowę i zadek psa przejechał maszynką...będę go pilnować, może mi pokaże samą technikę trymowania.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...