niedzwiedzica Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Wojtek ; czemu nie ??? Tylko musisz się nastawić na oglądanie wszystkiego innego, niz airedale :D Ten jeden przemknie przez ring niczym kometa... :wink:
niedzwiedzica Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Coś dziś airedalowców zasypało...Cicho tu, spokojnie. Jak na forum temperamentnych :D terrierowców to aż dziwnie :o :o :o A mnie się lato przypomniało i rózne dziwne terriery.Więc dziś TERRIER BAŁTYCKI !!!
Flaire Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Niedźwiedzica, jak zwykle super zdjęcie! Ty masz najlepsze zdjęcia plenerowe!
niedzwiedzica Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Dięki, FLAIRE !!! :oops: Takie plenerowe najbardziej lubię, bo oddają i nastrój i charakter psów :D :D :D
Ramir Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Niedźwiedzica! Oj zasypało zasypało. Mąż wyjechał do Bielska ponad godzinę temu i dzwonił że dopiero wjeżdża do miasta a śnieżyca taka że kompletny paraliż. Wybieram się też ale nie wiem czy wogóle wyjadę. Najwyżej dzisiaj głodówka.
eselu Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 A u nas w Poznaniu coś średnio ze śniegiem :( Co prawda wczoraj wieczorem taaaaaaakie wielkie płatki śniegu padały i było ślicznie - niestety 2 stopnie powyżej zera robią swoje - śnieżek tylko na trawce a reszta jakaś taka roztopiona... Trzymajcie się tam wszyscy, którzy uwięzieni jesteście pośród zasp ;)
niedzwiedzica Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 RAMIR : przyznam szczerze,że trochę ci współczuję :( a trochę zazdroszczę... :D Jesli nie trzeba nigdzie jechać, to taka snieżna zima jest super, gorzej, jak człowiek czuje się uwiąziony i jeszcze do roboty MUSI dotrzeć. A u nas ostatnio taki scenariusz-jak do pracy rano wypadam-mroźno, ziemia zamarznięta, o.k. Jak ok 16 wychodzę z paszczurami na spacer- podtopione błoto, plucha, po spacerze pranie podwozia.....I tak 3 dni z rzędu...Dopiero dziś trochę sniegu leży,ale pewnie do 16 stopnieje :evil:
niedzwiedzica Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 RAMIR: mam jeszcze pomysł :wink: Jakby tak choć połowę z twoich piechów w szeleczki i do sanek... Wszyscy Eskimosi zostają z tyłu juz na starcie.... :D :D :D
Martini*** Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 :) ja to i bez szeleczek i bez saneczek przepływam raczej przez zimowy krajobraz niż przechodzę...wszystko zostaje w tyle... :scared: :):):)
INA Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Niedzwiedzica - Serdele wyglądaja jak koniki morskie super. :D Gdzie wypoczywacie nad morzem???? Ja prawie co roku --okolice Wła-dka . Flaire - w taki razie postaram sie być w Bydgoszy.
Ramir Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Też już o tym myślalam. Niestety u nas w ogrodzie zimują pod sosnami bażanty i mogłoby być słabo. A do roboty nie jadę. Mam w nosie. Wyjazd ( ok. 200m drogi) przed chwilą odśnieżył mi traktorem sąsiad. Więc jak co to mam kontakt ze światem.
niedzwiedzica Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 INA napisał(a):super. :D Gdzie wypoczywacie nad morzem???? Ja prawie co roku --okolice Wła-dka . . jeździmy w okolice Kołobrzegu, a dokładnie to do Grzybowa. Do morza jest kawałek ( ok. 700m),ale za to bywaja odcinki plazy, gdzie ludzi malutko, więc piechy maja wywczasy...
Flaire Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Moje Misiątko coś dzisiaj smutne wstało... :( Chyba skutek wczorajszego obiadku u Babci i nadmiaru tłustoczwartkowcyh faworków. :(
Nitencja Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Skutki obzarstwa faworkowego moga byc malo przyjemne.... a moze rapacholin by pomogl ??
Aluzja Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 a oto mieszkanka Sopotu BISTI czyli LUKRECJA:-)) i jeszcze raz... czy aby nie bylyscie tam razem Niedzwiedzico:-))? fotki sa Madzika.
Aluzja Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 zimowe futro Napoleona ..ten by pod Moskwa nie zmarzl:-))) http://img209.exs.cx/my.php?loc=img209&image=pict01597ja.jpg
Flaire Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 A w pysku, widzę, pływający Kong :D . Misia też takiego kiedyś miała :D . Najpierw oddzieliła Konga od sznurka, robiąc z jednej zabawki - dwie, a potem i jedno, i drugie po kolei wyrzuciła przez balkon. Żadnych nieboszczyków nie zauważyłam, więc Kong chyba nie trafił nikogo w głowę :-? .
niedzwiedzica Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Aluzja : nie byłysmy wtedy razem,ale w tym samym morzu się pluskały nasze airedalki :D Ale na wystawie w Sopocie sie spotkałśmy :D Niestety w sezonie w Sopocie z psem na plażę wchodzić nie wolno :( :( Dlatego bywamy w innych rejonach wybrzeza :wink:
Aluzja Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Nitencja napisał(a):Aluzja ale zajefajny MISIO w sumie "zarosniony" calkowicie airedale to nie taki czesty widok:-)))
Ramir Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Aluzja! Przyjedź do mnie to zobaczysz wiecej. Łącznie z tymi co to maja iść do Katpwic. :oops:
Flaire Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Aluzja napisał(a):Nitencja napisał(a):Aluzja ale zajefajny MISIO w sumie "zarosniony" calkowicie airedale to nie taki czesty widok:-)))Tiaaa... Ja w swoim życiu widziałam więcej zarośniętych niż nie zarośniętych... :wink: Tylko mało kto je fotografuje. :wink:
Aluzja Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Flaire napisał(a):Aluzja napisał(a):Nitencja napisał(a):Aluzja ale zajefajny MISIO w sumie "zarosniony" calkowicie airedale to nie taki czesty widok:-)))Tiaaa... Ja w swoim życiu widziałam więcej zarośniętych niż nie zarośniętych... :wink: Tylko mało kto je fotografuje. :wink: mowicie tak bo sami macie airedale ale ile osob widzialo kudlacze??na wystawach to wsio chodzi odszykowane na rekruta:-)
Recommended Posts