Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Coś dziś airedalowców zasypało...Cicho tu, spokojnie. Jak na forum temperamentnych :D terrierowców to aż dziwnie :o :o :o A mnie się lato przypomniało i rózne dziwne terriery.Więc dziś TERRIER BAŁTYCKI !!!

Posted

Niedźwiedzica! Oj zasypało zasypało. Mąż wyjechał do Bielska ponad godzinę temu i dzwonił że dopiero wjeżdża do miasta a śnieżyca taka że kompletny paraliż. Wybieram się też ale nie wiem czy wogóle wyjadę. Najwyżej dzisiaj głodówka.

Posted

A u nas w Poznaniu coś średnio ze śniegiem :( Co prawda wczoraj wieczorem taaaaaaakie wielkie płatki śniegu padały i było ślicznie - niestety 2 stopnie powyżej zera robią swoje - śnieżek tylko na trawce a reszta jakaś taka roztopiona... Trzymajcie się tam wszyscy, którzy uwięzieni jesteście pośród zasp ;)

Posted

RAMIR : przyznam szczerze,że trochę ci współczuję :( a trochę zazdroszczę... :D Jesli nie trzeba nigdzie jechać, to taka snieżna zima jest super, gorzej, jak człowiek czuje się uwiąziony i jeszcze do roboty MUSI dotrzeć. A u nas ostatnio taki scenariusz-jak do pracy rano wypadam-mroźno, ziemia zamarznięta, o.k. Jak ok 16 wychodzę z paszczurami na spacer- podtopione błoto, plucha, po spacerze pranie podwozia.....I tak 3 dni z rzędu...Dopiero dziś trochę sniegu leży,ale pewnie do 16 stopnieje :evil:

Posted

Niedzwiedzica - Serdele wyglądaja jak koniki morskie super. :D
Gdzie wypoczywacie nad morzem????
Ja prawie co roku --okolice Wła-dka .

Flaire - w taki razie postaram sie być w Bydgoszy.

Posted

Też już o tym myślalam. Niestety u nas w ogrodzie zimują pod sosnami bażanty i mogłoby być słabo. A do roboty nie jadę. Mam w nosie. Wyjazd ( ok. 200m drogi) przed chwilą odśnieżył mi traktorem sąsiad. Więc jak co to mam kontakt ze światem.

Posted

INA napisał(a):
super. :D
Gdzie wypoczywacie nad morzem????
Ja prawie co roku --okolice Wła-dka .

.

jeździmy w okolice Kołobrzegu, a dokładnie to do Grzybowa. Do morza jest kawałek ( ok. 700m),ale za to bywaja odcinki plazy, gdzie ludzi malutko, więc piechy maja wywczasy...

Posted

A w pysku, widzę, pływający Kong :D .

Misia też takiego kiedyś miała :D . Najpierw oddzieliła Konga od sznurka, robiąc z jednej zabawki - dwie, a potem i jedno, i drugie po kolei wyrzuciła przez balkon. Żadnych nieboszczyków nie zauważyłam, więc Kong chyba nie trafił nikogo w głowę :-? .

Posted

Aluzja : nie byłysmy wtedy razem,ale w tym samym morzu się pluskały nasze airedalki :D Ale na wystawie w Sopocie sie spotkałśmy :D

Niestety w sezonie w Sopocie z psem na plażę wchodzić nie wolno :( :( Dlatego bywamy w innych rejonach wybrzeza :wink:

Posted

Aluzja napisał(a):
Nitencja napisał(a):
Aluzja ale zajefajny MISIO

w sumie "zarosniony" calkowicie airedale to nie taki czesty widok:-)))
Tiaaa... Ja w swoim życiu widziałam więcej zarośniętych niż nie zarośniętych... :wink: Tylko mało kto je fotografuje. :wink:

Posted

Flaire napisał(a):
Aluzja napisał(a):
Nitencja napisał(a):
Aluzja ale zajefajny MISIO

w sumie "zarosniony" calkowicie airedale to nie taki czesty widok:-)))
Tiaaa... Ja w swoim życiu widziałam więcej zarośniętych niż nie zarośniętych... :wink: Tylko mało kto je fotografuje. :wink:

mowicie tak bo sami macie airedale ale ile osob widzialo kudlacze??na wystawach to wsio chodzi odszykowane na rekruta:-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...