Ramir Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Nidźwiedzica! Pavol Seman sędziował w zeszłym roku Ortisa w Nitrze. I tak sam jak w Trencinie Kokaina była wysoko, nie pamietam ale dostala chyba tez Cacib lub res.
Ramir Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Sorry! Nie w zeszłym roku a w 2003. Zapomniałam że mamy 2005.
Nitencja Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Pewnie ktos sie znajdzie :) ponad 70 yorkow ponad 30 westow :) - mala hala a psow 1400 moze byc ciekawie .
Flaire Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Nitencja napisał(a):Pewnie ktos sie znajdzie :) ponad 70 yorkow ponad 30 westow :) No to chyba sędziów muszą dodać... Bo w samych yorkach i westach Pani Winiarska miałaby już ponad 100 psów.. :o Nitencja napisał(a):mala hala a psow 1400 moze byc ciekawie .ktoś gdzieś pisał, że jest juz 1600, a liczyć jeszcze nie skończyli :o
Nitencja Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Dodali ... ma byc podobno Pani D. Kuczynska_Standello
Flaire Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 A wiesz może, kogo my mamy? (Ja i tak tych osób nie znam, więc pytam tylko z ciekawości).
Aluzja Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Z ogromna przyjemnoscia "donosze" ,ze wlasnie pokrylam Ch.PL.Ch.Pl.Mł.Zwyc.Klubu.Zw.Polski Zwyc.BIS etc etc GIN & TONIC Aluzja znana jaka najbardziej pogodna istota wsrod airedale:-) mlodym i przystojnym Ch.Pl.Ml. Zwyc .Polski Ml.PRIMUS INTER PARES Aluzja. Spodziewam sie ,ze z tego polaczenia urodza sie kolejne sliczne airedalatka A oto narzeczeni OTo GIN & TONIC ALuzja ( i kawalek suki Elizy) oraz tatus mlody i dopiero zaczynajacy kariere:-) http://img158.exs.cx/img158/3961/primus10miesiecy8ra.jpg
Aluzja Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 i jeszcze troche spacerowych fotek ..ze stycznia:-)) PRIMUSEK,,, http://img158.exs.cx/img158/2935/lezacyprimus3ei.jpg i jeszcze raz "na malysza" http://img158.exs.cx/img158/9835/pict00285vc.jpg
Aluzja Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 jesuuu przepraszam troche duze ...szczegolnie to w pozycji wyjscia z progu :-)
BEBE Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 ALUZJA-obawiam sie ze ci sie plakaty wkleily :-? Bardzo prosze o powtorke bo chetnie bym zobaczyla te fotki.
Flaire Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 BEBE napisał(a):ALUZJA-obawiam sie ze ci sie plakaty wkleily :-? Bardzo prosze o powtorke bo chetnie bym zobaczyla te fotki.Jedno z nich już tu było w mniejszym wydaniu :wink: . Zmieniłam na linki - teraz, przy odpowiednim ustawieniu przeglądarki, możesz zobaczyć w rozsądnym rozmiarze.
niedzwiedzica Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Aluzja : " młodej parze " życzymy udanego seksu :buzi: i niemniej udanego potomstwa :D :D A zdjęcie na tle wody jest urokliwe nad podziw :klacz: Te kolory....
Aluzja Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Flaire napisał(a):BEBE napisał(a):ALUZJA-obawiam sie ze ci sie plakaty wkleily :-? Bardzo prosze o powtorke bo chetnie bym zobaczyla te fotki.Jedno z nich już tu było w mniejszym wydaniu :wink: . Zmieniłam na linki - teraz, przy odpowiednim ustawieniu przeglądarki, możesz zobaczyć w rozsądnym rozmiarze. Dzieki Flaire :-))za wsio:-)
Fuka Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Martini, możesz trochę poczekac na wieści? Za dwa tygodnie przekonam sie naocznie czy mogę Ci kogoś polecić, a potem jeszcze za 4 moge przetestowac inna osobe. Co Ty na to?
Martini*** Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 ok, do trymowania zabiorę się dopiero jak mróz zelżeje:) bo tak sobie ubzdurałam, że Dakarowi zimno będzie. Czy pies przed trymowaniem powinien by wykąpany? Spotkałam się z opinią, że jak jest lekko nieświeży to lepiej się skubie :rainbow1:
Fuka Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Wiesz co - ja nigdy nie wiem jak sie do tego ustosunkowac - chyba wszystko zalezy od psa i etapu na jakim jest włos.. Np. troche przed wystawa ja lubie czasami zabrac sie za takiego wypranego i naturalnie wysuszonego psa - bo najlepiej widac wtedy gdzie ma tendencje do sterczenia. ale normalnie skubie psy bez uprzedniego prania, chyba, ze swiezo wytarzane sa :roll:
Flaire Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Brudną sierść łatwiej uchwycić, dlatego czasami używa się rozmaitych kred i glinek, żeby sierść łatwiej ciągnąć.
Martini*** Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Wiem że to dziwna prośba będzie.... :oops: .....czy może mi ktoś wysłać zdjęcie prawidłowego zgryzu at?? Ze szczególnym uwględnieniem przednich zębóe dolnej części paszczy.
Flaire Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Hmm... Do zrobienia takiego zdjęcia to raczej dwie osoby sa potrzebne, a u mnie obecnie jest tylko jedna. Może w eekend uda się coś sfocić. A i tak przy normalnym ujęciu, dolnych siekaczy raczej nie byłoby widać, bo zachodzą na nie górne - na tym polega zgryz nożycowy.
Wojtek Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Z innej beczki, czy ktoś z Was orientuje się ile będzie AT w Rzeszowie?
Flaire Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Albo w Bydgoszczy? Czy tam same krótkołapne??? :o
niedzwiedzica Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Wojtek : na stronie oddziału w Rzeszowie jest katalog... A airedali w Rzeszowie będzie niewielu ....tylko 1 sunia w klasie młodzieży. Z Hodowli Czapi.
Recommended Posts