Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Nidźwiedzica! Pavol Seman sędziował w zeszłym roku Ortisa w Nitrze. I tak sam jak w Trencinie Kokaina była wysoko, nie pamietam ale dostala chyba tez Cacib lub res.

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Nitencja napisał(a):
Pewnie ktos sie znajdzie :) ponad 70 yorkow ponad 30 westow :)
No to chyba sędziów muszą dodać... Bo w samych yorkach i westach Pani Winiarska miałaby już ponad 100 psów.. :o

Nitencja napisał(a):
mala hala a psow 1400 moze byc ciekawie .
ktoś gdzieś pisał, że jest juz 1600, a liczyć jeszcze nie skończyli :o

Posted

Z ogromna przyjemnoscia "donosze" ,ze wlasnie pokrylam Ch.PL.Ch.Pl.Mł.Zwyc.Klubu.Zw.Polski Zwyc.BIS etc etc GIN & TONIC Aluzja znana jaka najbardziej pogodna istota wsrod airedale:-) mlodym i przystojnym Ch.Pl.Ml. Zwyc .Polski Ml.PRIMUS INTER PARES Aluzja.
Spodziewam sie ,ze z tego polaczenia urodza sie kolejne sliczne airedalatka
A oto narzeczeni
OTo GIN & TONIC ALuzja ( i kawalek suki Elizy)

oraz tatus mlody i dopiero zaczynajacy kariere:-)
http://img158.exs.cx/img158/3961/primus10miesiecy8ra.jpg

Posted

BEBE napisał(a):
ALUZJA-obawiam sie ze ci sie plakaty wkleily :-?
Bardzo prosze o powtorke bo chetnie bym zobaczyla te fotki.
Jedno z nich już tu było w mniejszym wydaniu :wink: . Zmieniłam na linki - teraz, przy odpowiednim ustawieniu przeglądarki, możesz zobaczyć w rozsądnym rozmiarze.

Posted

Flaire napisał(a):
BEBE napisał(a):
ALUZJA-obawiam sie ze ci sie plakaty wkleily :-?
Bardzo prosze o powtorke bo chetnie bym zobaczyla te fotki.
Jedno z nich już tu było w mniejszym wydaniu :wink: . Zmieniłam na linki - teraz, przy odpowiednim ustawieniu przeglądarki, możesz zobaczyć w rozsądnym rozmiarze.

Dzieki Flaire :-))za wsio:-)

Posted

Martini, możesz trochę poczekac na wieści? Za dwa tygodnie przekonam sie naocznie czy mogę Ci kogoś polecić, a potem jeszcze za 4 moge przetestowac inna osobe. Co Ty na to?

Posted

ok, do trymowania zabiorę się dopiero jak mróz zelżeje:) bo tak sobie ubzdurałam, że Dakarowi zimno będzie.

Czy pies przed trymowaniem powinien by wykąpany? Spotkałam się z opinią, że jak jest lekko nieświeży to lepiej się skubie :rainbow1:

Posted

Wiesz co - ja nigdy nie wiem jak sie do tego ustosunkowac - chyba wszystko zalezy od psa i etapu na jakim jest włos.. Np. troche przed wystawa ja lubie czasami zabrac sie za takiego wypranego i naturalnie wysuszonego psa - bo najlepiej widac wtedy gdzie ma tendencje do sterczenia. ale normalnie skubie psy bez uprzedniego prania, chyba, ze swiezo wytarzane sa :roll:

Posted

Wiem że to dziwna prośba będzie.... :oops: .....czy może mi ktoś wysłać zdjęcie prawidłowego zgryzu at??
Ze szczególnym uwględnieniem przednich zębóe dolnej części paszczy.

Posted

Hmm... Do zrobienia takiego zdjęcia to raczej dwie osoby sa potrzebne, a u mnie obecnie jest tylko jedna. Może w eekend uda się coś sfocić.

A i tak przy normalnym ujęciu, dolnych siekaczy raczej nie byłoby widać, bo zachodzą na nie górne - na tym polega zgryz nożycowy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...