Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Nitencja napisał(a):
w Zakopanem moze ;-)??
Nie, ja wolę sama brać udział, niż oglądać. Byłam w Żywcu, a z tamtąd w Korbielowie. A oglądałam trochę w telewizji :D .

Posted

Flaire,
znikłas, a ja muszę sie dogadać z Tobą co do Wilna :D Nie wiem na kiedy noclegi zamawiać - na piątek i sobote? I okazuje sie, że Czapla jedzie, więc może byśmy polączyły siły?

Posted

Fuka, wcale nie zniknęłam, tylko wybyłam na trzy dni :D . A do Wilna jeszcze ponad miesiąc zostało.

Z czaplą jednym wozem się nie da, szczególnie że ona ma zadziornego samca, ale karawaną jak najbardziej.

Posted

[quote name='Flaire']Fuka, wcale nie zniknęłam, tylko wybyłam na trzy dni :D . A do Wilna jeszcze ponad miesiąc zostało.

Z czaplą jednym wozem się nie da, szczególnie że ona ma zadziornego samca, ale karawaną jak najbardziej.
Uff, łaskawie mnie przyjmą :evilbat:
A co do Czapli - Ty ja znasz lepiej i jej psa tez, a dla mnie to, że ona jedzie - to cudowna wiadomość na wypadek Misinej cieczki - mam nadzieje, że sie nade mną ulituje...
Powiedz Flaire - na kiedy mam rezerwowac dla siebie spanie? Piatek, sobota?

Posted

Fuka napisał(a):
Powiedz Flaire - na kiedy mam rezerwowac dla siebie spanie? Piatek, sobota?
No chyba tak... :D

Nie wiem, czy Ci pisałam, ale siadłam z kalendarzami i obliczyłam, że Misia powinna zacząć cieczkę w dniu powrotu, czyli w niedzielę lub poniedziałek :wink: . To znaczy tak: z sześciu dotychczasowych "międzycieczkowych" odstępów, dwa były 179 dni, a trzeci 181 dni (poza tym był jeden dużo dłuższy gdy czekała w Stanach i dwa krótsze). 179 dni od ostatniej cieczki wypada właśnie w niedzielę :lol: .

Posted

[quote name='Nitencja']hop ho a gdzie to sie airedaleowcy podziali ??

O tak wczesnej porze, to i airedalowcy i ich airedale , przynajmniej w mojej okolicy jeszcze smacznie śpią :sleep:
A dowód poniżej :D

Zgadnij, co to za pogórek po lewej stronie łóżka ????

Posted

spokojnie, tu były już gorsze rzeczy, a najgorsza pt. tytułem - co szkot ma pod kiltem mam w zanadrzu ja :D Ale chyba Wam nie pokaże bo mnie Flaire zbanuje :evilbat:

Posted

Cześć!
Widzę że humory dopisują. Ledwo wróciłam do chałupy taka u nas śnieżyca. Do wieczora nie będzie dachu chyba widać spod śniegu.

Posted

Narazie dobrze! A co będzie jak odwilż dotrze do mnie? Spłynę chyba Wislą do Gdańska chyba że mnie Flaire odlowi w Warszawie.

Posted

Ramir napisał(a):
Spłynę chyba Wislą do Gdańska chyba że mnie Flaire odlowi w Warszawie.
W razie czego, to w Gdańsku będę 20-ego, więc jeśli przepłyniesz już wtedy Warszawę, to będę łowić tam :wink: .

Posted

Bogula-No problem :D :D serdecznie zapraszamy . :fadein: Jak niedawno :D ktos tu napisał, ostatnio wszystkie konfiguracje są mozliwe... :wink: :wink:
Minio -a fotka własnie z okresu, gdy Heksik pokaslywał, a mój wet ma niekiedy przedziwne metody,oprócz witaminek i homeopatyków zaleca wtedy na gardełko szaliczek,ale tylko czerwony... :o

Posted

wrocilismy..gore cale w snieguu ,zimno,\.Jestem lekko przeziebiona ...
Trencin zaliczony nawet nie najgorzej :lol:
Dobrze ,ze wzielam ze soba spirytus przydal sie jako opijanie championatu Slowacji ODRY Aluzja( dzielna sunieczka) oczywiscie potraktowalismy go jako lekarstwo hihi.
Pozdrawiam wsiech i ide chorowac chorera.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...