Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Ramir Ja Ciebie rozmumiem. Mamy trójke dzieci , dwa psy i trzy koszataniczki , a niedawno było ich 10 sztuk . Człowiek nie ma czasu sie nudzić i o głupotach myśleć :lol:

Posted

Ramir napisał(a):
Bo to nie po Bożemu. Powinnaś mieć juz trójkę i męża, ktory po przyjściu do domu ubiera dres, bierze piwo i siada przed telewizorem. A pies jakis mały kundelek.

Ramir, na Boga, bez siary :-? :wink: :D

Choc, jak już tu kiedyś pisałem na roztoczu koleś od traktora spojrzaywszy na moją Fu powiedział - "ło taki sztuczny pies..."

Posted

[quote name='Nitencja']tylko b.dziwne bo mama i tat maja jaderka hihi

Nitencja, trzeba iść z duchem czasu. Teraz wszystkie konfiguracje są możliwe :wink:

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
NITENCJA- ja powoli dochodzę do wniosku, że zdecydowanie łatwiejsze jest hodowanie psów niz dzieci :D , bo psy NOWEJ MATURY nie zdają,a dzieci TAK :placz:

Tak masz rację, potem studiują, nie musisz się martwić, że nie mają pracy i że w ogóle coś się im nie układa. Taaa. Zdecydowanie mimo wszystko prościej z psami. Prawie zawsze pod kontrolą i zależne od nas. Nie wychodzą z domu bez pozwolenia, nie jeżdżą na jakieś wystawy bez nas oczywiście :fadein: Tylko tak prędko czasami od nas "odchodzą" :(

Posted

Niedźwiedzica Zyję ale prawie przymarzłam u nas też było ponad 20. Rano siwiuteńko a psy wyczyniały różne dziwne sztuki aby nie iść na spacer.

Posted

brrrrrrrr Ramir to ja sie nie dziwie airedaleom ze nie chcialy wyjsc na dwor. Taka temperatura - to tylko oblozyc sie airedaleami i koldra :-D i czekac do wiosny ~!!

Posted

Nie mam sumienia wywalić towarzystwa na dwór. Siedzą w domu wszystkie i taka dziwna cisza panuje. Potem dostaną eksmisję na 1,5 godziny i potem spać. A ja się usadowie przed kominkiem.

Posted

[quote name='Ramir']Wojtek! To nie wiedziałeś że u niektórych to ideał rodzinny? :wink: :wink: :wink:

Hmm, podobno faceci są z marsa, ale jeśli tacy to ja jestem z księżyca :wink:

Posted

BO : i za mąż nasze psy wychodzą ( lub nie..) za naszą zgodą-chyba,że się trafi jakis mezalinsik :D
NITENCJA : Ty masz widocznie lepsze geny :wink: ( ukłony dla BO. :D ..).no i zdawałaś STARĄ maturę, a mój domowy "Einstain" ma zdawać nową :evilbat: jako krolik doświadczalny sytemu edukacji :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...