Fuka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 chciałam przypomniec, że malo ktory sedzia robi rtg na ringu :lol: jak Wam wiadomo jeden z naszych interow tytuł zamknał w Niemczech - ogon ciety, ale długi tak, że trudno sie domyślic... i w foxach i lakelandach tez juz sie spotkałam z psami francuskimi, ktore były pokazywane z ogonami dorabianymi włosem :o
Ramir Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Fuczko! A cóż to tak poważna dzisiaj jesteś. Bo nam to się wogóle na poważnie nie chce, jak zresztą widać.
niedzwiedzica Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 MINIO : myslę,że takie klejenie, połączone z masowanie ( tzn najpierw pożądnie wymasować, jak radzi Ramir) a potem zakleić na kółkomoże pomóc twojej Korze. jesli pomoże -super, jesli nie-będziecie mieli choc świadomosc,że próbowaliście...Na pewno kleić trzeba będzie dłuuuuuuuugo, tzn przez kilka miesięcy :( ,do czasu,az sunia wymieni zęby i gospodarka wapniem wróci do normy. Czy pomogło mojej Heksi-NIE WIEM...Na pewno nie zaszkodziło, spytaj Fukę i Aluzję czy Nitencję, jak Hex nosi ogon-widdziały ją w Glogowie. NIE WIEM, jak ten ogon wyglądałby, gdybym nie kleiła,ale w wieku pomiędzy3-5 miesiącami podklejałam. Potem odpusciłam, bo stwierdziłam,że jest o.k. Na tej fotce ma własnie 6 miesięcy i totalnie wyskubany ogonek..jak szczurek :D
Nitencja Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Fuka napisał(a):chciałam przypomniec, że malo ktory sedzia robi rtg na ringu :lol: Powinien mieć jak Supermen: w oczach i ręcach :lol:
Fuka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 [quote name='Ramir']Fuczko! A cóż to tak poważna dzisiaj jesteś. Bo nam to się wogóle na poważnie nie chce, jak zresztą widać. :D no ja nie wiem czy bardzo poważna byłam - w koncu namawiałam Was do przekretow :roll: typu Noster w Dortmundzie :sweetCyb:
Terry Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Do Dortmundu jest jeszcze duzo czasu ale skoro temat zostal juz poruszony to moze powiecie kto z Was sie tam wybiera? :)
Fuka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 a masz stawke sedziow? bo ja może tez bym zrobiła jakies ogoniaste czary mary, a tak serio to mam lakelandy z długimi i foxy :D
Terry Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Niestety nie mam :( . Ja narazie jezdze tylko jako widz i rozgladam sie za czyms ciekawym. Ale chetnie popatrzylabym na polskie piechy.
Martini*** Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Może to pytanie jest trochę nie ma miejscu ( jeśli tak to je przemilczcie :) )... kto w Polsce ma teraz najlepsze airedale. Pytam przede wszystkim o te urodzone u nas.
Minio Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Martini Jak to najlepsze? :o Chyba nie da się tego określić... To tak jak wybór miss.
Ramir Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Fuka!Noster w Dortmundzie niebardzo bo on nie ma takiego długiego ogona. Natomiast Jasmine owszem troszkę włosa i jak niecięty.
INA Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Martini- Dobre hodowle...no właśnie nie da się tego okreslić jednoznacznie :o Są hodowle znane, renomowane, z kilkunastoletnim stażem i osiągnięciami ,wybiera sie hodowle która Ci najlepiej odpowiada: trzeba prześledzić wyniki wystaw, popatrzeć jakie sukcesy odnoszą psy i i następne pokolena ,jaka linia hod. Ci odpowiada jak hodowca traktuje psy, jakie mają warunki, popytać wśród znawców. Wykaz hodowli w Polsce jest gdzieś na terierach podany......
Nitencja Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 ooooooooooo a ja bym pojechala do Dortmundu :) tylko ciekawe kto tam welshe sedziuje ......
INA Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Na tych moich przebarwionych fotkach :roll: nie bardzo widać ogonek Vigusia, ale czy jezeli nosi narazie prosto to czy ja mam też się bawic i masowac profilaktycznie? chyba nie? Pierwszą rzeczą jaką zrobie jutro to "wyskubie" :hmmmm: ogonek żeby nie był obciążony.
niedzwiedzica Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Dostałam info na Outlooka, ze mi ktoś z Was priva wysłał..A w skrzynce pusto :evil: Zaraz pęknę z ciekawości.... :D Kimkolwiek jest wysyłający tego priva, proszę o powtórkę :D :D :D
Jura Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Pancerna Fredzia złamała pazur :( . Chodzi (biega) z zabandażowaną łapką i wszyscy sie pytają, co się jej stało. Jak tak reagują na łapkę to dopiero muszą się ludzie dziwować na ogonek z przedziwnym urządzeniem. Własciciele skrzywionych ogonków trzymamy za was kciuki.
bo Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Jura co tam jakies konstrukcje na ogonkach, u nas na osiedlu największą sensacją są nasze trzy teriery :D
Jura Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Bo, trzy teriery z konstrukcjami na ogonkah to by dopiero było. Pomyśl, może sąsiadom potrzeba nowych atrakcji.
Ramir Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Niedźwiedzica! To ja. To cholerstwo zaczęło wyczyniać jakies cuda i pewnie wysłało jak się wkyrzyłam i skasowałam tekst.
Ramir Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Jak przeprowadziłam się na wieś to wyobraźcie sobie jaką sensację wywołały moje psy. Zaczepiali mnie czemu nie kupię sobie kozy bo to większa korzyść. W koncu doszli do wniosku że to "miastowe" i nie bardzo mają pokolei w głowie i dali spokój. Czasem pytają tylko ile mam psów i kręcą głowami.
Nitencja Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 U nas sasiedzi tez mysla ze zwariowalam;-) Pytaja sie ciagle kiedy za maz wyjde i bede miala dzieci 0X
Martini*** Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Jeśli mogę spytać Ramir to ile masz psów.... 8) :fadein: W mojej okolicy airedale=dziwna koza, różni ludzie chodzą po tej ziemi...
Ramir Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Bo to nie po Bożemu. Powinnaś mieć juz trójkę i męża, ktory po przyjściu do domu ubiera dres, bierze piwo i siada przed telewizorem. A pies jakis mały kundelek.
Ramir Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 No cóż ja mam 11 psów słownie jedenaście. Wiek od 10 miesięcy do 14 lat. To są te co mieszkają ze mną. Sa jeszcze dwa ale u drugiego właściciela.
Ramir Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 A i jeszcze jedno. Wszystkie mieszkają w domu. W ciagu dnia tylko najmłodsze buszuja w kojcu.
Recommended Posts