Wojtek Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Ramir, ale cały czy w kawałkach? :wink: Gdyby terriery nie miały obcinanych ogonków nie istniałaby urocza legenda o ich wiecznym kopaniu w ziemi (ziemia - terra z Greki). Dlaczego kopią? Bo szukają swojego ogonka... :D biedne :wink:
Minio Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 niedźwiedzicaDzięki. Napisz jeszcze czy kółko pomogło. Będę się cieszyła jak ogon Kory zamieni się z precla na rogalik :lol: Coś do pralki mam :lol: Mam nadzieje , że nikt mnie na dworzu nie pogoni. :o
Nitencja Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Ramir - takie ogonki to sie weze nazywaja :) albo zmija Wojtek a ja caly czas myslalam ze terra to po lacinie a po grecku to : ge (literki powinny byc inne ;-) )
Nitencja Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Minio - nie martw sie . Ja biegalam z moimi welshami po dworzu z zaklejonymi uszami czarna tasma izolacyjna :-D
Minio Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Niedźwidzica Ale to zdjęcie z kółkiem jest zabójcze :lol:
Ramir Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Nitencja! To nie są węże czy żmije tylko szlangi.
Nitencja Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 [quote name='Ramir']Nitencja! To nie są węże czy żmije tylko szlangi. Szlangi?????
Ramir Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Mitencja to ty nie wiesz jak po śląsku jest wąż? Oczywiście to co napisałam to tak jak się mówi bo po niemiecku to ja nie tego.
Minio Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 NitecjaUszy to ona ma już przyklejone . Teraz czas na ogon . Później przekleje jej jescze czerwoną kokardkę między uszami :lol:
Flaire Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 ja powiem najpierw, że z prostowaniem ogonów mam zero doświadczenia. A potem powiem, że byłabym bardzo, bardzo zdziwiona, gdyby Korze to pomogło. A więc Minio, do roboty z tym masowaniem! Trzeba goopiej Flaire udowodnić, że jeszcze nie pozjadała wszystkich rozumów! :wink: P.S. Jej łeb na tym awitarku wygląda pięknie! :D
Nitencja Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Minio sprobowac warto ........ nie zaszkodzi a moze pomoze
Minio Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 FlairePrzede wszystkim bardzo cenię sobie Twoje doświadczenie!!
Minio Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 FlaireMnie się wydaje , że Tobie dziś smutno jest . :(
Ramir Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Flaire! Ja też nie wiem czy to pomoże. Niektórym pomaga innym nie.
Aluzja Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Ogony-w Polsce mozna wystawiac z cietymi i cale szczescie. Obawiam sie by nie bylo u nas tak jak zrobiono w Czechach gdy z dnia na dzien wprowadzono zakaz wystawiania z kopiowanymi uszami. Jak na razie Martini nie masz chyba problemu:-)Wystawiaj i baw sie dobrze:-)) A Ty Ramir jak obetniesz ogon to ja Ci obetne ogon i Ty wiesz czemu wrr.W koncu wystawy i to fajne a fajna stawka airedale mozna np.znalezc w Niemczech:-)))) A airedale to glownie zoladek :-))))))))
Ramir Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Aluzja! Czemu mi obetniesz ogon? Są jeszcze inne powody? :o
Ramir Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Nitencja Wiesz jak to jest. Odgraża sie ,odgraża ale musiałaby tu przyjechać a ja wtedy do lasu i z obcinania nici :P :P :P
Aluzja Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 [quote name='Ramir']Aluzja! Czemu mi obetniesz ogon? Są jeszcze inne powody? :o bo obcinasz ladnym psom ogony ,zeby sobie ich nie wystawic np.w Dortmundzie:-) Nitencja ... a Tobie tez cos moge obciac przy okazji.Dzis mam nastroj jak Jack (russel) the Ripper:-)) a z ogonow obcietych zrobimy zupkie;-)))
Aluzja Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Jak poinformowala TVP, jest niemal na 100% pewne, ze polska reprezentacja > pilkarska pojedzie do Niemiec na Mistrzostwa Swiata w 2006 roku...Trener > Janas oznajmil, ze kazdy z naszych zawodników zebral juz po 20 kodów > kreskowych ze Snikersów p,s szczegolnie samcom pomaga masowanie ogonow :evilbat:
Ramir Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Aluzja! Coś bliżej o tym masowaniu ogonów samcom? :roll:
Nitencja Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Aluzja napisał(a): a z ogonow obcietych zrobimy zupkie;-))) Ogonówka pychaaaaaaaaa :D
Nitencja Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 [quote name='Ramir']Aluzja! Coś bliżej o tym masowaniu ogonów samcom? :roll: Oj Ramir :D nie wiesz? Góra, dół ...i same stają. Ewentualnie jeszce lekki nacisk w dolnej jego części (ogona oczywiście) :evilbat:
Recommended Posts