niedzwiedzica Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Miłe moje ! Ja na wystawach to czasami nie wiem, jak się nazywam, a co tu mówić o poznawaniu znajomych lub nieznajomych :D W zasadzie to jedyna informacją, jaka znam, jest miejsce, gdzie znajduje się toaleta :o , bo z nerwów odwiedzam ją wielokrotnie :oops: Ina, gdzieś, kiedys poznamy się, gdy zaczniesz wystawiać maluszka !!! A na razie cieszmy się tymi wirtualnymi pogaduszkami ... Poniewaz w Poznaniu zrobiło się mrozno, "odkopałam "zimowa fotkę ...
Flaire Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Piękne, piękne zdjęcie! U nas dzisiaj zimnawo, ale bezchmurnie. Piękny dzień. Żal tylko, że trzeba pracować... :(
niedzwiedzica Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Dzięki, Flaire,za pochwałę :oops: Lubię robic zdjęcia moich paskudów, tyle,że nie mam cyfrówki, tylko zwykła lustarzankę, więc dochodzi mi zajęcie ze skanowaniem, etc. A na poniedziałkowy horror w pracy :evilbat: chyba mam tylko jedna pociechę -est nią własnie choćhwila przy zdjęciach.A dzis szperając w necie,znalazłam link do ciekawej strony amerykańskiej, gdzie usługowo obrabiaja zdjęcia. To o nich chyba kiedys wspominałas , przy okazji Photoshopowania :D Spróbuje podać link : www.dogads.com
niedzwiedzica Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 A wszystkim zmarznietym i niecierpliwie oczekującym wiosny, wysyłam zdjęcie z dedykacją : "JUŻ WKRÓTCE TAK BĘDĄ HASAĆ NASZE PIECHY !!!" Zdjęcie trochę nieostre i ziarniste,ale klimat chyba oddaje... Trzymajcie się ciepło !!!
Flaire Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 [quote name='niedzwiedzica']A dzis szperając w necie,znalazłam link do ciekawej strony amerykańskiej, gdzie usługowo obrabiaja zdjęcia. To o nich chyba kiedys wspominałas , przy okazji Photoshopowania :D Spróbuje podać link : www.dogads.comTak, to właśnie o Chris Halverson wtedy wspominałam i zdjęcie Jacka, które tu kiedyś wstawiłam to jej dzieło. To, co jest dla mnie ciekawe, oni nazywają "Recomposing", czyli wstawianie zdjęcia w inne tło. Moja przyjaciółka ma piękne takie zdjęcie swojej suczki; o co chodzi można zobaczyć na przykładach na ich stronce tutaj. Ponieważ oni sami mają (i wystawiali) Airedala, to wielu miłośników AT w USA korzysta z ich usług. :D
Ramir Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Pamiętacie to zdjącie Nostera, które wstawiłam kiedyś? To jest to samo tylko pobawiłam sie Photoshopem.
niedzwiedzica Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 RAMIR - :klacz: Ale Noster śliczny i bez photoshopowania :wink: A lepsze jest największym wrogiem dobrego. :lol: Widzę,że zabrałaś się za obróbkę zdjęć na serio. Też to lubie,ale jest potwornie czasochłonne. A ja z kolei mam do ciebie prośbe-jesli znajdziesz chwilke czasu napisz mi na priva, jak zaczęły się problemy z Rustym-Koka jest tylko o 7 m-cy młodsza od niego i przyznaje szczerze,że wpadłam w panikę :( Już dzis zaliczyłam weta, zrobię jej badanie moczu, ale może mi doradzisz, co jeszcze warto zrobić i jakie są pierwsze objawy tego paskudztwa..
Fuka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 No to ja Wam zaserwuje Fuke przed i po "recomposingu" :roll: nie jest tak wypieszczony, ale to było dawno - kolezanka mi kiedys pokazywala co mozna, a zrobiła to lewa ręką przez prawe ramie, ale Ewa jest bardzo zdolna :D młodziutka Fuczka w Łodzi 2002, bałam się strasznie - sędziowała pani Joanna Szczepańska - Korpetta i Fuka zeszła ze swoim drugim CWC P.S. prosze się nie czepiac fryzury, to było nasze pierwsze połrocze samouki trymowania at na wystawe....
Ramir Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Właśnie pracuję na Kameą. Tak było przed: a tak jest teraz.
Fuka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Ramir, bez Kotka dużo lepiej :wink:, no i nowa głowa mniam :lol:
Ramir Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Fuka! Jeszcze muszę popracować nad tym zdjęciem bo to pierwsza wersja, a wogóle to drugie zdjęcie, którym się zajęłam. Dopiero trzy dni sie tym bawię.
Fuka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Ramir, tylko uważaj, bo jak tak dalej pojdzie - okaze się, ze w ogóle trymować nie musisz :wink: :roflt:
Ramir Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Fuka! Jasne pod warunkiem że wystawy zalatwimy korespondencyjnie na podstawie przysłanego zdjęcia.
Fuka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 [quote name='Ramir']Fuka! Jasne pod warunkiem że wystawy zalatwimy korespondencyjnie na podstawie przysłanego zdjęcia. To jest mysl :cunao: :lol!: :sweetCyb: :B-fly:
niedzwiedzica Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Jestem za !!!! I koszty dojazdu nam odpadną i stres wystawowy :multi:
Flaire Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 I przy okazji skończy się kontrowersja na temat kopiowania ogonów - bo będzie można przycinać lub doprawiać wedle uznania. :D
niedzwiedzica Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Tak wyglądała Hexa na tle moich spodni i całej reszty... a tak juz bezemnie
Fuka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 :o czyzby się szykowała jakas rewolucja :hmmmm: :evil_lol:
niedzwiedzica Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Będziemy wystawiać wirtualne psy... A sędziowie będa oceniac nasze poczucie piekna a nie nasze psy :D
niedzwiedzica Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Fuka ,wysłałam do ciebie priva... Dostałaś ??
Fuka Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 [quote name='niedzwiedzica']Fuka ,wysłałam do ciebie priva... Dostałaś ?? niestety nic, teraz ciekawość mnie zżera :roll:
niedzwiedzica Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Spoko, nic takiego starsznego nie napisałam ale gdzie ten priv jest ????????
Ramir Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Flaire! Nikt też nie będzie dyskutował czy pies nosi ogon dobrze czy źle. To wszystko coraz bardziej mi się podoba. Piwka też będzie się można napić w zaciszu domowego ciepełka. Same korzyści.
Recommended Posts