Ramir Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Dzięki Aga. Ale niestety to nerki a z nimi nigdy nie wiadomo. Jest na diecie nerkowej Royala, przestał chudnąć, jest wesoły, wyniki lepsze. Prawdopodobnie przyczyną było zapalenie pęcherza które poszło w górę i uszkodziło te cholerne nery ale udało sie zatrzymać. Teraz już cały czas trzeba będzie na niego bardzo uważać.
Ramir Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 No właśnie Flaire, taż to przecież rodzina. Dzięki za trzymanie kciuków. A grono airedalowych świrów faktycznie się dzisiaj nieźle wzbogaciło. Nitencja! A co na to sąsiadka?
Nitencja Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 sasiadka zrobila dwie rzeczy : zadzownila po policje a za jakis czas sie wyprowadzili
Ramir Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Mój sąsiad też kiedyś się odgrażał że powystrzela moje psy ale znalazłam na niego sposób.
Fuka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 [quote name='Flaire'] Fuka, dzięki :D . ?????? :roll: Ramir, trzymam kciuki :thumbs: i pilnuj diety i uważaj na kazde pogorszenie - jeden dzien bardziej apatyczny lub bez apetytu, pierwsze wymioty i od razu do weta - badanie krwi plus kroplówa. Bo mocznik z kreatynina - jak zaczna rosnąć, to to idzie lawinowo.
Ramir Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Wiem jak to wygląda. Mizara straciłam wlasnie w ten sposób. Najpierw długie leczenie, potem poprawa i nagle szlak. Trzy dni i po psie. Aż za dobrze wiem jakie to sa objawy i cierpienie.
Flaire Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Fuka napisał(a):Flaire napisał(a): Fuka, dzięki :D . ?????? :roll: No jak to? Przecież Fuka napisał(a):A w Warszawce do Agi :D :D :D
Jura Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Wychodzi na to, że nerki to pięta Achillesowa erdeli :( Tak często ktoś wspomina o tym, że jego pies miał z nimi problemy. Z tego co wiem brat Rustego też na to cierpiał. Aluzja, czy Twoja miłość do Galileo pozostanie platoniczna? Aga , ja jestem z Warszawy i mam psa do wytrymowania... Niestety temat "Wspólne przygotowanie psa do wystawy" ciągle spada.
Minio Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Czesc Człowiek cięzko pracuje a tu proszę ..... nadrobić zaległości nie mogę... tyle czytania. Aga pomysł wspólnego trymowania nie upadł , ja go gorąco popieram . Z tym, że na razie po cichu :evilbat: Ale chętnam i gotowam :D Dwa dni temu Kora zeżarła mi kartę zbilżeniową no i problem był... Na szczęście wydaliła ( chyba wszystko ) , a już myślałam , że do pracy bedę musiała ja brać i jako karty magnetycznej używać :wink: pozdrowienia dla wszystkich
Flaire Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Minio napisał(a):a już myślałam , że do pracy bedę musiała ja brać i jako karty magnetycznej używać :wink: A tak, to co używasz? :o :o :o
Minio Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Na szczescie mamy już pierwsze straty w zębach :)
Flaire Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Minio, a to zdjęcie w awitarku to kiedy robione? Bo mi na nim uchole jakoś niesymetrycznie wyglądają... :(
Minio Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 No do tej pory miałam kartę . A teraz musiałam się tłumaczyć czemu ma frędzle :o i ładnie się do recepcjonistki uśmiechać , żeby mnie wpuściła .
Minio Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 FlaireKora szczerbata się robi . Biedaczka jak ona te nagrody pogryzie
Nitencja Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Minio a gdzie karta lezala ;-) u mnie kochany airedalek pomymlal index i to nie moj ......... :oops: i w ogole robil porzadki a welsh robil porzadki z moja garderoba.....
Minio Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Nitecja No właśnie raz człowiek zostawi coś przez pomyłke na półeczce i zaraz strata :wink: i tak po głowie dostałam od naszego biurowego żandarma
Minio Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 indeks straszna sprawa ... moj jeszcze mam , choć tyle lat minęło i wolę do niego nie zaglądać :wink: Może pokaże suni to się wystraszy i przestanie szkody robic :lol:
Flaire Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Minio, ignorujesz mnie, bo wolisz o tym nie myśleć? :wink: Flaire napisał(a):Minio, a to zdjęcie w awitarku to kiedy robione? Bo mi na nim uchole jakoś niesymetrycznie wyglądają... :(
sortis Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Jej! ale tu się zrobiło naprawdę airdelowo! Witam wszystkich.
coztego Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Flaire napisał(a):Minio, ignorujesz mnie, bo wolisz o tym nie myśleć? :wink: Też takie wrażenie odniosłam :lol: Mój Filip bardzo lubił zjadać klasówki uczniów mojej mamy 8)
Minio Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Flairesorki ale ja w zwolnionym tempie czytam . Zdjęcie robione z 2 tygodnie temu
Minio Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 hmmm... ja się gapię na KOrę i wydaje mi sie , że wszystko ok. a specjalista tylko rzuci okiem i już widzi ucho krzywe :lol:
Minio Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 czy z czasoprzestrzenią jest coś nie tak?? Umnie jest 19.55 a w dogomanii godzina wczesniej.... :o
Minio Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Flaire Mam trochę wolnego w ten weekend a jutro urlop. Tak sobie nieśmiało myślałam , że może byśmy podjechali na Bemowo zobaczyć jak sie bawicie ??? No i te nasze nauki trymowania. Trochę mnie wyobraźnia poniosła i skubnęlam łapy Kory no i ma teraz ... skoki jak zając
Flaire Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 W najbliższy weekend nie ma szkolenia na Bemowie - w zimie, te spotkania doszkalające są tylko co drugi tydzień w niedzielę... Ja jutro mam chyba calutki dzień zajęty - przyślij mi swój nr tel. na priv, to zadzwonię do Ciebie, gdyby się coś zmieniło. Natomiast weekend powinnam mieć raczej wolny od ok. 11 i w sobotę, i w niedzielę.
Recommended Posts