Jonquil Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Witam! Ojej jakie przeżycia. Chyba bardziej to przeżywam niż Honda.
Nitencja Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Pozegnanie super :) Jonquil i jak sie macie ?? Mam nadzieje ze bedziesz czesto wstawiac fotki dziewczynki :)
Jonquil Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Ojej postaram się tylko ja nie mam cyfrówki :( Ale chyba zejde zaraz do samochodu po aparat, bo to co ta małpa wyprawia warte jest uwiecznienia. Czy wasze psy też mają ciągoty do gazet i husteczek? Gdzie się da to mo je podbiera i rozrywa. Ja się boję, żeby tego nie zjadła. No i gąbki - muszę latać i jej to zabierać, bo to przecież z detergentami. A zabawki to nuuudneee po pewnym czasie ... trzeba się pokręcić i zobaczyć co jeszcze da się na zabawkę zamienić.
INA Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Ja też nie mam cyfrówki :cry: ale może i dobrze bo wtedy bym was zawaliła fotkami . Vigo co tydzień wygląda inaczej(rośnie) :o więc nie nadążam z fotkami i kończę film. Waży prawie 14 kg i już powoli nie mam siły go podnieść. Jak go Eliza zobaczyła jego stopy to się śmiała ze chyba będze taki duży- za dziadkiem 8) W weekend bylismy w lesie --z wiekiego odważniaka ( w domu) zrobił się przylepka, który nie odstępował pani na krok ( bo te drzewa takie strasznie duże, bo te fale w jeziorze takie dziwne i tyle, tyle wolnej przestrzeni :lol: ) ale podobało sie maluchowi i nie chciał wracać........ Jonquil - Vigo też najlepiej bawi się gazetami, husteczkami a przede wszystkim papierem toal.( nie wspomnę o kapciach)
Flaire Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Jonquil, gąbki, gazety i chusteczki dobrze pochowaj! A z zabawkami nie dawaj za wygraną - w końcu mała się nauczy, co wolno, a czego nie wolno. Jak złapie coś niedozwolonego, to zabieraj i oferuj coś odpowiedniego - ale oferuj tak, żeby było atrakcyjne, pobaw się tym z nią przez jakiś czas. No i czekamy na zdjęcia!
Flaire Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Minio napisał(a):ok. Zadzwonimy. Minio, co się stało z tym telefonem? Czekałam...
Aluzja Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Styczniowy spacer:-))))) Troszke zmeczeni gonieniem kaczek ale szczesliwi -ja i moj Primus.
Ramir Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Cześ Aluzja! Wyglądacie na z lekka sponiewieranych. Idę do roboty. Na razie.
aga_ostaszewska Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Aluzja:Fotka swietna! Kaczki daly Wam niezle w kosc :wink:
Aluzja Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 yhy:-))gonilam a co???? I "labondzie " tez.NIech sie pies uczy..niedlugo pokaze mu jak sie aportuje z wody :-)))))))))))))))))))))))))))))))
Flaire Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Aluzja napisał(a):niedlugo pokaze mu jak sie aportuje z wody :-))))))))))))))))))))))))))))))) :o Kaczki? W pysku? :lol: :lol: :lol: Koniecznie zrób zdjęcie, jak mu będziesz pokazywać. :wink: :lol: :roflt:
Ramir Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Zdaje się że będziemy mieć niezłą zabawę z tym aportowaniem. Z kaczkami to Aluzja da sobie radę ale z łąbędziem może mieć problem.
Jura Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Jonquil, gratuluję zdecydowania sie na terierowe szaleństwo. Czy możesz przedstawić Hondę. Wiemy, jak jest de domo, ale napisz, w jakim jest wieku itp. A jeżeli chodzi o "zabawki", to jedyna metoda chować to, co nie powinno znaleźć się w paszczy i dawać akceptowalne zabawki. Niestety znam takiego psa (zgadnijcie, jak się nazywa), który uważa, że kradzione jest najlepsze. Nie będą go jednak zbyt oczerniać - w domu juz nic nie kradnie, ale w dzieciństwie ciągle były urządzane polowania na szczotkę do klopa.
Jura Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Chociaż nie mam championa (trudno nie mieć kompleksów w takim towarzystwie), to też chciałam zamieścić zdjęcie (a nawet dwa, bo nie mogłam się zdecydować, czy to na którym Fredzia ma gapowatą minę, czy to z dostojną miną). Grzecznie założyłam album na onecie, ale i tak cała para w gwizdek. Czy można coś z tym zrobić? Sorry, żem taka wołowa...
aga_ostaszewska Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Jura: Dzieki za priva... oj toczy sie zycie toczy... Ja osobiscie to bede czekala na wiesci o powiekszeniu sie rodzinki Malasi i Jacka! Nigdy nie zapomne rozmow z Jackiem, na tem tego, czy "ma szanse" u Malasi :wink:
aga_ostaszewska Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Jura: Jak masz juz zdjecie na onecie, to klikasz w to zdjecie prawem przyciskiem i kopiujesz adres URL, a dalej robisz, tak jak robilas czyli klikasz [Img]wstawiasz ten skopiowany zdres[Img] Tylko bez spacji!
coztego Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [quote name='Jura'] Grzecznie założyłam album na onecie, ale i tak cała para w gwizdek. Czy można coś z tym zrobić? Sorry, żem taka wołowa... Zajrzyj tutaj To łatwiejsze niż myślisz ;)
Jonquil Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Witam! Mam mały problem z internetem, a właściwie z całym kompem bo mi monitor wysiadł i musiałam przerzucić obraz na telewizor. A tu bardzo kiepsko widać literki. Poza tym nadajnik do klawiatury strajkuje na taką odległość. Moje maleństwo (9-miesięczne) Honda właśnie sobie smacznie śpi. Śpi tylko wtedy jak oglądam telewizję lub siedzę przy kompie. Bo normalniecały czas dotrzymuje mi towarzystwa, Chociaż jeszcze za bardzo m nie ufa. Ale jak już nie ma do kogo się przytulić to i ta "dziwna pani" się nada. Musiała zmienić swoje przyzwyczajenia i kończyć z jedzniem przy niskim stoliku lub na kolanach bo zaraz mam jej nos w talerzu. Wszytko musi obwąchać i polizać - jeść już niekoniecznie.
Aluzja Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Chcialam sie z Wami podzielic moja nowa miloscia:-))Zreszta Ramir juz o niej wie,,oto Ch.Stargus GALILEO... jak mam sceptyczny stosunek do angielskich airedale to ten pies potwierdza regule wyjatkow... Sami przyznjacie czy on nie ma sporo klasy??I calkiem niezly rodowdzik. Pomijam fakt ,ze wystawia go Jack co napewno tylko dodaje temu psu klasy.
Fuka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Aluzja, bo on ładny jest - tzn ja go w Angli sila rzeczy tylko w statyce mogłam podziwiac. Ale wierze, że skoro Jack go wział to on ruszac sie też musi ładnie.
Recommended Posts