Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej postaram się tylko ja nie mam cyfrówki :( Ale chyba zejde zaraz do samochodu po aparat, bo to co ta małpa wyprawia warte jest uwiecznienia. Czy wasze psy też mają ciągoty do gazet i husteczek? Gdzie się da to mo je podbiera i rozrywa. Ja się boję, żeby tego nie zjadła. No i gąbki - muszę latać i jej to zabierać, bo to przecież z detergentami.
A zabawki to nuuudneee po pewnym czasie ... trzeba się pokręcić i zobaczyć co jeszcze da się na zabawkę zamienić.

Posted

Ja też nie mam cyfrówki :cry: ale może i dobrze bo wtedy bym was zawaliła fotkami .
Vigo co tydzień wygląda inaczej(rośnie) :o więc nie nadążam z fotkami i kończę film.
Waży prawie 14 kg i już powoli nie mam siły go podnieść.
Jak go Eliza zobaczyła jego stopy to się śmiała ze chyba będze taki duży- za dziadkiem 8)
W weekend bylismy w lesie --z wiekiego odważniaka ( w domu) zrobił się
przylepka, który nie odstępował pani na krok ( bo te drzewa takie strasznie duże, bo te fale w jeziorze takie dziwne i tyle, tyle wolnej przestrzeni :lol: ) ale podobało sie maluchowi i nie chciał wracać........
Jonquil - Vigo też najlepiej bawi się gazetami, husteczkami a przede wszystkim papierem toal.( nie wspomnę o kapciach)

Posted

Jonquil, gąbki, gazety i chusteczki dobrze pochowaj! A z zabawkami nie dawaj za wygraną - w końcu mała się nauczy, co wolno, a czego nie wolno. Jak złapie coś niedozwolonego, to zabieraj i oferuj coś odpowiedniego - ale oferuj tak, żeby było atrakcyjne, pobaw się tym z nią przez jakiś czas.

No i czekamy na zdjęcia!

Posted

yhy:-))gonilam a co????
I "labondzie " tez.NIech sie pies uczy..niedlugo pokaze mu jak sie aportuje z wody :-)))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

Aluzja napisał(a):
niedlugo pokaze mu jak sie aportuje z wody :-)))))))))))))))))))))))))))))))
:o Kaczki? W pysku? :lol: :lol: :lol: Koniecznie zrób zdjęcie, jak mu będziesz pokazywać. :wink: :lol: :roflt:

Posted

Zdaje się że będziemy mieć niezłą zabawę z tym aportowaniem. Z kaczkami to Aluzja da sobie radę ale z łąbędziem może mieć problem.

Posted

Jonquil, gratuluję zdecydowania sie na terierowe szaleństwo. Czy możesz przedstawić Hondę. Wiemy, jak jest de domo, ale napisz, w jakim jest wieku itp. A jeżeli chodzi o "zabawki", to jedyna metoda chować to, co nie powinno znaleźć się w paszczy i dawać akceptowalne zabawki. Niestety znam takiego psa (zgadnijcie, jak się nazywa), który uważa, że kradzione jest najlepsze. Nie będą go jednak zbyt oczerniać - w domu juz nic nie kradnie, ale w dzieciństwie ciągle były urządzane polowania na szczotkę do klopa.

Posted

Chociaż nie mam championa (trudno nie mieć kompleksów w takim towarzystwie), to też chciałam zamieścić zdjęcie (a nawet dwa, bo nie mogłam się zdecydować, czy to na którym Fredzia ma gapowatą minę, czy to z dostojną miną).

Grzecznie założyłam album na onecie, ale i tak cała para w gwizdek. Czy można coś z tym zrobić? Sorry, żem taka wołowa...

Posted

Jura: Dzieki za priva... oj toczy sie zycie toczy... Ja osobiscie to bede czekala na wiesci o powiekszeniu sie rodzinki Malasi i Jacka! Nigdy nie zapomne rozmow z Jackiem, na tem tego, czy "ma szanse" u Malasi :wink:

Posted

[quote name='Jura']
Grzecznie założyłam album na onecie, ale i tak cała para w gwizdek. Czy można coś z tym zrobić? Sorry, żem taka wołowa...
Zajrzyj tutaj To łatwiejsze niż myślisz ;)

Posted

Witam!
Mam mały problem z internetem, a właściwie z całym kompem bo mi monitor wysiadł i musiałam przerzucić obraz na telewizor. A tu bardzo kiepsko widać literki. Poza tym nadajnik do klawiatury strajkuje na taką odległość.
Moje maleństwo (9-miesięczne) Honda właśnie sobie smacznie śpi. Śpi tylko wtedy jak oglądam telewizję lub siedzę przy kompie. Bo normalniecały czas dotrzymuje mi towarzystwa, Chociaż jeszcze za bardzo m nie ufa. Ale jak już nie ma do kogo się przytulić to i ta "dziwna pani" się nada.
Musiała zmienić swoje przyzwyczajenia i kończyć z jedzniem przy niskim stoliku lub na kolanach bo zaraz mam jej nos w talerzu. Wszytko musi obwąchać i polizać - jeść już niekoniecznie.

Posted

Chcialam sie z Wami podzielic moja nowa miloscia:-))Zreszta Ramir juz o niej wie,,oto Ch.Stargus GALILEO... jak mam sceptyczny stosunek do angielskich airedale to ten pies potwierdza regule wyjatkow...

Sami przyznjacie czy on nie ma sporo klasy??I calkiem niezly rodowdzik.
Pomijam fakt ,ze wystawia go Jack co napewno tylko dodaje temu psu klasy.

Posted

Aluzja, bo on ładny jest - tzn ja go w Angli sila rzeczy tylko w statyce mogłam podziwiac. Ale wierze, że skoro Jack go wział to on ruszac sie też musi ładnie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...