Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

a co to sie z dogo dzieje :crazyeye::crazyeye::crazyeye: podzialy jakies dziwne, pisownia tez:shake: i nawet zaleglosci nie mozna nadrobic:cool1:
man nadzieje, ze sie nigdzie nie wyniesliscie :roll:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

no ale trafilam:shake: ma czlowiek troche wolnego, chce sie dowiedziec co u terierow slychac, a tu dogo jakies strajki urzadza:angryy: i duupa:cool1:

Posted

Wszystko działa, jak miło :lol: . Wczoraj był odwyk (to tak dla zdrowia psichicznego), a dziś powrót do uzależnienia :evil_lol: .

Posted

A ile w pracy zrobiłam:lol: - jak nigdy aż szef podglądał co mi tak nagle praca w rękach się pali:evil_lol:

Ale teraz dogo śmiga, aż miło:multi:

Posted

INA napisał(a):
A ile w pracy zrobiłam:lol: - jak nigdy aż szef podglądał co mi tak nagle praca w rękach się pali:evil_lol:

Ale teraz dogo śmiga, aż miło:multi:

I koniec pracy :diabloti: .

Posted

[quote name='rita60']A gdzie nasze słoneczko dogomaniackie kardusia:shake: jak poszła do dentysty sadysty tak slad zaginał,odezwij sie,ze wszystko w porzadku:roll:

Z Kardusią wszystko w porządku, byczy sie teraz nad morzem. Odpoczywa od dogomani i dogomaniaków :evil_lol: . Na pewo się odezwie jak wróci, chociaż może nie bezposrednio po przyjezdzie, bo zmienia dostawce internetu i póki co nie ma dostepu do netu.

Posted

W Bydgoszczy rasę wziął Elmo z Fuką:multi: :multi: :multi: . Elmo nawet nie musiał się specjalnie starać, bo stawka AT była bardzo cieniutka. Suki wygrała Virginia Kocia Łapka - już o niej duuużo pisalismy na dogo. Mam zrobione kilka nędznych fotek, jak wrócę do domu to wstawię

Posted

Niby dogo działa, ale chimerycznie. Dostaję powiadomienia, ale na dogo tych postów nie ma. :mad: Także panel użytkownika pokazuje, że w moich subskrybcjach nie ma nowości. A czasem są. Dobrze, że chociaż tych dziwacznych krzaczków co wczoraj nie ma !

Posted

Mokka napisał(a):
Wszystko działa, jak miło :lol: . Wczoraj był odwyk (to tak dla zdrowia psichicznego), a dziś powrót do uzależnienia :evil_lol: .

No welshe się juz zdążyły zawiesić :angryy: :mad: :diabloti: , pewnie niebawem znów będziemy mieć odwyk

Posted

Niedźwiedzica, pomyka tak szybko, że nie wpisuje wielu postów. Może za szybko ?
Ja dostaję powiadomienie na przykład o Twoim poście na pocztę, ale na dogo jego nie ma. I w panelu użytkownika nie sygnalizuje, że jakieś nowości się pojawiły. W welshach Nitencja napisała kilka postów i ja widzę tylko jeden z nich. Moje wszystkie ostanie widzę, ale innych są tylko wybiórczo niektóre. Jakaś paranoja dla mnie ?

Posted

Pozdrawiamy,
tradycyjnie nie ma czasu na nic wiec tylko krotko nowosci.
W Brnie ladna staweczka airedale 21:-) Az milo sie wystawiac w takim gronie.
Moj Primus typowany na faworyta wygral klase championow dostal CAC.Potem jednak w szerokim porownaniu wywalczyl res.CACIB -zwazywszy na to ,ze wystawa w Czechach i czeski sedzia zasluguje na wyroznienie:-)/CACIB i jednoczesnie Rasa pozostala w "lapach" bardzo fajnego DWAIGTH'a Adia Avi ,,,syna ODRY Aluzja.
W Brnie pokazano jeszce dwa psy z Polski...CURTA CLARKA Adia Avi (z Sosnowca) byl 3 w kalsie niestety nie wiem z jaka ocena.Oraz NIMROD odf MAlton -ten byl za PRIMUSEM w Championach i dostal res.CAC.

LAkelandka -kolejny CACIB i Zwyciestwo RAsy.

Niesmak zostal po wyborach grupy.... Zwyciezca Grupy zostal foks krotkowlosy,,,, nie byl najgorszy,,tlusty troche...ale...jego wlasciciel ...pani.Korozs-Papp,Szkoda tylko,ze na tej wystawie sedziowal jej maz ...pan Korozs,,,,,, czy to nie dziwne -siedzial w lozy honorowej patrzac gdy jego kolega Matakovic wybieral na lokate w grupie psa zony?Ech..
Gdybym wiedziala wczesniej nawet bym nie czekala na Grupe.

Posted

[quote name='Mokka']I koniec pracy :diabloti: .
a co widać:cool3:
oj biada mi biada znowu nic nie zrobię- trzeba z tym skończyć:evil_lol: :evil_lol:

[quote name='swallow']Z Kardusią wszystko w porządku, byczy sie teraz nad morzem. Odpoczywa od dogomani i dogomaniaków :evil_lol: . Na pewo się odezwie jak wróci, chociaż może nie bezposrednio po przyjezdzie, bo zmienia dostawce internetu i póki co nie ma dostepu do netu.
Zimowe wakacje :multi: - to z zębem pewnie wszystko ok
...a nic nie mówiła:mad:

[quote name='swallow']W Bydgoszczy rasę wziął Elmo z Fuką:multi: :multi: :multi: . Elmo nawet nie musiał się specjalnie starać, bo stawka AT była bardzo cieniutka. Suki wygrała Virginia Kocia Łapka - już o niej duuużo pisalismy na dogo. Mam zrobione kilka nędznych fotek, jak wrócę do domu to wstawię
Miałam właśnie zapytać- BRAWO ELMO--!!
Virginia Kocia Łapka - mówisz :razz:
Hm w moich ololicach stawiki są zawsze małe -- wiec może w przyszłości:smokin: :knuje: :hmmmm: :evilbat: :megagrin: ;) :siara:;)
swallow - będziemy Ci wdzięczni jak zapodasz:lol:

Posted

Witam!

Gratulacje dla Fuki i Elmiastego!!! :multi::multi::multi:

ps. Widzę, że nic nie straciłam, nie wchodząc wczoraj na Dogo. :roll: U mnie na szczęście i odpukać wszystko działa dzisiaj...

zach - co Tobie znowu jest, biedna kobieto?? Jak nie psy, to Ty... Współczuję, daj znać, czy żyjesz! Wogóle musimy się zGGadać, jeszcze 2-3 dni i będę miała trochę więcej czasu, chociaż ruszyło się coś w sprawie moich przygotować na drugi kierunek i pewnie nadal nie będę miała tyle wolnego, ile bym chciała.. Ale teraz już nie odpuszczę i tak sobie poukładam wszystko, żeby wcisnąć szkolenia! :cool3:

Idę pić kawusię i rysować. ;)

Posted

zadziorny napisał(a):
Airedalowcy pobudka :cool1:. Dogomania znów działa :cool3: :multi:. Nie spać :mad: :diabloti:

Qrna, jak tego posta pisałem to żadnego postu z dnia dzisiejszego nie było :mad: :shake: :hmmmm:

Posted

[quote name='swallow']Z Kardusią wszystko w porządku, byczy sie teraz nad morzem. Odpoczywa od dogomani i dogomaniaków :evil_lol: . Na pewo się odezwie jak wróci, chociaż może nie bezposrednio po przyjezdzie, bo zmienia dostawce internetu i póki co nie ma dostepu do netu.
Takiej to dobrze,pozdrow ja od nas.:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...