Kardusia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Antania - dziekuję :kiss_2:. Na razie wystarczy zdjęć... Jeżeli możesz rób foty na wystawie i proszę - pokaż je potem tutaj :loveu::loveu::loveu:. Zadziorny - masz rację - to chyba Regonik :loveu:... Nie będę już Coztego katowała. Niech Niedźwiedzica trochę pokatuje - ona ma czym :mad::mad::mad:. Niedźwiedzico - nadal trzymam kciukaski :kciuki::kciuki::kciuki:...Fluidy też wysłane :loveu:.
Raider`s Antania Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='zadziorny']Katujcie coztego fotami sceniaków :roll:, do bólu katujcie :cool3: :evil_lol: :eviltong: (wygląda mi na Regona :loveu:) Nie mam PROBLEM!!!!:multi: Nado wsem katowat!!!! :-))))) ESZE?!;)
rita60 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Antania prosze cie,wyjdzie na to,ze nie tylko coztego zdecyduje sie na jakiegos chłopczyka erdelka:cool3::lol:foty powalajace.:multi:
Raider`s Antania Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :lol: coztego , uze niet u Tebe wyboru:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:
zadziorny Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Super te glutki :loveu: :calus: :multi:, a te starsze rozkosznie rozbrykane :cool3: :eviltong:
coztego Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='niedzwiedzica'] coztego-no sama widzisz,że nie spieszę się Luuuzik, mamy czas... pewnie prędzej doczekam emerytury niż mojego AT :p [quote name='borsaf']Coztego, moze takiego chcesz? [quote name='INA']coztego albo takiego:razz: :loveu: [quote name='zadziorny']Katujcie coztego fotami sceniaków :roll:, do bólu katujcie :cool3: :evil_lol: :eviltong: [quote name='Raider`s Antania']Nado wsem katowat!!!! O Wy! Wredoty paskudne :placz: :mad: :angryy: A ja myślałam, że mam tu przyjaciół :placz: [quote name='Kardusia'] Nie będę już Coztego katowała. Chociaż na Ciebie można liczyć... :loveu: :evil_lol: Ten ziewajacy maluszek Antanii jest boski :loveu:
Ali26762 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cudne szczeniaczki, Antanio, jeśli masz ich więcej, to wstawiaj koniecznie! Carr, ogromnie mi smutno, że Maleństwu się pogorszyło :-( :-( :-( Wymiziaj go od nas i szepnij na uszko, żeby był dzielnym pieseczkiem :loveu:
INA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Kardusia']. To jest moja malutka Dolly prawie pięć lat temu ... a to jej córcia - obecnie gdańszczanka ... a tu złodziejaszek przyłapany na gorącym uczynku. To mama jej pokazała jak się zdobywa owocowe łakocie Kardusia-- mama Dolka urocza i słodziutka i taki aniołeczek:loveu:jak tylko szczeniak potrafi być ale jej córka to chyba to chyby anielskości po mamie nie odziedziczyła;) -- w oczach ma takie psote ogniki:evil_lol: i to na każdej fotce--ja uwiebiam takie AT:cool3: myślałam ze tylko takie chłopaki są a tu:cool3: [quote name='Anisha'] INA, śliczny las , jak ja uwielbiam takie widoki! Viguś pięknie skupiony, do tego cudnie mu się czaprak odcina od rudych łap - bardzo ładne zdjęcie! Jestem ZA . Weź chłopczyka AT od niedzwiedzicy, będzie się do Ciebie uśmiechał ... tak... : i tak...:lol: : i jeszcze na wiele innych sposobów! Bierz chłopczyka AT! :multi: Dziękuję Anisha ja też uwielbiam las szczególnie iglasty, piękne widoczki, - pachnie --podłoże nie jest tak gęste i mniej kleszczy;) To jet mały Szagulec:crazyeye: ale symaptyczny facet:loveu: uśmiech od ucha do ucha, bardzo ładny szczeniak- ile on wtedy miał- już się tak ładnie wybarwiał [quote name='zadziorny']Katujcie coztego fotami sceniaków :roll:, do bólu katujcie :cool3: :evil_lol: :eviltong: (wygląda mi na Regona :loveu:) Hmm zagdza się znowu łatwa zagadka:shake: ;) [quote name='rita60']Antania prosze cie,wyjdzie na to,ze nie tylko coztego zdecyduje sie na jakiegos chłopczyka erdelka:cool3::lol:foty powalajace.:multi: Rita:razz:
INA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Raider`s Antania']Nie mam PROBLEM!!!!:multi: Nado wsem katowat!!!! :-))))) ESZE?!;) Antania - wsztstkie są powalające ale te dwie zniewalają:loveu: Szczeniak na drugiej fotce - całkiem podobny do Vigusia:loveu: masz tyle pięknych fotek jeszcze:multi:
INA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 coztego nie masz wyjścia jesteś osaczona w wszystkich stron:evil_lol::razz: :cool3:
niedzwiedzica Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kochani, nie każcie mi fot moich maluchów wklejać, bo jeszcze oglądając je zmienię zdanie na temat jej (nie)planowanego macierzyństwa :cool3::mad: Jakby co, zawsze na stronie można je obejrzeć i podszczuć się :evil_lol: nawet linku nie wstawie, bo mój komp po naprawie jakoś dziwnie w necie chodzi-już Firefoxa przeinstalowałam i ciągle źle. Niby na link wchodzi,za chwilę melduje,ze już "zakończono" a na ekranie pusto :mad: żeby na kolejna strone topiku wejśc, klikałam numer strony chyba ze 20 razy. Wk.... mnie to totalnie Zadziorny-pisałam już wczoraj na kulinariach : twoja Żona jest wielka !!! a rogaliki ekstra w wykonaniu i smaku !!!!!
niedzwiedzica Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Własnie usiłuję dopisac,że , oczywiście,zdjeć nie widzę żadnych :mad::mad::placz::placz::placz:
aga_ostaszewska Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ale Was wywialo! Co ten Admin najlepszego wyprawia... rozdzielił BRACI MNIEJSZYCH od BRACI WIEKSZYCH! :-( Pozdrowinka dla braci Erdelkowej! Flaire: Wieczorowa pora bede lapala Ciebie na telefonik!
Kardusia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 INA - zarówno Dolka jak i jej "mała" mają bardzo podobne temperamenty. Zniewalające i jednocześnie zadziorne spojrzenie Milusi pozostało. Obydwie - zawsze chętne do zabawy i psoty, wesołe usposobienia, apetyt za dwoje i oczywiście nr 1 - to owoce :loveu:... Ta poniżej panienka - to pięciomiesięczna córcia mojej Dolki: Mille-Feuille (Napoleonka) po małym trymparty (ale jeszcze przed manicure-m). Wyrosła - prawda ;););)?
zadziorny Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 niedzwiedzica napisał(a): Zadziorny-pisałam już wczoraj na kulinariach : twoja Żona jest wielka !!! a rogaliki ekstra w wykonaniu i smaku !!!!! Dziękuję w imieniu TZ :oops:. Jeśli je zamroziłaś, to spróbuj teraz odmrozić w mikrofalówce (odmrażanie, czas 4 minuty). Są jeszcze lepsze :cool3:, gorące i chrupiące :loveu: :multi:.
Kardusia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 zadziorny napisał(a):Dziękuję w imieniu TZ :oops:. Jeśli je zamroziłaś, to spróbuj teraz odmrozić w mikrofalówce (odmrażanie, czas 4 minuty). Są jeszcze lepsze :cool3:, gorące i chrupiące :loveu: :multi:. W tym tygodniu i ja wypraktykuję przepis Pani Zadziornej :p:eviltong:;)
Anisha Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 INA napisał(a):To jet mały Szagulec:crazyeye: ale symaptyczny facet:loveu: uśmiech od ucha do ucha, bardzo ładny szczeniak- ile on wtedy miał- już się tak ładnie wybarwiał Na tym drugim zdjęciu miał około 4 miesięcy i był najsłodszym szczeniorem świata. :loveu: Byliśmy wtedy na mojej działce w lesie i jak sobie ten pobyt wspominam, to przede wszystkim widzę Szagastego w roli małego (i przeszczęśliwego :evil_lol: ) złodziejaszka - uwielbiał tak niby-nic zakradać się do pokoju, który zajmowała moja siostra i po chwili wypadał przed domek ze skarpetą, koszulką, (albo stanikiem :cool3:) w zębach, prezentując przy tym cudnie kłus wystawowy z głową zadartą wysoko, żeby się nie zaplątać w niesione trofeum i z dumą wymalowaną na całej paszczy... :evil_lol: Słodki był. :lol:
Kardusia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Anisha']Na tym drugim zdjęciu miał około 4 miesięcy i był najsłodszym szczeniorem świata. Słodki był. :lol: Anisha .... i słodki nadal jest :multi::multi::multi: i nigdy nie przestanie być :loveu:.
niedzwiedzica Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Kardusia']Anisha .... i słodki nadal jest :multi::multi::multi: i nigdy nie przestanie być :loveu:. Kardusiu, chciałam dokładnie to samo napisać :loveu: Twoja Na[poleonka wygląda jak dorosły airedale :crazyeye: w zyciu bym jej 5 miesięcy nie dała tylkko dwa razy wiecej :-o Mój komp odzył po wizycie komputerowego guru :multi::multi: i fotki sa i internet działa jak nalezy. Na pocieszenie mam swiadomość,że nie była to moja wina ;) tylko złośliwośc rzeczy martwych i software :diabloti: Rogaliki zamroziłamw ilości 4 sztuk,dla syna, który nananrty pojechał.Może jeszcze jakieś pzrez pożarciem uratuję ... Na razie zamroziłam 4 rogaliki, dla syna, który na narty pojechał. reszte pewnie zjemy, nim zamroże,chyba,że warto je tak pzrechowywać ?:cool3: I prosze o instrukcjęna jakim programie je rozmrażać, bo mam autorozmrażanie dla warzyw, ryb, miesa, drobiu,i pieczywa..najbardziej mi pieczywoi pasi,ale czy one wtedy ciepołe będą, skoro to takie delikatny program ?
zadziorny Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='niedzwiedzica'] Na razie zamroziłam 4 rogaliki, dla syna, który na narty pojechał. reszte pewnie zjemy, nim zamroże,chyba,że warto je tak pzrechowywać ?:cool3: Na okres jednego dnia nie warto :shake:, ale jakby miały czekać na spożycie dłużej niż 24 godziny, to jak najbardziej :cool3: :p [quote name='niedzwiedzica'] I prosze o instrukcjęna jakim programie je rozmrażać, bo mam autorozmrażanie dla warzyw, ryb, miesa, drobiu,i pieczywa..najbardziej mi pieczywoi pasi,ale czy one wtedy ciepołe będą, skoro to takie delikatny program ? Ja mam tylko jedno rozmrażanie o mocy 160 W i po 4 minutach rogaliki są gorące (szczególnie nadzienie) :cool3: :multi:.
Flaire Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='zadziorny']Jeśli je zamroziłaś, to spróbuj teraz odmrozić w mikrofalówce (odmrażanie, czas 4 minuty). Są jeszcze lepsze :cool3:, gorące i chrupiące :loveu: :multi:.Ale jak można zrobić, żeby z mikrofalówki były chrupiące? :niewiem: Bo ja niedowiarek jestem i na podstawie doświadczenia z mikrofalówką oraz bardzo pobieżnego zrozumienia procesu, w jaki ona podgrzewa - nie wierzę, że można z mikrofalówki uzyskać chrupiące pieczywo... :-( Z na pewno ja tego osiągnąć nie potrafię (chyba że po odmrożeniu w mikrofali wrzucę na chwilę do tradycyjnego piekarnika, aby "uchrupić" ;-) ). A z zupełnie innej beczki, bardziej psiej i mniej kulinarnej :cool3: , to spieszę donieść, że Locine oczko już od 24 godzin suche, nie łzawi! Mocno pukam w niemalowane panele ;) pisząc to... Trzymajcie mocno kciuki, żeby ten stan się utrzymał!
Raider`s Antania Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='INA']Antania - wsztstkie są powalające ale te dwie zniewalają:loveu: Szczeniak na drugiej fotce - całkiem podobny do Vigusia:loveu: masz tyle pięknych fotek jeszcze:multi: Spasibo!;) Mam BAAARDZO MNOGA fotok! No drugie toza pust pokazut swoih sceniakow;) CUDNIE AIREDALKI u WSIH!!!!
zadziorny Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Flaire napisał(a): A z zupełnie innej beczki, bardziej psiej i mniej kulinarnej :cool3: , to spieszę donieść, że Locine oczko już od 24 godzin suche, nie łzawi! Mocno pukam w niemalowane panele ;) pisząc to... Trzymajcie mocno kciuki, żeby ten stan się utrzymał! Trzymamy :thumbs:
zachraniarka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Flaire napisał(a):Trzymajcie mocno kciuki, żeby ten stan się utrzymał! zadziorny napisał(a):Trzymamy :thumbs: Bardzo bardzo mocno!! :kciuki: A jak apetycik Lotki?
goranik Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Aluzja zobacz jak Twoje dziecie dzielnie pracuje :loveu: a tu juz na wolnosci;-) jej pomoc jest nieoceniona! dzieki niej mozemy chodzic po calym lesie, gorkach i innych wertepach, wszedzie przeciagnie wozek :)
Recommended Posts