Wojtek Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 A po co pryszcze fotografować? Wyraziłem się potocznie, niejasno, przepraszam. :D Określenie "widać każdy pryszcz...", w slangu wyraża doskonałość z jaką aparat cyfrowy oddaje rzeczywistość :D
Wind Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Wojtku, Niedoskonalosci na fotach to ja juz mam serdecznie dosc! Tylko retuszuje i retuszuje ;) Flaire, Nie mow, ze to Twoja wnusia? Tak?
Wind Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Zapomnialam sie jeszcze zapytac co dostane jak zgadne ;) Moze worek uszek? ;)
Flaire Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Zapomnialam sie jeszcze zapytac co dostane jak zgadne ;) Moze worek uszek? ;)Nie wazne, bo nie zgadlas - to nie moja wnusia. :wink:
Minio Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Flaireto piesek z przeszłosci? Chyba miałaś welshe o ile dobrze pamiętam. Tylko zdjęcie dobre chyba trochę późniejsze...
Minio Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Flairei co z tym pyszczkiem korinowym?? :( Czasu na nic nie ma przed Świętami...
Flaire Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Flairei co z tym pyszczkiem korinowym?? :( Minio, powiedz, co Wam odpowiada. Ja juz do swiat nie pracuje... ale z drugiej strony, zadne prezenty jeszcze nie kupione :o .
Minio Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Flaire no to może po Swiętach trochę więcej czasu będzie. Uszy się jakoś trzymają , chyba sie nie rozkleją przez kilka dni .... Czy moge korce ogonek wyskubać ?
Flaire Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Czy moge korce ogonek wyskubać ?Ogonek jak najbardziej!
aga_ostaszewska Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Flaire: Jakies podpowiedzi prosimy... Rzeczywiscie jakas taka welshowata morda, ale moze sie myle! Zdjecia cudenka! Misia wyglada slicznie! No i o Leonku-zawodowcu nie moge zapomniec, bardzo przystojny! Wind:Wcale, ze nie kazde zdjecie retuszujesz! Ja na swoim dopatrzylam sie pryszcza... pamietasz? :lol:
Flaire Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Flaire: Jakies podpowiedzi prosimy... Rzeczywiscie jakas taka welshowata morda, ale moze sie myle! Oj, ale jestescie... No dobra, podpowiedziny: TO NIE JEST WELSH!
coztego Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 TO NIE JEST WELSH! No pewnie, welsha nie widzieliście?! Przecież od razu widać, że to... nie welsh To jest święty Mikołaj!!! :D Flaire, ktokolwiek to jest, zdjęcie jest kapitalne, uśmiałam się do łez, kiedy dzisiaj przypadkiem trafiłam na Twój post i zobaczyłam nowy emblemat. :lol: Acha, Mokka, pięęęęękneeeee zdjęcia!!! Dawaj jeszcze!!! 8)
Flaire Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Czy to moze jest Anselek? Aga wygrala! Mozna poznac, ze to szczeniak po braku brody (wiem wiem, zdjecie za male, zeby cos bylo widac... Ale przeciez brody bym nie obciela!). Ktos zauwazyl, ze zbyt rudy pysk na szczeniaka - otoz Ansel wybarwil sie bardzo wczesnie (duzo wczesniej niz Api) i mial calkiem rudy pysk juz w wieku 4 miesiecy (na tym zdjeciu ma 6). Oczywiscie jest niewytrymowany - calkiem zarosniety. Ale to slodkie, gapciowate spojrzenie mial niemal od urodzenia! :D
aga_ostaszewska Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Wlasnie to spojrzenie, spowodowalo, ze na to wpadlam... Ona ma takie gapciowate oczka... a ten czarny nochalek! Anselku rosnij cudny i zdowiutki i nigdy nie zmieniaj tego spojrzenia gapciowateko na "macho-man" :lol:
Jura Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Mokka, wklejanie takich cudnych, letnich zdjęć w takim mokrym, zimnym, ciemnym dniu, jak dzisiejszy jest głęboce niemoralne. Strasznie cierpię myśląc, ile jeszcze takich mokrych, zimnych, ciemnych dni do tych słonecznych, ciepłych, jasnych.
Flaire Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Jura, ja kocham te zdjecia! Leza sobie w albumiku kolo lozka, wlasnie po to, zebym je mogla w takie zimowe dnie ogladac! :D (Ten album to album Misi z przyjaciolmi i siega nowofundlandow i mastifa z jej szczeniecych czasow).
Fuka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 A co zupki to my 'warszawiacy' mamy dwie -grzybowa z lazankami i barszczyk z grzybowymi uszkami.A co tam -dla kazdego cos dobrego. Bebe, Tuszę, że po prostu masz w rodzinie kogoś spoza Wwy. My najczęściej też mamy oprócz barszczu z uszkami również grzybową - o ile tylko grzybów starczy. Bo mój ojciec i jego siostra sobie bez tego Świąt nie wyobrażają - dziwne to, ale dobre - tylko musi być dużo grzybów i wtedy mamy grzybową z kluseczkami.
Mokka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Mokka, wklejanie takich cudnych, letnich zdjęć w takim mokrym, zimnym, ciemnym dniu, jak dzisiejszy jest głęboce niemoralne. Jura, wstydzę się jak nie wiem co :wink: Proszę mnie ukarać
INA Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Witam Flaire - nie mam jeszcze urlopu..ale dużo pracy... Nawet szef mnie docenił i dostałam podwyżkę :D Teraz będzie można kupić porządny aparta fot( ja bym chciała cyfrówkę :roll: ) i latem jakiś komp.( nareszcie :) )Bo tak to jestem 100 lat za wami :oops: Przymierzam się jednak na wyjazd do Elizy ---załatwiłabym u niej kilka spraw naraz: od klejenia poprzez trywowanie pysia i inne... Anelek jest cudowny ........ :lol: Jego oczuchna to sama słodycz i niewinność. Mokka wspaniałości- takie cudne zdjęcia- jak ja bym chciala lata.. i jeszcze chciałabym umieć robić takie zdjęcia.... Jeżeli chodzi o wklejenia moich to chyba nic z tego: ......nie mam czasu :x mam zeskanowane nawet weszłam w ten link który mi podałaś ale zdjęcia za duże ( wymiary nie regul) i teraz nie mam czasu dumać jak je zmniejszyć . Wogóle się ciesze że na chwile weszłam na dogo... Te zdjęcia po zeskanowaniu są takie ciemne, szkoda :roll: bo na 36 zdjęciach jest Viguś -maleństwo potem Viguś- trochę wyrosniety i teraz Viguś -10 kg.
Mokka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 INA, jak będziesz miała trochę czasu, to ściągnij sobie z netu IRFAN. Jest za darmo, łatwy w obsłudze i pokombinujesz sobie.
aga_ostaszewska Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Ina: A my juz wszyscy myslelismy, ze urlopujesz... Swietnie, ze maluch szybko rosnie i jest "bezproblemowy" :wink: Z aparacikiem i kompem, swienty pomysl! Bedzie wiecej fotek! Ja tez przymierzam sie do cyfrowki, ale pewnie bede ja sciagala ze Stanow, jeszcze zobacze... A co do Irfanview, to Mokka ma swietny pomysl, to taki prosty programik, zdjecia zmniejsza sie w nim banalnie! Jura: Jak milo widziec Cie znow na forum? Przepraszam za pytanko (bo moze glupie), czy jeszcze dzialasz w hufcu?
INA Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 aga - dla ciebie może banalnie ale jak ja w tym nie siedzę --- to jak sie je zmniejsza? ja cyfrówkę chcę skromną (taką zeby ładne zdjęcia robiła 8) ) jeszcze nie wiem jaką :roll: Aga jeżeli chodzi o skubanie to Vigo też się wiję po 5 minut nawet po 3. Oj napocę się żeby go uspokoić ale on jest niedozdacia, dobrze że ma chociaż taką fajną sierć do skubania.... Urlop mam od 24.12 i po świętach chcialbym jechac do Elizy...
INA Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Mam pytanko : GDZIE PRZEZ NET. NAJTANIEJ MOZNA ZAMÓWIĆ ROYAL. Może ktoś z Was wie? :roll: Na moich terenach jest o tę karmę zadziwiająco trudno :o
aga_ostaszewska Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Ja tez nie mysle o aparaciku full wypasie :wink: ale znajomy ojca mieszkajacy w Stanach. po porownaniu cen tu i tam, powiedzial ze w Polsce sa prawie dwukrotnie drozsze... wiec jesli rzeczywiscie tak jest, to moglabym miec lepszy aparat za mniejsze pieniadze! Pozdrow serdecznie ode mnie i od Cziki Elize! Jestem przekonana, ze bedzie dumna, ze skupiesz sama Vigusia!
Recommended Posts