aga_ostaszewska Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Ale ja tylko chcialam zobaczyc at na zdjeciach... :oops: A jak jeszcze taki dorodny, to tym bardziej trzeba sie chwalic :lol: Moze dlatego chce ogladac tyle zdjec, ze sama nie mam cyfrowki... i nie moge robic tylu zdjec ile bym chciala...
Wojtek Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Wojtek: :hmmmm: Nie dam głowy sobie obciąć, ale wydaje mi się, że posiadacz rachunku traci własność odków pieniężnych zgromadzonyh na rachunku bankowym, ale nabywa roszczenie do banku o zwrot takiej samej ich ilości. Popraw jak coś pomotałam... Myślałam nad tym a myślałam :D Aga_, jeśli takie rzeczy wiesz, będzie następna piątka! :D
Flaire Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 będzie następna piątka! :DJa co do tego nie mam cienia watpliwosci!A ja chcem coby Mokka napisala, co Pan Pozorant powiedzial o Apci, wnusi mojej kochanej! :D Api: zapomnialam Wam powiedziec, ze czuje sie wyjatkowo niewylizana po weekendzie. Jakos mala nie miala czasu, zeby swoj obowiazek wypelnic. Misia bedzie musiala sie teraz meczyc :wink: , ale ona podchodzi do wylizywania ze zdecydowanie mniejszym zapalem, niz Apcia!
Mokka Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 będzie następna piątka! :DJa co do tego nie mam cienia watpliwosci!A ja chcem coby Mokka napisala, co Pan Pozorant powiedzial o Apci, wnusi mojej kochanej! :D Pan Pozorant pytał wczoraj o Api, był zawiedziony, że nie przyszła na zajęcia. Powiedział też, że mu się podobała i jak państwo zaczna ją męczyc posłuszeństwem, to zepsują szczeniaka. Bo szczeniak ma dużą pasję do IPO i należy trenować, trenować... Api: zapomnialam Wam powiedziec, ze czuje sie wyjatkowo niewylizana po weekendzie. Jakos mala nie miala czasu, zeby swoj obowiazek wypelnic. Misia bedzie musiala sie teraz meczyc :wink: , ale ona podchodzi do wylizywania ze zdecydowanie mniejszym zapalem, niz Apcia! No, ja wczoraj zostałam wylizana przez Misię nie dość, że z duuużym zapałem to jeszcze znienacka. A czy mogę wstawić zdjątka 2 ślicznych piesków, z których jeden nie jest airedalem?
Flaire Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 A czy mogę wstawić zdjątka 2 ślicznych piesków, z których jeden nie jest airedalem?Mokka, przeciez tytul topiku to !Airedale i inne! Wiec wydaje mi sie, ze nie ma dla tego topiku odpowiedniejszcyh zdjec, niz takich z dwoma pierskami, z ktorych jeden nie jest Airedalem! :D
Mokka Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 No dobra. Wczoraj rzuciłam się w wir pracy i juz nie miałam siły na Dogomanię, a teraz mogę coś dorzucić. Dla tych, którzy lubią lato...
Flaire Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 A moze ktos pozna, co to za Mikolaj w moim nowym awitarku? Dla ulatwienia dodam, ze nie to Misia :wink:
Flaire Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 No nie, ale tu dzis cisza! A mnie nie wypada powiedziec, o, jakie piekne psy wstawilas, Mokka! :wink: Te wspomninia lata bardzo mnie pocieszyly. Dzisiaj mamy tu taka pogode, ze nie widze nawet chalup po drugiej stronie ulicy - za oknami wyglada, jakby moj dom utonal w mlecznej zupie. Ale nic to. Gotuja sie grzybki, a ja zabieram sie za ciasto na uszka. Swieta tuz-tuz! Pozdrawiam Was wszystkich swiatecznie.
Mokka Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 No właśnie nie wiem, czy warto się fatygować i wstawiać takie piękne zdjęcia takich pięknych piesków. Nikt się nie zachwyca, nie chwali, eeeeeeeeeeeee-tam. :lmaa:
Wojtek Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Mokka - bardzo ładne ujęcia. Aż się zapach łąki unosi na dogo :D Fler, pragnę spytać, czy widoczne na zdjęciu Nr 3 zarośnięte słabizny Miśki (i poniżej) to standart? Tak się robi? P.S. Bardzo ładnie Ci w czerwonym :D
Wojtek Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 A moze ktos pozna, co to za Mikolaj w moim nowym awitarku? Dla ulatwienia dodam, ze nie to Misia To pluszowy pies ze sklepu... Taki sztuczny...
Fuka Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Flaire,Coś w tym jest co mówi Wojtek - może i to nie Misia, ale wygląda jak MIŚ! Mokka, to nasza mała zemsta za to, że tak długo je wklejałąś od wczoraj :wink: No i jak sobie pomyślę o lecie i cieple, to tak mi się robi, że..... Ehh, ja chcę zapaść w sen zimowy i obudzić się na wiosne! 0X A zdjecia super :angel:
Mokka Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Mokka - bardzo ładne ujęcia. Aż się zapach łąki unosi na dogo :D Ach, dziękuję Ci, dziękuję :modla: Nareszcie jakiś życzliwy się pojawił :D
Fuka Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Flaire, a my uszka już mamy - duuuuuuzo uszek! Znaczy się, że Ty jesteś Warszawianka troszkę przeflancowana - tam maja zupę grzybową :roll:
Flaire Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Fler, pragnę spytać, czy widoczne na zdjęciu Nr 3 zarośnięte słabizny Miśki (i poniżej) to standart? Tak się robi?Wojtek, wybacz moje braki w jezyku polskim, ale nie bardzo rozumiem, o co pytasz. Chodzi Ci o to, czy ona jest poprawnie wytrymowana? Jesli tak - to odpowiedz jest, ze jest; byla wtedy wystawiana, wiec utrzymywalam ja w kondycji wystawowej. Oczywiscie na tych zdjeciach jest "w polu", a nie na ringu, wiec nie jest wyfryzowana itp. Ale ogolnie rzecz biorac wyglada z grubsza tak, jak powinien wygladac wytrymowany AT.A kokurs jeszcze nie rozstrzygniety: TO NIE JEST PLUSZOWY MIS! :D
Wojtek Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Flaire, ona jest ślicznie wytrymowana. Do dziś nie wiedziałem, jak trymować to miejsce u suki. Zdjęcie - ściąga (mam na myśli ściągawkę) :D
BEBE Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Fler,Mokka-zdjecia piekne i,pieski prezentuja sie zabojczo no i ta letnia aura..... Ja juz od wczoraj siedze w garach,miele mieszam i wacham.Jesc juz chyba nie bede tak sie tych swiatecznych aromatow nawdychalam. A co zupki to my 'warszawiacy' mamy dwie -grzybowa z lazankami i barszczyk z grzybowymi uszkami.A co tam -dla kazdego cos dobrego. Ja tez pozdrawiam swiatecznie i zycze nie za wysokiej przedswiatecznej goraczki .
Flaire Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Flaire, a my uszka już mamy - duuuuuuzo uszek! Ja juz tez! :D Znaczy się, że Ty jesteś Warszawianka troszkę przeflancowana - tam maja zupę grzybową :roll:Warszawianka ze mnie zadne, ale u nas w Kaliforni zawsze byl barszcze z uszkami i te tradycje przywizlam ze soba do Warszawy :wink: .Flaire, ona jest ślicznie wytrymowana. Hej, nie musisz sie podlizywac :wink: .Do dziś nie wiedziałem, jak trymować to miejsce u suki. Ale ja ciagle nie wiem, o ktore miejsce Ci chodzi. Jak wytlumaczysz, to moze lepsza sciage Ci wstawie.
Flaire Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 ściąga (mam na myśli ściągawkę) :DWiem, co to sciaga, bo polskich studentow uczylam. :(
Wojtek Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Ta słabizna, to zaczerpnięta chyba z jezyka rzeźnickiego jest. Oznacza "boczki". Wiesz. "Złap się pod boczki, weź za warkoczki..." Teraz trzeba sobie wyobrazić jakby to suka zrobiła, i... już wiemy gdzie piesek ma słabiznę :D NIe wiem czy dobrze tłumaczę :-? Swoją drogą sesja z aparatem cyfrowym, z dobrym oświetleniem, oddała by każdy włosek na ciele psa, każdy pryszcz ...
Mokka Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Ale musiałby być dobry aparat i dobre oświetlenie. A po co pryszcze fotografować?
Flaire Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Ta słabizna, to zaczerpnięta chyba z jezyka rzeźnickiego jest. Oznacza "boczki". Aaaa. No dobra. Boczki sa tej samej dlugosci, co grzbiet. Najtrudniejsze sa przejscia pomiedzy tymi boczkami, a tylnymi lapami, ktore sa oczywiscie dluzsze. To ostatnie zdjecie chyba niezle oddaje, jak ja to robie.A konkurs ciagle nie rozstrzygniety... Co to za mis na moim awitarku? A tak btw, to gdzie jest INA? Urlop ma, czy co?
BEBE Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Flaire-moze sie myle ale mysle ze nie jest to erdel ale welsh. Ma jakas taka drobnutka mordke i ten nosek jak maly guziczek.Szczeniaczek raczej nie bo mordka ruda.
Recommended Posts