zachraniarka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Martini forum psysportowe jest bardzo fajne, dużo rad i zawsze można też się w każdej chwili spytać jak jakaś wątpliwości. Co do filmików to nie wiem czemu się nie odtwarzają- a masz te kodeki, które podawałam by ściągnąć sobie? Mi dla odmiany nie chodzi Twój link :-(
zachraniarka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 zadziorny napisał(a):Ten "Parkinson" to mnie powalił całkowicie :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:. Ale dzięki temu mam znowu baaardzo czysty monitor :cool3: :eviltong: ;) hi hi mój znajomy zapodał taką nazwę i uważam pasuje wyśmienicie :lol:
Flaire Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 zachraniarka napisał(a):hi hi mój znajomy zapodał taką nazwęNo to, hihotko, niech znajomy teraz zapoda nazwę dla Team Serdel! :diabloti: Bo jakoś erdelowcy się lenia i mało nazw zgłaszają do konkursu. Gdyby tak samo zareagowli onegdaj na wybór imienia dla mojego psa, to Lotka ciągle jeszcze byłaby Papisią... ;-) Czwórki na naszych przeszkodach są na wysokości 50 cm. Hopki można łatwo wykonać z rurek PVC - koszt jednej tak zrobionej hopki to ok. 30 zł. Nawet na jednej hopce można trochę potrenować. Jutro w południe otwierają zgłoszenia - mam Cię zgłosić, czy sama to zrobisz?
zachraniarka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Flaire napisał(a):No to, hihotko, niech znajomy teraz zapoda nazwę dla Team Serdel! :diabloti: Bo jakoś erdelowcy się lenia i mało nazw zgłaszają do konkursu. Gdyby tak samo zareagowli onegdaj na wybór imienia dla mojego psa, to Lotka ciągle jeszcze byłaby Papisią... ;-) Team Serdel :cool3: Flaire napisał(a):Czwórki na naszych przeszkodach są na wysokości 50 cm. Hopki można łatwo wykonać z rurek PVC - koszt jednej tak zrobionej hopki to ok. 30 zł. Nawet na jednej hopce można trochę potrenować. Jutro w południe otwierają zgłoszenia - mam Cię zgłosić, czy sama to zrobisz? 50 cm kurka to wyżej niż myślałam i moja mała, nie wytrenowana królewna ma tak wysoko skakać :placz: hopkę jakąś zmontuję tylko niech ten śnieg sobie precz pójdzie :angryy: A co do zgłoszeń to może mnie zgłoś, bo ja sama chyba się nie odważę- im więcej o tym myślę tym bardziej się boję :nerwy:
coztego Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Martini***']Zachraniarko, dziękuję za podsunięcie mi pomysłu z poszukaniem odpowiedzi na moje egzystencjalne pytania na www.psysportowe.pl [COLOR=black]Szczerze mówiąc to połowy z tego, co piszą tam ludzie nie rozumiem no cóż, nie ten poziom :evil_lol: , ba w ogóle inna kasta :diabloti: :evil_lol: Mam ten sam problem :evil_lol: Na wszelki wypadek się tam nie odzywam, tylko podczytuję od czasu do czasu ;) [quote name='Flaire']Bo jakoś erdelowcy się lenia i mało nazw zgłaszają do konkursu. Bo Szorstkie Skubańce są bardzo odpowiednie i już wygrały konkurs :lol:
Flaire Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 coztego napisał(a): i już wygrały konkurs :lol:Nie siej plotek, coztego - nic jeszcze nie wygrało! :mad: :mad: :mad: Czekamy nadal na tę super nazwę, która zniewoli nasze serca i wyobraźnie! :cool3: zach, dobra, zgłoszę Cię. 50 cm ma tę zaletę, że Ludwik musiałby się mocno schylić, żeby pod tym przeleźć - więc jeśli zna komendę HOP, czy jakąś podobną - to będzie skakał! ;-) Tor zerówkowy powinien być łatwy, ok. 14 przeszkód i jedna, max dwie zmiany stron... Dacie radę! :-)
Jura Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Flaire'] Bo jakoś erdelowcy się lenia i mało nazw zgłaszają do konkursu. A może Skubane Sztrykowańce (INUŚ mam nadzieję, że wybaczysz czerpanie ze słownika tego okropnego człowieka, ale samo określenie "sztrykowaniec" bardzo mi sie podoba)
zadziorny Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 coztego napisał(a): Bo Szorstkie Skubańce są bardzo odpowiednie i już wygrały konkurs :lol: Dokładnie :cool3: :loveu: :multi:. Nie było lepszej nazwy :mad: :evil_lol: :eviltong:
coztego Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='zadziorny']Dokładnie :cool3: :loveu: :multi:. Nie było lepszej nazwy :mad: :evil_lol: :eviltong: zadziorny, Ty jesteś dobry kolega, na Ciebie zawsze można liczyć :loveu: zach, co to jest 50 cm... Nawet ja przeskoczę 50cm ;) Szorstkie Skubańce do boju!!! :evil_lol:
Flaire Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 zadziorny napisał(a):Dokładnie :cool3: :loveu: :multi:. Nie było lepszej nazwy :mad: :evil_lol: :eviltong: Może dotychczas - nie. Ale konkurs trwa. Skąd inąd mam zgłoszone do konkursu: Erdejlaki-Druciaki. :-) Nie wiem, jak zach - ale mnie jak dotąd najbardziej pasuje Team Serdel.
bos Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 zadziorny napisał(a):Muszę i ja kiedyś moim pasqdom taką fotę strzelić :cool3: :evil_lol: :eviltong: ....nie jesteś w stanie tego zrobić.......bo takie lusterko Ci się w aucie nie zmieści........:lol:
Kardusia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Flaire - pytalam Ciebie co sądzisz o przyczynach śmierci Keirusi ? Czytałaś to co Tobie wysłałam ??? Borsaf - leć na pocztę - był listonosz ;) :lol::lol::lol:
Kardusia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 poza tym Flaire - proszę napisz jaki jest skład Waszej drużyny : jakie ludzie i jakie psy :lol:. Też podumam jak Was ochrzcić ;). Idę już spać :sleep2:... papa :bye: :scared:
Flaire Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Kardusia']Flaire - pytalam Ciebie co sądzisz o przyczynach śmierci Keirusi ? Czytałaś to co Tobie wysłałam ??? Kardusia, czytałam i nie mam pojęcia. Nadal mi na ukąszenie węża pasuje... Szczególnie, że miejsce ukąszenia jest typowe dla węży (pies poluje na węża i zostaje ukąszony w fafla). Podpytam się mojego weta, ale teraz jest na urlopie...
bos Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='zachraniarka']hi hi mój znajomy zapodał taką nazwę i uważam pasuje wyśmienicie :lol: [quote name='zadziorny'] Ten "Parkinson" to mnie powalił całkowicie :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:. Ale dzięki temu mam znowu baaardzo czysty monitor :cool3: :eviltong: ;-) ........i czekam na reakcję Basi z Psiego Chaosu........zadziorny......że tak Ci sie określenie..Parkinson ....podoba.....a toż to Twoja najlepsza koleżanka ......i hodowca Parsonów.......:eviltong: :lol: :lol: Wyjedż lepiej do Kanady..........:evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :evil_lol:
Magicnesca Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='zadziorny']Dokładnie :cool3: :loveu: :multi:. Nie było lepszej nazwy :mad: :evil_lol: :eviltong: Zadziorny albo po naszemu "pieruńskie gizdy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Flaire Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Kardusia']poza tym Flaire - proszę napisz jaki jest skład Waszej drużyny : jakie ludzie i jakie psy :lol:. Też podumam jak Was ochrzcić ;). No jak to? Ludzie to zach i ja, a psy - Misia, Lotka i Lord Ludwig! :-)
Martini*** Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 'Zachraniarka' napisał(a):Mi dla odmiany nie chodzi Twój link http://video.google.com/videoplay?docid=-7122742812751280724&q=gast+martine+loots już powinno działać ;) 'Coztego' napisał(a):Mam ten sam problem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Terry Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Magicnesca']Zadziorny albo po naszemu "pieruńskie gizdy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Magicnesca , kocham ten jezyk :evil_lol: .
zachraniarka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='coztego']zach, co to jest 50 cm... Nawet ja przeskoczę 50cm ;) Szorstkie Skubańce do boju!!! :evil_lol: Ja też, ale czy Ludwik skoczy? Ja się boję, że jak się rozpędzi to będzie brał przeszkody na klatę :evil_lol: hi hi w ogóle ten start w zawodach po tym jak ćwiczyłam raz pół roku temu przez tydzień na 10 cm tyczkach to trochę świrnięty pomysł. Ale przynajmniej będzie wesoło :D [quote name='Magicnesca']Zadziorny albo po naszemu "pieruńskie gizdy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: REWELACJA! Kocham ten język! [quote name='Martini***']http://video.google.com/videoplay?docid=-7122742812751280724&q=gast+martine+loots już powinno działać ;) Martini on ma założonego teletaka, czyli obrożę elektryczną. A przy okazji to ten pies rewelacja!!! :loveu: :loveu: :loveu: Jest po prostu bombowy, ciekawe czy Gosia widziała ten film. Mają w sobie maliny to COŚ :p
Flaire Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 zachraniarka napisał(a):hi hi w ogóle ten start w zawodach po tym jak ćwiczyłam raz pół roku temu przez tydzień na 10 cm tyczkach to trochę świrnięty pomysł.Pomysł świrnięty więcej jak trochę ;-), ale te tyczki były na 20 cm, nie 10 :eviltong: .
zadziorny Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Magicnesca']Zadziorny albo po naszemu "pieruńskie gizdy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dla mnie bomba :multi:, nie wiem tylko czy warszawsko-gdańska drużyna chciałaby taką nazwę nosić :cool3: :eviltong: ;)
zachraniarka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Flaire napisał(a):ale te tyczki były na 20 cm, nie 10 :eviltong: . znaczy się mamy jeszcze 30 do nadrobienia :diabloti:
Minio Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Jura']Minio, dzięki za fotki. Ale macie fajnie. Niestety u nas już nie pada śnieg, ale deszcz i jest najohydniej jak można. Sucz klapł totalnie, nawet przespała godzinę serwowania michy. Wczoraj było totalne wariactwo w śniegu. Dzisiaj też. I szkolenie w nietypowych warunkach przy drodze, bo teren, gdzie zwykle ćwiczymy zaśnieżony. Przewodnicy z psami przy nodze stali w rządku. Ja wyszłam przed ten rząd, Fredzia została tak, że mnie nie widziała. Po przywołaniu "Do mnie" mój genialny pies, dał gazu najkrótszą drogą, tzn. pomiędzy przewodnikiem i psem, którzy stali przed nią . Strasznie lubię to chodzenie na szkolenia i w ogóle robienie czegoś z psem. Nie wszyscy rozumieją po co szkolę taką starą krowę, (która niestety nie jest i nie będzie w pełni psem posłusznym). :evil_lol: Fredzia też uwielbia szkolenia, w imię parówek :evil_lol: i trochę dlatego, że razem nam wesoło. Jura Ja Ciebie roazumiem. Też zamierzam szkolić starą krowę. :lol: Zapraszam na specery po mareckich lasach.
Minio Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Flaire napisał(a):Kardusia, czytałam i nie mam pojęcia. Nadal mi na ukąszenie węża pasuje... Szczególnie, że miejsce ukąszenia jest typowe dla węży (pies poluje na węża i zostaje ukąszony w fafla). Podpytam się mojego weta, ale teraz jest na urlopie... Nie wiem za bardzo o co chodzi ale jesli w rejonie Polski to może być tylko żmija . Węży u nas groźnych nie ma, a żmij całkiem sporo.
Recommended Posts