Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

nikit1 napisał(a):
No a właśnie - warszawscy maniacy dogów - a moze by tak spacerek w weekend w lesie?
Ja bymm bardzo, ale Leokadia ma cieczkę... :-(

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

nikit1 napisał(a):
Halo Halo!

czy u Was też jest tak śnieżnie jak u nas? ;)
Psy zachwycone,

Niestety tak :p .
Odsnieżania od groma, ale fakt - psy są zachwycone, aż miło popatrzeć jak się cieszą ze śniegu :loveu:

latające teriery:

terierowe ośnieżone zadki :evil_lol:

zabawa:

i zimowy portrecik Bonda:

Posted

zachraniarka napisał(a):
Przeczytałam i wpadłam na dokładnie ten sam pomysł, tylko nie śmiałam proponować :oops:
No to co, zgłaszamy? Tylko jakąś fajną nazwę musimy wymyślęc. Wyrwipióry już zajęte. :mad:

zachraniarka napisał(a):
Wiesz my nie trenując to przy trzech terminach mamy szanse na trzy dyskwalifikacje, pierwszą w marcu :lol:
Ale te dwa ostatnie terminy sa po obozie, więc WYMIECIEMY tyczki. [SIZE=2]! Poza tym, Lotka też na pewno będzie miała detkę - żebyś ją widziała wczoraj na treningu :shake: . Jedna Misia ma szanse zdobyć nam jakieś punkty za czysty przebieg... chociaż tu jej pańcia może napsuć, bo torki w przebiegach drużynowych będą trudne. :-(

Posted

Flaire napisał(a):
Ja bymm bardzo, ale Leokadia ma cieczkę... :-(

uuuuu... szkoda.....:shake:
Flaire a z tą moją-Julkową sprawą znajdziesz dla nas chwilkę kiedy?

Posted

niedzwiedzica napisał(a):
Wiecie, kochani, mam dziś taki smutny dzień...Dokładnie 3 lata temu odeszła za Teczowy Most moja Tequila

Mi też jest smutno że Tequili juz nie ma , zwłaszcza że mój Bond jest cały czas ze mną wesoły i mam nadzieję, że szczęśliwy. Przykre, że Tequila tak szybko odeszła :-(

borsaf napisał(a):
Moje fotki do bani...ale terierowa zabawa jest taka sama!

Borsaf - eee nie takie do bani, mi się podobają :loveu:

Flaire napisał(a):
swallow, to pierwsze zdjęcie powinnaś zgłosić do konkursu Zdjęcie stycznia! :smile:

Uwielbiam zdjęcia latających psów :lol:

Posted

Flaire napisał(a):
No to co, zgłaszamy? Tylko jakąś fajną nazwę musimy wymyślęc. Wyrwipióry już zajęte. :mad:

Dla mnie i Ludwisia nie trenujących laików to będzie zaszczyt być w Waszej drużynie :loveu:

Flaire napisał(a):
Ale te dwa ostatnie terminy sa po obozie, więc WYMIECIEMY tyczki. !

Jak po obozie to może Ludwik przypomni sobie jak WYMIATA się w tunel tak by się do połowy złożył :evil_lol:

Flaire napisał(a):
chociaż tu jej pańcia może napsuć, bo torki w przebiegach drużynowych będą trudne. :-

No ja chyba tego się najbardziej boję, że nie zapamiętam torków, tym bardziej, że Zielsko straszy, że ma być trudno..

zadziorny napisał(a):
To może Dzikuny :cool3: :cool1:

nikit1 napisał(a):
A może Huzary ?? :lol:

Szorstkie Dzikuny, Szorstkie Huzary hej hej!
Bardzo ładne nazwy!

Ja myślałam o nazwie "Piękne i Bestia" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Swallow
foty cuuuudne! Bond mi się straszniście podoba, kwintesencja teriera, ta broooda :cool3: :cool3: :cool3: i krzaczaste brwi :loveu:

Posted

coztego napisał(a):
może Carragan nas zaszczyci :cool3:

Jesli zlozycie mi w ofiarze baranka albo dwa to moze racze zstapic ze swego piedestalu do Was,zwyklych smiertelnikow...:diabloti:

Posted

carragan napisał(a):
Jesli zlozycie mi w ofiarze baranka albo dwa to moze racze zstapic ze swego piedestalu do Was,zwyklych smiertelnikow...:diabloti:

No trudno....:-( może ja się poświęcę :roll:. Czy może być baranek zodiakalny :roll:??? Mam jeszcze jednego w zanadrzu ....w domu ;)

Posted

swallow napisał(a):
Niestety tak :p .
Odsnieżania od groma, ale fakt - psy są zachwycone, aż miło popatrzeć jak się cieszą ze śniegu :loveu:

latające teriery:

terierowe ośnieżone zadki :evil_lol:

zabawa:

i zimowy portrecik Bonda:

Swalllow
- odlotowe zdjęcia :cool2::jumpie:. Doopki też fajne.
Piękny ten zimowy portret Bonda. Jak patrzę na Bonda - widzę w nim wykapaną Dolkę :p.

Posted

swallow napisał(a):

Świetne zdjęcie, szcerze powie że trudno jest załapać psa w locie,a dwa psy to juz sztuka.Psiak po prawej wygląda jak brykający konik :loveu::loveu:
swallow napisał(a):

Nie wiem jak to skomentować, po prostu super :p ;) :-D

Posted

zachraniarka napisał(a):
Dla Szorstkie Dzikuny, Szorstkie Huzary hej hej!
Bardzo ładne nazwy!

Ja myślałam o nazwie "Piękne i Bestia" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No to może powinnyśmy ogłosić konkurs na nazwę? W końcu ja tak zrobiłam z Lotką i wyszło superowsko! :-) coztego, :buzi:

Posted

Flaire napisał(a):
Tak mi Skubańce jakieś czy Skubane cos chodzi po głowie... :niewiem:

Dziewczyny a może Niewyskubane? :cool3: Zapuścicie teriery, siebie też, brwi w stanie naturalny, tak samo jak owłosienie na pozostałych częściach ciała :evil_lol: Zrobicie furorę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

coztego napisał(a):
Ja głosuję na "Szorstkie Dzikuny"! :)

Flaire napisał(a):
Tak mi Skubańce jakieś czy Skubane cos chodzi po głowie... :niewiem:

Skubane Dzikuny :evil_lol:

A co jak ja nie wyskubie mojego na zawody i będzie nie wyskubany skubaniec? :roll:

Flaire napisał(a):
No to może powinnyśmy ogłosić konkurs na nazwę? W końcu ja tak zrobiłam z Lotką i wyszło superowsko! :-) coztego, :buzi:

hi hi to kto daje kolejne propozycje na nazwę drużyny złożonej z wspaniałych Aire :cool3:

Posted

D0minika napisał(a):
siebie też, brwi w stanie naturalny, tak samo jak owłosienie na pozostałych częściach ciała :evil_lol:

No co Ty jeszcze bym się zgrzała biegając taka niewyskubana :evil_lol:

Posted

zachraniarka napisał(a):
Skubane Dzikuny :evil_lol:

To również mój typ :lol: :multi:

UWAGA - zgłosiłam fotkę latających terierów na fotkę stycznia
(niesmiało prosze o glosy :-) )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...