Flaire Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 nikit1 napisał(a):No a właśnie - warszawscy maniacy dogów - a moze by tak spacerek w weekend w lesie?Ja bymm bardzo, ale Leokadia ma cieczkę... :-(
swallow Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 nikit1 napisał(a):Halo Halo! czy u Was też jest tak śnieżnie jak u nas? ;) Psy zachwycone, Niestety tak :p . Odsnieżania od groma, ale fakt - psy są zachwycone, aż miło popatrzeć jak się cieszą ze śniegu :loveu: latające teriery: terierowe ośnieżone zadki :evil_lol: zabawa: i zimowy portrecik Bonda:
Flaire Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 swallow, to pierwsze zdjęcie powinnaś zgłosić do konkursu Zdjęcie stycznia! :-)
borsaf Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Swallow. jak ja zazdraszczam takich pieknych fotek. Moje fotki do bani...ale terierowa zabawa jest taka sama!
Flaire Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 zachraniarka napisał(a):Przeczytałam i wpadłam na dokładnie ten sam pomysł, tylko nie śmiałam proponować :oops: No to co, zgłaszamy? Tylko jakąś fajną nazwę musimy wymyślęc. Wyrwipióry już zajęte. :mad: zachraniarka napisał(a):Wiesz my nie trenując to przy trzech terminach mamy szanse na trzy dyskwalifikacje, pierwszą w marcu :lol:Ale te dwa ostatnie terminy sa po obozie, więc WYMIECIEMY tyczki. [SIZE=2]! Poza tym, Lotka też na pewno będzie miała detkę - żebyś ją widziała wczoraj na treningu :shake: . Jedna Misia ma szanse zdobyć nam jakieś punkty za czysty przebieg... chociaż tu jej pańcia może napsuć, bo torki w przebiegach drużynowych będą trudne. :-(
nikit1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Flaire napisał(a):Ja bymm bardzo, ale Leokadia ma cieczkę... :-( uuuuu... szkoda.....:shake: Flaire a z tą moją-Julkową sprawą znajdziesz dla nas chwilkę kiedy?
swallow Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 niedzwiedzica napisał(a):Wiecie, kochani, mam dziś taki smutny dzień...Dokładnie 3 lata temu odeszła za Teczowy Most moja Tequila Mi też jest smutno że Tequili juz nie ma , zwłaszcza że mój Bond jest cały czas ze mną wesoły i mam nadzieję, że szczęśliwy. Przykre, że Tequila tak szybko odeszła :-( borsaf napisał(a):Moje fotki do bani...ale terierowa zabawa jest taka sama! Borsaf - eee nie takie do bani, mi się podobają :loveu: Flaire napisał(a):swallow, to pierwsze zdjęcie powinnaś zgłosić do konkursu Zdjęcie stycznia! :smile: Uwielbiam zdjęcia latających psów :lol:
zadziorny Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Flaire napisał(a):No to co, zgłaszamy? Tylko jakąś fajną nazwę musimy wymyślęc. Wyrwipióry już zajęte. :mad: To może Dzikuny :cool3: :cool1:
nikit1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 zadziorny napisał(a):To może Dzikuny :cool3: :cool1: A może Huzary ?? :lol:
zachraniarka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Flaire napisał(a):No to co, zgłaszamy? Tylko jakąś fajną nazwę musimy wymyślęc. Wyrwipióry już zajęte. :mad: Dla mnie i Ludwisia nie trenujących laików to będzie zaszczyt być w Waszej drużynie :loveu: Flaire napisał(a):Ale te dwa ostatnie terminy sa po obozie, więc WYMIECIEMY tyczki. ! Jak po obozie to może Ludwik przypomni sobie jak WYMIATA się w tunel tak by się do połowy złożył :evil_lol: Flaire napisał(a):chociaż tu jej pańcia może napsuć, bo torki w przebiegach drużynowych będą trudne. :- No ja chyba tego się najbardziej boję, że nie zapamiętam torków, tym bardziej, że Zielsko straszy, że ma być trudno.. zadziorny napisał(a):To może Dzikuny :cool3: :cool1: nikit1 napisał(a):A może Huzary ?? :lol: Szorstkie Dzikuny, Szorstkie Huzary hej hej! Bardzo ładne nazwy! Ja myślałam o nazwie "Piękne i Bestia" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Swallow foty cuuuudne! Bond mi się straszniście podoba, kwintesencja teriera, ta broooda :cool3: :cool3: :cool3: i krzaczaste brwi :loveu:
tunio Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 coztego napisał(a):może Carragan nas zaszczyci :cool3: Jesli zlozycie mi w ofiarze baranka albo dwa to moze racze zstapic ze swego piedestalu do Was,zwyklych smiertelnikow...:diabloti:
Kardusia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 carragan napisał(a):Jesli zlozycie mi w ofiarze baranka albo dwa to moze racze zstapic ze swego piedestalu do Was,zwyklych smiertelnikow...:diabloti: No trudno....:-( może ja się poświęcę :roll:. Czy może być baranek zodiakalny :roll:??? Mam jeszcze jednego w zanadrzu ....w domu ;)
Kardusia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 swallow napisał(a):Niestety tak :p . Odsnieżania od groma, ale fakt - psy są zachwycone, aż miło popatrzeć jak się cieszą ze śniegu :loveu: latające teriery: terierowe ośnieżone zadki :evil_lol: zabawa: i zimowy portrecik Bonda: Swalllow - odlotowe zdjęcia :cool2::jumpie:. Doopki też fajne. Piękny ten zimowy portret Bonda. Jak patrzę na Bonda - widzę w nim wykapaną Dolkę :p.
coztego Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ja głosuję na "Szorstkie Dzikuny"! :) swallow, dawaj latające teriery na zdjęcie stycznia! 8) O widzę, że carr się nakręca na wystawę :lol:
Czarna_Owieczka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 swallow napisał(a): Świetne zdjęcie, szcerze powie że trudno jest załapać psa w locie,a dwa psy to juz sztuka.Psiak po prawej wygląda jak brykający konik :loveu::loveu: swallow napisał(a): Nie wiem jak to skomentować, po prostu super :p ;) :-D
Flaire Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 zachraniarka napisał(a):Dla Szorstkie Dzikuny, Szorstkie Huzary hej hej! Bardzo ładne nazwy! Ja myślałam o nazwie "Piękne i Bestia" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to może powinnyśmy ogłosić konkurs na nazwę? W końcu ja tak zrobiłam z Lotką i wyszło superowsko! :-) coztego, :buzi:
Flaire Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Tak mi Skubańce jakieś czy Skubane cos chodzi po głowie... :niewiem:
D0minika Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Flaire napisał(a):Tak mi Skubańce jakieś czy Skubane cos chodzi po głowie... :niewiem: Dziewczyny a może Niewyskubane? :cool3: Zapuścicie teriery, siebie też, brwi w stanie naturalny, tak samo jak owłosienie na pozostałych częściach ciała :evil_lol: Zrobicie furorę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zachraniarka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 coztego napisał(a):Ja głosuję na "Szorstkie Dzikuny"! :) Flaire napisał(a):Tak mi Skubańce jakieś czy Skubane cos chodzi po głowie... :niewiem: Skubane Dzikuny :evil_lol: A co jak ja nie wyskubie mojego na zawody i będzie nie wyskubany skubaniec? :roll: Flaire napisał(a):No to może powinnyśmy ogłosić konkurs na nazwę? W końcu ja tak zrobiłam z Lotką i wyszło superowsko! :-) coztego, :buzi: hi hi to kto daje kolejne propozycje na nazwę drużyny złożonej z wspaniałych Aire :cool3:
zachraniarka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 D0minika napisał(a):siebie też, brwi w stanie naturalny, tak samo jak owłosienie na pozostałych częściach ciała :evil_lol: No co Ty jeszcze bym się zgrzała biegając taka niewyskubana :evil_lol:
swallow Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 zachraniarka napisał(a):Skubane Dzikuny :evil_lol: To również mój typ :lol: :multi: UWAGA - zgłosiłam fotkę latających terierów na fotkę stycznia (niesmiało prosze o glosy :-) )
Recommended Posts